/fotboll/osk/forum/3256.aspx/fotboll/osk/forum/3256.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-12-09 17:38
Lycka till i framtiden Per, jag hade velat haft dig kvar, skönt att du inte likt Berra slutar med fotbollen.

Men för mig är du saknad ;(

Förövrigt är det svårt att begripa sig på detta forum, vi kom tolva, spelare skriver inte på nya kontrakt, vissa slutar, men inget är fel, ja, mer än på mig då. Av er som fortfarande orkar så kommer ni väl även att orka jubla om/när ÖSK åker ner i SE. För inget kan väl vara fel i klubben?
AIK Saywee
2011-12-09 17:29
Så mycket fånigt tjafs det bliivit från vissa, jag har bara två tummar och har nu använt båda i ett försök, lätt som en plätt, men jag visste redan innan att man kan ha hur många tummar som helst, men då har man skapats på ett speciellt sätt,

De flesta med ett sunt förnuft förstår väl att det är något som är lite orimligt?

Örebro Semin Cuc
2011-12-09 17:28
Telle // Håller med dig fullt ut om Per utom på en punkt. Tycker inte han var överlägsen Hagge på högerbacken, Bättre än Hagge offensivt men sämre defensivt. Däremot kändes det stabilare än med både Wirtanen och Eidur.

Andra bra egenskaper med Per är att han har ett riktigt bra skott när han träffar rätt och spelar han på mittfältet har han en tvåvägs löpstyrka som inte står Bedoya mycket efter.

Det jag, vilket kan bero på bristande rutin, kan tycka är att han ibland kan gå bort sig rätt grovt. Det händer inte ofta men det händer. Han kan tjurrusa in i en situation och där motståndaren då ibland enkelt vänder bort honom. Där är han lite naiv och uppträder orutinerat.
Örebro Telle
2011-12-09 17:21
D.Mcgrain // Tycker du är lite orättvis mot Per J. Hade han fått en ärlig chans (och framför allt förtroendet) att spela in sig på en och samma position hade han kunnat blivit riktigt bra, tror jag. (Hur bra var till exempel Nordback egentligen från början, på den tiden han konkurrerade med Gawelin?)

Per har fått hoppa från plats till plats, och i princip enbart när andra spelare varit skadade, avstängda eller sjuka. Han har gjort det bra i varje fall efter förutsättningarna, men har ändå bänkats igen så fort han har gjort en lite mindre bra insats. Skulle t ex Nordin bänkats lika fort efter en mindre bra match hade han inte spelat många minuter i år...

Visst, Per har sina begränsningar - han är väl ingen lysande tekniker till exempel, men han har visat större hjärta än halva laget tillsammans i år, och var överlägset mycket bättre som högerback än både Hagge och Eidur, trots att det inte är hans riktiga position.

Sixten delar uppenbarligen inte min uppfattning, och det köper jag helt, han kan förmodligen mer om fotboll än vad jag nånsin kommer lära mig, men jag tycker ändå att han har behandlat Per märkligt styvmoderligt i laguttagningarna under de här åren.

Jag har överhuvud taget svårt att förstå tänket att spela Eidur som högerback istället, när han är uppenbart olämplig för det, eller Hagge som mittback, av samma skäl. Lika lite som jag förstod tänket att satsa på Risku eller Robin Staaf de sista betydelselösa matcherna när man ändå visste att man inte ville behålla dem, istället för att låta någon av de unga talangerna åtminstone få luftas lite för att inspirera dem till nästa år. För mig är det minst sagt märkliga beslut.

Lycka till i Forward, Per (Kul att Forward får en riktig klassförstärkning i varje fall), och välkommen tillbaka om två år...
AIK Saywee
2011-12-09 17:17
Bulten i Boo, 12:48, du fick några tummar upp för ditt felaktiga inlägg, hehe.

Man kan göra många tummar upp per nic, det är bara tillgången till antalet datorer som är intressant. Jag har för första gången testat, eftersom jag kom över en annan dator och det fungerar utmärkt.

Alltså har jag givit en skribent två tummar upp och det är naturligtvis inte mig själv, för det vore alltför egocentriskt.

GFG!
Örebro Nikki Sixx
2011-12-09 16:44
Per var inte en kille som ingick i en startelva om alla var friska.

Dock är det ju rätt sällan alla är krya samtidigt. Och en såpass allround spelare kommer absolut att saknas breddmässigt.

Nåväl, lycka till i Forward Per även om du hade kunnat spela högre upp i seriesystemet. Superettan borde passat som hand i hanske.
Örebro D. McGrain
2011-12-09 16:33
Per gjorde bra matcher - ibland. Men, hade han varit bra nog hade han spelat mer så enkelt är det. Och jag blir fundersam över hans ambition när han väljer div. 1 före SE. Lite överraskad men känns inte som någon (stor) förlust...? Eller vad tror ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Aspen
2011-12-09 15:52
Robben 82 // Det är tillåtet att skriva det som ÖSK-Karl skriver, se forumreglerna. Däremot att ett stort antal hackar på en person för man inte tycker samma sak tycker jag är exempel en dåligt personlig egenskap.
Extremfallet var Trött'Påt som inte stod ut att vara med, efter att blivit frågasatt bara efter 2-3 inlägg. Detta visar att det det inte är upprepningen som styr motståndet, utan det är budskapet man framför. När det dessutom kommer från en källa som är en del av verkligheten blev det tydligen för mycket. Det var skandalöst dåligt av de som deltar på ett fritt forum.
Jämför med Mjällby där kritik hanteras som något naturligt.

Ur forumreglerna: "Som i det dagliga livet ska vi behandla varandra med respekt. Rasism, förolämpning, hot, elaka provokationer, kränkning etc. tolereras inte här."
Örebro Engångsgrill
2011-12-09 14:49
Kenny Pavey vore någonting för ÖSK! Som Haddad sa: "Vi behöver slitvargar".. Och han är nog en bra röst i omklädningsrummet, vi behöver få in flera med tuff attityd!
Örebro Robben 82
2011-12-09 14:31
Saywee/ Självklart ska man inte hoppa på andra personer utan anledning (vi alla här håller ju faktisk på samma lag)men när en person gnäller 90% av dom inlägg han skriver så tröttnar man´så enkelt är det.....

Ösk-Karl gå och lägg dig till nästa hockymatch börjar!.
Örebro bison
2011-12-09 14:28
Aspen - du är D´Artagnan och det är inte fy skam
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-12-09 14:05
hassebrasse//

Här är jag ;)

Bitter har jag ju redan skrivit själv att jag är, detta beroende på gångna säsongen mm. Annars är jag en rolig prick skall du veta, men vad gäller hur ÖSK sköts blir jag helt enkelt deprimerad.

ÖSK-Fans/
Återigen, hur går förhandlingarna mellan Spelarinvest o Grahn?
Örebro Farside
2011-12-09 13:51
iiiiiik saywee , du hade rätt , man ska passa sig för ironi :)
Du är en vis man :)
Örebro hassebrasse
2011-12-09 13:49
ÖSK KARL är en bitter gubbe, hoppas han aldrig kommer tillbaka till detta forum!!!

Saywee fattar inte hur du kan hålla med den surgubben.....

Förövrigt är det Väldigt kallt i Norrland hur är det i Närke?
Örebro Aspen
2011-12-09 13:40
Kiss Härenstam // Nu tycker jag Du är orättvis, jävligt orättvis.
Jag vill också vara med de tre musketörerna, varför dissar Du mej.
Örebro Bulten i Boo
2011-12-09 12:54
Håller på Semin Cuc!!! Var o en skaffar ett eget forum där vi skäller på och ironiserar om alla andra. Platons grottliknelse förverkligad! :-D
Örebro Bulten i Boo
2011-12-09 12:48
Det spelar ingen roll hur många datorer man har tillgång till, tumme upp kan man bara göra en gång per nick.
Örebro D. McGrain
2011-12-09 12:41
"Alla som inte har samma åsikt som öik-karl anser helt solklart att ÖSK är världens bäst skötta fotbollsklubb, har världens bästa tränare, världens bästa styrelse, världens bästa sportchef och nästa säsong blir det guld osv osv
Alla som inte tycker som öik-karl vill resa världens jävla största staty över Sixten på Stortorget. Större än den på Lenin i Moskva"

För det kan väl inte vara att vissa klarar av att vara nyanserade...? ;-D
Örebro bison
2011-12-09 12:34
Snacket om Finrummet dyker alltid upp i silly tider. Kan förstå att man om man har inside som man inte vill skriva här då man inte litar på samtliga medlemmar luftar det på annan plats, men att med jämna mellanrum påminna om det är lite som 7-åringar som påminner de som inte är inbjudna till kalaset att det händer grejer på det coola kalaset dit man inte är välkommen.
Sensmoralen är alltså att det givetvis är fritt att ha ett stängt forum, men det blir lite knepigt att argumentera på ett annat, öppet forum, och hänvisa till info som bara finns på Finrummet.

Sådär nu kan ni kalla mig avundsjuk om ni vill.
Örebro Semin Cuc
2011-12-09 12:23
"Jag tappade min mobiltelefon i badkaret men det gjorde inget för den har simkort"

Se där! Sådana roliga sk "Kumla-skämt" har jag på min sida också!
Örebro Semin Cuc
2011-12-09 12:21
Jag har öppnat en forumsida där endast jag tillåts vara och är medlem. Jag skäller som satan på de flesta av era inlägg och kallar er allt möjligt. Men ni har inte någon möjlighet att se det.

T ex kopierade jag ett av inläggen på denna sida och klistrade in som citat på min sida sedan satt jag och asgarvade och hånade den texten i mitt eget inlägg direkt efter. Jag har själv satt mina forumregler och det är högt i tak må jag säga.

Örebro pemo
2011-12-09 12:17
Ja, det är ju fritt att tycka och tänka om Alvbåge, men jag kommer att sakna hans blogg och "löjliga" filmer. Han gav i alla fall ett ansikte åt ÖSK. Vem skall nu profilera sig och föra ut lite PR för "den tysta klubben"?

Hoppas det kommer in någon utifrån som drar upp mungiporna.
Sedan det här med nyförvärv. Det är kanske ingen tröst, men vi är inte ensama om att få nobben från spelare eller inte kommer med något riktigt maffigt.

Jag tror att den tiden med stora köp osv är över. Nu skriver de mer självsäkra spelarna ett kortare kontrakt för att sedan kunna välja fritt vart de vill spela.

Vill ingen kalenderbitare kolla upp hur många av årets allsvenska spelare som går
kontraktslösa? Det blir väl den stora budjivningen efter nyår antar jag.
Eller också finns det ett antal desperata spelare som inte har något jobb till säsongen 2012.

AIK Saywee
2011-12-09 11:43
Hertig-Karl,
jag vet att man inte behöver vara inloggad för att ge tummen upp, fast det är en fördel att ha tillgång till många datorer, om man vill ge många tummar upp. Antalet inloggade speglar ju lite hur många som håller sig vakna för tillfället ......

På något sätt är det iallafall lite konstigt, att just dessa håninlägg mot Kalle, växer så fort i antal.

Förstår inte riktigt varför dessa är så bra ur svartvit ÖSK-synpunkt, de handlar dessutom inte alltid om fotboll eller ÖSK?

Nåja, vi kan väl läsa forumreglerna än en gång och försöka memorera dessa:)

GFG!
Örebro Roswall
2011-12-09 11:27
Båges sista blogginlägg!
Örebro Hertig_Karl
2011-12-09 11:27
Saywee/

Nu vet jag inte om antalet tummar stämmer, men man kan gilla även fast man inte är inloggad. Många som läser men inte är inloggade, så det behöver inte vara något konstigt.
AIK Saywee
2011-12-09 11:17
Jag vill ytterligare förtydliga lite, innan vi åter hamnar i sandlådan, vilket kan riskeras när sådana här "känsloladdade" grejer dyker upp.

Att jag använde inläggen mot ÖSK-Karl, som ett exempel, handlar mest om att där är det tydligast, att det är något knepigt med antalet tummar upp, eftersom detta, denna underbara morgon har blivit intressant för några skribenter. Alltså att flest antal tummar upp, är det bästa inlägget?

Det hör ur min synvilkel inte ihop med vad ÖSK-Karl anser eller tycker eller skriver, för vi är ofta ense om flera saker, men ibland tycker vi lite annorlunda och är väl lite olika som människor helt enkelt.

Det är bara det, att det blev det tydligaste exemplet, på att det är något som inte stämmer, jag menar att när 4-5 st är inloggade, någon hånar ÖSK-Karl, efter ett antal minuter är det 13-17 tummen upp, ja då bör väl de flesta förstå att det är något som krånglar?

Hade tänkt skriva detta tidigare, men inte funnit någon anledning till detta, då det inte varit på tapeten tidigare och bara brukar vara onödigt med sådana inlägg.

Dessutom, detta med ironi, var icke rumsrent, förra vecken, utan kommenterades mest som en sandlådegrej, men nu är det ju en udda vecka och då kanske det är tillåtet igen, vad vet jag, eller det kanske inte gäller alla?

Vet att flera gillar adrenalin, men förstår inte varför man inte kan ta en sväng till Apoteket eller Färghandeln, för att köpa sig en flaska ;)

ÖSK, GFG!
Örebro Sekt. E
2011-12-09 10:57
KCMarten // En fundering om det andra forumet från mig. Ta det inte som kritik utan som just en fundering. Varför är det angeläget att beskriva hur initierat och taktfullt det andra och stängda forumet är här på detta öppna forum? Nu menar jag inte dig specifikt utan mer generellt från vissa som frekventerar båda forumen.
Örebro Rallyfinnen
2011-12-09 10:34
Torlak har kontrakt till Juli 2013. ÖSK har nog inte råd med honom..
AIK Saywee
2011-12-09 10:33
ÖSK-Fans,

hehe, julgrahnarna är huggna, men fortfarande till salu.

Helt rätt dock att man säljer granar neråt i landet, norr om Dalälven hämtar man en i skogen.

ÖSK, GFG!
Örebro KCMarten
2011-12-09 10:25
D.McGrain, Godzilla mf.l //

Jag tror inte riktigt ni har fattat eller tagit in det som håller på att hända här på SV-forum.

Visst kan ÖSK-Karl vara provocerande i sina inlägg ibland inte minst när han svarar er på påhopp och dyl.

De ni uppenbarligen inte förstår är att ni är exakt likadana fast tvärtom. Oavsett vad som händer runt ÖSK så anser ni att allt är underbart, Sixten är det bästa som hänt och har man en avvikande åsikt så skall man förlöjligas, något jag vänder mig emot oavsett var det kommer ifrån.

Den stora skillnaden mellan er och ÖSK-Karl är däremot att han i princip alltid har haft rätt de senaste åren. Nästintill alla förutsägelser han pekat på har slagit in. De som inte gjort de ännu kan mycket väl göra det i närtid.

Det innebär att er inställning snarast blir fundamentalistisk d.v.s ÖSK kan inte göra fel och om de gör det är det inte klubbens fel utan omgivningens.

Eftersom de flesta som följer klubben har en mer balanserad syn oavsett om man stöttar Sixten & Co eller inte, så tröttnar man på att alltid blir kallad "Sixtenhatare" eller "Sixtenälskare" utan att det finns minsta utrymme där emellenan.

Så klaga gärna på ÖSK-Karl för det tål han, men se för sjutton era egna fel också om ni skall bli tagna på allvar. Farsides ironiska inlägg var ju bara löjligt och fånig och bidrar inte ett dugg till ett bättre forumklimat.

Allt detta tillsammans bidrar till att många, inklusive jag själv, drar sig för att kommentera här inne längre.

Dessutom kan jag meddela att debatten på det "andra forumet" är betydligt mer balanserad där flera åsikter, både positiva och negativa runt ÖSK, kan ventileras utan påhopp. Det är betydligt mer gnäll härinne än där.
Annons: