/fotboll/osk/forum/3240.aspx/fotboll/osk/forum/3240.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro ÖSK KRILLE(Ge oss ett dragplåster)
2011-12-19 17:06
Blev inget idag vad det verkar. Inte vad jag sätt.
Örebro Marta (hane)
2011-12-19 17:04
Hur många sitter och F5:ar ÖSK:s hemsida just nu? :)
Örebro TommyS
2011-12-19 16:44
Dessutom tror jag att såväl Katalonien som Baskien spelar landskamper väl så ofta som Kosovo, om inte oftare. Men hur som helst: Bunjakis närvaro och hans ansvar för landslaget hoppas jag kan resultera i ett bra kontaktnät och förhoppningsvis en bas för förädling av talanger från Kosovo och andra ställen. Om Pontus Jakobsson försvinner så är det synd, men skulle han hålla för A-truppen redan 2012? Vore inte det bästa en utlåning på ett år till tex Degen där han kan växla upp i elitfotbollstempo?
Örebro Sogen
2011-12-19 15:58
Roligast idag...
ETA har lagt ner sin kamp i katalonien haha kul med folk som försöker vara kunniga åså blir det bara så fel haha
AIK Saywee
2011-12-19 15:52
Hoppsan, nu kom jag precis på en som bytt nic, sättet att skriva på och "avsaknaden" gjorde mig påmind, jag tackar gud för förmågan att läsa mellan raderna. Skulle dock aldrig komma på idén att namnge någon .....

God bless ÖSK!
AIK Saywee
2011-12-19 15:04
:/
det kommer jag ihåg och jag utgår ifrån att du är en supporter som vill klubben väl, för du har ju dragit på dig den fina svartvita dressen.

Något som är värre än när några börjar gräva och rota i personers identidet, vilket jag tycker är helt förkastligt och bedrövligt, är när någon blir "outtad", heter det så, tja då är man rökt totalt, fast det är ju bara att byta nic och tjöta vidare.

Usch vilket lågt beteende för sådant!
Örebro ÖSK KRILLE(Ge oss ett dragplåster)
2011-12-19 14:29
Lite info om Brian Span.
Örebro D´Artagnan
2011-12-19 14:28
:/ Har förståelse att man inte vill redovisa en del sina källor. I dina inlägg har jag saknade en ömsesidig förståelse för detta.
Kan notera att det finns flera fortumskribenter som berättar mer detaljerade olämpligheter än vad som skrivs om här. Men håller inne med dom för att inte skada klubben alt. spelare.
Angående Stenmark var det anpassat till din egen framställning.

Hoppas vi kommer att jubla vid varje ÖSK-mål.
GOD JUL
Örebro :/
2011-12-19 14:07
Saywee//
Jag har för mig att det inte var så länge sedan som snacket gick att man inte skulle gräva eller försöka tvånga fram personers identitet. Vi kan väl bara utgå ifrån att jag är en supporter som vill klubbens allra bästa. Jag vill uppleva sportslig framgång med laget jag älskar mest.

D´Artagnan// Jag känner inget behov av att redovisa vare sig mina uppgifter eller källor till dig. Du tar till stora ord utan att konkretisera den problembild du målar upp. När du sedan blir ombedd att utveckla ditt resonemang försöker du förminska mig genom att hänvisa till ett Stenmarks citat. Du har säkert rätt i mycket men det skulle bli lättare för mig (och andra) att få en förståelse för din sida. Sedan måste du förstå att det finns andra (t.ex jag) som sitter med andra uppgifter som inte tyder på en uppförstorad problematik kring Sixten som person eller tränare. Må vara... Du har din uppfattning och jag har min. Det finns säkert andra frågor om ÖSK som vi är överens om?
AIK Saywee
2011-12-19 14:02
Krille, instämmer, lite koll är nog vad de har ;)
Örebro ÖSK KRILLE(Ge oss ett dragplåster)
2011-12-19 13:57
Cobi var här och provträna i sommras. Så Sixten gillade väl det han såg och fick invänta tills Cobi hade gått ut college.

Samma scenario som med Bedoya.

Lite koll har de väl?
Örebro D´Artagnan
2011-12-19 13:45
D. McGrain // Läget i Katalonien är att ETA givit upp kampen. För Kosovo är läget helt annolunda. Se länken.
Örebro ÖSK Fans
2011-12-19 13:29
saywee

=)=)
Örebro D. McGrain
2011-12-19 13:25
Så upptagen lär inte Albert Bunjaki vara. Kosovo finns inte som landslag (ännu) utan spelar väl lika många matcher som Katalonien d.v.s. en match var 3:e år. Han har nog tid och full fokus på ÖSK.
Örebro TommyS
2011-12-19 13:25
Det är klart att en collegespelare inte går in direkt som härförare. Men visar det sig att Cobi Span kan spela tvåvägsfotboll kan vi ha hittat vår ersättare i Bedoyarollen och förhoppningsvis göra en bra investering för framtiden. Sedan behöver vi en spelare som kan vinna och föredela boll på mitten, och där vore det nog klokt att satsa på rutin.
AIK Saywee
2011-12-19 13:14
Vad då chansning, ÖSK chansar aldrig, vi bygger för guld ....
Örebro ÖSK Fans
2011-12-19 13:06
Cobi känns inte som någon etablerad spelare, en chansning? eller läggerdom krut på den andre mittfältaren?
AIK Saywee
2011-12-19 12:52
Blir Cobi, från andra sidan Atlanten den härförare, krigare, vi vill ha i det svartvita mittens rike, Sixten´s "förlängda arm" på den gröna ytan?

Hur har han scoutats, är det någon som har koll på detta?

Hmmmmm, intressant, spännnande, klockan 17.00?

Grahn eller Cobi, båda eller!
AIK Saywee
2011-12-19 12:47
Krille, kan det vara ÖSK för Cobi, för nu börjar det ju bli bråttom för klubben om någon ny skall ansluta innan helgerna, för därefter börjar ju träningarna och länsderby´t är ju inte heler långt borta i tid ....?

Äsch, jag har inte koll på hur man planerar in för ett guldgäng, vi har ju några år på oss ;)

ÖSK, GFG!
Örebro ÖSK KRILLE(Ge oss ett dragplåster)
2011-12-19 12:34
"One player who now looks unlikely to sign with MLS is Virginia midfielder Brian "Cobi" Span. He is currently in Sweden to negotiate a contract with an undisclosed Swedish club. According to multiple sources, MLS had cooled in its pursuit of Span, but now may not have the option of landing him."
Örebro ÖSK KRILLE(Ge oss ett dragplåster)
2011-12-19 12:25
"vet ju inte än om det stämmer att Brian Span är på väg till Örebro och ÖSK, men det finns väl en del som tyder på det. (Han borde vara i Örebro idag för läkarundersökning etc.)."
AIK Saywee
2011-12-19 12:21
DArtagnan,

ja, på något sätt känns det felplanerat, segt men också lite synd om Sjögren.

Han behöver säkert lite lugn och ro under alla kommande helger.

Har för mig att han planerade in en semester lite osmart tidigare, när många forumskribenter förväntade sig ersättningar för våra flyktade lirare under 2011?

Jaja, men alla har ju rätt till ledighet, utom vi forumnissar som ständigt måste vara på vakt, dygnet runt, för vårt kära ÖSK ...

... men kanske inte till någon nytta, men ändå ?

Heja SPORT, GFG!
Örebro D´Artagnan
2011-12-19 12:14
Sjögren har mycket att stå i nu:
Först tre nyförvärv och sedan talangtruppen. Därefter börjar träningen i början på januari. Puuuuuuu!
Lite om de äldre talangerna på gränsen till A-laget. Hämtat från Eyravall.com:

Jag har en känsla av att ÖSK nog kan komma att tappa en del av de spelare som setts som grundstommen i den kommande U21-truppen.
Efter div 2-säsongens slut blev det alltför många frågetecken beträffande fortsättningen. Håkan Juhlin, som varit den sammanhållande länken i talangutvecklingen under många år och en mycket uppskattad tränare, fick inte fortsatt förtroende från klubbledningens sida. Magnus Samuelsson, assisterande tränare under det gångna året, valde själv att hoppa av för att koncentrera sig på sitt civila arbete.

Talangtruppen i sin tidigare form existerar inte längre och det blir inte någon fortsättning för ÖSK Ungdom i div 3. (Den platsen tas över av ÖSK Söder).

Oklarheterna kring U21-truppen är fortsatt stora. Organisationen är inte klar – visserligen finns det nu en utsedd tränare, men Albert Bunjaki lär väl i första hand intressera sig för Kosovos inofficiella landslagstrupp. Någon assisterande tränare, som rimligen kommer att få ta ett ovanligt stort ansvar, om/när Bunjaki prioriterar förbundskaptensjobbet är såvitt jag vet inte utsedd än.

:/
Har Du någon information får BA, kansliet eller Java hur det ser ut. Med källa och allt
AIK Saywee
2011-12-19 11:50
Ni som inte vill diskutera Sixten eller kommunikation - SKRÅLLA!

:/
Om kommunikationsproblemen ligger som et blöt raggsocka över ryggen vet jag inte, men, att det verkar finnas kommunikationsproblem inom ÖSK´s organisation är väl inte speciellt svårt att "genomskåda", precis som i verkliga livet, finns det nästan överallt ...

... och att Sixten har problem med kommunikationen känns väl inte heller helt gripet ur luften, eller?

Att han inledningsvis fick mycket beröm, av bl.a. de spelare som var inskrivna med en "permanent" tuschpenna i kommande älvor, är inte svårt att förstå.

Om det du i övrigt skriver är sant, till exempel att Sixten vill ha mer makt/inflytande i klubben blir jag lite sisådär diplomatiskt skeptisk till den svartvita/blåvita framtiden ;)

Vet du verkligen att Sixten har blivit lovad mer inflytande från "klubben" och att klubben sabbat hans inflytande, så när som på när man anställde hans kompis Lasse, som är en himla trevlig prick enligt få, och snarare tvärtom enligt flera?

Jag blir lite nyfiken på vem i organisationen du kan tänkas vara/ alternativt vem i organisationen som läcker till dig, fast år andra sidan bör jag inte bry mig, man får mest skit för det man skriver och om man bryr sig om klubbens väl och ve :(

Det är dessutom inte så bra om vi skall ha en missnöjd huvudtränare (som du beskriver) och jag fattar fortfarande inte riktigt varför det blev så oerhört bråttom med att förlänga hans kontrakt, kanske det finns fler begravda hundar i närheten av BA´s städsegröna konstgräs.

Dock, avslutar jag med som vanligast ...

Heja SPORT, GFG!
Örebro Jonte R
2011-12-19 11:34
Lite mål av Span...
AIK Saywee
2011-12-19 11:26
ÖSK Fans,
vad intressant att Grahn mognat och växt upp, om han börjat bli till åren, det kanske tog lite tid bara ;)

Men, är han dessutom dyr, hoppas jag nog på någon annan ....

GOK!
Örebro ÖSK KRILLE(Ge oss ett dragplåster)
2011-12-19 11:13
Vi får väl vänta tills kl 17:00 innan ett pressmedelande kommer. Om det nu händer nått idag?
Örebro :/
2011-12-19 10:35
Om nu kommunikationsproblemen ligger som en blöt kall raggsocka över ryggen. Hur ska man då lösa det? Vill minnas att inledningsvis har Sixten fått väldigt mycket beröm, ett flertal spelare som ansåg att han tillhörde de bästa som de haft. Vad är det som gör att det inte är så längre? Jag vet att Sixten anser sig behöva mer inflytande i verksamheten, mer bestämmande men känner sig missnöjd över att det inte är så. Han har också blivit lovad detta men än så länge har klubben inte levt upp till löftet (ja, så när som på Mosander).
Det är väl självklart att det finns grupperingar i ett fotbollslag, det gör det ju överallt. I skolan, på jobbet, bland släkten och kanske även bland vänner. Varför skulle det inte finnas i ett fotbollslag?
Örebro ÖSK-SUPPORTERN (Ge oss Osiako Grahn Wiktorsson)
2011-12-19 08:38
Om tre nyförvärv är klara till jul borde väl ett bli klart idag?? :)
Örebro D. McGrain
2011-12-19 08:10
Självklart är Grahn en förstärkning, hoppas på Puyol oxå. Och Lampard. Kom igen nu tomten!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: