/fotboll/osk/forum/3099.aspx/fotboll/osk/forum/3099.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro svartvitthjärta
2012-01-28 11:16
Optimistas Ultras!

Nyförvärvkeriet flyttas framåt en vecka till nästa lördag kl 22.22
Örebro ÖSK KRILLE (GFG)
2012-01-28 11:13
Degen får åka på studiebesök till Behrn Arena, för att se hur man sköter en konstgräsplan.
Benny Böckling
2012-01-28 10:56
Fy fan va dåligt! De där jävla amatörerna har vetat om det här matchdatumet i 2 månader, ändå drar man på de där jävla värmeslingorna bara nån dag innan matchen... AVGÅ!!!
Örebro ÖSK KRILLE (GFG)
2012-01-28 10:56
Matchen inställd och Nordin är i Göteborg.

Den här dag kunde ha börjat bättre.

Nu kan det inte den här dagen bli mer jävligare i alla fall. Skönt!
Örebro Sekt. E
2012-01-28 10:40
Som medlem i OU tror jag att vi hade kört över degen totalt om det blivit match idag.
Oddevold *Mackan*
2012-01-28 10:19
John Alvbåge hade ju uppenbarligen sitt hjärta i IFK Göteborg hela tiden (att läsa av intervjuer när han nu blivit klar för Blåvitt att döma ) under hela sin ÖSK-sejour i alla fall. :)
AIK Saywee
2012-01-28 10:17
Frökire, 10:01,

jag tror oerhört mycket på Peter Samuelsson, 49 mål på tre säsonger är inte dåligt :) Det är inte i närheten av vad Grahn klarat av på två säsonger, iofs en säsong mindre för Grahn och så spelar de på olika positioner dessutom :)

Det jag tyckte var lite, både förvånande, men ändå intressant, är detta med klubbhjärta och att man kanske kan tycka om fler än ett lag, dvs om han även gillar ÖSK förstås, och har den klubben i sitt hjärta?

För det finns ju fortfarande än i dag vissa fanatiker som anser att sådant är totalt omöjligt, att gilla två saker alltså, men jag gillar ju både raggmunk och kebab.

Det vore faktiskt intressant att få en förteckning över, var ÖSK´s spelare i dagens spelartrupp, ärligt har sitt hjärta. Att de avlönas och jobbar för ÖSK för tillfället är en helt annan sak.
Örebro Grixx
2012-01-28 10:04
D´Artagnan// Du menar alltså att du slänger dig in i en diskussion med dina argument UTAN att scrolla och kolla vad det handlar om. Det förklarar ju en del !!!

Du får då gärna visa var ifrån du får idén till din formulering att jag ska skämmas, Vad har jag skrivit???

Framåt svartvita laget.
Örebro Frökire
2012-01-28 10:01
Saywee//
Om du läser Johannes intervju här på SF till höger så säger Samuelsson bland annat så här:
Vad har du för känslor inför matchen på lördag?
- Från början hade jag väl tanken att jag inte ville spela en sådan match. Även om Tony Gustavsson inte trodde på mig 2005 så har Degerfors alltid varit mitt hem. Det är här jag har spelat fotboll sedan jag var 6 år gammal, undantaget de fyra åren i Norge. Jag, min sambo och vår lilla jycke har köpt hus i Degerfors och det är laget i mitt hjärta. Det kanske inte är så konstigt heller eftersom jag är född, uppvuxen och alltid har bott här. Men det är klart att det kommer bli en halvskum känsla. Det ska också bli spännande att få inviga deras konstgräsplan och att jag gör det just som motståndare är lite lustigt. Om tränarna vill att jag ska spela, förstås.

- När jag väl går ut på banan så är jag ÖSK-spelare och kommer ge 100 för ÖSK och satsa allt för dem, oavsett vilket lag vi möter. Det är så jag fungerar. Jag ger alltid allt, oavsett om det är märkligt, skumt eller konstigt. ÖSK är mitt jobb nu.

Moderklubben Degerfors:
- När vi inte möter Degerfors så kommer jag absolut att hålla på dem i alla matcher de spelar och vara en stor supporter för dem.
Oddevold *Mackan*
2012-01-28 09:40
Nåväl, bara att bryta ihop och komma igen. Hoppas matchen kan spelas snart ändå (kanske i Örebro?) så att Bulun och Saeid får chansen att visa upp sig i match.
Örebro go_osk (Spela Haginge som högerback)
2012-01-28 09:38
Allt i sin ordning. Degerfors är värdelösa på alla plan.
Örebro ÖSK Fans
2012-01-28 09:37
blir nog Göteborg för Nordin om han nu var på Kamratgården nyligen. Då ska vi ha in 3 mittfältare och 1 back!?

Bamberg, Osiako, Grahn och Wikström?
Örebro D´Artagnan
2012-01-28 09:33
Grixx//
D´Artagnan// Jag har överhuvudtagit inte kommenterat Gregorys inlägg. Var kommer rövslickare ifrån?? Man behöver inte svara på allt, min PC har scrollhjul !!!

Jag sänder det vidare till Admin om han tycker att det ligger inom reglerna att jag så "verkar" bli upprörd över att Du och dina kompisar är exkluderande och HOTar med att verka för uteslutning från forumet. Vi väntar på din kommentar ADMIN !!!

Kan inte påminna mej att jag skrev något när Saywee blivit ansatt, det har Du nog drömt. Däremot skrev jag en del när en viss krets av forumet drev bort Tröt'Påt. Man accepterade inte att en ÖSK spelare hade kritik mot klubben. Var Du och Salt&Peppar i den kretsen?

Läser ÖSK-Karls inlägg från i natt. Bra och saklig ton i det inlägget tycker jag. Passar på ett diskussionsforum.

Börjar ser dina och Salt&Peppars senaste inlägg som en planerad insats att få bort vissa som tycker annolunda än Er. SKÄMS!!!

Uppträda så som Ni gjorde igår kväll och i natt inför 1:a träningsmatchen är för j*vligt trist och tråkigt. Så ska det inte vara på detta forum.
AIK Saywee
2012-01-28 09:19
Jag som trodde det var varmt i den vulkaniska delen av de Blå Bergen?

Vad skall vi då tjöta om?

En grej kanske, som förvånade mig, vid en första snabb rubrikläsning (plus lite till), var om Peter Samuelsson i dagens pappers-NA. Snacka om att ha klubbhjärta, det finns faktiskt en del som har det.

"Ville inte spela matchen"
"Om jag gör mål kommer jag inte att jubla"
"Jag är en degerforssupporter, Jag kommer att stötta dem i varje match"

Men jag vill erkänna att jag måste läsa hela texten, dessutom kan han ju vara felciterad i den lokala jiddertidningen?

Jag hejar i alla fall på SPORT och jublar oavsett vilken svartvit elegant som gör mål, så har det alltid varit :)
AIK Saywee
2012-01-28 09:06
Officiella´s sida
AIK Saywee
2012-01-28 08:57
Mycket dåligt förberett och planerat av Degerfors IF, eller vilka som huvudansvarat för arrangemanget. Vad skall man skylla på, knappast vädret, för det har varit betydligt varmare och snöfattigare än normalt under januari.

Dessutom var det länge sedan man bestämde datum, klart att även en optimist blir besviken, hade sett fram emot detta. Bilr nog ingen raketavfyrning i kväll, finns liksom inget att fira, inte ens "stora" nyförvärv, men avvaktar svartvitthjärta´s besked.

Skit oxå, rent ut skrivet!
Örebro Robben 82
2012-01-28 08:50
Fan vad tråkigt detta hade man verkligen sett fram emot.
Örebro Hertig_Karl
2012-01-28 08:38
Fan vad dåligt. Det är ju inte någon vargavinter direkt.
Örebro ÖSK Fans
2012-01-28 08:27
ALLT GÅR ÅT HELVETE!!!
Örebro svartvitthjärta
2012-01-28 08:22
Dåligt degen, dåligt..

Heja Sport!
Örebro Svartvitt forever
2012-01-28 07:42
Strax kommer väl beskedet om det blir match på Stora Valla eller inte. Men om inte, så kan de väl för i hela världen inte bara ställa in, med all publik som sett fram emot det här i månader, dessutom missa en värdefull träningsmatch mot bra motstånd. Utgår från att man kan flytta matchen till Behrn Arena i så fall.
Örebro Grixx
2012-01-28 06:19
D´Artagnan// Ok att bland annat kalla folk för rövslickare när man inte gjort vågen för Gregorys argument innebär alltså för DIG att han har respekt, inte förolämpar, inte kränker.

Däremot när jag undrar om Admin tycker att det ligger inom reglerna här så "verkar" du bli upprörd och rubricerar det som exkluderande och HOT.

...och jo du har visst önskat bort folk i forumet när Saywee blivit ansatt.

Framåt svartvita laget. Hoppas vulkanvärmen gjort sitt för att få plasten att tina i Degenland.
Örebro Lekiller
2012-01-28 01:33
Hehe härlig tupp fajt mellan "gamle" ÖSK Karl och "nya" stjärnskottet Brädan. Lite olika tekniker och läror och den ena känns en anning mer bitter än den andra dock. Men oftast läsvärda inlägg ifrån båda. Måste nog erkänna att jag "håller" lite mer på Brädan då det om hans inlägg stämmer känns lite lättare och bättre att försöka ladda inför kommande säsong. ÖSK Karl är ju ÖHK förespråkare också vilket jag har lite svårt för. hehe
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro kubajonte
2012-01-28 01:27
Hm Nordin-gate del 45 ?

Hur trovärdigt är detta ? , Ska sägas att det känns för jävla surt att tappa Nordin Till Ifk. Ännu en stor Ösk profil som lämnar om det är sant. kan vara besserwissern i mig som talar men personligen tror jag inte 2012 kommer bli ett hett Ösk år
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2012-01-28 01:12
Dubbel
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2012-01-28 01:12
marcusgöteborg//

nähä, enligt "säkra" källor tillbrigade han eftermiddagen åt sitt vanliga nöje, Las Vegas på Kungen i Örebro, sedan direkt till lårkakespecialisten på Aspholmen. Men visst, han kanske hann med Göteborg innan? Går han till er gör nog båda parter en god affär, Win-Win, bara vi slipper en gammal Jul-Grahn.
IFK Göteborg marcusgoteborg
2012-01-28 00:41
Enligt Göteborgs-Postens Mattias Balkander var Nordin Gerzic idag på Kamratgården och träffade Blåvitts klubbdirektör Seppo Vaihela.

Lär bli klart inom kort med andra ord.
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2012-01-28 00:39
Brädan 22;01//

Som en del här vet var jag (utan skryt) i allra högsta grad med att starta Spelarinvest. Numera har jag ingen aning vad som sker. Ja, vi räddade klubben från kk. Men sedan dryga året tillbaks äger jag inte det minsta av aktierna, har har inte det minsta inflytande. Du påstår med ditt inlägg, ge oss tid, att du har inflytande. Tillåt mig småle. På min tid köpte vi in hela spelartruppen för att inte gå i kk. Vi värvade Alvbåge, Bedoya, Porokara , Berra, basse o sist men inte minst Olsen. Nordin är Axëns förtjänst. likaså att Anntonen stannade. Problemet var/är att den enda med gott om tid var Björn Åqvist som blev Spelarinvests representant. Mycket duglig, omtyckt, men i mina ögon för snäll. Vissa sitter kvar i styrelsen fast de hellre går på Ishockey, Kanske det är fint att sitta i styrelsen ?

Finns inte mycket kvar av Spelarinvests kärna, men en sak var vi säkra på, investera max i ålder 27 år, lägg oss aldrig i övrigt (tyvär)

Brädan/
När du nu länge lovat nyförvärv, tydligen som en sponsor, tror jag inte ett dugg på dig.. Själv började jag skriva på detta forum när jag blev så trött på hemliga klubben, men släppte namnen först när de var klara. Nu är vi många av det gamla gardet som tröttnat på vad som hänt ned ÖSK, Men krisar det samlar vi säkert ihop oss igen. Men Brädan, i mina ögon är du mytoman eller saligt köpt av marknadsavdelningen. Men när du skriver ge oss tid.....milda makter. Du skulle ju ge forumet namnen?
Örebro Salt&Peppar
2012-01-28 00:34
Artwork//

Okej, tack för svar!
Oddevold *Mackan*
2012-01-28 00:26
Strålande träningsrapport Johannes, kul att läsa för en magsjuk storebror som missar derbyt. :/

Speciellt känns det naturligtvis som att Saied och Bulun är intressantast i morgon. Sitter och försöker klura på hur Sixten skall formera elva men har inte lyckats komma fram till något vettigt. Haginge eller Wowoah på mittfältet? Samuelsson eller/och William på topp? Sandqvist eller Chensinski som sista utpost eller får de en halvlek var? :)

Hade jag formerat elvan hade jag nog kört:

Sandqvist
Wirtanen-Haginge-Wikström-Wiktorsson
Berger
Saeid-Bulun
Astvald-Samuelsson-Ibrahim

Givetivs speltid för Kalle Skutt, Boris, William och Sigurbjörnen i andra halvlek.

Tror på en bra säsong och det kommer att trilla in några kvalitetslirare innan premiären. Tycker redan vi har ett mycket spännande lag (om än något tunt på t.ex mittfältet) men det löser sig. Peter Samuelsson kommer att bli ett kanontillskott, och då inte bara på planen. :)

Forza ÖSK!
Annons: