/fotboll/osk/forum/3015.aspx/fotboll/osk/forum/3015.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Mr. Milton
2012-02-15 08:38
Jag har privata erfarenheter hur "sponsorn" tog min privata tragedi och använde mot mig på min egen arbetsplats för några år sedan. I mina ögon är han bara en stor skit. Lägg därtill skatteaffären för några år sedan så börjar bilden klarna av vad det är för en person.

Att tro något annat än att han använt sitt inflytande i ÖSK för att få bolaget utbytt är att vara för enfaldig. I mina ögon ligger han självklart bakom detta. Jag hoppas verkligen NA fortsätter gräva i detta. Sanningen ska fram.

Patetiskt ÖSK!!!
Örebro Farside
2012-02-15 08:38
Saywee : är det match ikväll? Har jag missat?
Örebro D. McGrain
2012-02-15 08:32
Tyvärr tror jag Bedoya är omöjligt, dels har han precis kommit dit. Tror inte han själv vill byta utan kämpa för en plats. Dessutom tror jag Rangers vill låna ut till bättre klubbar (finns det?...:-) ) dvs en spelstil som liknar skotska, alltså i England. Men hoppas får man....
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2012-02-15 08:27
Nej, nu till något positivt ...

I kväll är det match i Behrn Arena,
där slipper man iallafall få bevittna slagsmål ;)

FORZA ÖREBRO, IDROTTSSTADEN !!!
AIK Saywee
2012-02-15 08:16
Grixx, 08:05.

.... det är även detta som jag menar kan vara dålig tajming,
inför årets uppladdning av hela den svartvita organisationens ambitioner, precis som du skriver, att det kommer att ta tid.

D.v.s. att nu kommer det att rotas och tjötas om vad som hände, i flera veckor (?), vilket innebär att fokus förflyttas lite grann mot sådant skit, oavsett vem/vilka som "strulade".

Klubben måste ägna tid åt detta elände ... himla skit, så onödigt tråkigt :(
Örebro Grixx
2012-02-15 08:05
Givetvis tar det tid för tidningen att rota runt bland uppgifterna. Däremot känns det lite udda att de ska spekulera i ämnet "hur och varför".
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2012-02-15 07:55
Farside, 07:44,

instämmer verkligen med dig, till 100 %

Eftersom jag själv inte var där och noggrant följde hela händelseförloppet, som vittne, är det ju totalt omöjligt att veta för mig, vad som har hänt.

Att man "råkar" byta vaktbolag just nu kan kanske vara dålig tajming, men det kanske redan innan "strulet" var med på kommande agenda? Vem vet?

I så fall är det ju NA som vill ha läsare och snaskigheter, genom att koppla ihop två helt olika saker.

Det är omöjligt för mig att sitta och gissa och spekulera över vad som är sant.

Jag kan bara tycka lite övergripande och undra vidare?

Har två andra surdegar som jag inte fått klarhet i ännu,
"ambitionernas tidsperiod" och "hundkyrkogårdens spelbara yta"
Örebro Rallyfinnen
2012-02-15 07:52
Det var bara en tidsfråga innan det skulle komma ut. Jag är mest förvånad över att det tog så lång tid.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Farside
2012-02-15 07:44
otroligt olyckligt att ÖSK förknippas med sådant här.
Sen måste man ha klart för sig att den rättsliga processen måste ha sin gång.
Med detta menar jag att han ännu inte är dömd , och således "oskyldig".

Men hur som helst , tråkigt att sånt här ska sno "sidor" i tidningen.
Men klart , i höst så står det ju istället "ÖSK Klara seriesegrare , trots 4 omgångar kvar" ;)
AIK Saywee
2012-02-15 07:36
Bedoya bytte bara beslut,
bort bakom blivande bollklubb,
bänken brände bedrövligt beskt,
bredvid bra bänknötare.
Bollkubben betalade bara B-skatt,
blev bankrutt, byter Bedoya.
Örebro Boba fett78
2012-02-15 07:28
Här kommer länken till det som pappers-NA tar upp.
AIK Saywee
2012-02-15 07:16
Detta som pappers-NA tar upp på sin förstasida och inne i tidningen, är väl inget annat än dålig tajming, denna vinter?

Handlar om slagsmål och byte av vaktbolag ...

... bara tråkigt att sådana händelser skall förknippas med ÖSK.
Örebro chilie
2012-02-15 07:06
tar vi in bedoya så lär rama säljas..... och bamberg flyttar upp på kanten.
tror det skulle kunna vara en bra deal att sälja rama till malmö för 3-5 mijoner med en klausul på 50% vidarförsäljning. binda upp alle på 3 år då vi vet vad han går för
Örebro Marta (hane)
2012-02-15 06:39
Von Matterhorn/ Frågan är hur het Ale är på marknaden just nu. Men jag har svårt att se att han skulle komma hit jag med. Både för att det är en kille med ambitioner som jag inte tror vill ta ett steg tillbaka i första taget, men även för att jag inte tror det skulle gynna ÖSK och det nya man bygger upp nu. Det blir som ett år till där mycket är på vänt. 2012 vill jag att så många av spelarna som möjligt ska vara här och nu och ha målsättningen för ögonen, inte ett klubbbyte.
Örebro Marta (hane)
2012-02-15 06:33
Kampari/ Känner du till vilka alternativ man diskuterar med?
Kampari
2012-02-15 00:23
Roswall :

Om inte Sjögren erbjuder Berisha ett kontrakt så är det nästan tjänstefel. Enligt många här inne så imponerade han i Seinäjoki.
Örebro Roswall
2012-02-14 23:54
Wikström klar för mjällby, blire Berisha för oss då?
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-02-14 21:01
Vad skall Bedoya hit och göra under vår försäsongsträning? Betala honom 100 000 per vecka för att spela träningsmatcher här i snön ? Han har inte gjort annat än tränat sedan han kom till Skottland. Han vill spela nu.

Be realÖrebro Lekiller
2012-02-14 20:26
Måste nog säga att jag är väldigt skeptiskt till att låna in en spelare till mittfältet. Visst Bedoya är duktigt men om man ser det långsiktigt så tycker jag det är bättre att plocka in typ Moe. Ska en inlånad spelare ta upp en plats på ett redan ganska välbefolkat mittfält, kommer innebär att andra spelare som ösk investerat pengar i kommer att få stå tillbaka. Tveksamt om det är värt det för att plocka in Bedoya igen på lån.
Postat via SvenskaFans-appen
von matterhorn
2012-02-14 20:24
Förstår inte riktigt varför det ens är snack om att Bedoya skulle komma hit. Det kommer inte att hända, tyvärr. Lämnar han Rangers blir det inte till oss. Han går förmodligen till något lag i Holland eller liknande. Vi kommer aldrig att kunna matcha den lönen han har nu och jag tror inte att han är jättesugen på att gå ner i lön.

Det hade varit skillnad om han hade varit Örebro-kille från grunden. Jag tror visserligen att Bedoya älskar ÖSK och är mycket tacksam för tiden här men jag har svårt att se att han skulle gå tillbaka till oss. Han väljer nog en liga och ett lag där han kan tjäna betydligt mer pengar.
Örebro ÖSK Fans
2012-02-14 19:45
DaSa

vill dom ha han kan jag lova att dom haft kontakt...kanske därför dom avvaktar med Mohammed S.
Örebro DaSa
2012-02-14 19:30
Tycker att det är tjänstefel att inte ÖSK har haft kontakt med Bedoya ännu. Kvittar om Rangers har problem eller inte, han har suttit på bänken ett tag och kommer snart behöva speltid.
Örebro Bastard on Parade
2012-02-14 19:21
D´Artagnan//

Håller med dig om att Alimi och Bamberg är bra värvningar, men om någon utav dem skadas eller bli avstängd så har vi ingen snarlik spelartyp att sätta in. Sedan vill jag se mer av Bamberg centralt innan jag känner att jag kan göra en rättvis bedömning av hans nivå på den positionen. Jag tror fortfarande han funkar mycket bättre på en kant.

Bedoya vore en fantastisk förstärkning, men känns inte realistiskt. En till mittfältare känns dock som ett måste, annars hamnar vi i en sårbar sits där vi måste ändra på spelidén om Bamberg eller Alimi av någon anledning inte kan spela. Det blir stor skillnad på mittfältets dynamik om vi spelar Berger och Grahn samtidigt om inte Grahn behärskar en roll som 2-vägsspelare.

Sjögren tyckte det räckte med 6-7 försvarare inför förra säsongen. Det gjorde det ju inte riktigt. Jag gillar inte att ÖSK chansar med truppen under våren, vilket de har gjort ofta de senaste åren. Berger, Grahn, Alimi och Bamberg är inte tillräckligt till mittfältet om Abdulahi lånas ut och Paulinho inte återvänder. Tror inte man kan räkna med att Holmberg kan täcka upp på mittfältet redan nu.
Örebro kubajonte
2012-02-14 19:14
D´Artagnan // vad grundrar du det på undrar man ju ? Alimi och bamberg är 2 bra spelare utan tvekan men Bedoya är klart i en högre klass , vilket han visade igen och åter igen den tid han var i ÖSK sen visst nostalgi är det väl härifrån att man vill ha Bedoya tillbaka. Å andra sidan så finns chansen hur liten den än må vara
Örebro roxxorz
2012-02-14 19:09
D´Artagnan // Jag tror att också jag att Bamberg och Alimi kommer att spela bra i ÖSK, men jag tror ändå att Bedoya skulle vara snäppet viktigare för ÖSK. Han håller i de "vanliga" innermittskvalitéerna hög allsvensk klass, men hans största styrka är ju självklart de enorma arbete han gör varje match. Han går ut och springer som en tog, vilket jag värderar väldigt högt, att ha Bedoya som jobbar exemplariskt bredvid t.ex. Alimi vore riktigt bra. Sedan tycker jag att det är irrelevant att nämna att Bedoyas samarbete med Nordin inte var bra då Nordin inte ens är kvar i klubben. Jag tror att ÖSK:s startelva skulle höjas ett rejält snäpp om man fick låna Bedoyas, miitfätet skulle få en perfekt variation av spelartyper och Bamberg skulle få spela på den position han föredrar.
Örebro D´Artagnan
2012-02-14 18:38
Jag värderar både Bamberg och Alimi högre än Bedoya. Mycket bra värvningar. Mossander sade på ett SI möte att man inte var nöjd med Bedoyas samarbetet med Nordin under våren 2011.
Jag tror Bedoya är onödig nostalgi, inse att årets mittfältsvärvninmgarna är bra
Örebro kubajonte
2012-02-14 18:34
Rangers blir fråntagna 10 poäng i ligan
Örebro kubajonte
2012-02-14 18:31
roxxorz // Kan bara hålla med, vem vet kanske till och med blir svårt för Bedoya att hitta en ny brittisk klubb bara sådär. En säson i ÖSK för att få formen igen kanske är perfekt vem vet. Skulle Bedoya komma tillbaka även om det är på lån vore det en härlig våt mittfältsdröm att se Grahn.Bedyoa -Alimi i startelvan
Örebro Lekiller
2012-02-14 18:30
Grahn deltog inte på eftermiddags passet idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Salt&Peppar
2012-02-14 18:15
Hur långt är Alimis kontrakt, nån som vet?
Annons: