/fotboll/osk/forum/2986.aspx/fotboll/osk/forum/2986.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro kubajonte
2012-04-30 23:24
Saywee // Får gärna dela med dig av din syn på det hela , Herr Optimist ?
lätt att kritisera svårare att argumentera ibland.
För övrigt tycker jag ösk borde göra en rejäl rensning till sommaren och ersätta

spelare jag anser man ska göra sig av med till sommaren Samuelsson,wiktorsson, Alimi , Haddad ,Wowoah Sandqvist,Eidur Aron Sigurbjörnsson,Denis Abdulahi

Kommer inte hända men personligen tycker jag dessa lirare FÖRUTOM Haddad är rätt skräpdåliga , varför jag vill bli av med Haddad är för att lagom till han är spelklar är vi redan i superettan, trist för en bra spelare som Haddad men vi behöver en rejäl center tank NU. några håller kanske med om detta andra inte ... men det är så jag tycker iaf

sista PS Haginge ska INTE vara mittback
AIK Saywee
2012-04-30 23:17
Nu tänker jag faktiskt helt nyktert tjöta lite till ...

Från officiellt håll skall ju ÖSK vara en toppklubb i Norden och spela frekvent i Europa, de glömde bara berätta under vilken tidsperiod detta skulle gälla !

Det enda man vet exakt från officiellt håll är att det blir SM-Guld år 2015 !

Varför i helvete bryr jag mig om ÖSK i år och de närmaste två åren?

Ja inte vet jag, men år 2015 om jag lever, då blir det abonnemang från en livstidskuban som älskar jamaicanska toner och svartvita mål :)

Varför kan man inte kommunicera lite proffsigare, har inte publik, fans och kubaner rätt till att veta hur det står till med vår kära klubb och hur man tänker i framtiden.

Varför finns det inget mål i år ???
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-04-30 22:28
Jag trodde aldrig jag skulle skriva detta:

Jag saknar Nordback
AIK Saywee
2012-04-30 21:17
@kubajonte:


Har Sixten helt plötsligt tappat förmågan att vara med och bestämma vilka spelare som skall värvas ???

Är han mobbad och utanför klubben ???

Illa, illa ....
Örebro lires
2012-04-30 21:08
"ÖSK åker upp till Sundsvall under lördagen för att ladda upp inför matchen på bästa sätt."

saxat från officiella hemsidan. man kan ju fan undra på om det hade blivit tvåsiffrigt i baken annars. tar att vi laddade upp så bra och förlora bara med två mål. starkt jobbat, ösk. kan vi räkna med bästa uppladdningen igen mot djurgården?

och sixten, om du läser här. byt aldrig ut atashkadeh igen!
Örebro kenya
2012-04-30 21:07
JSE/ Svar nej.
AIK Saywee
2012-04-30 20:59
@Jan-Stefan Eriksdotter:Inte helt omöjligt, faktiskt ....
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-04-30 20:06
Skulle ÖSK ligga sist med Sixten som tränare om han hade haft blåvitts spelarmaterial?

Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-04-30 20:00
Fast även om man byter ut ledning och chefer är det främst arbetssättet som måste förändras. Kortare beslutsvägar och mer deligerad makt
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-04-30 19:58
Dubbel
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-04-30 19:58
Dannieboy // Varför inte satsa på Guld 2037. För att gardera sig liksom. Skjuta skiten framför sig. Som de gjorde när de satte upp 2015.
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-04-30 19:56
kubajonte //Instämmer
Örebro kubajonte
2012-04-30 19:52
skulle man få välja vad man vill byta ut i ösk prioriterar jag definitivt byte av ledning och scouter före tränarbyte, Den här truppen är nog den sämsta ösk mästrat sen vi gickk från superettan , Grov felbedömning av många spelares kvaliteer tyvärr
AIK Saywee
2012-04-30 18:38
Klubben är i kaos i inledningen av årets allsvenska eftersom personkemin mellan olika aktörer inte fungerar. Detta är inte förvånande men jag hade ju optimistiskt hoppats på att den runda bolldjävulen hade studsat till får fördel, men tyvärr ljuger ju aldrig tabellen och domarnas urusla kvalitet till vår fördel och vår nackdel har ingen betydelse.

Jag är oerhört besviken på ÖSK´s inledning i Allsvenskan 2012, efter Sixten´s bästa försäsong.

Torsk mot Djurgårn´n vilket känns omöjligt idag, men ändå om det sker, tror jag att jag avgår, förhoppningarna kan bara inte orkas med hur länge som helst ...

Förresten, vart har Grixx tagit vägen, är han under isen, jag tror att han behövs för tillfället ....
Örebro Dannieboy
2012-04-30 18:19
Det är skrämmande att man inte fått höra något om någon målsättning om iår..

Guldlag 2015 ? Saywee jag kanske är väldigt negativ men den den målsättning måste man revidera kraftigt.. Jag tror aldrig det kommer hända 2015.. kanske 2020.. om man förändrar ledning trupp osv..

Även om folk skriker efter Barsom så är ju frågan om han ens kan leverera.. Visst hans Pondus, Ledaregenskaper, proffinalitet han visade har jag aldrig sätt någon spelare haft ÖSK.. Den var ovärderlig. Och den önskar jag alla spelare hade.

Eller tex Per Johansson, Han gjorde allt han kunde, var ett riktigt proffs och klagade aldrig fy fan vad jag saknar han.. Han hade verkligen behövs, Tom kanske Nävfer som har fått en ny tändning i Forward som jag tror är Länets bästa lag just nu...
AIK Saywee
2012-04-30 18:05
Minatankar, läste bara spontant, men vi kommer att byta många spelare vare år och vilka som spelar i ÖSK´s guldlag 2015 är omöjligt att veta!!!

Men klubben i mitt hjärta måste bli mycket proffsigare, det gäller i många ageranden och många aktörer, köp och sälj av spelare som fungerar tillsammans med de tränare man har och att man är mera överens.

ÖSK är ju en enda jädra röra, är det ingen som vill se detta? ELLER !

Jag är ingen nöjd optimist som hoppas att allt skall ordna sig om man blundar.

Fy för den lede vad trött jag är på årets Allsvenska inledning för alla de giganter som köptes och skulle tränas in utan mål i sikte.

Loggar ut innan jag blir riktigt förbannad .....
AIK Saywee
2012-04-30 17:55
Jag är ganska optimistisk och Kalle är (kanske?) ganska pessimistisk, men realistiskt sett tänker vi ganska lika och känner till oerhört mycket mer än vi vågar älta på detta forum ...

.... så är det bara !!!

Det enda vi önskar är att få uppleva ett GULD med ÖSK :)

Är det svårt att förstå .....?

Något stort måste hända ganska snart, annars lägger jag ned totalt, till mångas glädje ....


Heja SPORT, jag orkar snart inte skriva mer ... det är så förnedrande med alla hån, och vad skall jag svara ?
Örebro Dannieboy
2012-04-30 17:51
Oj vikket liv det var här :)... Kan säga att Grahn blev hemskickad från finlandslägret också. Klubbledningen är vad den alltid vart, okompetenta , falska , Och spottar på oss supporters, Det hoppas jag alla förstår här inne.. Ska jag vara ärlig så är det inget roligt att vara ösk supporter när man har en ledning som spottar på oss.. och ljuger. Om nu ledningen och övriga i klubben värnar om oss supportrar så kanske vi borde vända dom ryggen och bojkotta matcherna, vilket liv det skulle vara på behrn då utan Kubanerna. Jag vet att det känns fel och det är rätt, Men vi har även en tränare som inte kan komma och prata med supporters efter förlusten mot Sundsvall. Om inte knappt spelarna vill, tränarna vill , eller ledningen vill. Vad är då fan rätt ? tyvärr är hårt mot hårt kanske det ända rätta..
Minatankar
2012-04-30 17:51
Saywee// Detta med guld senast 2015 gillar jag som vision eller målsättning under förutsättning att man bygger upp något som varje år förstärks. Men när de 6-7 bästa slutar samtidigt och det varje år blir väldigt många nya spelare, så får man börja om från början hela tiden. Därför är det enligt min uppfattning inte lättare att vinna 2015 än det var i fjol eller i år.

Det enda jag kan vara optimistiskt inför nu är att truppen innehåller fler unga talanger med hög potential. Om man lyckas behålla dem och inte ramla ur Allsvenskan så kan man säsongen 2014 kanske uppleva att man har byggt upp något. De stora pengarna vid en försäljning kommer dock sällan år 1 för en spelare. Han behöver minst 2-3 år i elitsammanhang för att blomma ut.

Och med stora pengar menar jag minst 15 mkr. Det är min uppfattning att man inte ska sälja den bästa spelaren för under detta belopp som nu har skett. Även om ingen bjuder 15 mkr så är det en duktig spelares värde under 3-5 år. Att ramla ur Allsvenskan kostar betydligt mer än så som alla vet och att få spela i Europa kan också innebära stora intäkter.

Vet att detta är tufft eftersom det finns flera parter; spelare, ny klubb, gammal klubb och agent. Men jag vill se en strategi som ligger i linje med det jag skriver ovan och det har jag inte sett. Därför blir målsättning med guld 2015 allt mer vackra ord och tyvärr allt mer osannolikt hur optimistisk man än är. Men jag får verkligen hoppas att jag har fel.
AIK Saywee
2012-04-30 17:42
Hoppar bara in spontant och tjatar vidare, har inte läst på forum på ett dygn, men vad är det som får mig (och kanske andra) att tro att klubben skall ta ett SM-guld i svensk herrfotboll, just exakt 2015 (VISIONEN), hur planerar man in ett sådant fenomen och vilka av dagens aktörer jobbar för vårt kära ÖSK "då", eller vad skriver man om framtiden, jag menar ju 2015 ...
Örebro Marta (hane)
2012-04-30 17:31
Karl/ Ja kvoteringen lyckades man ju bra med. Och även att hålla allt obekvämt borta.
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2012-04-30 17:21
Marta (hane)//

Vi var ju rätt många som du vet som försökte påverka valberedningen att ta in Tomas Nordahl i styrelsen och styrelsen att göra något åt Sixander.

Svaret vi fick gällande Nordahl gick väl ut på att de ville föryngra styrelsen och något med könskvotering om jag minns rätt? Vad gäller Sixander fick vi inget svar alls. Nej fram med de fyra som gav Sixten nytt kontrakt och se till att de avgår omgående, även om en av dem är Folke. Det är styrelsen som i mina ögon bär största ansvaret till förra årets och årets flopp. Det är även där de sitter som kliar varandras ryggar.
Örebro Trivseltorsten
2012-04-30 17:04
Viktigt nu att få Bamberg, Berisha, Anttonen i spel. Då kan även andra spelare få spela på sina riktiga positioner samt att kvaliteten höjs. Till sommaaren bör även en defensiv mittfältare/jordfräs och kanske två backar värvas in. Nån elak jävel, typ Igor Armas liknande...
Örebro either/or
2012-04-30 16:31
@Marta (hane):


Intressant. Tycker Thomas har rätt i det han säger. Det är ju långt ifrån så att han kräver Sixtens omedelbara avgång. Håller med honom om att det inte bör göras nåt stort innan EM-uppehållet. Men om spelet och resultaten är lika svaga i matcherna som är kvar i vår så bör klubben agera antingen vad gäller spelartruppen eller tränarna i sommar. Och håller helt med honom om att det är enormt viktigt med spelarnas förtroende för Sixten. Saknar en majoritet av spelarna förtroende för tränaren så är läget ohållbart.
Örebro Marta (hane)
2012-04-30 16:09
Nu börjar det blåsa
Örebro Fatcit (feta-citat)
2012-04-30 15:31
Sogen // lägg till... Peder Ståhl, Thomas Andersson, Anders Karlsson, Marino Rahmberg...

Tråkigt att de anställt varandra utan kvalificerade grunder!

Örebro Sogen
2012-04-30 15:19
Det ni kallar kompisgänget, vilka ingår där? Sjögren, Sköldmark, Jan Karlsson????
Postat via SvenskaFans-appen
Minatankar
2012-04-30 15:02
Salt & Peppar & Grohl // För mig handlar allt om kommunikation. I den stund klubbens representanter, dvs ordförande, vd, sportchef och tränare, börjar kommunicera med klubbens supportrar, så blir mycket bättre.

Gömmer man sig bakom stängda dörrar och bara ibland gör något yttrande, och då ofta alldeles för sent, så uppstår ett stort tomrum som ger utrymme för spekulationer, ryktesspridning mm.
Örebro Salt&Peppar
2012-04-30 14:55
Det känns som att den här krisen krockar med Sixtens utveckling som tränare. Han börjar öppna för andra saker och utveckla andra sidor, samtidigt som vi är i brinnande säsong med en ny trupp. Ett tillfälligt tomrum uppstår när Sixten ska lämna det gamla och öppna för det nya. Vilken väg ska vi ta nu ungefär.
Örebro Grohl
2012-04-30 14:27
Jag blir bara trött när jag tänker på ÖSK, inte ett jävla skit händer och ingen pratar om lösningar. Bara allt som är fel. Vänta och se är tydligen lösningen.

Det man inte verkar förstå i ledningen är att den fotbollen vi presterar - och framförallt att ledningen accepterar faktumet att vi gör det - nu skadar ÖSK som varumärke. Sixten hjälpte till att bygga upp ett bra varumärke så länge spelidén var ny och fräsch, men nu skjuts det ner i takt med att vi blir sönderlästa match efter match. Klart som fan att folk tröttnar, det är ju inte kul att se Örebro spela fotboll, och har inte varit det på ett år - men tydligen är det okej nu?

Sixten är en offensiv coach som själv har sagt att han vill ha ett spelförande lag med mycket boll som kan hantera hans 433, är han då verklgen rätt man att leda ett lag som ska kriga i botten? Nej in med en försvarsstrateg!
Annons: