/fotboll/osk/forum/2952.aspx/fotboll/osk/forum/2952.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
AIK Saywee
2012-03-13 08:16
Först och främst vill även jag instämma, trots min optimism, i en växande oro över att Sixten´s envishet kan bli en onödig "motståndare" i årets Allsvenska :(

Försäsongen är tyvärr lite underligt planerad och resultaten är ännu mer förvånande, jag orkar inte skylla på någonting, det är lika möjligheter för alla lag och det är knappast troligt att enbart ÖSK drabbas av skit, skador, elände och sjukdomar, eller?

Tackar Lascaux, det var jag som funderade lite över hur vår premiärmotståndare planerat och presterat. ÅFF´s 2-0 mot Syrianska kan ju kanske vara någon slags måttstock.

I övrigt har jag listat ut, men har inte alla matcher och alla resultat ...

IFK Norrköping-ÅFF 3-1 (inför 2500?)
ÅFF-Syrianska 2-0
ÅFF-GAIS 3-2
mot KFF blev det torsk
mot Motala blev det Seger
mot Mjällby blev det seger
kanske flera matcher spelats?

Gissa om nykomlingarnas självförtroende är relativt skapligt.

Underhundar som inleder borta på hundkyrkogård känner säkert ingen press?

Jag tror givetvis på SPORT, men vågar ännu inte tippa premiärtipset, jag är faktiskt rent ut skrivet riktigt orolig, men ...

Heja, SPORT, GFG !!!
Örebro Svartvitt forever
2012-03-13 06:12
Jag håller med dem som påpekar att det oroande med de bedrövliga resultaten i träningsmatcherna är att samma svaghet som ifjol lyser igenom hos Sixten: hans oförmåga att rucka på ett spelsätt oavsett om det finns spelare på planen till det, samt att förlusterna alltid beror på skador, sjukdomar och andra faktorer som ingen kan ta ansvar för. Aldrig hans egna felbeslut. Detta måste ändras om det inte ska barka åt skogen 2012.
Örebro kenya
2012-03-12 23:39
Framåt Blåvitt / Samma clownerier som vi sett under några år. Även ni kommer tröttna.
IFK Göteborg Framåt Blåvitt
2012-03-12 23:33
The king of rap John Alvbåge...vad tycks ?
Örebro kubajonte
2012-03-12 22:47
Jan-Stefan Eriksdotter // Jo ösk svagaste lagdel för stunden tyvärr
Örebro Valderinho
2012-03-12 22:35
Emil Berger har tydligen insjuknat en tredje gång..
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-03-12 22:07
kubajonte // Nu har jag bara sett NA lite förlängda NA tv men jag skakade nog mer på huvudet till backlinjen än till målvakten. Det är ju riktiga felbedömningar som görs och jag såg att Haginge fick löpa in och rädda mittbackarna vid ett tillfälle annars hade de kommit solo en gång till. Backlinjen är ju alldeles för stillastående och läser situationerna fel.

Offensivt är ju Berisha farligt framme på flera fasta men verkar svag i avsluten

Jaja - Bättre att se bristerna nu än sen.
Örebro Trivseltorsten
2012-03-12 21:40
Birminghamfansen är briljanta. Almebäck medverkande i videon, köra något liknande på svenska kanske =)
Örebro kubajonte
2012-03-12 21:36
Enda man kan säga om Tomer är att det märks att han lirat i mindre ligor än detta. Många osäkra konstiga beslut , samt att hans självförtroende är nog i botten just nu. dock får backlinjen ta på sig en del av detta också. Tyvärr i nuläget är detta klart ösk svagaste del. helt i osynk osampspelta har sett dom matcher som går att se nu Wikström har ett jävla jobb att få ordning på det där. Får hoppas Sandqvist kan bli den säkra målvakt som ösk så onekligen behöver
Örebro DaSa
2012-03-12 20:47
Jag tycker att ÖSK gjorde rätt i att försöka spela sitt spel istället för att anpassa sig efter motståndare och väder. Ingen idé att åka till Danmark för att träna på grisspel, men tycker samtidigt att vi skall plocka fram grisandet i vissa allsvenska matcher men tror inte att vi behöver träna på det nu när de är så få träningsmatcher kvar.

Det som oroar mig mest just nu är att vi håller på att få en ursäkt till att börja serien dåligt. Sixten verkar tyvärr vara en person som gillar att skylla på olyckliga omständigheter när det går emot.

Har inte sett Tomer spela ännu, men av det man läst så verkar han vara osäker. Har han haft ngr dåliga matcher eller är finländska ligan så dålig?! Kanske var bra att vi inte värvade Ojala!?
Örebro go_osk (Spela Haginge som högerback)
2012-03-12 20:17
Jag var nere en sväng och tittade på träningen idag. Sandqvist såg ut att gå för fullt. Enbart 15 utespelare som deltog, fortfarande många som saknas med andra ord.
Örebro bison
2012-03-12 20:06
TommyS// Tycker inte att Tomers ska lastas för alla målen, men av bilderna på NA och döma s¨å inger han inget förtroende, sen håller jag med dig om att backlinjen går bort sig alldeles för lätt
Örebro ÖSK-SUPPORTERN (Nu tar vi Guld!)
2012-03-12 19:40
@EMagnus


Lycka till,

Nästa år tar vi Brandeborn! :D
Örebro TommyS
2012-03-12 19:25
Av NA:s bilder att döma sällar jag mig tll Tomerförsvararna i den meningen att han inte kan lastas för alla frilägen. Väldigt viktigt att mittbackarna hittar varandra och att det finns en central defensiv mittfältare som tryggt ligger framför dem och kan hjälpa till och falla när en av ytterbackarna går framåt. Igår spelade Alimi där, knappast rätt man. Men tyvärr är jag osäker på om Grahn eller Berger klarar det heller, tror att båda måste spela för att täppa till liknande luckor centralt. Och backlinjen verkade ligga sjukt högt. Vi kommer tokstraffas för det om vi inte justerar.
Degerfors EMagnus
2012-03-12 19:10
Hoppas ni inte får motvind några fler matcher.

Annars såg Tomer och backlinjen stabila ut ? :) ?
Blir nog derby nästa år om vi hänger kvar.
Örebro Grixx
2012-03-12 18:26
Jäpp, så är det. Miljöpartiet och Kalle har egna språkrör ;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro pemo
2012-03-12 16:54
OK, men så mycket som Kalle sänker kan jag aldrig göra.
Örebro D´Artagnan
2012-03-12 16:53
pemo // ÖSK-Karl vann ju matchtips tävlingen här när vi kom 3:a. Inte var det negativt. Tycker Du ska läsa noggrannare innan Du börjar dissa, Onödiga dissningar sänker stämningen.
Örebro pemo
2012-03-12 16:49
Var det någon här inne som var ner till danmark och såg matchen på plats?
Jag vet att det fanns förfrågan innan, men blev det någon resa?
I så fall skulle det vara roligt om någon skrev ett omdöme om matchen.

Eller har jag missat det?
Örebro pemo
2012-03-12 16:40
D´Artagnan // Ja men, ÖSK-Karl kommer ju bara in när domedagsstämpeln tas fram. jag har nästan aldrig sett att han någon gång hissat laget för en bra match. antingen är motståndet för klent eller också var det bara en lyckträff.
Och allt är sixtens fel. ;)

Men jag tar gärna striden med honom när vi spelat några matcher , och att jag varit på plats. Att wiken sedan uttalar sig om hur dåligt des spelade, det hör bara till spelarnas försvarstal. Det förekommer inom alla lagidrotter. gör man en platsmatch, så kommer det alltid ett " om vi spelar/ åler / skjuter så här dåligt har vi inget här att göra.

Örebro Marta (hane)
2012-03-12 16:27
Sedan säger han säkert så för att få behålla den lilla arbetsro som rimligenkan finnas kvar...
Örebro Marta (hane)
2012-03-12 16:26
@Jan-Stefan Eriksdotter:


Väl talat!
AIK Saywee
2012-03-12 16:24
pemo, 15:21,

Åter efter en fantastisk vårpromenad ...

... då är vi två som tycker lika, dvs tar hellre en torsk under träningsmatch än i Allsvenskan.

Skämt åsido, så tror jag att alla som på SF har dragit på sig den eleganta dressen tycker likadant.

ÖSK-Karl är definitivt inte den enda som dissat ÖSK på detta forum, verkligen inte, efter gårdagens fiasko, så det finns ju flera och kanske även jag, som bör ta åt oss. Dessutom sågar även Kim Olsén och Magnus Wikström, med flera, laget i pappers-NA. Så det är ganska många som inte tycker att gårdagens match var någon höjdare, nu när förhoppningarna ökar, pressen ökar och självförtoendet skall infinna sig inför den stundande premiären.

Dessutom är det väl inte enbart gårdagens match som är lite fiaskoartad, men huvudsaken är ju att Sixten presterar sin bästa försäsong ;)

Heja SPORT, GFG !!!
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-03-12 16:14
Måste erkänna att jag känne rmig en smula oroad. "Analysen" av matchen igår har många gett och det tycker jag stämmer.

Det som oroar mig, och det kände jag omedelbart när jag såg intervjun av Sixten i NA tv efter matchen, är att Sixten återigen lägger stort fokus på spelare som inte kunde spela eller att de som spelade inte var hundra.

Jag tycker återigen Sixten väljer att inte se träden pga skogen och istället fokusera på killarna som var därute och försöket göra sitt jobb. De misslyckades på ett rätt så frapperande sätt.

Lägg fokus och analys på spelet med det befintliga materialet, dematcher som genomförs och sluta älta skador och sjukdomar Sixten! Det hjälper inte dem som faktiskt spelade.

Örebro pemo
2012-03-12 15:51
jag tar hellre segrar i allsvenskan än i träningsmatcherna. Att sedan döma ut hela klubben som ÖSK-Karl gjorde, är väl att överreagera något. Jag väntar med kritik på spelare till dess att jag ser matcher live. Att sitta på ett forum och ha åsikter om en match och dess aktörer utan att vara på plats och se den är väl ändå höjden.

Men det är väl ett faktum att det inte är namnen på spelrna som avgör hur bra ett lag blir. Det är vad de presterar på planen som är av betydelse.
Örebro ÖSK KRILLE (GFG)
2012-03-12 15:30
Hoppas att detta virus inte är kvar i truppen på Lördag och att alla kan gå på 100% den matchen.
Örebro kubajonte
2012-03-12 14:18
Vet ej om folk redan läst men det är senaste NA krönikan angående ÖSK
Örebro kubajonte
2012-03-12 14:12
Försäsong eller inte , det är inte acceptabelt i mina böcker att ösk åker och blir utspelade och förnedrade av lag i andradivisioner. på sin höjd ska det "värsta" vara 0-0 och är det nu en sån jäkla sjukstuga som det varit kan dom ju lika gärna låta bli att lira match om varenda spelare går för 80%, Åka och få stryk match efter match är inte positivt någonstans. Tomer har en del att bevisa både för oss och för sig själv mest av allt har backlinje en del att bevisa knappt allsvensk klass på den i nuläget.
Örebro ÖSK Fans
2012-03-12 13:40
Haddads status!! går 80% på skottövningar och har långt till matchform...Hur jag vet det?? jag har frågat han=)
Örebro ÖSK Fans
2012-03-12 13:38
halloj! Var det bara jag som tyckte att backlinjen stod väldigt högt i går? kändes som dom inte alls hängde med?
Annons: