/fotboll/osk/forum/2907.aspx/fotboll/osk/forum/2907.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Ordem e Progresso
2012-04-02 23:55
"Den enda som ska vara säker på en startplats i backlinjen till nästa match är Boris Lumbana som överglänste sin mittbackskollega."

Top 5 i ÖSK
5p William Atashkadeh
4p Tobias Grahn
3p Boris Lumbana
2p Mohammed Saeid
1p Kalle Holmberg

... Jag måste bara fråga, är du full?
Örebro rirobban
2012-04-02 23:35
Och kan ni tänka er att det blev 3 stycken 0-0-matcher i första omgången, och kan ni tänka er att dessa 3 matcher spelades på GRÄS. Intressant fakta från fotbollsmåndag. Kan vi hoppas på 0-0 mot Mjällby på gräset? Eller är det för mycket begärt att dagens ÖSK ska hålla nollan i en enda match?
Örebro BBanks
2012-04-02 23:15
Jag tycker att Saeid var en av de sämre, jag såg matchen på tv och han slog bara in chansbollar på mitten.. sprang gjorde han ju bra iaf men hans passningsspel var uselt.
Förövrigt så borde Sandqvist, Lumbana, Astvald och Wowoah inte få spela nästa match.

+++ Attackskadeh
++ Bamberg
+ Haginge
Örebro widemarsh
2012-04-02 23:14
Haha, ja vad ska man säga. ÖSK fick ju in 3 mål, och hade bud på betydligt fler. Men en paralyserad målvakt och en virrig backlinje kostade oss segern. Förstår inte hur en såpass rutinerad målvakt som Sandqvist kan agera så här i en allsvensk premiär, och jag förstår inte varför klubben ville ha in honom över huvud taget. Vi hade ju Nurme?

Atashkade leder skytteligan, och ÖSK ligger före Real Göteborg och regerande kvadrupelmästarna Helsingborg. Så då måste man väl vara nöjd?
Syns iaf att det finns en del potential i laget offensivt, många unga som visar framfötterna. Saeid, Holmberg, Atashkadeh...saknade inte Haddad idag.
Bambergs inhopp mycket bra.

Sixtens agerande under matcherna fortsätter att förbrylla. Man släpper in 4 mål på kanske 6 målchanser i första halvleken och backlinjen agerar katastrofalt och målvakten är inte ens med på plan mentalt. Ändå är målvakt plus back kvar i starten av andra halvlek.
Sen utnyttjar han inte alla byten återigen vid underläge?

Starkt ändå på något sätt av Sandqvist att spela upp sig på det viset i andra.
Största besvikelserna var Rama, Wowoah och Wikström. Lumbana kan man egentligen inte förvänta sig så mycket av med meriter från div. 3 och Isländska superettan. Även Grahn var långt ifrån den mittfältsmotor vi behöver.
Örebro kubajonte
2012-04-02 23:03
// jadu böckling håller tamejfan med dig där sketna jävla sopor
Benny Böckling
2012-04-02 23:01
Å jag som trodde att det inte kunde bli mycket sämre än Forwads matchen, jag hade fel.... Helvete... För övrigt kan Sandqvist, Lumbana och Astvald skickas ner till ÖSK Söder... Eller vafan dom platsar nog inte där...
Örebro M.O.S
2012-04-02 22:28
Mitt i all bedrövelse ärdet ändå positivt att se viljan att komma tillbaka, inte ge upp, jakten på kvittering. Så såg det inte alls ut förra året. Då hade vi å andra sidan ett betydligt bättre försvarsspel, och en målvakt med pondus (och en stor käft o mindre hjärna men det är ju en annan femma). Jag säger det igen, hoppas verkligen Berisha är bra.. det kommer att behövas!!
Örebro Artwork
2012-04-02 22:26
Bilder från matchen...
Örebro One¨touch
2012-04-02 22:25
Medger att jag inte har björnkoll på truppen längre.. Men jag är väl värd oavgjort om jag hävdar att truppen är tunn på kvalitativa försvarare, och att ÖSK borde spetsat den lagdelen under vinterns transferfönster?
Örebro rirobban
2012-04-02 22:24
Finns mycket att analysera och skriva. Stort problem är bristen på snabbhet i försvaret och såklart Wowoah som var värdelös idag. Förstår inte att han fick vara kvar på planen i huvudtaget! Den enda i backlinjen som får godkänt av mig är Haginge som kämpa och slet som ett djur, och var med i offensiven hela tiden.

Mittfältet såg riktigt träligt ut i första halvleken. I andra bättre och när Bamberg kom in såg det grymt bra ut faktiskt. Bamberg rörde sig över stora ytor och var alltid spelbar och hade kvalité på inlägg, passningar och avslutsmomenten. Med Bamberg på planen så växte Grahn som såklart kände att det blev säkrare med Bamberg på planen. Fina kombinationer med klack-klack-spel och fint passningsspel sista halvtimmen gjorde att jag ändå ser något ljus framöver. Men då måste man byta målvakt och får in Wiktorsson som vänsterback och såklart bamberg från start (på Astvald position).

Rama såg ganska blek ut, men han lär komma igång. Och spelar laget som sista halvtimmen så passar Rama bra in i spelet. Holmberg väger för lätt änsålänge, men det syns att han har teknik och spelförståelse. Saeid såg också för klen ut i första halvleken. I andra insåg jag varför man värvat honom. Grymma vändningar, bra speluppfattning och bra passar. Bra att någon skjuter från distans också, men kanske skulle behöver värdera lägena bättre.

William behöver jag inte nämna. Förutom sina 2 mål så ligger han bakom två fina chanser i andra halvlek som kunde ha resulterat. Grym insats. Han var också en stor del till det fina kort/direkt-passningsspelet i andra halvleken. Han kom och mötte och var alltid med på djupet också. Mycket bra insats!

Jag är orolig för defensiven, men att vi kommer göra mål är jag säker på. Om vi satsar på att vinna matcherna med 6-4 framöver så kan man fortsätta med detta försvar. Annars krävs förändring. Två långsamma mittbackar går absolut inte när man spelar med högt försvar. Gillade Lumbanas uppspel (i alla fall efter ett tag), då han hittade fina passningar upp till mittfältare. Men han måste ersättas med Berisha snarast!!! Defensivt gav Boris inget stabilt intryck alls!

Wikström gjorde en av sina sämsta insatser i ÖSK-tröjan, men jag förstår också om han blir virrig av att ha sådana virriga lagkamrater runt sig (Boris och Wowoah). Till sist, Alimi, var också en del av dem som satte igång det fina passningsspelet i sista halvtimmen. Kommer växa in i den svartvita lagmaskinen framöver! Nu kan det bara bli bättre (försvarsmässigt). Vi ligger ju trots allt för de regerande svenska mästarna och Real Göteborg!
Örebro ÖnSKar
2012-04-02 22:22
Det fungerar tyvärr inte med tre riktigt långsamma backar i "rad", bara Haginge som har speed. Hur snabb är Wiktorsson? eller vad gör vi för att få upp snabbheten. Jag tycker tyvärr inte Berisha har sett särskilt snabb ut heller.
AIK Saywee
2012-04-02 22:19
Efter en enda match kan vi ju inte såga Sixten och laget, eller hur ?
Örebro Lascaux
2012-04-02 22:19
Attackskade gör 4 mål, Grahn 1.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Lascaux
2012-04-02 22:16
Mjällby blir en svår(are) nöt att knäcka. Men jag tror på ny målfest, 5-2 till ÖSK.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro kubajonte
2012-04-02 22:12
*Mackan* // Bara lite elakt ;) dom har ju sin Herrgård där att trösta sig med

Saywee// nä tycker ösk ska vara jävligt tacksamma att vi ändå var 6700 som kommer för att stötta dom ,trots uselt 2011 och ett lag som Åtvidaberg stod för motståndet, : ( skicka över lite jamicansk grogg så man kan dricka bort eländet från ikväll
Örebro Grohl
2012-04-02 22:11
@TIC-TAC:

Jag ska försöka att inte sparka in öppna dörrar, men det kan väl inte vara en överaskning att Sixten inte bytte i halvtid? Det krävs benbrott för att finnen ska byta någon innan 65e
Örebro Bastard on Parade
2012-04-02 22:10
TIC-TAC//

Sixten hade chockat hela Sverige OM han hade agerat i halvtid.

Pinsamt försvarsspel i första halvlek. Jag förstår absolut ingenting om Sandqvist får förnyat förtroende i nästa match. Får han det finns det ingen mening med att ha en "konkurrenssituation" med 2 likvärdiga målvakter.

+ till William som är riktigt het just nu. Gillade även Saied och Haginges insats. Tänk om andra kunde spela med samma hjärta som Hagge visade i andra halvlek!
Örebro TIC-TAC
2012-04-02 22:06
Mycket negativt idag med uruselt försvars främst från vänster där det står en kona och lämnar ytor och är osynlig framåt (vart var han). Vår tränare överaskar med att inte agera i halvtid men fortsätter sätta eko i landet med gladfotboll så lite positivt finns runt Sixten.
William, Saeid samt Haginges korridorslöpningar var det positiva samt perioden efter bytena då vi faktiskt gjorde oss värda 1 pinne.
Måste Wovven förstöra varenda hörna iår också.
Örebro Grohl
2012-04-02 22:05
Haginge och Saied överraskade mig verkligen, kul! Sandqvist överraskade mig också. Men åt andra hållet. Attackskada var visserligen ingen överraskning, men där har vi vår toppforward!
AIK Saywee
2012-04-02 22:04
Det här var ingen bra start på årets svartvita säsong,
tråkigt resultat, försvarslöst och klen publiksiffra :(

Heja SPORT !!!
Oddevold *Mackan*
2012-04-02 22:02
@kubajonte:


Rätt elakt mot Dyltabruk tycker jag. :)
Örebro Erkan
2012-04-02 21:56
2a halvlek skapar vi mycket o bör göra minst 1-2 mål, Åtvid backar bara hem.
1 halvlek är så usel rakt genom......bara William som räddar oss kvar då.
Wovvens försvarsspel är så xxxxx!! Måtte han få sig en riktigt utskällning o komma igen, för tyvärr har vi väl inget alternativ på vänsterbacken, eller??
Berisha vore önskvärd att få spelklar.
Sandqvist måste höga sig x antal nivåer!
Grahn - Saeid - Bamberg spel var bra!
William är riktigt het!

Kämpa ÖSK!
Örebro ÖSK KRILLE (GFG)
2012-04-02 21:54
Jag vill se Bamberg från start mot Mjällby !
Örebro cellblock
2012-04-02 21:53
Sandqvist var ju katastrofal. Vad i helvete hände egentligen? Wikström låg också bakom nåt mål till Åtvid, han såg inte stabil ut alls. Hela backlinjen var katastrofala förutom Hagge som spelade riktigt bra i andra halvlek.

+ Hagge
+ Saeid
+Ataskadeh

Ne fyfan. Så otroligt värdelöst att förlora när vi ägde sönder Åtvid och dominerade totalt sista 35 minuterna. Riktigt bra fotboll i slutet av matchen.
Örebro kenya
2012-04-02 21:52
_Adde_/ Eller så räknar jag inte Wowwen till de stora spelarna ;)
Vill se situationerna igen där han fälls/ramlar innan jag tar fram sågen.
Örebro _Adde_
2012-04-02 21:48
kenya// Jag instämmer i allt du skrev, som om du tog orden ur min mun! :) Känner dock att du låter Wowoah komma undan lite för lätt! ;)
Örebro kubajonte
2012-04-02 21:47
Tragist att behöva komma till Behrn Arena och känna att det var ösk som var bortalaget så tafatta som dom var stora delar av matchen
Örebroar'n
2012-04-02 21:46
Det enda positiva man såg idag är Atashkade, grabben är i storform just nu. Nya Zlatan på Behrn Arena! ;-)
Örebro kenya
2012-04-02 21:42
Karl, M.O.S // Håller med angående Wikström. Är ju han som ska kliva fram o dirigera backlinjen. Boris kan säkert komma o lastas för något av målen men inte fan var han mycket sämre än Wikström.

Tyckte inte att de "stora" spelarna presterade och då är det svårt att vinna matcher. Tänker på Rama, Wikström, Alimi, Sandqvist och Grahn även om Grahn spelar upp sig på slutet.

Bäst på plan var Moe, Wille och Hagge.
Örebro ÖSK KRILLE (GFG)
2012-04-02 21:40
Bedrövlig första halvlek av backlinjen ooch Sankan tyvärr. Atashkadeh är vår absolut klaraste stjärna och talang som ÖSK inte har haft på länge. Bamberg inhopp bådar gått. Impad av Seaid, för att vara hans första framträdande i allsvenskan.

Backlinjen, inte så bra.
Atashkadeh, jävla bra.
Målvakt, inte så bra.
Bamberg, jävla bra.
Första halvlek inte så bra .
Annars var det jävla bra.
Annons: