/fotboll/osk/forum/2831.aspx/fotboll/osk/forum/2831.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Sogen
2012-04-23 23:07
men pojkar och flickor sitt ner i båten nu. 5 matcher är spelade och detta var första gången vi blev utspelade och det beror på Wikström och Grahns frånvaru så lugna sig lite nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Hammarby Inspektör Smack
2012-04-23 23:03
Mumintrollet verkar ha tappat greppet.
Örebro widemarsh
2012-04-23 23:02
Skitstart på matchen. Lite synd om Tomer som egentligen kommer ut bra, men inte får iväg bollen tillräckligt. Sen får Ishizaki en riktig lyckoträff och matchen är körd. ÖSK kan inte vända underlägen, hur mycket spelare man än byter ut :(

Elfsborg är ett bättre lag, bara att konstatera. Även om de saknar spelare så håller deras ersättare allsvensk klass. Den bredden har inte vi, tyvärr. Bara hoppas vi får lite ordning på det hela när Wikström, Grahn, Berisha, Anttonen, Bamberg och Haddad kommer tillbaka. Kan vi ha alla friska till efter em-uppehållet så ser bredden betydligt bättre ut.

Sen blir vi ju rånade på en straff, verkar som att Martin Hansson alltid vill vara med och avgöra med sina felbeslut. Nu kanske det inte hade hjälpt ändå men, det hade garanterat gett ÖSK en hel del energi i slutet.

Tomer räddar oss annars från en större förlust med ett par vassa benparader, bl a. Så han gjorde en bra match, förutom att han inte fick undan bollen bättre vid 0-1.

Seger i nästa är ett måste, annars tycker jag nog det är dags att börja fundera på om tränarna ska få vara kvar. Inte en seger på 5 omgångar, varav tre på vår egen hemmaplan är inte ok.
Örebro Palermo
2012-04-23 22:53
Klappdålig match och insats av de flesta!

Men några spelar får ändå ok betyg...
- Tomer
- Wovven - bästa matchen den här säsongen
- Wille - sliter och försöker...
- Wirtanen
- Hagge
- Lumbana

Rama och Berger var väldigt dåliga!!!!
Örebro Godzilla Hårddisksson
2012-04-23 22:49
I min bok tycker jag Sixten ska ges en chans på 3-4 matcher till att vända trenden. Går det inte måste nog en ny röst in i omklädningsrummet. Inte för att det är Sixtens fel alltsammans men börjar det bli panik krävs tyvärr radikala åtgärder. Men ingen kan trolla. Tyvärr verkar det som att lagbygget byggdes från fel håll från första början. Så jävla synd. ÖSK hade något riktigt stort på gång efter tredjeplatsen, spelmässigt såväl som resultatmässigt.
Synd att man inte kunde ta det där sista steget.
Örebro kubajonte
2012-04-23 22:49
att hålla sin tro på att en spelare ska komma in (Berisha) som dessutom också är en ung räv och tro det ska bli bra igen känns jäkligt långsökt alltså. Inte så trevligt för vare sig berisha och Lumbana då dessa säkert kan bli bra men hade bra gärna sett att man skitit i att värva dessa två orutinerade herrar och fått in en rejäl ärrad mittback alldeles för oerfaret ösk där fel personer tvingas ta ansvar just nu.

Sista gnället från mig men fan matchen idag var bland det pinsammaste man sett i ösk sen bra långt tillbaka , förlora e trist men att förlora såhär håglöst som dom gör... Trevlig stämning i truppen my ass hellre otrevlig stämning och lite framgångar på planen....
Örebro kenya
2012-04-23 22:43
Jag tror faktiskt att man kickar Sixten om det blir förlust mot Giffarna. Förutsatt att det finns ett intressant namn ledigt. Frågan är bara om det gör det? O kom inte med Hammar eller någon annan sliten gubbe.

Jag tror dock inte att en ny tränare kommer kunna trolla med det här spelarmaterialet. Det finns hopp om man får in Berisha och att han håller klassen. Antingen Haginge eller Antonnen på högerbacken. Grahn skade- och avstängningfri. Rama i form och Bamberg likaså. Gärna en fit Haddad också. Fast får vi in dessa komponenter behöver vi å andra sidan inte sparka Sixten....
Örebro Eyra
2012-04-23 22:42
bison-Karl vet vad han snackar om. Lussebullen från start mot Gifflarna är ett måste.
Örebro KCMarten
2012-04-23 22:40
kubajonte //

Jag håller med. Just nu är spelarmaterialet ingen höjdare..

Samtidigt vet vi att spelare som Bamberg, Grahn, Rama, Astvald, Kushtri, Antonnen, Haginge, Haddad, Wille m.fl KAN prestera om de får chansen och om de har det rätta självförtroendet.

Just nu är det 2p upp till säker mark, så inget är kört ännu..

Frågan är bara om det är samma tränare som lyckades med två förlustsviter på 5 raka förluster förra året, och bara har vunnit en match av de senast 14, som är rätt person att få spelarna att vända detta?
Örebro bison-Karl
2012-04-23 22:39
Det värsta är väl att som Rama presterar nu så kommer väl inte spekulanterna stå på kö i sommar. Blir säkert en upprepning av Bedoyas försäljning.
Örebro bison-Karl
2012-04-23 22:38
BBanks/ Fast idag tycker jag nog att utländske Lussebullen kommer in och visar lite jävla vilja det samma gäller för övrigt Tomer.
Örebro Eyra
2012-04-23 22:36
Har svårt för det där med tränarbyten mitt under säsong. Känns som det är sällan det slutar lyckligt i de fallen.

Jag tycker Sixten ska ges en ärlig chans med de spelare som ännu är skadade. Sen kan man prata.
Örebro svartvitseger!
2012-04-23 22:36
Var är ösk Karl Kom tillbaka ! Om inte ni sköter ert jobb hade ni fått sparken samma här avgå Sixten!
Örebro Bempa no:10
2012-04-23 22:31
Som vi spelar nu lär vi åka ur med dunder och brak , fy fasen vad urusla vi är klarar man inte av att slå en passning på 2 meter helt oattackerad va fan har man i allsvenskan att göra då AGERA NU S.S.S.S p.s ÖSK KARL kommer att få rätt var så säkra ....
Örebro kubajonte
2012-04-23 22:27
Vetifan om jag tycker byte av tränare är nån idé är spelarmaterial som håller för jäkla låg kvaliteé rakt igenom, några få ljuspunkter alldeles för mycket negativt. Trist att bara konstatera att Berger och Alimi för stunden är helt klappruttna , Suck suck och återigen SUCK
Örebro BBanks
2012-04-23 22:27
Vi har för många utländska glaslirare, vi behöver svenska spelare, "kaptener" som stångar sig blodiga. Då kommer vi att börja ta poäng igen.
Örebro deportivista
2012-04-23 22:26
Elfsborg är bra i år. Men... jag tycker ändå att det är tragiskt att ÖSK inte lyckas skapa så lite under matchen.

Ibrahim kom in och visade fina intentioner i ca två anfalla (inklusive straffläget) innan han började ta felbeslut och envisas med att stanna upp för att dribbla stillastående vid varje "kontringsläge"...

Alimi var en besvikelse. Berger behöver någon stabil (Grahn) bredvid sig - hur många matcher har stackars Berger nu spelat utan att vinna i ÖSK-tröjan (sedan förra sommaren?)

De som jag tycker visade bra moral och åtminstone försökte under hela matchen var Tomer (på slutet såg han ut att vilja gå upp på topp själv för att slippa se alla bolltapp), Haginge, Boris, Saied, och Wille.

Det positiva är att Grahn är att vi får tillbaka våra rutinerade rävar, och vi möter ett (överkomligt) Sundsvall trots att vi är nederlagstippade i nästa match!
Örebro kenya
2012-04-23 22:25
bison-Karl/ Ser absolut Wille som bättre än Staaf och Grahn bättre än Kihlen/Nordback. Annars så tycker jag laget antingen stått still eller blivit sämre på samtliga positioner.
Örebro svartvitseger!
2012-04-23 22:24
Asså nåt måste hända vi måste kräva svar av Spelare och trännare vi ska för fan inte vara ett botten lag Sixten fick välja vilka spelare han ville ha och gjorde det det han har gjort sitt i ösk avgå!!!
Örebro Marta (hane)
2012-04-23 22:22
@Fatcit (feta-citat):


Pengarna sitter väl på läktaren, skadade och avstängda.

Alltså, men med ett mittlås i en 4-3-3-uppställning bestående av en enda kille som sliter och inte gör bort sig så fort han kommer i närheten av bollen så är det inte så lätt att vinna matcher.

Kalle kommer in och gör det bra. Men med Grahn avstängd var tredje/ var fjärde match, kommer det bli tufft. Berger var en skugga av en skugga idag.

Skönt för Boris att han omöjligtvis återigen inte kan få bära hundhuvud.

Tomer bra med. Med Alvbåge i mål hade det blivit 7-0. Fattar inte hur någon vill byta ut honom som skrevs nedan. Var knappast hans fel att vi förlorade.

Wille återigen bra... men alldeles för ensam. Alimi en stor katastrof. Trodde han skulle prestera på mitten, men det var bland det värsta skräp jag sett. Överglänstes idag bara av Emil. Skulle va kul att se hans passningsprocent idag. Speciellt om man säknade bort alla korta tillbakapass han körde på slutet för att han var tömd på självförtroende.

Nej fy fasiken. Är Sixtens dagar snart räknade? Kan Berischa komma in och spela vattentätt med Wiken efter så lång frånvaro?
Örebro bison-Karl
2012-04-23 22:21
Grahn behövs något ofantligt på mitten för ÖSK, kanske läge att införa något liknande som Axén gjorde för Basses offsider. Ge Grahn 25000 i böter för varje kort han får, då kanske vi får se han på planen mer.
Örebro KCMarten
2012-04-23 22:21
14 matcher, en seger..i oktober förra året..

Det är uppenbart att den nuvarande sportsliga ledningen har en stor anledning till att se sig själva i spegeln.Den har inte lyckats få spelarna att vinna mer än en match på 14 försök..

Spelarna då?

Jo, självklart så måste spelarna också ta sitt ansvar på planen, Men det är omöjligt att byta ut alla, så därför måste man få de spelare man har att prestera bättre.

Jag har därför slutat vara förbannad, slutat vara bitter och slutat grina över dåliga domare. Jag har slutat slösa tårar på något som inte går att reparera. Jag konstaterar bara helt krasst och torrt:

Det krävs en ny röst i omklädningsrummet.

Byt tränare.
Örebro kubajonte
2012-04-23 22:21
Stso // Kan lägga till i din lista att jag saknar Astrid med för den delen
Örebro Eyra
2012-04-23 22:20
Fatcit/ Exakt, ÖSK har allt för länge fastnat i tänkandet att man ska göra fynd i utländska ligor... På 10 nyförvärv är kanske 1-2 som blir något stort (läs Almebäck, Bedoya), resten har inte hållt måttet faktiskt.

Detta håller på att bli klubbens undergång.
Örebro Lekiller
2012-04-23 22:17
bison-Karl/ Så sant så. Men han säger ju själv att det är först nu han börjar komma i form. Men kommer nog närmare speltid för varje dag. Mattias99/ Drömträff var kanske fel ord. Han lär ju knappast göra om det imorgon direkt. Sjuk flyt.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Stso
2012-04-23 22:15
Oj vad jag saknar lirare som Porokara, Kihlberg, Almebäck, Bedoya, Alvbåge, Gerzic (ibland kanske...) och ibland också Olsen. Ska dock tillägga att Atashkadeh är riktigt bra och att Olsen inte hade petat honom!

Paulinho Guara?
Örebro bison-Karl
2012-04-23 22:14
Kenya// Om man ska vara rättvis måste man väl ändå hålla Wille som bättre än Staaf? I övrigt håller jag med dig.
Örebro Fatcit (feta-citat)
2012-04-23 22:13
ÖSK måste agera... och då menar jag inte att såga spelare och tränare... Ledningen måste stå till svars!

VI MÅSTE AGERA!!!!!
Örebro Fatcit (feta-citat)
2012-04-23 22:09
Vart har man lagt pengarna som vi fick vid försäljningen av de bra spelarna?

Man chansar inte med mitt ÖSK på att ta in billiga sämre spelare och hoppas att de ska klara det, bara för att tjäna extra pengar!
Örebro kenya
2012-04-23 22:09
Riktigt usel insats. Berger hade ju fan knappt ett rätt under hela matchen.
Man har ju sina föraningar när man ser den uttagna truppen men samtidigt hoppas man ju på att de ska kliva fram och ta chansen.

Bäst på plan tycker jag faktiskt att Wovven var. Även Boris, Moe och William får godkänt. De som underpresterar är ju spelarna man har högst förväntningar på som Berger, Alimi och Rama. H**v*** vad dåliga den trion var.

Även jag trodde Alimi skulle vara en grym spelare. Särskilt då han kommer som ersättare för en spelare vi släppt för 7 miljoner.

Kommer ihåg att jag skrev förra året att det var svårt att koka soppa på en spik. Då spela vi med spelare som Haginge (mittback), Berger, Staaf, Wirtanen. I år? I stort sätt samma spelare fast en Rama ur form och utan Nordin Gerzic.
Annons: