/fotboll/osk/forum/2830.aspx/fotboll/osk/forum/2830.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro KCMarten
2012-04-24 07:44
Palermo //

Av de du räknade upp är det väl bara Ibra som är yngre, så vad menar du egentligen?
Örebro Chipset
2012-04-24 07:44
Grohl// Frysa ut?

Berra - Fick många chanser men visade sig aldrig lära sig positionspel. Hade dock gärna sett att ÖSK hade mer tålamod med honom.

Erik Nilsson - Fick chanser men tog dom aldrig. Har inte tempot som krävs har det visat sig.

Per Johansson - Fick ju hoppa in både som vänsterback, mittfältare och mittback.

Daniel Björnkvist - Förtjänade kanske en chans. Men utfryst nja?

Erik Bassombeng - Gjorde sig omöjlig med dåligt beteende. Fick ändå spela till slut trots detta. Var också given innan problemen började.

Eidur - Fått en chans för mycket. Inte allsvensk.
Örebro Marquis de Sade
2012-04-24 07:41
om supportrarna tolererar detta. om inte högre krav ställs på hela jävla organisationen - från spelare till ordförande.

då behöver inte ÖSK några motståndare eller fiender.

det förefaller absurt att se folk försvara ssss efter 13 matcher med EN seger. spelar ingen roll om det är unga spelare utan rutin. spelarna ska inte stå på hälarna och vara så jävla oinspirerade när man skänker bort 2000 biljetter och bjuder in skolungdom. dessutom kvällens match på canal +.
då försöker man iaf spela fotboll och det är sixtens förbannade skyldighet att se till.
hur många marginalsupportrar som fick friplåt igår tycker att " det här var riktigt roligt - jag tror jag går nästa match och betalar 130(+) själv".
Örebro Grohl
2012-04-24 07:25
Salt&peppar//

Vi får inte glömma att Sixten medvetet valt att frysa ut spelare som vi har blivit tvungna att ersätta med nya förmågor. Jag tänker på Berra, Erik Nilsson, Per Johansson, Daniel Björnqvist, Eidur Sigurbjörnsson & Eric Bassombeng bara som exempel.

Jag tror att merparten av dessa spelare hade gjort ett betydligt bättre jobb än motsvarande spelare i gårdagens lag, inte minst för att de under flera år (borde) fått chansen att spela in sig i laget.

Men nu har Sixten bestämt sig att de inte är tillräckligt bra, så vi tvingas hämta hem diverse nödraketer för att ö.h.t. kunna ställa ett lag på benen. Vi kan omöjligt skylla detta bara på styrelsen, vi behöver en ny styrelse OCH en ny tränare som är beredda att SAMMARBETA!
Örebro Palermo
2012-04-24 07:10
Någon som vill räkna hur många gånger Sixten säger orden OCH, SEN eller ATT på presskonferensen???

Örebro Salt&Peppar
2012-04-24 07:03
D´artagnan//

Ja hopplöst. Visserligen förstår jag hur klubben tänker att ekonomi och sådana bitar ska hänga med, att man inte kan göra förhastade köp osv, visst men nu är en hel säsong till spillo bara för att vi inte har kunnat spela ihop laget på försäsongen. Några ynka skador på vissa spelare så har vi ju inte mycket att sätta på planen.

Hade sett detta år som ett lite mer avgörande prov på vad Sixten hade fixat ihop av det här, men jag tycker inte det känns rättvist att döma med tanke på alla nya spelare som kom in så sent. Vad ska han göra åt det liksom? Nej det är klubbledningen som ska tillhandahålla spelare till tränaren i god tid om man vill ha resultat givetvis. Nu har han ju fått ett dussin spelare som ett fem-i-två-ragg att spela ihop under brinnande säsong.
Örebro Palermo
2012-04-24 07:01
Kom ihåg första säsongen med Sixten!
Fram till sommaren gick det inte så bra.

Med så många nya och unga så krävs tålamod och långsiktighet!
Håller med om att insatsen igår var under all kritik!!!!

Men att spela med Kushtrim löser inget! I det här läget är det bättre att satsa på de unga och de med kvalitet!!! Mao på så bör Rama, Astvald, Bamberg, Ibrahim; Yasin spela före Kushtrim.
Örebro D´Artagnan
2012-04-24 05:54
Salt&Peppar // Nej, det kan inte vara lätt. Speciellt som att flera spelare kommer till laget sent, precis som förra året. Konstigt att man inte lärde av förra året.
Sedan började man försäsongen några veckor senare än de flesta andra klubbar, skönt med extra ledigt. Inte tog man chansen till fler träningsmatcher när Degen vill spela den inställda matchen.
Alla lag har sina problem med skador, sjukdommar det är bara så att egna problem måste man lösa själv.
Notera att truppen blivit väldigt devalverad. Många har blivit däliga på en gång. Sämst igår var Sixten på presskonferansen, ingen analys. Förbaskta svårt att få något sagt.
Örebro Salt&Peppar
2012-04-24 03:53
Måste försvara Sixten, kan f-n inte vara lätt att behöva spela ihop ett helt nytt lag när allsvenskan startar, sånt gör man innan helst...det kan bara klubbledningen se till att tränaren får. Inte nog med det, sen kommer skador på viktiga spelare i alla lagdelar. Nu verkar det som att ytterligare en säsong är till spillo för att vi återigen tvingas använda Allsvenskan till att spela ihop laget.
Örebro Artwork
2012-04-24 02:16
Webb-tv: Lumbana missnöjd...
Örebro Artwork
2012-04-24 02:15
Webb-tv: Tomer efter dundertavlan
Örebro Artwork
2012-04-24 02:14
Josef Ibrahim "100% straff"
Örebro Artwork
2012-04-24 02:13
Bildrapport från matchen...
Örebro Erkan
2012-04-24 01:35
Inte OK match idag/igår!

Mörkrädd när man hör Sixten intervjuas efter matchen "-vi gör inte en perfekt match"....kommentarer överflödiga.

Elfsborg styr ju matchen totalt. O det på vår hemmaplan!!!

Så besviken på svartvitt.
Gör nåt klubben innan det är för sent.
Var o en, spelare som tränare! Rannsaka er o tänk va ni gjort fel hittills o börja ändra på det snarast.

Kämpa Svartvitt!
Örebro ÖSK Fans
2012-04-24 00:41
Låt Berger springa till bortamatcherna....
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2012-04-24 00:38
Visionen 23:25//

Mycket bra sammanfattning om hur jag låtit i säkert mer än två år nu ;) Tyvärr undrar jag om vår inkompetenta styrelse agerar innan det är för sent? Själv är jag rädd att Sixander är med ända ner till SE. Men ett mycket bra inlägg, speciellt det med inavel. Tyvärr ser jag bara en räddningsplanka nu och det är Syrianska.

Skulle Sixander få gå ökar våra chanser radikalt, skulle vilja se Bunjaki som huvudtränare redan imorgon, annars är det bara att hoppas på att de skadade spelarna kommer tillbaks snabbt.
Örebro widemarsh
2012-04-23 23:50
Ibrahim och Lushtaku borde förresten få mer speltid, bara för att dom kommer in och visar vilja. Nu blir väl Ibrahim avstängd ett par matcher, bara för att Martin Hansson är blind.
Örebro KCMarten
2012-04-23 23:42
*Mackan* //

Jag såg mönstret redan i försäsongen och efter ÅFF matchen slutade jag med att vara orolig och insåg fakta istället.

Förmodligen tar vi 1p mot Sundsvall borta och torskar sedan mot DIF borta.

Då kommer tabellen börja segla iväg för oss..

Den här kvällens match var körd innan den ens hade startat..
Örebro widemarsh
2012-04-23 23:42
Dagens ros till Josef Ibrahim som gjorde vad vi alla tänkte när sveriges sämsta domare rånade oss på en straff. Bra Josef! Bort med Martin Hansson från domaryrket!
Oddevold *Mackan*
2012-04-23 23:35
"Inte helt nöjda med spelet idag"
//Sixten Boström
Örebro KCMarten
2012-04-23 23:33
Visionen //

Det var kvällens bästa inlägg. :-)
Oddevold *Mackan*
2012-04-23 23:28
Fem matcher, ingen seger, ett spel som hackar (har vi gjort en bra halvlek denna säsong?), vi ligger sist i tabellen, två tuffa bortamatcher stundar och vi har gått mållösa i tre av fem matcher. Jag är orolig.
Örebro Visionen
2012-04-23 23:25
Vi förlorar idag pga att vi inte lyckades i;
1. Närkamperna
2. att pressa motståndarna högt upp i banan
3. att vinna "andrabollen"
4. Att STYRA på mitten

Mittfältskombinationen var den avgörande faktorn. Ingen av de tre som spelade idag är så kallade "köttare". Att beskåda ÖSK idag var som att beskåda en träning.

Jag ställer mig ytterst frågande till följande;
Kompetensen inom föreningen på alla plan, leding, tränare och spelare.

En kompetent fotbollsspelare tittar upp, tar den extra löpningen i mitten för kamraternas skull, slår den distinkta passningen, fyller på där ytor bildas och tar avslutet när chansen dyker upp.

En kompetent tränare flyttar upp backlinjen till mittplan vi underläge 0-1 för att krympa ytorna och har en plan B när plan A visar sig vara en missbedömning. En kompetent tränare bygger vidare på det positiva efter varje match. Mot IFK var det kontringarna som fick en att slå fri volter hemma i vardagsrummet! Det fick mig att tro att vi kommer förändra vårt taktiska upplägg från bollförande till kontrande lag! Men nej vi fortsätter med det som vi för tillfället är allra sämst på...nämligen att spela oss fram! Snälla tygla mig någon det är f*n synd om tangentbordet!

En kompetent ledning sätter ultimatum och bestraffar tillkortakommanden, en kompetent ledning sanerar innan skadan blir ohanterlig, en kompetent ledning vet hur man investerar och gör det också.

Viktigast av allt är att kompetensen ska finnas på plats, på riktigt på konstgräset inte på läktaren pga att denna kompetens på ett egocentriskt vis valt att förse klubben med bekymmer i detta tidiga och viktiga skede.

O innan vi ser olika huvuden komma rullande för Drottninggatan så måste det finnas ersättare. Jag får en känsla av en totalt utbredd inavel i föreningen! Det behövs kompetens utifrån som inte kan säga "jag känner honom som känner henne som var tillsammans med han där som känner min kompis som fixade in mig här"!

I dagsläget vill jag ha hjärna istället för hjärta, hjärna istället för gamla meriter, hjärna hjärna hjärna!

Ps...
Ett väldigt annorlunda inlägg från det som jag annars postar men ikväll var vi så j*vla dåliga att jag tror jag smäller av! Borde vara dags för så kallade kvartssamtal! Klubben ska inte få känna någon harmoni nu! Det behövs verkligen inte något förbannat yoga trams! Det som behövs nu är en stabil piska med disciplinär kraft!

GÖR ERT JOBB FÖR F*N ELLER GE PLATS ÅT DEN SOM VILL OCH KAN!
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-04-23 23:20
Laget lär ju inte bli mycket bättre för att tränaran får gå. Visst kan vi peka på vissa dispositioner de hade kunna gjort. T ex märktes det tidigt att Berger inte var harmonisk i sitt spel. Men å andra sidan var Alemi riktigt blek (igen). Och kastar man ut de två måste man fundera på vad som finns att kasta in på samma positioner.

Vad som var tydligt var att Ellos låg relativt lågt och kompakt hela tiden och hade det varit scoutat så hade det förmodligen varit bättre att från start vridit triangeln och haft två offensiva och fått ut Rama mer renodlat på kanten. Nu blev det så först när Kalle kom in och Saed fick ta någon sorts Bedoya roll och löpa kopiöst tvåvägs.

Men det hade nog inte funnits mer att kasta in på mitten även om Axen, Stahre, Hamren eller vem du vill stått vid bänken.

Tyckte ändå William, Tomer, Saeid, Hagge och Wowoah gör sitt jobb hyfsat bra trots allt. Men Wowoah måste komma på rulle mycket oftare än han gör idag


Örebro Svartvitt forever
2012-04-23 23:18
Har just sett repriserna, som bekräftar det jag trodde då jag såg matchen:
Nån skrev att Martin Hansson hatar ÖSK. Nu börjar jag också tro det. Även om spelet var uselt, så berövar han oss en poäng genom att fria vid två avgörande tillfällen.
1. Rama klipps över hälarna, faller och förlorar bollen vilket leder till 0-2. Inte snack om att han filmar. Kolla reprisen.
2. Ibrahim solklar straff. Hansson står 3 meter därifrån, och därför är skandalen ännu större. Fjellström höll med: "Inte den vackraste gesten (fingret åt Hansson), men jag håller med. Ibrahim borde ha belönats med straff."

Detta inte sagt som ursäkt för en usel match där (nästan) hela laget underpresterar, men nog är domarstandarden för sorglig.
Örebro bison-Karl
2012-04-23 23:11
Ok Sogen berätta när vi får bli oroliga, när det gått 20 matcher med en seger?
Örebro bison-Karl
2012-04-23 23:10
Kenya/ Rama borde vara given från start VARJE match, men har han gjort någon bra halvlek i år, förr eller senare måste man ju prova något nytt. Kanske bättre att gå över till 4-4-2 coh ha kvar Rama på planen, han har ju otroligt mycket boll i sig vet vi från förra året. Därför tycker jag att Ibrahim borde få starta mot Sundsvall.

Men jag vet att Sixten är mer för kontinuitet än vad jag är, jag anser att de som inte presterar bör få stå tillbaka om man har bredden på bänken.
Svensk Fotboll FotbollXtra
2012-04-23 23:09
Sixten Boström efter matchen: "Vi är inte helt nöjda med spelet idag".
Örebro Sogen
2012-04-23 23:07
men pojkar och flickor sitt ner i båten nu. 5 matcher är spelade och detta var första gången vi blev utspelade och det beror på Wikström och Grahns frånvaru så lugna sig lite nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Hammarby Inspektör Smack
2012-04-23 23:03
Mumintrollet verkar ha tappat greppet.
Annons: