/fotboll/osk/forum/2820.aspx/fotboll/osk/forum/2820.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro ÖSK Fans
2012-04-29 17:58
Berger är en medelmåtta som dessutom är sjukt otränad..
Wirtanen är bara usel, är han verkligen så snabb!?
Haginge har teknik och passningspel som en 10åring..
Valdet ???

med dessa stolpskott går det INTE att vinna Allsvenska matcher!!

Hämta hem Axen nu era inkompetenta jävlar!!!
Oddevold *Mackan*
2012-04-29 17:56
Pigghaj//

Tack för ett fint gästinlägg. Håller helt med dig, en solklar straff (handsen) skulle vi haft men marginalerna är inte med oss denna säsong. Vi förtjänar inte heller att ha dem med oss då vi spelar så urbota, långsamt, lättläst och ... allmänt uselt. Giffarna hade farten, idéerna och passningsspelet i dag och eran seger var helt rättvis.

Väl mött på Behrn Arena senare denna säsong.


Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2012-04-29 17:48
Bulten i Boo//

Nu slingrar du dig, det är väl ingen som kastat glåpord mot klubben, däremot hela eller delar av SSSS samt en del spelare. Människor som är upprörda över att detta moras bara får fortsätta, men vad gör det? Fotboll är ju enligt dig bara en lek, den leken är för ÖSK:s del påväg att fortsätta i SE om inget görs. För varje förlust tappar också klubben en massa publikintäkter, det gör det hela ännu konstigare att SSSS får fortsätta trots att vi är utan seger 15 matcher i rad. Tror inte en enda annan elitklubb skulle acceptera samma sak.
Oddevold *Mackan*
2012-04-29 17:43
Glädjeämnen i dag:

* Kubanernas instats
* William målade igen (4 på 6 matcher nu)
* Saeid pigg på mitten

I övrigt mest negativt. Med Sixtens coaching som toppen på det stora isberget fullt av skit.
Örebro Bulten i Boo
2012-04-29 17:40
@"ÖSK-Karl (2 år till åt skogen):

Ja, det har du rätt i, varför gör jag det? Jag gläds ju oerhört när det går bra för ÖSK, men det smärtar mig när s k supporters kastar glåpord mot vår klubb. Det är nog så det är. Det är när det går som sämst som stödet behövs som mest och det är väl också i de lägena som alla arga tillmälen smärtar som mest?
Örebro Lekiller
2012-04-29 17:39
Pigghaj/ Som du kanske märker så är det nästan ingen som inte anser att Giffarna vann helt rättvist och att ÖSK suger för tillfället. Ett täcken på det är att knappt någon bryr sig om den solklara straffen. ÖSK var ju inte ens nära ändå. Visst, 1-2 till ÖSK strax innan paus hade kanske ändrat utgången på matchen. Men ÖSK har större problem än så just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Svensk Fotboll FotbollXtra
2012-04-29 17:38
Sixten Boström: "– Vi gör inte en bra match idag. Vi jobbar inte tillräckligt och gör väldigt enkla misstag. Då blir man bestraffad".
Örebro Svartvitt forever
2012-04-29 17:33
Återigen obegriplig laguttagning och coachning. Wirtannen är ingen allsvensk högerback, de hade lekstuga med honom idag igen. Den som borde spela där, Haginge, måste täcka upp i mitten därför att den mittback man värvade från Degerfors inte får chansen där utan sitter på bänken eftersom han endast ska spela vänsterback. Berger helt under isen i flera matcher nu. Han spelar hela matchen. Man sätter ut Alimi på kanten som absolut inte gör sig bra där, ingen speed alls. Sen tar man ut vår ende farliga forward istället för exempelvis olycklige Berger...

Laget är nu som en skuta utan roder. Spelarna spelar när och där de är tillsagda och de gör säkert sitt bästa. Det är coachningen som är under all kritik. Styrelse: agera nu! Och ni som röstade för förlängning ifjol, ta ert ansvar och avgå ni också.

Kommentatorn sa att Örebro har något bra på gång om några år. Frågan är bara i vilken division?
Örebro _Adde_
2012-04-29 17:32
Tror inte vi kommer bli av med Sixten. ÖSK har bakbundit sina händer genom att ha låst upp Sixten på ett så dyrt kontrakt, nu sitter man där med skägget i brevlådan.
Sundsvall Pigghaj
2012-04-29 17:31
Inget snack om att domaren missar en solklar straff, väldigt tydlig hands, även om den inte är medveten stoppar den ju praktiskt tagit ett mål så då är det ju straff. Enda förklaringen är att domaren inte ser? Eller inte är 100% säker och därför friar? Den andra situationen är mer svårbedömd... kändes faktiskt hårt med gult för filmning. Men hade nog känts hårt med straff oxå, verkar inte vara mycket kontakt om det är nån.

Åt andra hållet kan man ju tycka att Holmberg har tur som klarar sig undan rött kort när han hoppar in med benet och armen helt i ondödan och träffar Berglund i Gifs mål. Hade nog varit gult kort om han inte haft nåt innan, men nu klarar han sig troligen för att han redan har ett.

Men flyt med sånt där brukar ju jämna ut sig, jag tycker Gif haft oflyt i några matcher, nu hade man lite flax med domsluten. Klart rättvis seger tycker jag oavsett eventuella straffsituationer och domarmissar. Örebro fick faktiskt inte till nåt vidare spel och kändes förvånansvärt loja och trötta ut i slutet och fick aldrig till nåt riktigt anfallsspel på hela matchen.

Kul att se att Lundamaifaren är här.:) Har du slutat hänga på vårt forum och heja på oss? Kul att se att du fortfarande dyker upp här och var iaf. För övrigt är dagens Gif så långt ifrån långbollar man kan komma... vi har väl knappt en spelare över 1.70 i längd förutom mittbackarna. Det var förr i tiden Gif spelade så.
Örebro ÖSK KRILLE (GFG)
2012-04-29 17:29
Sixten kommer inte avgå självmant, utan det är styrelsen som måste agera om något ska hända.

Sixten är envis som få och kommer vara kvar så länge han kan.
Oddevold *Mackan*
2012-04-29 17:26
Så konstaterar att:

Berger som var genomusel senast får starta igen.
Rama var genomusel senast får starta igen (kan dock förstå att man vill ha igång honom).
* Första bytet. Ut med en ytter. In med en inner som ytter. Trots att vi har två yttrar på bänken som dessutom var pigga senast.
* Andra bytet. Rakt av vänsterytterbyte och inget som förändrar matchebild.
* Tredje bytet. Ut med vår bästa spelare, vår bäste målskytt och enda hotet mot GIF. Ut med vår centrala anfallare och in med ännu en ytter.

Vi behåller alltså alla defensiva spelare på planen trots att vi ligger under på bortaplan mot en nykomling.
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2012-04-29 17:24
Bulten i Boo//

Fattar inte varför du angarerar dig här, fotboll en lek skriver du och samtidigt blir det då indirekt att det inte spelar någon roll hur det går för ÖSK? Om de skulle ta ta guld ett år, då är väl fansen som jublar, gråter av glädje, badar i fontäner mm också överdrivna? För fotboll är ju bara en lek enligt dig.

Själv minns jag för alltit (utom sista timmen ;)) det underbart glada firandet när vi vann tillbaks vår plats i AS. En plats som nu är allvarligt hotad av SSSS.
Örebro BBanks
2012-04-29 17:20
Folk verkar ha noll koll, varför man anklagar Sixten istället för de här katastrofala spelarna vi har är endast för att det är enklast så.
Sjögren tillsammans med ett tio-femton tal spelare borde avgå, det är det enda rätta.
Örebro _Adde_
2012-04-29 17:19
Tråkiga GIF RULLADE ut ÖSK!
Mjällby mr mjällby= lundamaifaren
2012-04-29 17:18
Ge inte upp!! Tobias Grahn kommer vända detta!!Han är en fantastisk spelare.
Tråkiga GIF bara långbollar!!!
Örebro Kom hem Kuba
2012-04-29 17:17
Med Sixten mot Superettan!
Örebro Bulten i Boo
2012-04-29 17:16
Tack för alla vänliga ord.
Örebro widemarsh
2012-04-29 17:16
Äsch, glöm det. Orkar inte.
Örebro Bulten i Boo
2012-04-29 17:15
@_Adde_:

Håller nog inte med dig att det är i de bakre leden det brister idag. Det är på mittfältet. Berger har inte många passningar rätt och inte Grahn heller. Saeid gör så gott han kan efter förmåga. Men, alltför många misstag på mittfältet och dessutom för många positionsmissar hos desamma, mittfältarna alltså...
Örebro _Adde_
2012-04-29 17:12
Bulten i Boo// Dagens självmål av dig när du jämrar dig över medgångssupportrar för att sedan förklara att fotboll bara är en lek!

Här sitter riktiga supportrar och mår dåligt för att vår klubb håller på att gå i spillror och då sitter plastfanet BiB och hånar dessa! Nog för att vi alltid varit en looserklubb, men nog förtjänar klubben supportrar med ambitioner och hjärta för det!
Örebro Grohl
2012-04-29 17:12
Bulten i Boo//
Allting är bara en lek va? ÖSK är ett företag som omsätter 40 miljoner (?) och har även en hel del anställda. Dessutom är det ett fotbollslag som får ett 20-tal hjältar att åka upp till Sundsvall för att visa sitt stöd - trots att spelet är så jävla dåligt. För mig är det en stor sak att vi skulle åka ner i superettan..
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2012-04-29 17:12
3-1, ja då satt mitt tips ändå, tror det blir tuffare mot Djurgården, så då får tipset bli 3-0. Detta under förutsättning att Sixander är kvar. Räknar dock inte med att den flata styrelsen ger dem kicken ännu. Eller vad tror du Godzilla, törs de ge sig på din demontränare som revoltuionerat fotbollen i Örebro?

Nu måste något ske snabbt med SSSS. Tur Indianerna kör igång på tisdag, de levererar efter vad de lovar sponsorer o fans.
Örebro Bulten i Boo
2012-04-29 17:12
Örebro Trivseltorsten
2012-04-29 17:10
BiB/

Så du tycker inte att klubben skall reagera på de ligger sist och spelar uselt för det löser sig säkert ändå?
Bara fotboll, en lek. Hmmpf.

"En del människor tror att fotboll är en lek på liv och död. Jag kan försäkra dig, det är mycket mer allvarligt än så." - Bill ShanklyÖrebro Kajanus
2012-04-29 17:05
Nu måste alla bli hela, bannemig! Tomer Haginge - Berisha - Wikström - Wiktorsson Astvald - Grahn - Saeid - Ibrahim Attaskadeh - Samuelsson
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro D´Artagnan
2012-04-29 17:05
Bulten i Boo// En supporter som gillar S1.
Örebro widemarsh
2012-04-29 17:03
Vi blir så jävla bortdömda i den här matchen, men ändå är man inte besviken på domaren. ÖSK är i fritt fall, och det gör ont att se på.

Två handsituationer i straffområdet varav en så uppenbara att domarna inte kan missa den. Sen varning på Rama, när Sundsvallsspelaren slapp när han filmade i slutet. Felaktig offsideavvinkning när William får friläge.

Ändå förtjänar vi inget annat än en förlust. Och det tack vare korkade individuella misstag av Haginge och Berger vid målen. Och av många fler spelare under matchens gång.

Grahn är ingen ledare, Berger är allsvenskans sämsta passningsspelare just nu, Rama under isen trots en liten uppryckning idag. Backlinjen gör korkade misstag på löpande band. Sixtens coachning fortsatt obegriplig.

Holmberg är ingen högerytter, inte Alimi heller. Berger ska inte spela i den form han är i nu, livsfarliga bolltapp gång på gång. Sista bytet i 85:e? Och inga offensiva byten alls? Bara spelare som byter på samma position rakt av, vill inte Sixten ändra matchbilden?

Så jäkla trött och ledsen, ÖSK har en ruskigt tuff säsong framför sig.
Sixten sitter inte kvar länge till. Önskar stora delar av styrelsen kunde bytas ut också, inte för att jag har några alternativ men är inte så insatt i den delen av fotbollen heller.
Örebro _Adde_
2012-04-29 17:02
Frågan är vem i ÖSK har stake nog att ta ansvar nu?

Grahn värvades för att vara ledare, han var lika anonym som alla andra (Moe undantagen)! Vad är motsatsen till fingertoppskänsla? Det är iaf. det de har visat med alla årets värvningar (Moe undantagen, igen)!

Nä, man behöver inte vara raketforskare för att förstå att det är i de bakre regionerna det brister och sedan sprider sig oron framåt. Det är helt enlkelt en grov planeringsbrist i värvningsarbetet, då allt krut lades på tre offensiva mittfältare och sedan budgetvärvades två backar in... Vems är ansvaret?

Är det någon med stake som kan ta tag i det nu?!?!?
Örebro rirobban
2012-04-29 17:02
Okej jag har försvarat finnen länge nog nu. Men detta var droppen. Nu är det verkligen dags för ny tränare! Innan det är helt försent. Första gången jag känner känslan att sparka Sixten.

Att domaren stjäl 2 straffar från oss är en sak, att spelet ser ut som div.7 är Sixtens sak!

Styrelsen agera!!!
Annons: