/fotboll/osk/forum/2817.aspx/fotboll/osk/forum/2817.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Benny Böckling(Bort med Sixten fort som fan!)
2012-05-07 23:51
Det är inte lätt att hålla på ÖSK, det är inte lätt...
Elfsborg Guldsvart
2012-05-07 23:49
Ville bara hoppa in här och säga att jag hoppas att ni vänder det här och fixar nytt kontrakt.
Örebro Conjuration
2012-05-07 23:44
Jimmyc,

uppskattar dina vänliga ord om ÖSK men att du tror att ÖSK har trupp för plats 5-8 så känns det lite för optimistiskt. Såvida inte osannolikt mycket går på räls.
AIK Saywee
2012-05-07 23:44
@Jimmyc:


Tack !!!
Jimmyc
2012-05-07 23:41
Tjena!

En snabbanalys från en utomstående om Örebro är följande.

Laget är helt befriat från rollspelare både på plan men kanske även utanför.

Alvbåge, Almebäck, Bedoya, Gerzic med flera är bra allsvenska spelare, de var tongivande och alla i laget visste vad de gick för och accepterade det. Nu är alla "nakna" och det är väldigt mycket lägga över ansvar på någon annan.

För mig är det en tränarfråga, normalt sett är jag allergisk mot att sparka tränare för det gått grus i maskineriet men ju fortare ni blir av med Sixten ju troligare är det att ni kommer igång. I detta läget ser inte era spelare ut som att de tror på vad de ska göra. Det spelar ingen roll om Sixten lägger upp en perfekt taktik och trycker på rätt saker om det inte finns stöd av de som ska göra jobbet.

Kort och gott finns det för många alibispelare, spelare som tar löpningar, slår passningar eftersom det sitter i ryggmärgen men i grunden finns det ingen tanke på nästa steg.

Tycker inte att ni har ett lag för toppen men definitivt för att slåss om en placering 5-8.
AIK Saywee
2012-05-07 23:40
[QUOTE=Godzilla Hårddisksson]Saywee: ok. Men då antar jag att du förstår att jag därmed inte ser något som helst diskussionsmässigt värde i att du vet något som ingen annan vet?

Håller inte med om detta, men om du har tid över kan du läsa KCMartens utmärkta inlägg 23:11.


Vad konstigt det blev, dvs min kommentar till det citerade ... hamnade under samma grå/blåton ...
Örebro malge
2012-05-07 23:34
dubbel
Örebro malge
2012-05-07 23:34
baxter är klar för ny klubb. stod på svt text idag
Örebro malge
2012-05-07 23:34
baxter är klar för ny klubb. stod på svt text idag
Örebro Bonaventure Maruti
2012-05-07 23:32
Samuelsson från start från och med söndag och föralltid! Nån som visar att han vill åtminstonde.

Det var det enda positiva jag orkar få fram. Jag är jävligt negativ just nu, men känner att den kvoten är redan uppfylld här inne så jag gjorde mitt bästa att hitta nått positivt i allt elände.

Brage, Degerfors, Värnamo, Varberg, Falkenberg, det låter inte jätte sexigt i minna öron. Så ÖSK för i helvete. Se till att börja vinna! NU!!!!!!!!!!
Örebro Hahne
2012-05-07 23:31
Mitt förslag till tränare Stuart Baxter !!
Örebro malge
2012-05-07 23:30
KCMarten 23.13, sjukt bra skrivet
Örebro Godzilla Hårddisksson
2012-05-07 23:24
Saywee: ok. Men då antar jag att du förstår att jag därmed inte ser något som helst diskussionsmässigt värde i att du vet något som ingen annan vet?

Nu ska jag beta igenom statistik på wikipedia för tidigare säsonger med ÖSK och minnas en tid då man kände sig lycklig. 1994 och 2010 ligger nära till hands. Att hålla på ÖSK är banne mig den värsta formen av självtortyr men det är inte mycket att göra. Jävla skit.
Örebro widemarsh
2012-05-07 23:24
Fattar inte att Sixten kan slänga in Lushtaku som varit ute och festat och inte var med på träningen dagen innan match, framför Rama eller helt utfrysta Yasin. Annars försöker ju Sixten hitta på lite, men inga av hans förändringar ger resultat.

Wiktorsson gör det bra i sin debut, men frågan är om han inte behövs mer i mittförsvaret. Grahn är väl okej, men jävlar vad han ska transportera bollen hela tiden. Wowwen som vänsterytter täppte väl till hyfsat defensivt men gav inte så mycket offensivt.

Äh, vet inte varför jag försöker analysera. Vi fick stryk och är på väg ner i superettan. Det är det som gäller nu.
AIK Saywee
2012-05-07 23:22
KCMarten, 23:11,

Tackar, så himla bra skrivet, jag slipper skriva dessa ord själv, tack igen :)
Örebro widemarsh
2012-05-07 23:16
Första matchen i år vi verkligen förtjänar en seger va? Ändå får vi stryk, så jävla surt. Men självförtroendet är kört i botten, allt tar för lång tid och förstatouchar studsar ifrån lite extra och domaren är mot oss osv. Känns riktigt tungt nu. Tråkigt för killarna som faktiskt kämpade idag, men det räcker inte.

Domarjäveln ska givetvis blåsa av vid en så uppenbar huvudskada i straffområdet, men inte idag. Kalmar för segern av domaren anser jag. Sen kan man ju undra varför Haginge alltid ska stå i vägen för Tomer. Han har en tendens att alltid hamna snett.

Vi äger bollen och äger chanserna, ändå 0-1. Känns typiskt Kalmar hemma på något sätt.
AIK Saywee
2012-05-07 23:16
Varför blir det dubbletter ?

Skitsamma ...

HEJA SPORT, GE INTE UPP !!!
AIK Saywee
2012-05-07 23:16
@Godzilla Hårddisksson:


Jag vill bara att du skall veta att jag skulle kunna ta detta med dig via pm, men jag känner inte dig personligen, via pm finns anonymiteten, det jag känner till är sådant man resonerar om mellan fyra ögon, dvs om du inte är enögd.

Ursäkta, men så är det.
Örebro KCMarten
2012-05-07 23:11
Jag är så less på kommentarer som "vi är på rätt väg" eller "Vad skall Sixten göra med det material han har?" Lägg ner.

Faktum är att ÖSK kan spela fotboll. Wirtanen, Wickström, Wowoah, Astvald var alla med när vi tog lilla silvret. Rama gjorde 8 mål förra året och hittills har inte Tomer gjort samma tabbar som Alvbåge har lyckats med.

Så snacket att vårt lag är dåligt är skitsnack. Truppen är tillräckligt bra, även med skador att kunna ligga minst i mitten av tabellen.

Att de presterar så dåligt beror på dåligt självförtroende och en bristande ledning från tränaren. Bra lag har alltid "tur" och dåliga lag har alltid "otur". Allt handlar om inställning, självförtroende, motivation och vilja, något dagens ÖSK totalt saknar.

Alla spelare har bra betalt. De är proffs. Samma sak med Sixten. Han är ett välbetalt proffs. Om han inte lyckats klara uppgiften han fått med den trupp han har så har han samma val som alla ansvariga chefer har, gilla läget och tala om var det brister och meddela ledningen att målsättningen är fel, att han inte kommer lyckas och sedan tacka för sig och gå vidare. Att komma med ursäkter som han gör nu är oförlåtligt och leder absolut inte framåt.

Vi kan gnälla hur mycket vi vill på Sjögren, Styrelsen eller andra och ja, jag håller med om att de borde bytas ut. Men man måste göra den första förändringen där den kan göra nytta, nämligen byta tränare.

Allt snack om att ge Sixten fler chanser efter 17 matcher där han endast lyckats vinna mot Halmstad förra året är ju banne mig patetiskt. Snacka om att vägra se verkligheten som den är.

Verkligheten är att:

ÖSK-Karl har haft rätt från dag ett. Jag stöttade honom redan förra året och har ingen anledning till att ändra det nu.

Saywee har också rätt. En person som ser mer än vad vi tror gällande ÖSK.

*Mackan* är en av det största supportrarna klubben har. Han har insikt och levt väldigt nära klubben i flera år, det vet de flesta av er. Om han tappar sugen så är det riktigt allvarligt och då menar jag, riktigt allvarligt..

Så sluta stötta Sixten. Karln tjänar upp emot en miljon om året och skjuter så snett med sin målsättning att jag skäms. Hade han varit anställd i näringslivet hade han varit slut som chef för länge sedan. Varje sund styrelse hade kickat honom för länge sedan.

Att inget görs eöller kommuniceras från klubben visar bara hur tragiskt dåligt klubben sköts.

Men det visste vi sedan förut.

Byt tränare.
Örebro Svartvitt forever
2012-05-07 23:10
"Vad kunde Sixten ha gjort annorlunda?" är det en del som frågar retoriskt.
Ja, säg det. Han har tydligen bestämt sig för att straffa den spelare som kan göra det där extra och riva upp ett försvar, Rama. Istället byter han in en totalt menlös Kushtrim som mest är rädd om benen. Efter hans inhopp ikväll vill jag inte se honom igen på plan.

Att "se det positiva" kan vi hålla på med tills Superettan är ettfaktum.
Örebro Godzilla Hårddisksson
2012-05-07 23:08
Saywee: och sanningshalten är inget att bry sig om? Men,men. Du går gärna
PM:a mig om det hela. Du har mitt ord på att inget av det kommer publiceras här på forumet.
AIK Saywee
2012-05-07 23:05
OK, mupptupp, då är det mycket illa ställt i vår sjuka klubb :(
Örebro Fatcit (Börja kommunicera ÖSK!!!)
2012-05-07 23:05
titta på tv4 nu
Örebro mupptubb
2012-05-07 23:03
@Saywee:


ja det är sant.
Örebro mupptubb
2012-05-07 23:02
@ÖSK Fans:

ösk vet mycket väl om det, inte ovanligt att alban ligan ses på stans nattklubbar vid stängningsdags. ösk vet om det.

det som gör mig mest orolig av allt är endå att höra vad en viss spelare sa om sixten när jag fråga vad han tyckte om honom de gjorde mig mörkrädd..
AIK Saywee
2012-05-07 23:02
@mupptubb:ÄR DETTA SANT ???
Örebro ÖSK Fans
2012-05-07 22:58
Var dom ute och drack hoppas jag ösk går till botten med det!!!!!
AIK Saywee
2012-05-07 22:58
@Godzilla Hårddisksson:


Jag kanske vill inge, förtroende och hopp, men jag har fått så mycket skit genom åren att jag har lärt mig att inte skriva alltför noggrant, eftersom alla tjatar om sanningshalterna och de säkra källorna.

Jag skrev A men ger f*n i att skriva B.
AIK Saywee
2012-05-07 22:55
Godzilla, ja det kommer att bli jobbigt, vi är överens om detta och jag är inte förvånad, men det är nu vi supportrar behövs på bästa sätt, vi kan ju bara här på forum önska förbättringar och förändringar och i övrigt stödja vårt ÖSK hemma som borta (live), det är det vi kan göra.

Heja SPORT, ge inte upp !!!
Örebro mupptubb
2012-05-07 22:53
20tal av den trogna kärnan som försökte få snacka med spelarna o sixten i första hand, sixten gjorde som i sundsvall o skyllde på presskonferanns mossander sa han kmr om 10 min 20 min senare fatta vi att han gått en annan väg för att unvika fansen alt blivit ivägskjussad, kustrim betedde sig riktigt otrevligt speciellt med tanke på att han va ute o söp i lördags o fick inte ens handla för han va så full dagen innan träning osv... over and out
Annons: