/fotboll/osk/forum/2609.aspx/fotboll/osk/forum/2609.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Godzilla Hårddisksson
2012-07-08 23:26
Saywee: nja. Det finns alltid nyanser av allt. Inget är svart eller vitt. En målvakt kan blanda och ge. Att berömma det som är bra samt kritisera det man tycker är mindre är knappast att gnälla. Men Sankan ska i min bok givetvis få fortsatt förtroende då han höll nollan men jag hoppas verkligen att PO noterade att kommunikationen mellan Sankan och backlinjen vid flertalet fasta situationer brast rätt ordentligt. Sådant kan straffa sig men jag hoppas och tror att detta kan rättas till mot MFF. För att styra sitt straffområde behöver en målis självförtroende, något Sankan börjar få mer och mer!
Örebro Roswall
2012-07-08 23:09
Alla ÖSKARE i STOCKHOLM!

Imorgon kör vi igen på RETRO på Södermalm! Bondegatan 25/Nytorgsgatan 29.
Borden är bokade, biran är billig och stämningen är på topp! Väl mött!
AIK Saywee
2012-07-08 22:45
Bulten, 22:28,

jag orkar bara läsa inledningen, du är oftast mer intresserad av att hitta fel i inlägg och tramsa eller gnälla vidare, sakfrågorna tappar betydelse , jag bryr mig inte längre, tyck vad du vill om du mår bra av detta, regler, paragrafer och verklighet ?

Men låt mig tycka och förmedla det jag önskar i framtiden, och det jag sett och upplevt i verkligheten, eller?

Jag vet att det finns flera som tycker att det är onödigt att älta gammal tjöt ...

... så nu vill jag se framåt, uppåt och ******

Heja SPORT, allsvenskt lag 2013 !!!
Örebro Bulten i Boo
2012-07-08 22:28
@Saywee:

Du klagade ju på dom som klagade och så klagar du nästan än mer än någon annan nu. Jag hade synpunkter på Sandqvist det var allt. Jag såg matchen. Om jag hade varit coach i ÖSK så hade jag sagt " - det spelar ingen roll hur vi tar våra segrar (så länge som vi håller oss 'inom regelverket'), bara vi tar dem". När vi nu tar segern så skiter jag i att den skedde i en skitmatch, men jag måste väl ändå få ha synpunkter på bedömningen av enskilda spelares insatser. Jag tyckte att de flesta var lika mediokra. Sankan fick dock höga betyg vilket förvånade mig eftersom jag tyckte att han var lika medelmåttig som i princip alla andra. Det enda som betyder nåt nu är att man är "skitig" efter matcherna och att man tagit tre poäng. Däremot håller jag inte med om att segern skedde genom en "slump". Den var en följd av en huvudlös Gais-taktik i kombination med några enskilda ÖSK:ares fina prestationer.
Örebro Roswall
2012-07-08 22:27
Leker med en osannolik tanke bara...Vad skulle ni säga om Axen får kicken med Sixten som klar ersättare, Sixten tar med sig Mosander och vi anställer Axén som assisterande?
AIK Saywee
2012-07-08 22:12
@Bulten i Boo:


Såg du matchen, vi hade en gubbe mer i 70 minuter mot ett bedrövligt GAIS och lyckades av en slump (?) vinna på övertid!

Det var en medioker skitmatch, superettankvalitet, helt enkelt, men jag är jädrigt glad att domaren och slumpen och den nya tränarrösten fixade året första svartvita trepoängare i Allsvenskan.

Så är det bara, för mig !!!

Heja SPORT :)
Örebro Bulten i Boo
2012-07-08 22:05
@Saywee:
Kan vi inte få glädjas utav segerns sötma utan att få oss skrivet på näsan att den inhöstades i en (enligt vissas subjektiva uppfattning) "skitmatch"? :-D
AIK Saywee
2012-07-08 22:00
Edit tycker nog att jag tjatar och det blev en dubbel, jag går och badar i gattet, så kan ni hitta något mer att gnälla över ...

Heja SPORT!!!
AIK Saywee
2012-07-08 22:00
Lördagens och söndagens matcher innebar en hel del enpoängare för många lag, men ÖSK, AIK och Norrköping tog väl tre ...

.. alltid något att glädjas över, eller inte ?
AIK Saywee
2012-07-08 21:56
Ni får gnälla på Sankan bäst f*n ni vill, det skiter jag i ...

... men han höll nollan i en skitmatch i botten av Allsvenskan.

Det hade inte Tomer kunna gjort bättre, en nolla är en nolla och tre poäng är tre poäng, kan vi inte glädjas tillsammans, måste vi hela tiden leta fel och eländen?

Skall vi alltid hitta något att klaga på eller gnälla över, puuuuh ....

En trio fixade vår första trepoängare, Rama, Sankan och Bamberg !!!

Heja SPORT :)
Örebro Bulten i Boo
2012-07-08 21:52
Precis. Vi behöver inga nya målvakter. Däremot behöver vi spelare rakt igenom som inte nöjer sig med att vara spelare i ett bottenlag, nej inte ens i ett mittenlag, utan endast det absolut bästa borde vara gott nog. Varför skulle inte Sandqvists mål kunna vara att konkurrera ut Isaksson i landslagsmålet? Om han HADE den ambitionen skulle han väl inte vara nöjd med Gais-matchen? I övrigt håller jag med om att jag kanske har varit lite i överkant med min kritik, men den som läser vad jag skriver kanske förstår vad jag menar..?
Örebro Godzilla Hårddisksson
2012-07-08 21:36
Håller med Bulten att Jonas ofta känns väldigt farlig när han ska ut från mållinjen vid exempelvis hörnor. Där hade vi tur mot GAIS att inget baklängesmål skedde. Fast han gjorde ett antal fenomenala ingripanden som väger upp detta...men skulle gärna vilja se bättre timade utrusningar i fortsättningen. En ny målvakt känns onödigt, finns goda kvalitéer i såväl Sankan som Tomer. Den sistnämnde förövrigt en underbar lagspelare, titta bara hur ofta han är ute vid sidlinjen och peppar spelarna.
Örebro Bulten i Boo
2012-07-08 21:34
@Saywee:

Nej, jag menar bara att jag tycker att Sandqvist inte gjorde nån speciellt bra match. Slumpen avgör många gånger. Jag tyckte att kritiken mot honom var orättvis efter Åtvid-matchen i vilken jag tyckte han gjorde rätt bra ifrån sig. Att jag tyckte att Sandqvist gjorde en mindre bra match mot Gais innebär ju inte med någon sorts automatik att Tomer, jag själv, ÖSK-Kalle eller vem som helst annan skulle ha gjort det bättre..
Jag vill att ÖSK:arna ska kunna ta kritik och "resa sig igen" och knyta näven och visa att "vi kan fanimej bättre"!
Vad f ö gäller Tomer, så en större glädjespridare såsom bänknötare får man väl leta efter?!
Benny Böckling(Bort med Wirtanen!)
2012-07-08 21:28
Jag håller med dig Saywee, löjligt att påstå annat än att Sandqvist inte gjorde en strålande match mot Gais
AIK Saywee
2012-07-08 21:13
@Bulten i Boo:


Du få tycka precis vad du vill och skriva petitesser, jag var på plats (Ullevi) och jublade över Sandqvist´s räddingar som innebar att ÖSK dessutom höll nollan.

Det är den matchen jag diskuterar, eller debatterar eller vad det kan tänkas vara ... när det gäller Sandqvis´s agerande, han höll nollan i en skitmatch, det är jag nöjd med !!! Vad annars skulle jag vara, slumpen avgör så många matcher .....

Menar du att det hade vare bättre med Tomer denna underbara kväll, när första segern äntligen bärgades, eller ?

Sandqvist förtjänade högt betyg, stluttjafsat från mig !!!
Örebro ÖSK KRILLE (GFG)
2012-07-08 20:42
Behöver vi bara vinna med 6-0 mot Malmö imorgon :).

Det är tagt! 6-0 it is :).
Mjällby GulSvartSkrud
2012-07-08 20:42
Ife hade alltså 9 raka hemmasegrar.
Det är bara Maif som kan bryta sånt.
Ahh, det blev så.

Örebro Ösk-groda
2012-07-08 20:27
go_osk (Spela Haginge som högerback)
Håller fullständigt med dig......
Sandqvist med en längd på 1.93 ska ju dominera luftrummet......han var ju tvåa på många inlägg/hörnor ....
Har kollat Elfsborg-Mjällby......om man jämnför med Matiias Asper som tar allt i straffområdet.....det är så en målvakt ska agera....
Örebro go_osk (Spela Haginge som högerback)
2012-07-08 20:22
Jag håller med om att Sandqvist såg riktigt darig ut i luftspelet mot Gais. I övrigt så skötte han sig riktigt bra.

Imorgon står Rama och Grahn för showen!
Örebro Bulten i Boo
2012-07-08 20:17
@AFM:
6-0 räcker!
Örebro Bulten i Boo
2012-07-08 20:17
Smaken är som baken, men meningen med ett forum är väl att åsikter och uppfattningar "må bytas och brytas"? Jag tyckte faktiskt att Sandqvist var bättre hemma mot Åtvid (3-4) än nu mot Gais. Hoppas det är ok att få tycka så.
Örebro AFM
2012-07-08 20:12
Nej grabbar vad säger ni, vinst imorgon med 7-0 så går vi om GAIS i tabellen!
AIK Saywee
2012-07-08 20:08
Bulten,

Sandqvist räddade ÖSK från poängtapp, annars såg du inte vad han presterade, när det gällde !!!

Jag kan inte klaga på denna trepoängare även om domarna hjälpte oss, fast ärligt talat höll nog matchen en medioker superettaklass, det är lite irriterande.

Imorgon möter vi MFF och det blir ju en helt annan match, nu är det upp till bevis, fast om vi klarar av "nervlagen" i botten, kan det ju gå vägen.

Jag ger inte upp, innan jag bör ge upp :)

Heja SPORT !!!
AIK Saywee
2012-07-08 19:57
Sälj Sixten dyrt :)
Örebro Bulten i Boo
2012-07-08 19:52
En sak till bara: Blir lite förvånad över Sandqvists relativt höga betyg efter torsdagsmatchen. Jag tyckte inte han var bra. En svag tvåa, inte mer. Han var, tyvärr, tyvärr alldeles för o-time'ad i sina beslut om när/var/hur gå ut på inläggen. Något som dels skapar konkreta farligheter eftersom utboxningarna därmed tycks kunna hamna "varsomhelst" och som dels gör att en osäkerhet sprids i försvaret, man vet inte vad han ska "hitta på nästa gång". Hoppas innerligt att jag har fel i min analys och att vårt försvar känner fullt förtroende till vår keeper!
Örebro Brodd
2012-07-08 19:45
Visst är Malmö favoriter i morgon, men helt omöjligt är det inte med hemmapoäng. Malmö har bara tagit 6 av årets 25 poäng på bortaplan och bara 1 på "plast, så med lite underskattning också,från MFF, så kan det nog gå bra för våra svartvita giganter.
Örebro Bulten i Boo
2012-07-08 19:37
Kommer den av vissa på detta forum så hyllade "demontränaren" i Gais att bli nästa man till rakning? Hans matchning av sitt manskap i slutminuterna och på tilläggstiden mot ÖSK är nog bland det mest huvudlösa jag upplevt i allsvenskan, inte konstigt att Gais-supportrarna var i uppror efter matchen. Ok om det hade varit ÖSK i motsvarande situation, 0-0 och en man kort och i allt mer desperat behov av poäng, men, som det nu var, av Gais att öppna upp såna kontringsytor för ÖSK, ofattbart. De flesta av oss hade väl varit/blivit skogstokiga om det hade varit tvärtom. Nu var det bara att tacka och ta emot och bocka och buga för det faktum att vi har de skickliga spelare som kunde förvalta det läge som uppstod i matchminut 91. Inte alla som klarar av att hålla hjärnan kall i det läget. Imorron för övrigt sätter vi 6-0 eller möjligtvis 7-1 !!!
Örebro Bulten i Boo
2012-07-08 18:53
Sexmålsseger imorron bara och vi överlåter sistaplatsen åt Gais!!!!! ;-)
Örebro KCMarten (ÖSK i full fart mot SE och div.1!)
2012-07-08 18:37
D´Artagnan //

Så sant, så sant..
Örebro Conjuration
2012-07-08 18:02
0-0 mellan Gais & Gefle, det är ett tecken! Bra resultat för oss :)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: