/fotboll/osk/forum/2476.aspx/fotboll/osk/forum/2476.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
AIK Kribba
2012-08-25 11:10
Ja, det ser riktigt illa ut för er nu. Det är klart att ni ska kämpa om det till sista blodsdroppen, men samtidigt inte göra om vårt misstag 2004 då vi vägrade se sanningen i vitögat,trots alla tidiga tecken. Så både grym kämpaanda samt stor förberedelse på det värsta på samma gång dvs.'

Jag hoppas verkligen ni reser er och klipper till dif härnäst....


Starkt av er moderator,era saxar,att hålla öppet i dessa tider, i ert utsatta läge då så många andra forumbossar blir direkt skitnödiga så fort det vankas minsta förlust,ja vissa är tom ännu värre. Det är skamligt. Ert forum håller i alla fall hög allsvensk klass,om än inte fotbollslaget...

Det som återstår nu är att kämpa om varenda millimeter allsvensk mark som finns kvar,och om det värsta händer,vilket det mesta tyder på,att gå ut med stil,flaggan i topp.
AIK Saywee
2012-08-25 11:09
@Grixx:


Tänkte faktiskt något liknande ... förbaskat bra skrivet!!!
Örebro "ÖSK-Karl (I full fart mot SE o div.1)
2012-08-25 11:08
@Saywee:Det är ju inte direkt gratis för en familj att gå på fotboll, just en fredagskväll är det ju också familjekväll. Själv trodde jag på drygt 4.000.

Sedan år det väl så att underhållningsvärdet inte motsvarar biljettpriset. Vi måste också tänka på att väldigt många (inkusive mig själv) gett upp och ställer sitt hopp till Ishockeyn. Tycker de haft många åskådare i sommar.

Borde vara straffbart för en styrelse att få så många må så dåligt, kommer aldrig köpa vissa bilmärken och elektiska produkter i Örebro. Tror inte de i styrelsen fattat vad de ställt till med och hoppas verkligen de inte blir insläppta i styrelsen hos ÖHK när de vill fortsätta att sola säg i glansen. Vad gäller elektriska produkter kommer det att kännas, det vet ju ni som har koll på vad jag sysslar med. Skall också avråda kolegor runt om i landet. Folke har betett sig svinaktigt och nu får han smaka på sin egen medicin.

SKÄMMES STYRELSEN OCH DE NI ANSTÄLLT SOM SPORTCHEFER OCH TRÄNARE (undantag Peo).
Örebro Grixx
2012-08-25 11:03
ÖSk-Boldt// "Men ge upp? Det vet vi fan inte vad det är." Den är så bra så att klubben skulle använda sig i en del reklamsammanhang för sista striden.
Örebro Ösk-groda
2012-08-25 11:03
Utan att veta hur dessa lånekontrakt ser ut.......men skulle tro att ÖSK inte kan få hem Peter S. innan serien är slut i S1
Har ju lite svårt att förstå att man lånar ut honom å sen lånar in från AIK sen!!!!
Ang. publiken igår.....så var den ju dålig tycker jag...men jag tror att fredagar är riktigt dåliga dagara att ha som spel dag (ingen ursäkt för att inte gå på fotboll iofs)
När Gefle gjorde 2-0 så reste sig säkert 200 pers från norra läktaren och gick hem...skulle jag tro .....Hände säkert på södra med.....sitter på södra så man har inte så bra koll på det ....
Men många av sponsorplatserna var tomma igår.
Örebro ÖSK-Boldt
2012-08-25 10:45
Saywee// Ja jag tycker det. Borde väl lika bra att få in honom igen som förberedelse för S1. Känner för dig ösk-broder. Allt vi gått igenom dessa år utan framgång. Men så länge ÖSK finns så ger vi ju vårat stöd så gott vi kan. Men vi är inte värda det här som händer den saken är klar. Det gäller er andra här också på forumet och runt om i Närke. Men ge upp? Det vet vi fan inte vad det är.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2012-08-25 10:42
Idag har jag så många frågor i min svartvita skalle ...

... lite drygt 5000 åskådare på BA inför den "enorma laddningen" till ödesmatchen?

Vad är det som inte händer?

Är vår klubb medvetslös, eller?

Avslutar ändå med - Heja SPORT!!!
AIK Saywee
2012-08-25 10:37
Nästa vecka håller styrelsen ett krismöte, det är väl på tiden, undrar hur många som avgår!

... eller blir det som vanligt, ett grismöte?
AIK Saywee
2012-08-25 10:15
ÖSK-Boldt och Grixx, himla bra skrivet, än finns det faktiskt lite hopp:)

Tänkde på det du skrev Boldt, om man behöver något som man lånat ut, så är det väl bara att hämta tillbaka, eller?
Örebro ÖSK-Boldt
2012-08-25 09:53
Går det inte att ta tillbaka Samuelsson redan nu?. Eller är Superettan en lagom nivå för honom? Hinner Crespo bli klar och är det egentligen nån mening med det? Kanske, om man vill gripa efter halmstrån i never-neverland. Kanske dax o kolla om nåt lag spelat med spelare utan arbetstillstånd eller använt för mycket utländska spelare. Kan man inte grisa på plan kan man väl grisa på kontoret. Vilket dom i och för sig gjort redan mot sin egen klubb. Ja jag vet det är bara desperation och halv idioti. Men den här säsongen kan borra hål i en diamantskalle. Oavsett division. Oavsett styrelse så är det vår plikt att stötta och komma på matcherna på hemmaplan.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Grixx
2012-08-25 09:53
Det såg tufft ut vid sommaruppehållet och det ser extremt tuffare ut nu men det är inte omöjligt. Spelet var något helt annat igår än tidigare matcher, vilket är ett enormt steg i rätt riktning...men lika jäkla enormt fel poängmässigt.

Å andra sidan vid en vinst i går så hade en förlust nästa match för oss och vinst för Gefle varit samma sak.

Det kan fortfarande gå men kräver vinst i stort sett 70% av resterande matcher om övriga lag spelar som nu.

...sedan kan det krävas mindre vinster från oss eller mer beroende på hur övriga lag förändrar sig. Än så länge så finns en tydlig trend hos bottenlagen att de är just bottenlag vilket kan tolkas som positivt....det enda negativa är att vi är ett av bottenlagen :-/.

Fortsätter vi att drabbas av onödiga individuella missar så är det kört måhända kan man hoppas att fru Fortuna hjälper oss och låter andra lag drabbas av otur.....
AIK Saywee
2012-08-25 09:41
Det blev ganska symboliskt, jag tror nämligen att havstrutarna sket i/på min svartvita flagga under morgontimmarna .... fy vad äckligt, nu är den nedhalad och lagd i blöt.
AIK Saywee
2012-08-25 09:38
@Alltid Peking!:


Tackar, kusten är klar :)
AIK Saywee
2012-08-25 09:21
Det känns ganska hopplöst, men inte helt hopplöst :(

Kom igen ÖSK, kom igen !!!
IFK Norrköping Alltid Peking!
2012-08-25 09:19
Kämpa på ÖSK - efter regn kommer sol...

IFK Norrköping Alltid Peking!
2012-08-25 09:18
Tio omgångar kvar - kom igen ÖSK
Örebro Retarded Jimmy
2012-08-25 08:07
Konstigt att man inte väntar till jul med mötet
IFK Norrköping själablå
2012-08-25 07:53
Håll modet uppe för he.... Det är 10 omgångar kvar, en tredjedel av serien. Visst ni ligger förbannat risigt till och allt talar för degredering men att plocka en pinne mer än bortakonkurrenterna är inte omöjligt. Om inte ni tror på det varför ska spelarna göra det. Och sluta spela Bamberg centralt, det ger ont i hela kroppen att se allsvenskans bästa? högerytter så vilsen i en central position. Det har provats förr och funkar inte. Bamberg SKALL spela högerytter i ett rent 4-4-2. Då levererar han. Att han gör succesäsonger i Peking och Norge för att sedan vara osynlig i er spelidé talar sitt tydliga språk. Gör om, gör rätt, bryt ihop och kom igen. Skall erkännas att lokalrivaliteten njöt av skadeglädje i början men jag vill fan ha våra "derbyn" kvar. Kom igen ÖSK, VAKNA FÖR HELVETE!!!
Örebro ÖSK KRILLE (GFG)
2012-08-25 01:23
Minatankar//

Ja det ska bli intressant. Natt Natti :).
Minatankar
2012-08-25 01:18
ÖSK KRILLE (GFG) (Örebro) // Det ska bli intressant att se vad som händer framöver. Gonatt :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK KRILLE (GFG)
2012-08-25 01:16
Minatankar//

ÖSK behöver få in yngre killar/tjejer och få in lite nytänkande. Inflytelserika personer ska man ha, men inte de med tveksamma personliga vendetor. Tex Jan Folk(öl).

Folke har ju gjort sig till åtlöje när han går upp på ÖSK:s kickoff, som skulle vara en trevlig tillställning, men han vräker ut sig det ena och det andra, bla att han är Degerfors egentligen. Inte så lyckat kan jag tycka.

Blir bara förbannad bara jag tänker på det.
Örebro omega
2012-08-25 01:14
All heder åt supporten som konfronterade grahn och hoppas inte det vart några gripanden. Årets trupp är ett stort JÄVLA skämt mot Örebro sportklubbs historik och det är skamligt att inte folk har vaknat upp och högljut protesterat sen länge hurfan vårt lag är kört i botten. Skamligt men det är väll som vanligt med Örebroare. Tacka vet jag Hockeyn i staden som i detta nu kommer gå om fotbollen nästa år!
Örebro Retarded Jimmy
2012-08-25 01:09
@jocke.:


Jo, det är precis den rollen han värvades till av firma Sjögren & Sixten. Han värvades inte som ytter. Precis som samma gubbar värvade Wiktorsson som ytterback
Örebro jocke.
2012-08-25 01:03
All heder åt bamberg för att han river och sliter ikväll men det är inte till den rollen han är värvad. Berger och Saied på innermitt nästa match, bamberg och Holmberg på kanterna
Örebro jocke.
2012-08-25 00:58
Jag tycker att bamberg kommer alldeles för långt ner i sin innermittfältsroll, dessutom är jag besviken på hans frisparkar/hörnor som tyvärr hållt för låg kvalité. Hoppas vi säljer rama omgående, bättre att få något för honom nu istället för att han går som bosman. Tror även att berisha kommer bli köpt av Kalmar/Djurgården/häcken nästa år, han är för bra för superettan. Hoppas på förlängt kontrakt med Berger och anttonen, och gärna Wikström om han vill spela ett år till.
Minatankar
2012-08-25 00:57
ÖSK KRILLE (GFG) (Örebro) // Det är en ganska stor process som behövs. Idag finns det många inflytelserika människor i ÖSK-sfären som inte har kontakt med supporters, yngre människor, andra fotbollsklubbar i länet mfl. Dessa personer är emellertid viktiga och utgör en ganska stor del av klubben och är i många avseenden mycket värdefulla för klubben. Lika illa som det är att inte alla de jag nämner ovan respekteras fullt ut, lika illa skulle det vara att "köra" över alla dessa människor, Därför är processen en grannlaga uppgift som man behöver vara flera för att klara av.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK KRILLE (GFG)
2012-08-25 00:50
Minatankar//

Jag hoppas att du vill ta en ledande roll i ÖSK och förändra det som inte passar in.

Jag håller på dig. Du har bra och intressanta idéer til attl förändra arbetssättet på hur de arbetar idag.
Minatankar
2012-08-25 00:42
ÖSK KRILLE (GFG) (Örebro) // Det handlar inte om några få individer. Det handlar om många inom olika grupperingar som har en konservativ syn på hur saker ska skötas och som inte vill ha några förändringar.
Postat via SvenskaFans-appen
Minatankar
2012-08-25 00:39
ÖSK KRILLE (GFG) (Örebro) // Tack för ditt förtroende. Men det har aldrig varit min avsikt med mitt engagemang och det kan jag hur som helst inte svara på nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Miroslav kuba
2012-08-25 00:37
@Minatankar:

Nej det gör jag inte men jag tog för givet att han blir såld hum men ja just det vem fan vill köpa han ??? Vi kan ju skänka bort han !!!!
Annons: