/fotboll/osk/forum/245.aspx/fotboll/osk/forum/245.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Vinter
2017-04-08 21:48
@Bastard on Parade:

Fiiint väder ida'
ida' ja
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-04-08 21:46
@Vinter:


Normalt ja, men när det gäller AFC finns det saker som faktiskt pekar på tvärt om. Att de snarare behöver spela in det här nya laget. En tränare som i stort sett inte fått vara med och värva utan han har vad han har. Det kan tala för att snarare laget kommer bli bättre över tid och kanske också Pelle kommer komplettera truppen i sommar. Så ska man slå AFC, vilket Sundsvall enkelt gjorde, så tror jag det är nu i början man har störst chans.
Örebro Snö
2017-04-08 21:42
Haha va de gnälls, vi är leder AS våren nalkas, bara pinsamt att se folk gnälla, tänk på gårdagens Stockholm så kanske ni får lite perpektiv på livet,visst spelet sitter inte, Nordin ville ge bort ett mål, Jansson o Ike kass kommunikation, men som sagt perspektiv, förra matchen räddade Jansson 3p till oss o Nordin var bra, sånt är livet, de e bara fotboll inget livsavgörande, pussokrampå er alla och ladda för match mot Ö-sund
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Örebro Bastard on Parade
2017-04-08 21:38
@Vinter:


Man kan väl vara nöjd med poängen och samtidigt vara otroligt missnöjd med själva prestationen? Spelet som ÖSK har visat upp räcker inte långt. Det krävs nog en rejäl förbättring eller att konkurrenterna är otroligt svaga om vi ska lyckas undvika en bottenstrid i år.

Du får gärna vara nöjd och blunda för de problem som finns. Låt oss andra vara missnöjda med prestationerna och hoppas på att det sker en förbättring innan det är för sent.
Örebro Brandao
2017-04-08 21:29
Vinter

Jag är glad för 4 poäng. Men när jag ser vårat älskade ÖSK inte våga spela fotboll blir jag ledsen. Dom kan och vill så mycket mer!!!!

Just nu har vi en tränare som har alldeles för mycket respekt för motståndarlaget.

Det ÖSK som spelade mot Häcken i cupen och Mariehamn i genrepet, vart har det tagit vägen?
Örebro Vinter
2017-04-08 21:23
Nykomlingarna och fjolårsnykomlingarna brukar kännetecknas av att vara extra vassa i inledningen. Medlemstidningen Sportklubben fokuserade (som Minatankar påminde oss om) just på det bedrägliga i att tänka kring dessa matcher som "enkla". Jag kan faktiskt inte för mitt liv fatta att vi inte ska vara glada över att vi har fyra poäng nu! Om vi inte är glada nu, när i hunnan (för att travestera Emil) ska vi då vara glada?
Örebro Brandao
2017-04-08 21:18
Vinter.

Jag tror det är två bottenlag vi har spelat i mot. Det tror nog dom flesta i Sverige
Örebro Vinter
2017-04-08 21:10
@Brandao:

Hur i he-sike vet du att det är två "bottenlag" vi mött??? Meningslöst att spela serien då om "botten" och (vad man rimligtvis kan utläsa av ditt resonemang) toppen är bestämd redan på förhand
Örebro Sunnanlid (2013)
2017-04-08 21:09
Jag har ofta försvarat Axén, men nu börjar verkligen tålamodet tryta. Han är alldeles för otydlig i sina idéer och det speglar av sig på spelarna och spelet tyvärr. Han har svårt att passa spelet efter motståndarna då det behövs, vilket det faktiskt gör i en del lägen, men så inte idag. Idag skulle vi fört matchen. Det hade vi kunnat om spelarna tillåtits det.
Örebro Brandao
2017-04-08 21:02
Vinter

Vi ställer rimliga krav, att vi ska våga spela vårat spel mot 2 bottenlag. Jag tycker inte det är för mycket begärt ..
Örebro Vinter
2017-04-08 21:00
@Laul32:

Eller annars kanske redaktionen kan göra en intervju med dig? Och fråga hur du tänker kring att fokusera kring negativt i stället för positivt, vad det kan tänkas ge dig för "kickar"
Örebro Aspen.
2017-04-08 20:54
Vågar inte tänka på matchen mot Östersund som det såg ut i vårat vänsterförsvar. Björnqvist har lekstuga med Logi och Plessis.
Örebro Laul32
2017-04-08 20:53
Jag skulle vilja att redaktionen gör en intervju med Jansson. Ställ frågan: Kan du beskriva vad du tänker om AFC's 2a mål? Hur smakade korven du köpte? Vår största akilleshäl i årets upplaga är Oscar Jansson
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Vinter
2017-04-08 20:52
Fortsätt med klagosången vänner närkingar. Jag njuter som en katt som bjudits på strömming i grädde, eller som en huggorm på varmt hälleberg. ÖSK ståtar i toppen av Allsvenskan!! Njut!
Örebro Aspen.
2017-04-08 20:43
Som det sett ut de första matcherna så kommer det bli bottendramatik.

Tyckte det var tråkigt att Brorsson inte fick chansen. Han har varit bästa mittback i U21 matcherna. Våra egna ungdomar har svårt att ta steget in i A-lagets startelva. Det verkar vara ett problem kopplat till Axén.
Örebro Brandao
2017-04-08 20:33
Spelarna har så mycket i sig!! Dock har vi en tränare som präntar in att motståndarlaget är så jävla bra och det lyser igenom i spelet.Tycker mig höra det efter varje intervju med Axen..

Varför inte fokusera på det egna spelet och släppa en aning på respekten för motståndarlaget?

Släpp på handbromsen Axén för i helvete..
Örebro Nicknamn i ribban
2017-04-08 20:29
Grymt tryck i "Ge mig ett Ö! ... S! ... K!" i början av matchen. Sjukt bra eko på Tunavallen!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Nicknamn i ribban
2017-04-08 20:20
Hoppas att man analyserat exakt hur Östersund tog sig förbi oss från mötet i höstas. Logi kommer bli överöst med anfall och det vill till att Axén och Axel har hittat ett motmedel.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Laul32
2017-04-08 20:09
[QUOTE=Benny Böckling]Dags att peta Jansson också, det har jag tjatat om sen i höstas. Han är så jävla mellanmjölk. [/QUOTE] Tyvärr har ju ÖSK satsat på en billig back up som inte alls duger till 1a målis. Han visade i genrepet i Mariehamnsmålet att han inte alls duger.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Benny Böckling
2017-04-08 20:04
Dags att peta Jansson också, det har jag tjatat om sen i höstas. Han är så jävla mellanmjölk.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Minatankar
2017-04-08 19:44
Det var en mycket positiv känsla att sitta på läktaren bland så många ÖSK-supporter och också att ta del av det fantastiska stöd som Kubanerna visade på ståplats. Synd bara att några skämde ut klacken med bangaler som gjorde att matchen fick stoppas för all rök.

Omoh duktig liksom Divine.

Undrar varför Alik placerade Nordin till höger på innermittfältet och Mårtensson i mitten? Var det kanske för att överraska AFC:s tränare Per Olsson som brukar vara bra på att blockera ÖSKs nyckelspelare? Upplever hur som helst att det blev obalans på innermittfältet med den uppställningen.

Om inte Divine är med i startuppställningen med sin smidiga spelstil är det än mer angeläget att Besara är i form. Tyvärr upplever jag det inte så. Kan tycka att Nordin, Mårtensson och Rodic är lite för "stela" i sin spelstil hur duktiga de än är. Då blir Besaras roll än mer viktig och behovet av Divine än större.

AFC borde gjort minst 2 mål på eget spel men fick nu två bjudningar av ÖSK i stället. Sett över hela matchen tycker jag 2-2 var rättvist och vi får vara tacksamma för poängen som räddades på stopptid.
Örebro Örebro-Hjärta
2017-04-08 19:43
Jaha, en lördag bortkastad, undrar om ÖSK står för resa och inträde om man fakturerar dom?

Enda positiva är när man läser inläggen. Äntligen känner jag mig inte ensam till att ifrågasätta losern Axén, eller Alik kanske det är säkrast att skriva för vördnad.

Dessutom får även mitt nästa frågetecken Nordin rejäl negativ kritik. Kanske du Axén (Alik) skulle våga starta en match utan honom mer än när han är avstängd.

Ps. Hur fan kunde de släppa Björnqvist?
AIK Saywee
2017-04-08 19:35
Så bra, då vet vi alla nivån, vilket jag egentligen välkomnar, för ibland är det så lågt till tak. Instämmer med flera att Besara är tveksam, Nordin är inte 100 än och Oscar är ibland en säkerhetsrisk och gör försvaret oroligt. Igbo är Igbo och ganska impulsiv, men filmningarna får ju Axèn ta tag i. Coachningen är ju som vanligt ett dilemma, där får Axén passa sig lite, eftersom sista året, är ett år att visa vad man kan ... Det kan bara bli bättre!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro huggorm
2017-04-08 19:28
Axens tråkiga spelstil kommer att skrämma bort publiken på hemmaplan. Kan ju bara kolla på Jönköping. Vänder spelet direkt, inte en massa duttande där bak.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro KalleTeodor - Admin
2017-04-08 19:27
Vilken match! Såhär i efterhand är jag nöjd med en poäng. Det känns att det är tidigt på säsongen. Båda lagen inklusive domarna har mycket att jobba med.

Jag har nu gått igenom alla inlägg som kommit in under eftermiddagen och har inte hittat något som behöver raderas. Möjligen Empes fulstreamlänk då det inte är tillåtet att lägga upp enligt forumreglerna. Annars håller kommentarerna förhållandevis förväntad nivå med tanke på hur matchen såg ut.
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-04-08 19:26
@Laul32:Tanken har slagit mig också, skulle ge offensiv spets på kanterna. Men samtidigt, vi skall möta Östersund som har ett mycket starkt possession. Det kan innebära långa perioder utan boll och disciplin och jagande. Jag vet inte om Omoh och Ayaz passar in där. I alla fall inte att starta med.

Annars vill ha berömma Omoh idag. När han har energi och fokus är han som Axen sagt en av AS bästa spelare i man mot man. Tycker faktiskt han är vassare än Ayaz. Kolla på NA-videon och på hans blick när han bryter igenom i boxen, 100% fokus och arga ögon.
Örebro Karlstruum
2017-04-08 19:23
Loppan: För ni säger ju att dom ska spela för publiken, men om vi sviker dom har dom ju inget att spela för. Sen är det undermåligt spel två matcher i rad. Men vi har fyra poäng. Plus att i båda matcherna måste vi göra ett tidigt byte vid 1-0 och 0-0. Jag är tveksam på att det är straff idag, men att kalla honom filmare där? Är ju en tryckare i ryggen samtidigt som han försöker på boll (och ser ut att träffa först). Finns ingen på forumet här som stått upp där, även om man vill eller inte.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2017-04-08 19:18
Brandao, det finns sådant som inte är rumsrent, med det nya saxen i forumet.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Nicknamn i ribban
2017-04-08 19:16
Plessis glänste inte på något sätt, men med tanke på förutsättningarna (inte spelat på hur länge som helst och slängs in i startelvan med en halvtimme kvar) så gör han det ändå rätt bra. Förlorar 0 nickdueller i eget straffområde, även om han inte stötte på de största killarna direkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Brandao
2017-04-08 19:13
Saywee

Vi alla har rätt att vara besvikna när inte ÖSK bjuder till.. varför ska saxen behövas?
Annons: