/fotboll/osk/forum/2411.aspx/fotboll/osk/forum/2411.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
AIK Saywee
2012-09-23 10:26
Många tror att jag är ganska gammal, inte vet jag, har nyligen kommit in i målbrottet ;)


... och hejar på SPORT !!!
AIK Saywee
2012-09-23 10:21
Hur bär Häcken sig åt för att göra så många mål?
De har gjort 53 hittills, därefter kommer ÅFF på 40 mål.

Apropå mål ....
Hoppas att POL har målsamtal med sina lärjungar och att supporteruppropsgrupen kan ha målsamtal med styrelsen.

Mera ÖSK-mål, har McD fortfarande ÖSK mål och som några undrar, vad behövs för att Tomer skall få vakta målet?

AIK Saywee
2012-09-23 09:59
Jag vill se mål, mål, mål !!!

Gärna svartvita :)
Assyriska STOLTA ASSYRIER
2012-09-23 08:27
Synd att ni inte vann matchen . Såg matchen o tyckte faktiskt att Örebro var det bättre laget. Glad ändå att ni snodde 2 p från kråkorna. Hoppas ni klarar er kvar o hoppas att kriminella laget åker ner. Fortsätt att stötta ert lag, tycker att tabellen ljuger så som Örebro spelade igår. Lycka till
Örebro Svartvitt forever
2012-09-23 08:08
En förutsättning för att vända på det nästan hopplösa läget, göra det omöjliga och klara kvalplats är att alla positioner fungerar. Ute på plan har P O kommit en bra bit på väg. Hasani och Kamara visar klass, och Holmberg blir bara bättre och bättre. Alimi lär nog inte få chansen igen från start efter att ha varit så klapprutten igår, utan jag hoppas få se Astvald igen på högerkanten.

Men vi kan aldrig klara utmaningen så länge vi släpper in minst ett biligt mål varje match. Det måste vara uppenbart för P O att Sandqvist inte håller och att försvaret inte litar på sin sista utpost. Han har haft flera månader på sig att spela sig i form, men det blir helt enkelt inte bättre. Vad ska till för att Tomer ska få chansen? undrar man.

Något positivt är i alla fall att vi åter är ett lag som kan vända underlägen och köra ända in i kaklet. Så har det inte varit sedan hösten 2007.
Örebro Conjuration
2012-09-23 00:31
Typiskt att Syrianska snubblar in kvitteringen i början av andra halvleken. Tror vi skulle kunna hålla undan annars.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro widemarsh
2012-09-23 00:09
Lite intryck från dagens match.

Vi behövde 3 poäng, känns riktigt tungt även om vi kvitterade i slutminuten. Första halvlek är bra för att vara på bortaplan, vi kontrollerar matchen och har de vassaste chanserna. Snyggt mål, och sen borde Holmberg gjort bättre av det läge han fick när han fintade bort en försvarare men sköt rakt på målvakten. Radade upp hörnor, som dock aldrig blev riktigt farliga.

Riktig kalldusch i början av andra. Oturligt med Bambergs skarv, Felic är stark men håller lite för lätt undan Berisha. Tycker Sandqvist är alldeles för passiv, när Felic tar ner bollen MÅSTE han ta några snabba kliv ut och göra sig stor. Ingen ren tabbe, men återigen tveksamt ingripande från Jonas sida. 2-1 kan han nog inte skyllas för, men samtidigt ser det lojt ut när han bara springer och ställer sig i målets ena hörn utan att ens göra ett försök att ta bollen. Konstig placering, dålig koll på stolparna?

Blev med lite tur en lyckad forcering med båda mittbackarna på topp, bra gjort av Crespo som bara trycker in bollen. Har blivit betydligt mer distinkt nu än i matchen mot djurgårn. Men annars var ÖSKs spel i andra riktigt dåligt. Usla inlägg och mängder av bortslarvade bollar. 2-2 speglar matchbilden rätt bra tyvärr, vi hade en halvlek var.
AIK Bolltrollaren
2012-09-22 23:39
SFCs Chöpci // Borde ni inte öppna ert eget forum innan du glider in på andra? Tror SFC får svårt i kvalet mot Halmstad.

OnT: Kul att Crespo får speltid och levererar.
Benny Böckling
2012-09-22 23:02
Sen hoppas jag förövrigt att Anttonen är tillbaka på högerbacken mot Peking, Haginges inläggsspel idag var ju komiskt.
Benny Böckling
2012-09-22 22:50
Klart som fan att Peo stannar oavsett serie.
Örebro KCMarten (P-O är årets bästa tränare i ÖSK!)
2012-09-22 22:50
Lite reflektioner efter matchen.

Hasani visar att han tänker två vägar d.v.s både hemåt och framåt. Mycket bra idag. Alimi gör inte ett rätt. Missade passningar och många bortslagna crossbollar. Berisha pålitligt som vanligt. Kalle bra första halvlek men försvann en del i andra.

Annars så finns det fortfarande en tendens att spelarna tänker för mycket. Det leder till uppstannade kontringar, sidledspassningar och försvarsmissar.

Det är mycket små saker och jag tror att P-O börjar få spelet dit han vill, men tyvärr är det nog för få matcher kvar på säsongen för att rädda kontraktet.
Oavsett vilken serie vi spelar i nästa år så hoppas jag att P-O får jobba vidare med sin spelidé. Då kommer det bli bra.

Men vi måste ha en ny första målvakt. Även om Sandqvist har lyft sig så är det tydligt att backlinjen inte litar fullt ut på honom vilket ofta skapar förvirringar i försvaret. Det funkar inte. En ny keeper måste på plats.Jag ser Berisha, Kalle och William som ryggraden i nästa säsong. Jag hoppas verkligen att vi får behålla dem efter säsongen oavsett serie.
Örebro Conjuration
2012-09-22 21:58
Peo stannar som tränare. Han ersatte Sixten när klubben låg hopplöst till och med ett flerårigt kontrakt menade Peo att han var här som en långsiktig lösning.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Retarded Jimmy
2012-09-22 21:10
@Lekiller:


Han har iaf kontrakt t.o.m 2014. Tror personligen han gärna skulle vilja vara med på en resa att bygga upp ÖSK från scratch och ta upp laget. Men visst har ni rätt, kommer ett attraktivt AS erbjudande (eller utlandet) så blir det svårt för ÖSK, trots kontraktet, att hålla honom.

I den bästa av världar vore det optimalt om Peo stannade och Axen anslöt till ledarstaben
Örebro Lekiller
2012-09-22 21:00
Tror risken är microskopisk att PEO lämnar om ÖSK åker ur. Om han gör det i alla fall skulle det vara en stor förlust för ÖSK.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro mr olafski
2012-09-22 20:58
Tror ni det finns risk att PeO får lämna om vi ramlar ur? Personligen hoppas jag inte det då jag verkligen gillar honom
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK KRILLE (GFG)
2012-09-22 20:54
Tråkigt att Crespo är avstängd mot Peking. Undra vem som bildar anfallspar med Hasani?

Kalle Holmberg, Atashkadeh eller Yasin, eller kanske någon annan?
Örebro Retarded Jimmy
2012-09-22 20:50
@Grixx:


Så kan det vara!
Örebro Retarded Jimmy
2012-09-22 20:49
Eftersom Crespo tyvärr är avstängd mot Peking gissar jag att Peo startar med William och Hasani på topp. Willam borde på onsdag ha kapacitet för 60 minuter iaf. Gissar att Yasin kommer in sen. Sen kan ju Peo göra precis tvärt om. Låta Willam komma in och ersätta Yasin efter 60. Vi får se.

Kan misstycka att Alami går före både Astvald och Patrik A på högerkanten men visst, ÖSK har två raka utan förlust. Rent offensivt tycker jag dock de två andra har mer att bidra med än Alami. Men Peo verkar vilja ge honom förtroende.

Örebro Grixx
2012-09-22 20:44
Retarded Jimmy// Eftersom NA lusläser forumet efter info så är de säkert färgade av kritiken mot Sankan...och dissar honom även när han är oskyldig.
Örebro Grixx
2012-09-22 20:40
Det ligger i Pekings intresse att vi spelar kvar i AS.....de behöver alltså inte förta sig och ändå vinna ;-)
Örebro Retarded Jimmy
2012-09-22 20:34
Tydligen kostade det Crespo en varning att han hoppade över avspärrningen efter sitt mål vilket betyder att han är avtängd mot Peking.

@Lekiller Håller med dig. Det man saknar är han kommer ut och blir stor idag och andra dagar, LIte för fastfrusen m.a.o
Örebro Lekiller
2012-09-22 20:30
Andra målet kan väll Sanktan inte göra mycket på. Mest backlinjen som är för trög. Första målet tycker jag han bör kunna komma ut bättre och krypa ytan för Dinko Felic. Men inga stora missar. Onödigt att släppa in dem i matchen i andra efter att ha bra koll på det mesta i första.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Retarded Jimmy
2012-09-22 20:28
Hehe - Han är skön Peo. "Om det så krävs både Berisha och Mange på topp så kör vi så och då får Wiktorsson sköta backlinjen själv"
Örebro Retarded Jimmy
2012-09-22 19:55
Jag såg inte matchen utan satt på middag men följde den via mobilen. Nu sett bilderna från matchen och kan naturligtvis inte dra några slutsatser på de referaten .

Tycker ändå NA mer el mindre vid båda målen gav Sankan lite halvskuld men tycker inte han kunde göra mycket vid målen faktiskt. Inga tabbar som jag ser det. Dock märks att Sankan är lite för avvaktande emellanåt istället för att gå in i situationerna och bli "stor". Men det är ju en uppgift för Anders Karlsson att jobba in.

Skönt att Crespo är distinkt vid avslutet som gav 2-2 vilket jag saknade i matcherna mot DIF då han överbearbetade (tänkte för mycket) vid frilägena.

Sen måste man komma ihåg att ÖSK flyttar fram folk även vid oavgjord ställning vilket ger fina omställningar till motståndarna. Peo vill ha tre poäng och är inte nöjd med en. Peo går All In och det tycker jag är riktigt.

Jag skrev tidigare i dag att jag tycker Holmberg saknar "rycket och skottet". I en situation i dag visar han faktiskt upp både och! Han kan ju! Men visa det oftare Kalle! Våga mer!

Trots kniven mot strupen visar ändå ÖSK att man spelar jämnt mot nästan alla lag rent spelmässigt. Det är en styrka. Jämför med GAIS som bara går ut och dör på plan. Jag är stolt att killarna i laget spelar med flaggan i topp. Match efter match! Trots det prekära läget. Förmodligen frukten av ett bra ledarskap!

Örebro combatspenat
2012-09-22 19:49
Vilken match av hasani. Inte bara målet utan vilken insats med bra mottagningar hela matchen!
AIK Saywee
2012-09-22 19:44
Vinner MAIF i 23:e omgången, knappar vi in mot Gefle poängmässigt :)
IFK Norrköping Alltid Peking!
2012-09-22 19:14
Synd att ni inte fick med er tre pinnar men gläds ändock åt de två som ni snuvade syrianska på i slutet. För djälvligt om ni åker ur och vi måsta dras med hålan södertälje ett år till...
Väl mött på onsdag
Örebro Kung Kobra
2012-09-22 19:13
Crespo är en klasspelare. Tyvärr får han knappt en enda vettig framspelning på hela matchen att jobba med. Undrar vad han tänker när Haginge matar in det ena misslyckade inlägget efter det andra...
Djurgården basta
2012-09-22 19:03
Några ord från Sandqvist efter matchen.
AIK StefanAIK
2012-09-22 18:48
Har har Crespo varit för er?

Annons: