/fotboll/osk/forum/223.aspx/fotboll/osk/forum/223.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Minatankar
2017-04-19 09:56
Vi har alla olika intressen och kompetens vad gäller ÖSK och fotboll. Därför behöver vi alla ha tolerans och respekt för varande. Allt är inte intressant för alla. Det har jag själv fått erfara flera gånger :-) För att sätta de yttre gränserna finns forumreglerna. De kan vi alla någon gång bryta mot eller ligga på gränsen till. För mig handlar det viktigaste om att skilja sak från person, att hålla sig till det som kan tillföra andra och debatten om ÖSK något och att inte provocera och kränka andra människor. Det är när man vid upprepade tillfällen inte lever upp till detta som redaktionen behöver ingripa. Det är inte ok att använda forumet som sin dagbok, till att ösa ur sig frustration och skylla på att man är onykter eller att hela tiden skriva självklarheter eller att provocera. Anledning till att jag, förutom i vissa perioder och vissa dagar, ändå ofta läser på forumet och i perioder är relativt aktiv när det gäller inlägg, är flera. Det är mitt stora intresse för ÖSK, att det ändå finns många som har för mig intressanta inlägg och att jag för klubbens skull vill bidra med ett hyggligt faktaunderlag i den mån jag upplever mig ha ett sådant. Det är också intressant att testa idéer på andra och värdefullt ta del av andras kunskaper om ÖSK och fotboll. Till bilden hör också att jag disponerar min tid och använder min laptop många timmar per dag till annat. Ägnar mig, som många andra, åt många olika saker. Då tycker jag det är trevligt med lite omväxling, genom att snabbt kolla in bl a SvartVitt. Tror att många andra upplever samma sak. Men ingen redaktion orkar och hinner ta sitt ansvar i längden om vi inte alla bidrar med att ta vårt eget ansvar. Upplever, trots allt, att forumet är inne i en svag, men positiv utveckling jämfört med tidigare. Den nya redaktionen och nästan alla har bidraget till det. Hoppas det håller i sig.
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-04-19 09:18
@Brandao:
Du menar som inlägget nedan? Men visst, jag försöker stålsätta mig och det kan väl andra också göra (kanske)
AIK Saywee
2017-04-19 09:06
Snart går spöktåget (eller bussar och bilar?) till Borås! ÖSK visar att tabellen inte kommer att ljuga :) Jag förmodar att laget i form vinner över laget ur form, för formerna får inte ändras än. ÖSK har ingen press och en bra start, det räcker långt ... Vi får köra en Sirius, hemma bra men borta bäst :)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Brandao
2017-04-18 23:46
Hagges vänsterfot Skönt att du bidrar så himla mycket? Var väl inte så länge sen du var avstängd från forumet? Tycker du det är att bidra genom att tjata på vad stackars Saywee får skriva och inte?
Hagges vänsterfot
2017-04-18 23:40
För övrigt var det menat som skoj med msn. Gillar dock inte folk som Brandao med 8/10 inlägg bidrar med absolut ingenting utan gnäller och klagar men låter som en stucken gris när han ser någon annan göra något. Blir väldigt instämmande med uttrycket " kasta inte sten i glashuset" Nog om det, nu ska jag bara prata fotboll. Imorgon spelas in ett program med Sebastian Ring hoppas han får lite uppskattning och beröm så han växer mer.
Örebro Brandao
2017-04-18 23:17
Hagges vänsterfot Vilken omogen liten pojke du är..
Örebro TommyS
2017-04-18 22:51
Äsch, tar bort.
Hagges vänsterfot
2017-04-18 22:46
@Brandao:

Sorry var onykter.
Sawadee
2017-04-18 22:44
@Brandao:

Ta för guds skull detta inte på för stort allvar nu. Det är bara så just en skribent på detta forum är bara alldeles för mycket Zelig-aktig (se Woody Allen-film) för att man ska orka med
Sawadee
2017-04-18 21:43
@TommyS:
Självklart! Vill man ha sånt får man åka på New Age-läger minsann! Men, allvarligt, hela charmen med ett sånt här forum försvinner väl om det skulle utmynna i nån sorts poängjakt?! "Ge mig hellre en glad amatör" som Hasse&Tage skaldade än en som alltid går hem i alla stugor i alla väder. "Det är proffsen som gör så att rosorna dör, ge mig hellre en glad amatör"
Örebro Brandao
2017-04-18 21:36
Haha är dom sista kommentarerna något skämt ? Nu får vi alltså inte berömma och gilla andra på forumet?
Örebro TommyS
2017-04-18 21:16
Absolut, viktigt med ett tydligt avståndstagande mot alla former av beröm eller andra tecken på uppskattande.
AIK Saywee
2017-04-18 20:46
Jag tyckte nog lite så oxå, inledningsvis, men tog chansen att berömma lite ...
Postat via SvenskaFans-appen
Sawadee
2017-04-18 20:29
@Hagges vänsterfot:

Håller med Hagge. Smakar lite illa det här, deltar vi i nån sorts tycka om-tävling? Fjäsk- och kärleksbreven kanske ni kan hålla internt mellan varandra?
AIK Saywee
2017-04-18 18:13
Förlåt Hagge, det var minatankar som drog igång något slags "berömmande" han och jag är ju båda optimistiska och vill tro på det bästa och sprida positivism, bland allt gnäll och elände. Nåväl, riktigt bra start har det blivit och alla borde vara nöjda och se framtiden an och dra sitt strå till "guldet"!
Postat via SvenskaFans-appen
Hagges vänsterfot
2017-04-18 17:45
Kan ni inte ta varandras Msn istället för vilken skribent ni tycker om? :)

Mot Elfsborg på torsdag tror jag vi vinner med 2-1 och förhoppningsvis börjar folk hitta till vallen, dåliga publiksiffror hittils och såg att kubanerna fick ställa in sin buss till Borås för att det var för lite intresse.
AIK Saywee
2017-04-18 17:37
TommyS, ... är en annan favorit, bland flera, som alltid är mycket läsvärd och dessutom riktigt rolig. Samma här, inga påhopp eller tjat om vad som skall skrivas eller inte. Heder !
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2017-04-18 17:30
Jag tycker om Böckling, lagom långa sköna inlägg och alltid på alerten. Inga påhopp eller tjat om vad som skall skrivas och vad som inte skall skrivas. Att ÖSK vinner mot Elfsborg och spökar både hemma och borta mot dem, är speciellt viktigt för mig. Å de bör inte vara några problem, ÖSK är i form och Elfsborg är ur form. Love it !
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Benny Böckling
2017-04-18 16:40
Ser verkligen fram emot Elfsborgs matchen. Naah istället för Besara hade varit väldigt spännande men känns väl ändå rätt så långt borta. Längtar ju också efter två fartfyllda kanter när vi har såna klasspelare att välja på där.

Ett avsnitt av Sportklubben med Axén bara för att få svar på varför Besara och Gerzic är så självklara i elvan hade varit något.
Örebro Svartvita i Stockholm
2017-04-18 16:15
Som vanligt har vi bokat bord på Retro för alla som inte kan ta sig från Stockholm till Borås på torsdag! Det kommer bli minst lika trevligt som alltid, så tveka inte att titta förbi på ett glas och dela ytterligare en seger med andra närkingar. Nu går vi upp i Serieledning!
Örebro TommyS
2017-04-18 15:48
Hagges vänsterfot, japp, my bad, tack. Någon som hört om det påverkar hans tillgänglighet för spel på torsdag, precis som vi fick Jonis avstängd härförleden?
Hagges vänsterfot
2017-04-18 12:21
@TommyS:

Måste rätta dig lite,
Det var Jesper Karlsson som drog på sig ett rött kort i U21 och inte Joakim Karlsson (som är mittback)
Örebro Nicknamn i ribban
2017-04-18 08:49
God morgon i serietoppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Darum müssen wir reden
2017-04-18 06:47
Från klarhet till klarhet
Örebro Restalundsv
2017-04-18 01:48
Skönt för laget och Axén att få en så bra start, det är väldigt viktigt för fortsättningen. Eftersom allsvenskan är så jämn handlar det jätte mycket om dagsform och självförtroende. Denna säsong kan gå hur som helst men att summera det med att vi är 2a med samma poäng som MFF och att andra lag tappat poäng känns underbart. Skönt att vi trots knackigt spel ändå plockat poäng och att vi mot Östersund gör en kanon match där hela laget krigar för varandra. Tycker Axén o co jobbade fint med fasta situationer och scoutade Östersund bra. Jag hoppas att vi får behålla samma trupp hela säsongen och kanske eventuellt spetsa lite i sommar, samt att vi slipper många skador. Peta Besara testa divine, nu kör vi över Ellos i vanlig ordning.
Örebro jp (fd jpsvartvitt)
2017-04-18 01:18
Hm undra vad det är med vänsterbackar och snygga mål! Rings mål igår är snyggt! Wowoahs mål mot Elfsborg 2010 är snyggt!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro TommyS
2017-04-17 23:59
Rent statistiska faktorer som entydigt pekar på SM-guld efter 109 år är till exempel:
1. Vi har tagit dubbelt så många poäng som det lag som tagit nästflest hemma poäng.
2. Vi har flest målskyttar av alla lag.
3. Vi är det enda lag som slagit ett titelhållande lag.
4. Vi har ett poängsnitt som tyder på 70 poäng. Det ger alltid guld. (MFF har samma snitt just nu men hamnar typiskt sett på drygt 60 poäng.

Känns relativt säkert.
Örebro Nicknamn i ribban
2017-04-17 23:57
Inte omöjligt att Elfsborg spelar med Simon Olsson och Rasmus Rosenqvist centralt. Båda talangfulla spelare, men också orutinerade. Är inte så sugen på att ha Viktor Prodell och hans huvudspel i boxen mot vårt mittbackspar. Hellre då en rörligare Frick. Hoppas att vi kan straffa Elfsborg med snabba omställningar som vi brukar kunna göra.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro TommyS
2017-04-17 23:47

Ni är tvåa. Malmö har gjort fler mål än er och är alltså ensamma serieledare.
Men hatten av för en bra seriestart.

Mer än vad vi lyckats med..[/QUOTE]

Likt Bamse är jag besserwissrig mot de besserwissriga: Malmö har gjort lika många mål som vi. Men jag bockar för den avtagna hatten.
Örebro Minatankar
2017-04-17 23:36
@Sunnanlid (2013):


Så ödmjuk behöver du inte vara. Jag tror mer på TommyS fyndiga liknelse med en druva och uttrycket "ett paradoxalt inslag av inspirerande pessimism". Det var oerhört träffande och gör att jag skrattar fortfarande :-)
Annons: