/fotboll/osk/forum/2190.aspx/fotboll/osk/forum/2190.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Brus-Nilsson (Tobias Nilsson är en renhårig kille)
2013-01-28 21:23
Jag använder BH...........det har jag gjort ända sen min fru hittade en i handskfacket......
AIK Saywee
2013-01-28 21:15
Sprid inte fler lögner!
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-01-28 21:11
Jag var inte på Harry's i torsdags och har aldrig varit iklädd trosor, vad är det för jidder som skrivs ..... Jädra påhopp!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro "ÖSK-Karl (NEJ TILL ANSVARSFRIHET FÖR STYRELSEN)
2013-01-28 20:54
@Leper:Är den verkligen det? Tror ÖHK drar mer på en säsong, definitivt så om det blir PO o KS. Men skitsamma, stötta båda lagen!!!
Örebro "ÖSK-Karl (NEJ TILL ANSVARSFRIHET FÖR STYRELSEN)
2013-01-28 20:50
@widemarsh:Känns ruttet om inte alla kan ställa upp på båda lagen. ÖHK är ju ifrån början mer än en spermie från ÖSK. Vilken klack som vinner internt känns mer om vilken serie man tillhör och vem motståndaren är. Men ramsan kom igen rövitt borde hockeyn lägga ned omgående. Den 'r Degerfors hemmaramsa.
Örebro Leper
2013-01-28 20:46
widemarsh

Det är väl för att fotbollen trots allt är så mycket större än hockeyn.
Örebro "ÖSK-Karl (NEJ TILL ANSVARSFRIHET FÖR STYRELSEN)
2013-01-28 20:43
Dejmon//

"Har styrelsen avgått självmant än förresten eller är det dags att släppa på några smaskiga skandaler? Och vaktbolaget (det nya efter Folke då) är fortfarande detsamma? Du saywee kanske har koll på att vår alldeles egna säkerhetschef enligt extremt trovärdiga källor slagits både en och två gånger för firman Boys och även umgås med dessa fina grabbar än idag? Tack för alla gånger du informerat ÖB om "risksupportrar" från andra städers lag på krogarna i stan också skuta samt låtit grabbarna gå före i kön och sopa på folk obehindrat i gula villan och hoppas du inte blev alltför blöt i trosan efter utskällningen du fick av ÖSK-grabben på Harrys i torsdags :)"

Ursäta en numera utsocknes. Fattar nada av det du skriver, kan du utveckla och förklara? Gärna allt, men vaddå fick stryk i gula villan? Där har ju vakterna kommit innan det blivit bråk sedan jag var liten grabb (nästan).
AIK Saywee
2013-01-28 20:43
Vilken supporterkultur önskar Örebro S K ?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro widemarsh
2013-01-28 20:37
ÖSK-Karl// Det finns ganska många från Kubanerna och ÖSK-klacken som även står i hockeyklacken, antingen regelbundet eller mer sporadiskt. Tyvärr är känslan att det inte är så många som går "åt andra hållet", vet inte vad det beror på. Känns som att det är fler fotbollssupportrar som även kan uppskatta hockey, än det är inbitna hockeyfantaster som även gillar fotboll.

Själv går jag på hockey några gånger per säsong och då ställler jag mig i klacken och hjälper till, brukar se många kända ansikten från fotbollen. Tycker det är tråkigt med motsättningarna som delvis verkar finnas mellan hockeyn och fotbollen, det var tråkigt att se hur många som hånade ÖSK under fjolåret och skrev "tacka vet jag hockeyn" under varje ÖSK-artikel i NA, till exempel. Upplever att det främst är riktat från hockeyfansen mot ÖSK, snarare än tvärtom. Majoriteten i ÖSK-klacken vill nog ha framgång även för hockeylaget.

Jag är för övrigt övertygad om att ÖSK-klacken skulle köra över ÖHK-klacken om de skulle mötas i en match inne i hockeyladan. Dock upplevs det säkert som bättre tryck i hockeyarenan då den är helt stängd, till skillnad från vallen där allt ljud försvinner rakt ut.

Dejmon// Varför "reppar" aldrig PBU på hockeymatcherna? De hade väl en rätt klassisk gruppbanderoll förr i tiden?
Örebro "ÖSK-Karl (NEJ TILL ANSVARSFRIHET FÖR STYRELSEN)
2013-01-28 20:36
Dejmon//

"Har styrelsen avgått självmant än förresten eller är det dags att släppa på några smaskiga skandaler? Och vaktbolaget (det nya efter Folke då) är fortfarande detsamma?"

Kom till årsmötet får vi se vad som händer. Jag har lovat att enbart hålla truten (blir svårt) i ett visst läge. Men valberedningen borde tänka en och två ggr innan de föreslår ny styrelse. OBS, har själv sagt stennej till att vara med. Är i trakterna max 100 dgr om året.
Örebro Gooey Nutballpuff
2013-01-28 20:14
Ja på tal om fans så kanske det ska bli lagligt att köra pyro på läktaren...

Personligen gillar jag det - Om det kan skötas så tredje person inte brinner upp..
Örebro Leper
2013-01-28 20:13
Mycket klargörande och tydligt...
AIK Saywee
2013-01-28 19:58
Tack, Dejmon för din ärlighet, det var precis så som jag anade -(
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Dejmon
2013-01-28 19:32
Saywee. Tycker väl som vanligt man egentligen inte bör klaga då om man inte vet men ok då.

Minatankar. *Örebroderskapet.

Sogen. *Örebroderskapet. Ja vissa av dem som var med i bråket var ÖB. De som blev dömda är knappast utstängda från ÖB däremot blev det nog en viss rensning men ÖB (inklusive de dömda) håller som vanligt till på västra stå samt åker på cirkus alla bortamatcher och kissar i blomlådor och allt vad dessa attans huliganer nu håller på med, som alltid. Ni som fortfarande tror att det var så som det skrevs i tidningen om den händelsen har blivit sjukt lurade. Det finns även en anledning till att ÖHK nu valt bort deras skräphymn-intro de hade tidigare denna säs, precis som att det finns en ännu större anledning till att ÖSK hostade upp 70 papp för den skräphymn som vi tyvärr kanske får fortsätta dras med ett tag till om inte de i ÖB väljer att gå ut med vad som skrivits i chattar med olika parter i den rättegången osv för då kanske vi slipper skiten på fotbollsarenan också :)

ÖSK-Karl. Som Sogen skrev. Känner igen många från västra i hallen och är själv på varje match de spelar. Dock inte i sällskap av 14-3 utan Pennybridge Ultras såklart, marodör som jag är ;)

Har styrelsen avgått självmant än förresten eller är det dags att släppa på några smaskiga skandaler? Och vaktbolaget (det nya efter Folke då) är fortfarande detsamma? Du saywee kanske har koll på att vår alldeles egna säkerhetschef enligt extremt trovärdiga källor slagits både en och två gånger för firman Boys och även umgås med dessa fina grabbar än idag? Tack för alla gånger du informerat ÖB om "risksupportrar" från andra städers lag på krogarna i stan också skuta samt låtit grabbarna gå före i kön och sopa på folk obehindrat i gula villan och hoppas du inte blev alltför blöt i trosan efter utskällningen du fick av ÖSK-grabben på Harrys i torsdags :)

Det är dags att ni tar ert ansvar nu styrelsen annars kommer jag börja skriva om mindre smickrande saker i allmänhetens ögon som t.ex att ni under flera år låtit dessa "hemska huliganer" få finare rabatt på säsabb än Kubanerna själva på västra.. "ÖSK i årliga upptaktsträffar med kända huliganer" är säkert en rubrik som borde kunna tilltala NA annars eller varför inte "ÖSK bjuder huliganer på resor, matchbiljetter samt gratis souvernier"?

Försvinn nu era sopor och ta säkerhetsbolaget med er för ni vet att det finns dokumenterat betydligt mer smaskens än detta. Mvh PBU folks
Minatankar
2013-01-28 19:14
Eftersom analys över vad som gått snett de senaste åren redan är gjord, vi vet en hel del vad man gjort åt det, i princip alla nyförvärv är rekryterade och vi har en bra uppfattning om vilka spelare som man vill bli av med, återstår det inte så mycket att diskutera förutom träningsmatcher. Och den första blev ju inställd, så inte undra på att det är lugnt f n.
AIK Saywee
2013-01-28 19:04
Jop, men när jag skriver att det är dött eller vill att truppen skall bli klar, får jag en massa skitmotlägg
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK Fans
2013-01-28 18:47
saywee

skrev jag inte att det var dött här inne...?
AIK Saywee
2013-01-28 18:38
ÖSK Fans, lugna dig lite, du med flera tyckte ju att det inte var så bråttom med att fixa årets trupp, den blir nog klar till midsommar?
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-01-28 16:15
Dejmon, som livstidskuban är det tillåtet att pilla i naveln ....
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro D´Artagnan (hoppas på snabbt avancemang)
2013-01-28 15:21
Information från Kubanerna på officiella.
Jag tror att det är effektivare att sprida information på detta forum. Nu är det gjort.
Örebro ÖSK Fans
2013-01-28 15:11
Fan va dött det är här inne??? rykten, tänkbar laguppställnin, något!
AIK Saywee
2013-01-28 14:20
Sogen, Dejmon skrev ju att kompisarna var artiga
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro bison
2013-01-28 14:05
ösk fans: men än viktigare att han är med innan serien är slut ;)
Örebro ÖSK Fans
2013-01-28 13:50
Pozniak

Kanske bra om han är med lite innan serien startar =)
Minns ni pozniak?
2013-01-28 13:30
svenska fönstret är öppet så nkili är de inte bråttom med.
Örebro "ÖSK-Karl (NEJ TILL ANSVARSFRIHET FÖR STYRELSEN)
2013-01-28 13:07
Sogen//

Ok, tack! Men varför vill de inte säga att de även är med i 14-3? Gillar inte om det blir motsättningar mellan våra elitlag. Visserligen varnade och såg jag det komma för 2-3 år sedan. Men ÖSK främst företrädd i det fallet av Jan Karlsson var ju inte rädd att tappa sponsorer till ÖHK.

Bara nu att hoppas att ÖHK når ES tillräckligt snabbt så de har ekonomin i hamn. Vad gäller ÖSK anser jag att Jan Karlsson gjort sitt. Vid förra årsmötet skröt han om den goda ekonomin, sedan gick han ut med tiggarbrev till sponsorerna efter 6 månader??? Vidare startade han tugget om SM-guld senast 2015 och frekvent spel i Europa. Han har inget förtroende kvar hos sponsorer. Jag kallar honom Bagdad-Janne utan att skämmas.

Sedan har jag undrat väldigt mycket över Freibran, förutom att jag inte kan se vad hon gjort för ÖSK tycker jag det är underligt att en landshövding i Örebro Län endast företräder en klubb. Knepigt att inte alla andra klubbar reagerat.

Lär bli ett spännande årsmöte, ÖSK lär se till att boka tillräckligt stor lokal.
Örebro Sogen
2013-01-28 12:18
jag kan svara, finns inget officiellt samarbete men många kubaner är med i klacken på öhk och sjunger. jag tror dock inte att så många kubaner kallar sig att dom e med i 14-3. klackarna står lite grupperat var för sig men sjunger tillsammans
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro "ÖSK-Karl (NEJ TILL ANSVARSFRIHET FÖR STYRELSEN)
2013-01-28 11:15
Dejmon//

Länge sedan jag såg dig här. Då kanske du kan stilla min nyfikenhet. För mig är det givet att stötta alla lag i Örebro/Närke. Vi är många som undrar över om Kubanerna även är med i 14-3, eller stora delar av dem. Trycket inne i arenan är ju ofta enormt och uppskattat?
Örebro Sogen
2013-01-28 10:18
Dejmon Var det inte grabbar ur Örebrodraskapet som låg bakom misshandeln på västra stå mot syrro? Fast det på träsket kanske är uteslutet ur Örebrodraskapet nu?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK Fans
2013-01-28 09:14
på torsdag stänger dom flesta fönstrena...Vad händer med Valdet?? jag hoppas han blir kvar.Vad gäller med Nkili? är han Hässleholms spelare eller går han som bosman??
Annons: