/fotboll/osk/forum/2184.aspx/fotboll/osk/forum/2184.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
AIK Saywee
2013-01-29 12:21
HA är rejäla grabbar som jobbar i tre steg Först får du en varning Förstår du inte att du blivit varnad, blir du misshandlad Förstår du inte att du blivit misshandlad, blir du dödad Hujedamej
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Gooey Nutballpuff
2013-01-29 10:40
@Dejmon:


Jag brukade i yngre ålder besöka Roskilde-festivalen där HA skötte bevakningen på den tiden. Lugnt och tryggt. Ingen vågade bråka. Det var trygga tider det med rejäla vakter. Sedan tog vanligt vaktbolag över och då började bråken.

Det ska vara rejäla grabbar som ska hålla saker i styr om du frågar mig.
Minatankar
2013-01-29 09:38
Namn: Palermo
Sänt: 2013-01-29 09:34
//
Har ställt honom frågan på ÖSKs hemsida o hur han ser på olika spelsystem. Av det kommande svaret kanske vi kan få lite vägledning?
Örebro Palermo
2013-01-29 09:34
Undrar hur Peo kommer att formera anfallet om alla är hela och friska?

William, Hasani, Samuelsson och Crespo. Alla är ju tillräckligt bra för att vara startspelare... + att det kan kanske finnas någon mer som aspirerar på en plats där.

Själv så hade jag gärna sett att Valdet skulle få testa som tillbakadragen forward, framför mittfältet... Men kanske i det är läget med konkurrens och kontrakt m.m.
Örebro bison
2013-01-29 09:03
Ytterligare en gång måste vi tydligen älta det här med vilken sport som drar flest åskådare.
Fotbollen snittar fler per match vilket enligt mig är den enda vettiga jämförelsen.
Hockeyn har fler sammanlagt, men beror ju på att de spelar 100 matcher varje säsong.
Örebro Dejmon
2013-01-29 02:08
Inte ens kul för de runt vår klubb som faktiskt kan tänka sig att ta en fight mot andra lags våldsamma supportrar om det skulle bli hotfullt då de i detta fall kanske kan komma att få försöka försvara "vanliga fans" mot folk med vapen och vaktbrickor att gömma sig bakom. Tror inte riktigt ni förstått hur allvarlig denna situation kan bli. För att inte tala om pinsam för de ansvariga.
Örebro Dejmon
2013-01-29 02:01
Idioti är det. Man har redan testat att ta in "hårda" grabbar att ta hand om säkerheten på diverse ställen och många gånger har det slutat i katastrof. Om detta stämmer är det ett gigantiskt misstag av ÖSK och kan potentiellt vara mycket farligt vid en ev konflikt mellan supportrar och vakter då våld bör vara bland den sista utvägen för en vakt medan en "fotbollsgrabb" ofta har våld bland de första lösningarna vid en sådan situation. Vill vi verkligen se ÖSKs våldsammaste supportrar braka ihop med AIKs dito, om än bara en som dock är chef över alla andra vakter, mitt på västra stå om det skulle gå så långt? Din jämförelse med de olika yrkena där helt olika karaktärsegenskaper är önskvärda är inte ens värd att kommentera.

Nu vet jag dock inte säkert om detta med organiserade slagsmål stämmer, nu när jag tänker efter lite hoppas jag faktiskt verkligen inte det, men att han är AIKare och umgås med folk från deras firma är egentligen inte ens en hemlighet. Riktigt jävla illa om det även förekommit våld mot andra lags supportrar faktiskt ÖSK!
Örebro Dejmon
2013-01-28 22:26
ÖSK-Karl. Jag menar att det är väldigt bra reklam för ÖSK att samma person (en av två delägare då) som ansvarar för säkerheten (vakterna) på behrn arena (ÖSKs hemmaplan) tidigare (enligt rykten) slagits för AIK och även lämnat information till kat.c (risksupportrar/"huliganer") ang ifall det finns andra risksupportrar eller inte på diverse krogar (detta undrar risksupportrar givetvis pga att de vill slåss med andra risksupportrar). Det finns massa mera men orkar inte förklara mer å nu förstår jag verkligen inte heller hur jag ska kunna vara tydligare.

Jag skiter i personen Jan Folke. Alla ansvariga för att det gått såhär borde avgått direkt efter vi åkt ur.
Minatankar
2013-01-28 22:09
ÖSK-Karl // Jan Folke är inte föreslagen av valberedningen eller vald av medlemmarna. Han sitter i styrelsen för ÖSK Elitfotboll AB p g a att han är största aktieägaren i Örebro Spelarinvest AB.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-01-28 21:35
Dejmon, mår du bra?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Dejmon
2013-01-28 21:25
Hahaha skuthälla har kapat saywees konto? Ni AIKare... Vill du förklara detta med fb det talas om isåfall och stämmer det att du blir lite kissnödig och ringer dina gnagarpolare så fort en Örebro-grabb lackar ur på dig?
Örebro Brus-Nilsson (Tobias Nilsson är en renhårig kille)
2013-01-28 21:23
Jag använder BH...........det har jag gjort ända sen min fru hittade en i handskfacket......
AIK Saywee
2013-01-28 21:15
Sprid inte fler lögner!
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-01-28 21:11
Jag var inte på Harry's i torsdags och har aldrig varit iklädd trosor, vad är det för jidder som skrivs ..... Jädra påhopp!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro "ÖSK-Karl (NEJ TILL ANSVARSFRIHET FÖR STYRELSEN)
2013-01-28 20:54
@Leper:Är den verkligen det? Tror ÖHK drar mer på en säsong, definitivt så om det blir PO o KS. Men skitsamma, stötta båda lagen!!!
Örebro "ÖSK-Karl (NEJ TILL ANSVARSFRIHET FÖR STYRELSEN)
2013-01-28 20:50
@widemarsh:Känns ruttet om inte alla kan ställa upp på båda lagen. ÖHK är ju ifrån början mer än en spermie från ÖSK. Vilken klack som vinner internt känns mer om vilken serie man tillhör och vem motståndaren är. Men ramsan kom igen rövitt borde hockeyn lägga ned omgående. Den 'r Degerfors hemmaramsa.
Örebro Leper
2013-01-28 20:46
widemarsh

Det är väl för att fotbollen trots allt är så mycket större än hockeyn.
Örebro "ÖSK-Karl (NEJ TILL ANSVARSFRIHET FÖR STYRELSEN)
2013-01-28 20:43
Dejmon//

"Har styrelsen avgått självmant än förresten eller är det dags att släppa på några smaskiga skandaler? Och vaktbolaget (det nya efter Folke då) är fortfarande detsamma? Du saywee kanske har koll på att vår alldeles egna säkerhetschef enligt extremt trovärdiga källor slagits både en och två gånger för firman Boys och även umgås med dessa fina grabbar än idag? Tack för alla gånger du informerat ÖB om "risksupportrar" från andra städers lag på krogarna i stan också skuta samt låtit grabbarna gå före i kön och sopa på folk obehindrat i gula villan och hoppas du inte blev alltför blöt i trosan efter utskällningen du fick av ÖSK-grabben på Harrys i torsdags :)"

Ursäta en numera utsocknes. Fattar nada av det du skriver, kan du utveckla och förklara? Gärna allt, men vaddå fick stryk i gula villan? Där har ju vakterna kommit innan det blivit bråk sedan jag var liten grabb (nästan).
AIK Saywee
2013-01-28 20:43
Vilken supporterkultur önskar Örebro S K ?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro widemarsh
2013-01-28 20:37
ÖSK-Karl// Det finns ganska många från Kubanerna och ÖSK-klacken som även står i hockeyklacken, antingen regelbundet eller mer sporadiskt. Tyvärr är känslan att det inte är så många som går "åt andra hållet", vet inte vad det beror på. Känns som att det är fler fotbollssupportrar som även kan uppskatta hockey, än det är inbitna hockeyfantaster som även gillar fotboll.

Själv går jag på hockey några gånger per säsong och då ställler jag mig i klacken och hjälper till, brukar se många kända ansikten från fotbollen. Tycker det är tråkigt med motsättningarna som delvis verkar finnas mellan hockeyn och fotbollen, det var tråkigt att se hur många som hånade ÖSK under fjolåret och skrev "tacka vet jag hockeyn" under varje ÖSK-artikel i NA, till exempel. Upplever att det främst är riktat från hockeyfansen mot ÖSK, snarare än tvärtom. Majoriteten i ÖSK-klacken vill nog ha framgång även för hockeylaget.

Jag är för övrigt övertygad om att ÖSK-klacken skulle köra över ÖHK-klacken om de skulle mötas i en match inne i hockeyladan. Dock upplevs det säkert som bättre tryck i hockeyarenan då den är helt stängd, till skillnad från vallen där allt ljud försvinner rakt ut.

Dejmon// Varför "reppar" aldrig PBU på hockeymatcherna? De hade väl en rätt klassisk gruppbanderoll förr i tiden?
Örebro "ÖSK-Karl (NEJ TILL ANSVARSFRIHET FÖR STYRELSEN)
2013-01-28 20:36
Dejmon//

"Har styrelsen avgått självmant än förresten eller är det dags att släppa på några smaskiga skandaler? Och vaktbolaget (det nya efter Folke då) är fortfarande detsamma?"

Kom till årsmötet får vi se vad som händer. Jag har lovat att enbart hålla truten (blir svårt) i ett visst läge. Men valberedningen borde tänka en och två ggr innan de föreslår ny styrelse. OBS, har själv sagt stennej till att vara med. Är i trakterna max 100 dgr om året.
Örebro Gooey Nutballpuff
2013-01-28 20:14
Ja på tal om fans så kanske det ska bli lagligt att köra pyro på läktaren...

Personligen gillar jag det - Om det kan skötas så tredje person inte brinner upp..
Örebro Leper
2013-01-28 20:13
Mycket klargörande och tydligt...
AIK Saywee
2013-01-28 19:58
Tack, Dejmon för din ärlighet, det var precis så som jag anade -(
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Dejmon
2013-01-28 19:32
Saywee. Tycker väl som vanligt man egentligen inte bör klaga då om man inte vet men ok då.

Minatankar. *Örebroderskapet.

Sogen. *Örebroderskapet. Ja vissa av dem som var med i bråket var ÖB. De som blev dömda är knappast utstängda från ÖB däremot blev det nog en viss rensning men ÖB (inklusive de dömda) håller som vanligt till på västra stå samt åker på cirkus alla bortamatcher och kissar i blomlådor och allt vad dessa attans huliganer nu håller på med, som alltid. Ni som fortfarande tror att det var så som det skrevs i tidningen om den händelsen har blivit sjukt lurade. Det finns även en anledning till att ÖHK nu valt bort deras skräphymn-intro de hade tidigare denna säs, precis som att det finns en ännu större anledning till att ÖSK hostade upp 70 papp för den skräphymn som vi tyvärr kanske får fortsätta dras med ett tag till om inte de i ÖB väljer att gå ut med vad som skrivits i chattar med olika parter i den rättegången osv för då kanske vi slipper skiten på fotbollsarenan också :)

ÖSK-Karl. Som Sogen skrev. Känner igen många från västra i hallen och är själv på varje match de spelar. Dock inte i sällskap av 14-3 utan Pennybridge Ultras såklart, marodör som jag är ;)

Har styrelsen avgått självmant än förresten eller är det dags att släppa på några smaskiga skandaler? Och vaktbolaget (det nya efter Folke då) är fortfarande detsamma? Du saywee kanske har koll på att vår alldeles egna säkerhetschef enligt extremt trovärdiga källor slagits både en och två gånger för firman Boys och även umgås med dessa fina grabbar än idag? Tack för alla gånger du informerat ÖB om "risksupportrar" från andra städers lag på krogarna i stan också skuta samt låtit grabbarna gå före i kön och sopa på folk obehindrat i gula villan och hoppas du inte blev alltför blöt i trosan efter utskällningen du fick av ÖSK-grabben på Harrys i torsdags :)

Det är dags att ni tar ert ansvar nu styrelsen annars kommer jag börja skriva om mindre smickrande saker i allmänhetens ögon som t.ex att ni under flera år låtit dessa "hemska huliganer" få finare rabatt på säsabb än Kubanerna själva på västra.. "ÖSK i årliga upptaktsträffar med kända huliganer" är säkert en rubrik som borde kunna tilltala NA annars eller varför inte "ÖSK bjuder huliganer på resor, matchbiljetter samt gratis souvernier"?

Försvinn nu era sopor och ta säkerhetsbolaget med er för ni vet att det finns dokumenterat betydligt mer smaskens än detta. Mvh PBU folks
Minatankar
2013-01-28 19:14
Eftersom analys över vad som gått snett de senaste åren redan är gjord, vi vet en hel del vad man gjort åt det, i princip alla nyförvärv är rekryterade och vi har en bra uppfattning om vilka spelare som man vill bli av med, återstår det inte så mycket att diskutera förutom träningsmatcher. Och den första blev ju inställd, så inte undra på att det är lugnt f n.
AIK Saywee
2013-01-28 19:04
Jop, men när jag skriver att det är dött eller vill att truppen skall bli klar, får jag en massa skitmotlägg
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK Fans
2013-01-28 18:47
saywee

skrev jag inte att det var dött här inne...?
AIK Saywee
2013-01-28 18:38
ÖSK Fans, lugna dig lite, du med flera tyckte ju att det inte var så bråttom med att fixa årets trupp, den blir nog klar till midsommar?
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-01-28 16:15
Dejmon, som livstidskuban är det tillåtet att pilla i naveln ....
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: