/fotboll/osk/forum/2162.aspx/fotboll/osk/forum/2162.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Bulten i Boo
2013-02-17 19:31
ÖSK-Karl// Har ingen aning om huruvida ÖSK:s representanter "jobbade ideellt" den kvällen/ de kvällarna, men kan iofs mycket väl tänka mig att det var så. Som du självklart förstår så var det dock inte dem jag syftade på, utan de Kubaner som lägger ned väldigt mycket ideell tid utan att få en krona tillbaka för det.
AIK Saywee
2013-02-17 19:24
BiB, jag vill tyvärr också minnas att det blev, hemligt, rörigt och tjafsigt, men samtidigt att båda parter tyckte att det var en god idé och att en fortsättning skulle ske.

Nu ser det nog ändå ut som så, att kommunikationen kan tänkas vara på förbättringsvägen, mycket tack vare uppropet :)

Heja SPORT !!!
Örebro "ÖSK-Karl (NEJ TILL ANSVARSFRIHET FÖR STYRELSEN)
2013-02-17 19:20
@Bulten i Boo:Är du säker på att Bagdad-Janne, Sjögren o Sixten jobbade obetalt då?
Örebro Bulten i Boo
2013-02-17 19:07
@Saywee:

Vad jag minns så var det rätt mycket "tjöt" här på forumet om det där/de där mötet (/mötena, minns inte om det var ett eller två) under försommaren förra året. När Kubanerna tog initiativ till möte och när ÖSK var snabba med ställa upp för sådant. Minns inte riktigt vad "tjötet" handlade om, men det var fel på än det ena, än det andra. Det skrevs inte några minnesanteckningar och pressen fick inte tillträde och ja puh, än det ena, än det andra. Eftersom den här typen av initiativ sker på helt ideell tid, bygger på obetalt arbete så kanske det helt enkelt var så att de frivilliga krafterna som så förtjänstfullt ordnade detta helt enkelt tröttnade? Jag har ingen aning, bara gissar. Kan ha helt fel, men omöjligt är det inte.. Viva Kubanerna!
Örebro KCMarten
2013-02-17 15:26
// MinaTankar

Kan bara hålla med.

Fotboll är ett lagspel på alla nivåer. Därför är det kul att se engagemanget runt ÖSK nu när det behövs som mest.
Minatankar
2013-02-17 12:56
Namn: Saywee
Sänt: 2013-02-17 12:13
//
Tack för respons. Har sagt det tidigare och vill säga det igen. Övriga i initiativgruppen och många fler, inkl många här på SvartVitt, gör viktiga insatser och inspirerar oss. Detta är ett lagarbete, precis som det ska vara i fotboll.
AIK Saywee
2013-02-17 12:13
Ett mycket stort tack till dig Minatankar och övriga initiativtagare för uppropet. För den tid, det engagemang och det intresse ni lägger ner på oavlönad tid, för att göra ÖSK ännu bättre.

Heder, mycket stor heder till er !!!

PS jag gillar motionen om öppenhet :)
Minatankar
2013-02-17 11:50
På ÖSKs hemsida finns nu kompletterande info inför föreningsstämma den 12 mars. Det gäller bl a de 4 motioner som representanter för initiativgruppen för Uppropet/ÖSKsupportrar för nystart i fotboll, skrivet. ÖSK Fotbolls styrelse har lämnat sina kommentarer och förslag i anslutning till varje motion.

Det är vi medlemmar som har att ta ställning till motionerna som kommer att utvecklas och förklaras muntligen på stämman.

Se direktlänk http://oskfotboll.se/download/18.519fef6613cb3c028e514b7/1360763976057/4+Motioner+samt+svar+Föreningsstämma+ÖSK+FK+2012.pdf

eller via länk nedan
AIK Saywee
2013-02-17 09:39
Kommunikationen börjar verkligen ta sig ...

... årsmötet närmar sig ...

... i ett kommunikationssamhälle där många intresserade ständigt letar efter färsk info.

Det är aldrig för sent att försöka bli bättre :)

Möjligtvis saknar jag lite av den utlovade livekommunikationen, träffar med fans, exempelvis, skulle det inte bli ytterligare möten, eller hur var det med det ?

Heja SPORT !!!
Örebro D´Artagnan (hoppas på snabbt avancemang)
2013-02-17 08:53
Tack Erik W för att Du rapporterade även från U21 matchen !!!
AIK Saywee
2013-02-17 08:51
God morgon ÖSK vänner :)

"Ja, då ses vi på lördag nånstans"

Till exempel var?

Örebro Trivseltorsten
2013-02-17 01:35
Ni borde testa Weissbier, Paulaner är ett bra märke. God natt Ösk vänner!
AIK Saywee
2013-02-16 21:30
Minatankar, 18:00,

jag gillar både raggmunk och kebab :)
Örebro Bastard on Parade
2013-02-16 19:52
Riktigt bra rapportering av ÖSK på sistone!
Örebro Brus-Nilsson (Tobias Nilsson är en renhårig kille)
2013-02-16 19:37
Wovven gör sig mycket bättre med PO:s spelidé. Hans offensiva kvalité kommer mycket bra till sin rätt när ytterbackarna ska trycka på uppåt. Jag har aldrig ifrågasatt honom som startspelare, men alla gör väl en sämre insats då och då? Berger kommer så sakteliga tillbaka till den form han hade innan han blev sjuk. Berisha äger!!!
Örebro Leper
2013-02-16 19:21
Ha ha ha ha! Skönt klipp på våra gossar!
Minatankar
2013-02-16 18:57
Grixx (Örebro) 2013-02-16 18:00 Efter att ha titta på samma match tycker några att Sammy var urusel och några att han var bra idag. Har alla rätt eller har bara ena halvan rätt? Är det bara tyckanden och ingen har ingen rätt? Är det är en konstform där tyckanden och smak varierar. Några tycker att det är gott med potatismos och andra föredrar pommes frites...några tycker om Sammys stil och andra inte? Eller finns det fakta som man kan luta sig emot. Finns det fotbollskunniga som besitter kunskaper som andra inte har? Finns det mindre kunniga fotbollstyckare i forumet...och mer kunniga? Tycker fotbollsexperter samma sak? Är det tränaren som bestämmer vad som är bra? Tycker olika tränare lika? Är det publiken som bestämmer? Tycker all publik lika? ....fotbollsanning är inte lätt :-) // Om alla håller sig till mina åsikter så blir det både enkelt, bra och rättvist hehe
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-02-16 18:25
Vilken lycka att vi har fått behålla Ilir Berisha i ÖSK under den korta SE-sejouren :)
AIK Saywee
2013-02-16 18:22
Försvarsmakten har fått konkurrens ...

... av dagens svartvita giganter!

Oscar III och hans livgarde släppte inte förbi en enda boll, tyckte nästan synd om JS, det blev ju inga anfall och 88:an blev helt uppgiven och provade sig på något i slutet för att åtminstone få ett kort.

Idag var många jämnbra, men Berger var kanske lite seg och Kalle H är bra men väger lite lätt ibland.

Men, men, detta ser lovande ut inför framtiden :)
Örebro Asbjörn#10
2013-02-16 18:22
Visst har du såklart en poäng i det du skriver Grixx, fotbollen och bedömningen av densamma är givetvis inte enbart svart eller vit(även om det råkar vara två väldigt vackra färger). Det finns och måste få finnas varierande åsikter om diverse aspekter inom fotbollen.
Dock skulle jag samtidigt säga att det ändå finns mer "allmänna bedömningskriterier" kring en fotbollsspelares kvaliteter än vad det gör för exempelvis bedömningen av maträtter eller konstverk.

Du kan säkert hitta folk som säger att hamburgare är meningen med livet samtidigt som du hittar vissa som säger att hamburgare är det sista de skulle äta frivilligt. Du kan garanterat hitta ganska många som säger att Messi är världens bästa fotbollsspelare men jag tror du får svårare att hitta någon som på allvar kan hävda att han är en dålig eller ens halvdan fotbollsspelare.

Nu intog hela den här diskussionen ett djupare inslag än vad jag hade föreställt mig från början, så kanske bäst att man tar ett steg tillbaka och knäpper upp en lördagsbira istället. =)

Skål på er alla svartvita, idag kan vi vara riktigt nöjda med lagets insats. Nu är det inte långt kvar tills tävlingsmatcherna regelbundet börjar dyka upp i den svartvita kalendern... Bring 'em on!
AIK Saywee
2013-02-16 18:12
Jag tyckte att Sammy och Haginge var bättre än som vanligast, men det kanske berodde på det dåliga motståndet ..... ?
Örebro Grixx
2013-02-16 18:00
Efter att ha titta på samma match tycker några att Sammy var urusel och några att han var bra idag.

Har alla rätt eller har bara ena halvan rätt?
Är det bara tyckanden och ingen har ingen rätt?

Är det är en konstform där tyckanden och smak varierar. Några tycker att det är gott med potatismos och andra föredrar pommes frites...några tycker om Sammys stil och andra inte?

Eller finns det fakta som man kan luta sig emot. Finns det fotbollskunniga som besitter kunskaper som andra inte har?

Finns det mindre kunniga fotbollstyckare i forumet...och mer kunniga?

Tycker fotbollsexperter samma sak?

Är det tränaren som bestämmer vad som är bra?

Tycker olika tränare lika?

Är det publiken som bestämmer?

Tycker all publik lika?

....fotbollsanning är inte lätt :-)
Örebro Asbjörn#10
2013-02-16 17:49
Sammy gjorde ju inte sin bästa säsong förra året och är givetvis av naturliga skäl på väg utför som fotbollsspelare. Jag håller dock med dig Bulten om att han ofta under lång tid har hängts ut på ett många gånger orimligt sätt. Att påstå att han var urusel idag tycker jag exempelvis är på gränsen till löjligt.

Det är för mig lite samma tendenser som när Daniel Andersson hängdes ut för att bara spela i sidled eller att Andreas Isakssons fötter skulle vara en säkerhetsrisk för landslaget. Visst kan det ligga en gnutta sanning i exempelvis dessa exempel men felet uppstår när det har tjatats så mycket om det att folk helt plötsligt börjar uppfatta det som ett större problem än vad det verkligen är. I mina ögon har Sammy fått uppleva lite liknande behandling av sina egna fans ett bra tag nu.

Visst finns det säkert folk med bra fotbollskunskaper som på allvar tycker att Isaksson är en säkerhetsrisk för landslaget eller att Wowoah är en säkerhetsrisk för svartvitt, det säger jag ingenting om. Man får dock ofta uppfattningen att många med åsikter likt dessa kanske inte riktigt litar på sina egna fotbollskunskaper tillräckligt mycket för att försöka sig på en egen analys. Då är det mer säker mark att lyfta fram Isakssons bristande fötter, Wowoahs allmänna uselhet eller något annat som är "allmänt känt" när man ska uttala sig.
Örebro Bulten i Boo
2013-02-16 16:34
@ÖSK Fans:

Samuel har väl rätt så orättvist hudflängts på detta forum rätt kontinuerligt ända sedan han återvände till klubben 2008. Som tur är inser PeO hans kvaliteter. Säkert ingen tillfällighet att Anttonen fick gå, men att Wowoah ville man ha kvar.
Örebro Bastard on Parade
2013-02-16 16:24
AFM//

ÖSK har skrivit lite på twitter om matchen. 1-1 i halvtid.
Örebro AFM
2013-02-16 15:58
Nån på plats som kan uppdatera lite smått av U21?
Örebro Trivseltorsten
2013-02-16 15:54
Nåväl, tempot blir ju i stunder anpassat efter motståndet...inte önskvärt kanske, men det råkar alla lag utför. Känns dock svårt att hitta så mycket negativt när motståndaren har noll farligheter över 90 minuter.
Kan hålla med om att Berger inte är i form, tycker han spelar lite svårt ibland. Saied är riktigt bra, verkar vara sjukt jobbig att möta, inte fysikskt stor men ettrig som en sockerstinn Jack Russel med Adhd som skaver kring hälarna.

Örebro pamo
2013-02-16 15:51
tycker inte att wovven var direkt dålig,ett problem på hans kant var att han i brist på offensiva passningsalternativ hela tiden valde att sejfa och vända tillbaka spelet bakåt,.. kanske smart, men ska man vinna matcher på superettannivå kanske man måste våga lite mer i offensiven som ytterback.
Örebro ÖSK Fans
2013-02-16 15:44
Ja du tyckte ju Berger var bra, han tar en halvtimme på sig med boll.Lägg där till att han ser lite småfet ut...
Örebro ÖSK-SUPPORTERN (#tillsammanstillbaka)
2013-02-16 15:41
@ÖSK Fans:Förstår inte hur du kan tycka det när han tar en kvart på sig för att slå en markpassning. Man märker ju skillnaden i hans tempo och till exempel Crespos när Crespo avancerar och slår en bra bredsida och Wowoah tar en dålig mottagning och stannar spelet
Annons: