/fotboll/osk/forum/2158.aspx/fotboll/osk/forum/2158.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Bulten i Boo
2013-02-21 10:22
@roaring j:

Så rätt! För att travestera John F Kennedy: Fråga inte vad din klubb kan göra för dig, fråga vad du kan göra för din klubb!
AIK Saywee
2013-02-21 10:15
GN, varför skulle man inte kunna det?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro roaring j
2013-02-21 10:04
...känslan när man skrivit ett långt inlägg och det försvinner. Måndag morgon varje morgon...

Mina tanker har några träffsäkra och tydliga exempel på det som i vissa kretsar kallas DIY, do it yourself. Ser man något som kan förbättras så får man ta ansvaret att göra något för att förändra det, svårare är det inte.

Hinner inte kansliet göra allt det som vi vill? Ring och hör efter om du kan göra något för att hjälpa. Finns det ingen organiserad bussresa för gubbar? Ring och boka en. Är det fel folk i styrelsen? Använd din röst på årsmötet. Är det rätt folk i styrelsen? Ja, samma lösning där. Gör någon i klubben något bra? Berätta det.

Alla kan inte ta stora och högst imponerande initiativ som Uppropet men något kan man göra för att få klubben att ta steg i rätt riktning. Det handlar bara om att identifiera problem och sedan hitta ett sätt att lösa dem.

Alla vi här inne vill ÖSK väl och önskar klubben framgång men det räcker väl inte med att önska/hoppas/kräva saker? Aktivera er och gör den här klubben till det vi vill att den ska vara!

edit:stavfel
Örebro Haxel
2013-02-21 09:54
Är det någon som vet om matchen på lördag direktsänds på nätet?
Jag tror inte att degen har en chans! Heja Sport!
AIK Saywee
2013-02-21 09:40
GN, varför skulle man inte kunna det?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Gooey Nutballpuff
2013-02-21 09:37
Kan man inte gå på ett årsmöte för att man är nöjd med klubben?
Örebro Sogen
2013-02-21 09:04
Årets mest patetiska inlägg Saywee, du är som en 5åring som tvärvänder bara för att alla inte hyllar det man säger. PINSAMT
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-02-21 08:55
Jag har ändrat inställning, förbättringarnas tid är över, det är bra som det är ...
Postat via SvenskaFans-appen
Kardinalen
2013-02-21 07:59
@Saywee:

Vad hände egentligen med frasen du yttrade för ett tag sedan: "ALLA till årsmötet !!!"
Minatankar
2013-02-21 07:49
Namn: Saywee Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-02-21 06:48
Det är bra som det är, jag skippar att ta mig tid med årsmötet ...
//
Vet inte om du skojar eller inte. Har ändå den uppfattningen att det är angeläget att så många supportrar som möjligt blir medlemmar, att man kommer på medlemsmöten och föreningsstämmor, att man ställer frågor och att man påverkar med sitt röstande.

Det är lätt för många att kräva den ena förändringen efter den andra och lägga ansvaret för att saker ska bli genomförda på andra.

För mig är det som att hela tiden gå förbi en plats på trottoaren där någon har slängt papper och att hela tiden ondgöra sig över det, i stället för att plocka upp det och slänga det i papperskorgen.

Eller att beklaga sig över att en trasig lampa i trappuppgången inte byts ut på veckor, i stället för att ringa hyresvärden och påtala det inträffade.

Att ta initiativ och gå till handing kallas ansvarstagande och livet blir enklare både för den enskilde och för oss alla ju fler som anstränger sig att leva på det sättet.

Jag tycker denna fråga har mycket stor relevans inom ÖSK. Hoppas därför att många vill bli medlemmar genom att ringa ÖSK:s kansli på 019-167300 och samtidigt anmäla sig till årsmötet i ÖSK Elitfotboll AB och föreningsmötet i ÖSK Fotboll den 12 mars.


Örebro Bulten i Boo
2013-02-20 20:54
@"ÖSK-Karl (NEJ TILL ANSVARSFRIHET FÖR STYRELSEN):

"supporter liaison officer". Liaison = samarbete. Tjänsteman som ansvarar för samarbetet med supportrarna alltså. Liaison kan också betyda "kärleksförbindelse", så på så sätt så innebär ju rollen ett sorts "koppleri" :-)
Örebro Leper
2013-02-20 20:48
@"ÖSK-Karl (NEJ TILL ANSVARSFRIHET FÖR STYRELSEN):I militären betydde det StridsLedningsOfficer.
Kardinalen
2013-02-20 20:43
@"ÖSK-Karl (NEJ TILL ANSVARSFRIHET FÖR STYRELSEN):


Ansvarig för kommunikationen/arbetet mellan Örebro SK FK å ena sidan och ÖSK:s supportrar å andra sidan.
Örebro Leper
2013-02-20 20:40
De reportage vi får via Facebook och programmet Sportklubben mm tror jag vi kan tacka Wärlegård för.
Har hört att han kämpar lite i motvind.
Örebro Karlstruum
2013-02-20 20:37
Lägger mig i lite snabbt i denna diskussion. Känns som att båda ringhörnorna, saywee i den blå och resten i den röda, menar samma sak bara det att den blå kräver än mer saker som bara är ren utopi. Jag vet faktiskt inte hur man skulle kunna göra det bättre. Vi som har långt till matcherna har kunnat se tre matcher (den första, Djurgården och Jkpg Södra) och det är mer än godkänt. Det har varit reportage från träningar, veckans match, samlingar där de bättrar på gemenskapen och inför/efter matcher. VD:n kommer med veckans brev och oskfotboll har livekvällar minst en gång i månaden. Att begära mer är som att Barca ska vinna sina matcher med 10-0 i varje match. Visst, Sawyee, du säger att det har blivit bättre men i nästa andetag så finns det något att klaga på. Ni klaga på att nyförvärvet Nkilli var så himla segt, men direkt när det var klart fick alla svar på varför. Mer kan man inte begära för om man kanske yppat sig innan så hade affären kanske blivit avblåst. Bra Sköldmark. Sen innan säsongen var det många som ville bli av med massa spelare och man undrade om Sköldmark hade kapaciteten att fixa det. Så när spelare efter spelare (sankan undantaget, men är ju som att sälja sand i öknen tydligen) försvinner så står man frågandes till om det verkligen är Sköldmarks förtjänst. Men innan säsongen så säger man att det ska han göra för det är hans jobb. Jag vet inte om det är han som sålt (men antagligen), men det måste vi väl utgå ifrån och ge honom cred för något som alla krävde. Men istället ska man ge öknamn och klanka ner ändå. Och som ni ser, alla behöver ju inte känna sig träffande, absolut inte, men ni som gör det. Tänk efter hur ni tänkte för tre månader sen och hur bra det har blivit sen dess. Men istället hittar ni något nytt att beklaga er över. Jag vill ge ett stort jävla cred till ÖSK, kansliet, tränartrojkan, Erik W och våra spelare som visat prov på bra spel i öppningen av försäsongen. Sen finns det ju givetvis saker som kan förbättras mer och personer som kanske ska stiga åt sidan. Men nu bara njuter av all förbättring svartvitt gjort över vintern och hur mycket roligare forumet är då 90% av oss väljer att se på det positiva istället för det negativa. Big up för ÖSK, keep going strong.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-02-20 19:57
Oavsett, så tycker jag att Eric gör ett riktigt bra jobb
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Leper
2013-02-20 19:47
Det blir spännande att se hur årets tröjjor ser ut. Det blir också väldigt intressant att se vad det blir för tryck på bröstet, dvs vilken ny huvudsponsor vi får.
AIK Saywee
2013-02-20 18:19
Lekiller, då är vi ju ganska överens, men det kan ju bli bättre, eller har vi nått det optimala?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Lekiller
2013-02-20 18:11
Självklart har det blivit bättre. Det jag försökte säga förut. Men en del här inne verkar ju anse att allt fortfarande är som det alltid har varit medans jag menar att mycket har blivit väldigt mycket bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-02-20 17:41
Åter till ståplats, det blir bra derbyväder :) Tror som du på cirka 1500 Heja SPORT !!!
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-02-20 17:35
roaring, Sogen och Elliot, det jag ärligt undrar över lite är ... ... på vilket sätt ni "jobbar för ÖSK" praktiskt, ekonomiskt osv för det har jag ju själv beskrivit tidigare i år, om det är något ni vill minnas ...
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-02-20 17:10
Lekiller, kolla in gnället ang kommunikation via uppropets sidor, eller skall vi kalla det möjliga förbättringar? Visst har det blivit mycket bättre sentomsider när vi nu närmar oss årsmötet, eller är det bra som det är och alltid har varit? Helt plötsligt verkar klubben vakna på flera områden och det är fanimej på tiden! Jag längtar bara efter guld :)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Åter till ståplats. (Sekt. E)
2013-02-20 17:05
Vid hyfsat väder på lördag, kan vi bli uppåt 1500 då på vallen kanske. Fint med försäsongsmatcher, lite av ett vårtecken. Hoppas Tobias får lira, vore kul att se honom. Tror han blir viktigt som lite av pappa på mitten i år.

Heja Sport!
Örebro Lekiller
2013-02-20 17:01
Fototajm idag för ÖSK tydligen. Ser ut som det blir väldigt vita tröjor i år. Men kanske inte är de officiella tröjorna ännu. Fattar inte vad ni som gnäller på informationen ifrån ÖSK igentligen vill ha för information? En webb kamera på Sköldmarks och Janne Karlssons kontor? I så fall kan ni ju sluta drömma på engång för det lär aldrig hända. Vissa saker går inte att lämna ut till oss hur mycket medlem eller supportrar vi än är. Jag tycker man kan hålla sig ganska med i matchen om man bara anstränger sig lite och börjar följa ÖSK och spelare/ledare på t.ex twitter och Facebook. Finns även ett par sidor med Eyravallen.se som bra exempel förutom oskfotboll.se där man kan hänga med bra. Så ni som klagar, försök ansträng er lite och om ni inte tycker det räcker försök då bidra själva så gott ni kan för att förbättra det som kan bli bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro _Adde_
2013-02-20 16:50
Oj oj oj, det hettar till på forumet... dags att poppa lite popcorn tror jag!
AIK Saywee
2013-02-20 16:33
Vad ni tjatar, jag visste inte att Eric var en kanslist, jag trodde att han var ÖSK's SLO.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Magnus "munken" Karlsson
2013-02-20 16:26
Hur kan man klaga på kanslisterna över dålig kommunikation? ÖSK-Live coh intervjuer med spelare och tränare både inför och efter match är väldigt bra kommunikation!
AIK Saywee
2013-02-20 16:25
Detta med att förbättra kommunikationen, har ju uppropet tagit upp som en viktig punkt ... ... över 300 som skrev på kan väl inte ha fel?
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-02-20 16:22
roaring, jag har ju tidigare beskrivit vad jag gör för klubben, men det kanske du inte ville förstå?
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-02-20 16:16
Vad ni tjafsar, Eric är ju den enda som kommunicerar ! Skit i mitt förslag, det är väl inget att gnälla över ?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: