/fotboll/osk/forum/2082.aspx/fotboll/osk/forum/2082.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Gooey Nutballpuff
2013-04-15 22:15
@"ÖSK-Karl (SÅ ONÖDIGT):Ja du har en poäng

Örebro abdel seidou (signa ALLA!)
2013-04-15 22:13
Usch. Nu tänker jag göra mig osams med folk. Länge sen jag var så här arg! Nu gäller det att folk tar sig i kragen och ser till att gå ner på match samt dra med sig vänner och bekanta. För jävla usel publiksiffra! Om man bor i Örebro, var hemma i stan ikväll och valde att pissa på vårt lag bara för att matchen råkade gå på tv och sommaren inte är här än kan man lika gärna slutat kalla sig ÖSKare över huvud taget! 3500 på plats idag, mot en förväntad toppkonkurrent. Ska det vara så här så kommer budgeten inte vara i närheten av att hålla och då är varken bra spel eller segrar under våren värda ett smack. För då blir det framtvingade panikförsäljningar i sommar och störtdykning ner genom tabellen i höst. Jag är besviken och förbannad på att man inte ens ska kunna glädjas efter en spelmässigt så här bra säsongsstart. Den genomsnittlige supportern tänker väl inte på sånt i detta läget utan går blåögt runt och gläder sig åt poängen utan några bekymmer i sinnet. Men usch va uselt! Min hälsning till den genomsnittlige örebroaren är; Du är en stor skit! Du klagar och gnäller, tar dig rätten att ställa orimliga krav fast att du inte hjälper till med någon stöttning alls. Du går självgod runt och tycker att du är en högst delaktig äkta supporter när allt går bra. Sen pissar du på laget när det går emot och stödet behövs som mest genom att bua åt dom eller inte dyka upp över huvud taget. Hade vi 2000 sista hemmamatchen förra året eller? Fy fan! Man skäms! Ni som var på plats idag samt exilare av olika slag och tillfälligt invalidiserade behöver inte känna er träffade. Resten kan gå och spola ner er i toaletten, för ni är som sagt skit! En sista chans får ni att ta ert ansvar nästa hemmamatch. Annars får man helt enkelt konstatera att supporterbasen för ett allsvenskt lag inte finns här, om man inte redan spelar i allsvenskan d.v.s. Det här handlar inte om bristande marknadsföring även om den också måste bli bättre och mer inriktad mot relationsbyggande sett i ett långt perspektiv. Det handlar om att ställa upp och vara lojal. Är du intresserad av att Örebro ska ha ett allsvenskt fotbollslag? Jaha, put your money where your mouth is då för fan!
Örebro Conjuration
2013-04-15 22:12
@Gooey Nutballpuff:


Jag älskade Hagge before it was cool
Örebro "ÖSK-Karl (SÅ ONÖDIGT)
2013-04-15 22:11
Förövrigt tror jag ÖSK klarat sig kvar i AS om man plockat hem Oskar Jansson, vilket vad jag förstått var vad han önskade själv. Hade varit en viss skillnad mot den skotträdde. Även fast den största skillnaden ligger på ledarsidan.
Örebro "ÖSK-Karl (SÅ ONÖDIGT)
2013-04-15 22:05
@Gooey Nutballpuff:Tycker ÖSK borde köra med fri entré upp till 12-13 år i samtliga matcher. Se till framtiden istället och vad klubben tar in på godis och souvernier. Tror inte det är många matcher det kommer över 5.000 på annars. Hammarby kanske drygt 7.000 och Degerfors 8.000. Finns ju ett annat lag i stan nu som entrépengar skall räcka till. De har ju dragit igång årskortförsäljningen och det är inga småpengar vi talar om.

smguld/
Läs mitt inlägg 15:25 idag.
Örebro Gooey Nutballpuff
2013-04-15 22:02

F.ö älskar jag Hagge. Vilken härlig energispelare! Som högerback har han verkligen kommit till sin rätt.
Örebro Gooey Nutballpuff
2013-04-15 22:01
@bison:


Ja precis. Glömde skriva det. Är väl första matchen jag ser där han verkligen sätts på prov och vilket fall har jag inte sett honom vad han egentligen kan. Flera bra räddningar och många viktiga utboxningar. Jättebra faktiskt
Örebro bison
2013-04-15 21:58
Jansson är ju bra på riktigt, vilken pondus i straffområdet. Speciellt med tanke på hans ålder.
Örebro bison
2013-04-15 21:57
Ja publiksiffran var kass, men matchen direktsändes på TV, det spelar också in.
Örebro smguld
2013-04-15 21:51
Jag blir inte bara besviken på publiksiffran. Jag är mycket förvånad och dessutom orolig för framtida matcher. Vi möter ett förmodat topplag och med 10-15 grader varmare väder än förra matchen och efter att ha vunnit inledningsmatchen. Helt ologiskt!

Hade med mig en vän och sitter på norra läktaren. Han såg sig om och uttryckte; "Konstigt, jag är över 60 år och är nästan yngst på hela läktaren."
Var är "ungdomarna" under 40? Varför bjuder man inte in grupper av ungdomar för att fylla tomma läktare, skapa stämning och väcka intresse för kommande matcher. Satsas det mer på marknadsföring av matcherna nu när allt färre kommer? Klubben förlorar sexsiffriga belopp på varje match när publiken sviker.
Eller är det klubben som sviker publiken?

Vad händer om 5-10 år när alla gamlingar på läktaren inte orkar ta sig dit längre?
Det behövs massor av ÖSK-aktiviteter bland ungdomslag och i skolor! Vad gör man idag?


Örebro bison
2013-04-15 21:42
Otroligt stor skillnad mot första matchen, total dominans i första halvlek, håller med DaSa om att det var lite skakigt runt 60:e minuten, men till skillnad från dig ser jag det inte som solk i bägaren utan snarare som att de rider ut stormen som varar 10 minuter.
Inget lag joggar hem superettan och Sundsvall har riktigt bra spel när se sätter igång.
Yasin, vilken höjdarmatch nu börjar man förstå vad landslaget ser i honom.
Tycker man ska börja med Lund nästa match, bra inhopp.
Örebro ÖSK-SUPPORTERN (#tillsammanstillbaka)
2013-04-15 21:40
Tack som fan ÖSK!


Alla till Söderstadion!
Örebro Gooey Nutballpuff
2013-04-15 21:39
Jag är väldig besviken på publiksiffrorna. Hade hoppats på 5000. Svagt faktiskt.

Instämmer i övrigt med Dasa nedan. Särskilt att Peo väntade för länge med bytena. Kalle började trampa luft rejält vid 60 minuter. Kan också tycka Nilsson-Saeid försvann ur matchen när Sundsvall började pressa.

Hursomhelst. Totalbetyget ändå väl godkänd. Vi får se vad Hammarby-tränaren, som satt på läktaren, tar med sig för motmedel hem. Förmodligen högre press än vad Värnamo och Sundsvall pysslat med.

Örebro Walter Gigena ☆☆☆
2013-04-15 21:38
DaSa//
Instämmer, om vi ska satsa nytt och ungt kan vi lika gärna göra det fullt ut. Wiken på bänken och Nkili från start tillsammans med Berisha. Wikströms nonchalans/missförstånd i andra var otroligt nära att ge Sundsvall friläge och hade dom fått ett mål där hade det lika gärna slutat 2-2.

Sedan var det en rejäl tankeställare att se Wowoah bli omkörd av både Sellin och Helg i Sundsvall.

Annars var det en fin insats av samtliga med extra plus för Yasin och Jansson
Örebro DaSa
2013-04-15 21:27
Skön vinst idag men blev lite solk i bägaren i andra halvlek. Var ren tur att inte Giffarna gjorde 2-1 istället för att vi gjorde 3-0. Tycker att Peo borde ha gjort bytena lite tidigare, speciellt Kalle.

Mina betyg:
5 p: Jansson - grymma räddningar och kung i luften. Bättre än Alven!
4 p .Yasin - Förlåt Yasin att jag sågade dig förra veckan!:)
3 p. Nkili - Bästa back idag.
2 p. Hasani - Grymt jobb och fixar den viktiga straffen.
1 p. Crespo - Snyggt mål men gör många onödiga saker som att ställer sig 1 m ifrån när motståndarna har frispark m.m.

Ngr som inte får godkänt är Kalle som var helt osynlig. Nilsson tycker jag underpresterar, beror det på att han saknar spelintelligens? Han har en känslig fot men det är inte så ofta han hittar de genialiska passarna utan är mest inlägg och pass när han inte är pressad.

Sen så kommer jag bli sågad för detta men jag vill se Wiken på bänken! Tycker att han har varit nonchalant och har gjort ett par rejäla misstag senaste två matcherna. Sen så vore det intressant att se Nkili och Berisha tillsammans, tror att de kan komplettera varandra bra samt att de är både med bollsäkra och snabba.
Örebro Godzilla Hårddisksson
2013-04-15 21:21
Underbar seger! Det här ser ju riktigt bra ut.
Örebro Conjuration
2013-04-15 21:21
Jättekul att vi vann, gläds verkligen med laget & klubben :)

Tråkig publiksiffra men jag ska inte säga något eftersom jag själv var frånvarande.
Örebro omega
2013-04-15 21:19
Håller med om att yasin gör en grym match idag. lovar gott detta men en lååång säsong kvar att spela
Örebro Einar B
2013-04-15 21:18
En bra första halvlek med bra passningstempo och bra press vid bolltapp.
Andra blev ganska väntad.
Oscar sprider lugn.
Härligt ÖSK!
Bara krigs på!
Örebro _Adde_
2013-04-15 21:16
Första matchen som jag tycker Yasin är riktigt bra! Hoppas det må fortsätta så... länge! =)
Örebro jappel
2013-04-15 21:16
Underbart med seger nr2
Spelet helt ok fram till att vi blir försiktiga och inte verkar vilja äga bollen längre i början på andra. Där har vi tur att inte Sundsvall sätter någon av sina chanser.

Men på det stora hela känns årets ÖSK riktigt stabila och tunga.
Forza ÖSK!
Örebro Ståplats är bäst
2013-04-15 21:16
bra match,lite mer försiktigt i andra halvlek då man bevakade mest men det kändes ganska lugnt...hursomhelst en rättvis seger.Men usel publiksiffra...hur kan det vara mindre folk än mot värnamo?!Uselt!
Örebro Rackse
2013-04-15 21:14
Var lite rädd efter första 20min att det skulle bli en match med mycket boll och flera halv chanser men där man inte skulle få in bollen. Men som tur vad fick vi in bollen tidigt i matchen, vilket var så viktigt! Skön vinst och skön start på serien!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Grixx
2013-04-15 21:13
...men wtf. Ser att min tippning inte är registrerad längre. Hur föll den bort?
Örebro either/or
2013-04-15 21:12
Skönt! Omöjligt att få en bättre start på säsongen än så här!
Örebro Svartvit sen barnsben !
2013-04-15 21:07
Yasin har gjort en riktigt bra match. Hade inte misstyckt om han fått "Man of the match"-utmärkelsen, även om Oskar självklart är välförtjänt av densamma.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Miroslav kuba
2013-04-15 21:06
3-0 !!!!!!!!!!! Yasin !!! Och det ska väl betyda serieledning om jag har räknat rätt!!!
AIK Saywee
2013-04-15 20:51
Publik drygt 3500
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro affeman
2013-04-15 20:49
Vad hände med det fina spelet?
Örebro Miroslav kuba
2013-04-15 20:41
Säg inte att vi ska bevaka denna ledning nu ?? Öka takten resten av matchen !! framåt SVARTVITT !!
Annons: