/fotboll/osk/forum/204.aspx/fotboll/osk/forum/204.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Asbjörn#10 - Admin
2017-05-01 12:48
@Restalundsv:
Sköld är med i den 19-mannatrupp som åkte ner till Malmö. En spelare kommer således inte få plats i matchtruppen, antingen chansade NA där på Sköld av någon anledning eller så har de kännedom om att han är tveksam och antog därför att han ställs utanför.
AIK Saywee
2017-05-01 11:41
öörebrooo Det kanske beror lite på vad de röker, hur ofta och när, i förhållande till match och träning ...?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Restalundsv
2017-05-01 11:33
Verkar som att förutom Omoh så är inte heller Sköld med i truppen. Tycker detta börjar bli märkligare hela tiden
Örebro öörebrooo
2017-05-01 11:29
Vad tycker ni om fotbollsspelare som röker? Är det okej eller är det absolut förbjudet enligt er?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Hertig_Karl
2017-05-01 09:51
Min Fifa-spådom visar att Kennedy gör 2 mål, Besara 1 mål och att ÖSK vinner stenaäkert med 3-0 idag. (Eller att jag bör öka svårighetsgraden ett par snäpp)
AIK Saywee
2017-05-01 09:30
Brandao, jepp, problem bör skötas internt, om det finns sådana. Men det finns alltid en risk, att "eventuella" problem sprider sig snabbt i supporterled. Vill man undvika sådant, kan man vara mer eller mindre öppen, om det ingår i "policy'n". Eller mörka och förklara i efterhand, när alla har facit ... Nåväl, kämpa ÖSK, kämpa !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Brandao
2017-05-01 08:33
Problem i truppen sköts ju intern så ÖSK har absolut ingen skyldighet att skriva ut om det är någon disciplinär petning mot Omoh. Vi kan konstatera att kvalitetsmässigt borde absolut Omoh ingå i den matchtrupp som är i Malmö.

Att man petar Ring och Omoh bevisar bara att man har alldeles för stor respekt och ÖSK har redan gett bort initiativet till Malmö redan innan matchen börjat.Örebro Karlstruum
2017-05-01 07:54
Brunnsborrare: Nej inga dubbla budskap från mig. Bara sa att andra saker kan ha skett. Och att jag inte dömer förrän man får någon av de berörda parterna uttalar sig. Innan det så är det bara så att Omoh är utanför truppen och det känns lite trist som att han känns som ett offensivt hot. Men jag tänker inte halshugga varken tränarna eller Omoh innan. Btw, såg ni Kennedys inslag? Låt han göra sex mål till innan uppehållet så säljer vi sen för fina pengar. Eller en Olungautväxling till hösten. Dollares ska in.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2017-05-01 07:40
Varför klaga och gnälla så nu, ÖSK ligger ju sexa i tabellen, där resultat räknas, inget annat, typ underhållningsvärde och kringarrangemang. Vinst i Malmö och lika poäng som serieledaren (?), allt kan hända i en mycket jämn Allsvenska. Vägra torsk!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Hitta avslut!!
2017-05-01 07:19
@Gubben i stubben:Är det så märkligt att vi fans spekulerar om sånt här på ett forum för just fans? Det tycker inte jag iaf. Att kalla det ryktesspridning känns sådär faktiskt...
AIK Saywee
2017-05-01 07:02
Är klubben fortfarande lite småhemlig, eller finns det en rak, tydlig och ärlig förklaring. Länken mellan Klubben kanske kan hinta något och dess supportrar ivrar efter ett svar innan match. Men jag tror förklaringen kommer efter det att domaren blåst av. Blev det rätt, eller blev det fel och varför var inte Omoh med? Man kanske inte innan match vill förklara varför, kan vara något taktiskt eller något som svartvita supportrar får svar på i efterhand, MFF ska inte ha en chans mot vår taktik! Så många svårgooglade frågor ... ... men i eftermiddag chockas fotbolls-Sverige !!! Sköna maj välkommen :)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Grohl
2017-05-01 06:23
Omoh är den enda spelaren som producerat framåt, det bara måste vara några interna stridigheter som gör att han inte ens är med i truppen. Annars hade han varit på bänken.
Örebro Empes
2017-05-01 02:53
Apropå inför-artikeln, se länk. Artikelförfattare Ohlsjö önskar Plessis i stället för BHI. Det är nog inte särskilt aktuellt då Axel Kjäll i intervjun på hemsidan säger att BHI och Almebäck är före i konkurrenssituationen. Reagerar på en sak. Det står: ”Däremot är Michael Omoh, den spelare som sparkade igång vår offensiv mot Häcken inte med i truppen. Och det kan nog ha mycket att göra med att Axén inte tål slarv i försvarsspelet från våra yttermittfältare.” Vad jag vet så har vi inte fått någon förklaring till varför Omoh är borta. Det kan handla om det Ohlsjö skriver. Men det kan även bero på en mängd andra saker. Att dra den slutsats som görs i den andra meningen ovan är därför att gå för långt. (Visserligen finns ett ”kan” med som mjukar upp meningen något, men den är ändå alltför stark. Särskilt när det saknas en mening som säger typ: ”Men någon förklaring till varför Omoh saknas har inte kommit, det nämnda är därför endast spekulation.”)
Örebro Empes
2017-05-01 01:03
@Gubben i stubben:


Visst, finns vissa som uttryckt sig lite tveksamt så att det insinuerats åt det hållet. Men har för mig snarare känts som svårigheter att formulera sig eller spekulationer än dömanden. Och såvitt jag minns det har alla som insinuerat/spekulerat även lagt in en brasklapp om att "man inte vet".
Örebro Gubben i stubben
2017-05-01 00:12
@Empes:

Ja, jag tycker att flera av er har dragit iväg åt det hållet. En himlans massa antydningar om att han inte följt direktiv, vi vet inte vad som sker bakom stängda dörrar, ingen förtjänar särbehandling osv. Det har spridits en massa rykten här nu på bara några timmar.
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-04-30 23:37
@Empes:
Stod i NA (tror de dömde efter hur träningen såg ut)
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-04-30 23:37
@Empes:


Förvisso, om du vill offra Rogic
Örebro Empes
2017-04-30 23:36
Brunnsborrar'n,

Var hörde du att Logi skulle spela VB i stället för Ring? Tror det var du som skrev det tidigare idag.
Örebro Empes
2017-04-30 23:34
Funderar på om det skulle kunna vara bra att spela Logi som VB och Ring framför som ytter i en sådan här match?

Skulle tighta till defensiven samtidigt som man inte ger upp offensiven på samma sätt som om man skulle ha Ring som VB med Logi framför. Ring kan nog göra det bra i den positionen, även offensivt.
Örebro Empes
2017-04-30 23:29
@Gubben i stubben:


Håller med, ingen ska dömas ohörd. Men tycker du att någon härinne har gjort det? Tycker inte jag. Tycker de flesta mer uttryckt det sig i termer av "om något skett så är det rätt att han sidsteppas". Och att man varit nyanserade och tagit med i beräkningen att vi inte vet vad som har hänt.

Och Omoh kan förstås ha skött sig oklanderligt och vara helt oskyldig. Kanske handlar allt bara om att Axén vill markera att Omohs fotbollsmässiga egenskaper behöver förbättras (som defensiven). Eller att det har brunnit i Axéns huvud under vecka för något Omoh gjort men som senare visar sig vara en missuppfattning (= Axéns fel).

Vi får se. Vill hur som helst att Omoh snabbt är tillbaka i truppen!
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-04-30 23:19
@Karlstruum:
Lite dubbla budskap från dig där kanske. Å ena sidan vet du inget å andra sidan antyder du disciplinära problem. Och vad kan man förvänta sig från fansen, om man plockar bort lagets bästa offensiva spelare helt utan förklaring?
Örebro Gubben i stubben
2017-04-30 23:06
Konstiga antydningar nu om att Omoh skulle ha "betett sig" på än det ena eller andra sättet eller "inte lyssnat till tränarnas direktiv", etc. Jag tycker att ingen ska dömas ohörd och utan möjlighet att försvara sig.
En tanke som dök upp hos mig var att Alex kanske vill köra "isländskt", med "åtta backar" och därtill två flåbusar i offensiven. Ja, alltså ett rakt mittfält framför en rak backlinje och två därframme som springer och framförallt springer isär centralt. Då blir det inte så mycket plats för klassiska yttrar, utan bäddar väl snarare för Sköld och Igbo framåt och med ett rakt mittfält bestående av Rogic, Mårten, Nordin och Besara. En gissning bara.
Malmö FF Raxe
2017-04-30 22:40
Vänligen utbilda en outbildad...

Vem är personerna här till vänster? Tror jag kan några men vågar inte riskera att göra bort mig så hoppas någon vänlig ger mig alla svar :)

Väl mött imorgon!
Örebro Hitta avslut!!
2017-04-30 21:25
Karlstruum, För mig är det enkelt. Oavsett hur man presterar så gäller det att lyssna till ledarna. Gör man inte det så är det ajöss. Finns absolut ingen i dagens trupp som är bra nog att "förtjäna" någon särbehandling. Ska såklart tilläggas att jag inte vet mer än någon annan vad som egentligen ligger bakom petningen. Fan vad tråkigt om det är tjafs i laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Pedretti - Admin
2017-04-30 21:15
Jag tycker det är udda att Omoh inte är med i truppen.
Visst att han slarvar i defensiven men han kan ju kickstarta vår offensiv om han kastas in som en "super-sub"

Samtidigt undrar jag just hur mycket bättre Sema är i defensiven, för likt Axén så har jag en förkärlek för offensiven så just defensiva insatser är jag inte så uppmärksam på.

Men jag är okej med att Omoh petas om han tar det på rätt sätt och verkligen förbättrar sin defensiv.

Däremot vill jag se att Besara petas och att han antingen petas till förmån för Naah eller Sköld.
Alltså att Naah agerar som länk emellan vårt mittfält och anfall där han kan bidra med sin fart i eventuella kontringar som uppstår.
Eller att Sköld får slita så hårt som han alltid gör och kan skapa ytor och chanser för sig själv och Igbo.

En tanke som slår mig nu är också att Omoh är kanske vår enda "super-sub" för om han inte ens är med i truppen så undrar jag vem på vår bänk som kan komma in och verkligen vrida matchbilden till vår fördel.

För det kan ju Omoh göra med sin teknik, kan Yannis Mbombo göra något liknande med sin fart? Eller Ferhad Ayaz med sin, i jämförelse med Omoh, underlägsna teknik?

Vi får se imorgon och jag är okej med att vi skulle vara uddlösa framåt imorgon p.g.a. bristen på Omoh, så länge vi inte släpper till så otroligt många chanser som mot Häcken.
Örebro Karlstruum
2017-04-30 21:08
Bara för att Omoh har varit en av våra bästa framåt (den bästa?) så tycker alla att han ska vara med, trots att han inte verkar följa lagets regler och direktiv? Om det nu är så.. för det vet inte jag. Men många här inne verkar vilja halshugga tränartrojkan pga att han inte är med i truppen. Och det oavsett hur han har bettet sig innanför stängda dörrar?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Hitta avslut!!
2017-04-30 20:25
Empes, Infon om vänsterbacken tog jag av Brunnsborraren...
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Empes
2017-04-30 20:09
@Hitta avslut!!:


Ja, orsaken verkar vara något annat än skada.

Varifrån kommer infon att Logi ska spela i stället för Ring? Endast ett rykte?
Örebro Hitta avslut!!
2017-04-30 19:54
Nån skada är det inte. Axén berättade väl i en intervju om två ej namngivna spelare som det var stökigt kring. En av dessa är Omoh. Logi tar vänsterbacken. Men det lär väl handla om taktiska skäl? Eller har Ring också gjort bort sig? Verkar vara en stöddig typ :)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Empes
2017-04-30 19:16
Har nu läst intervjun med Kjäll på ÖSK-sidan. Om Omoh skulle ställts utanför truppen på grund av skadekänning eller sjukdom så hade han sagt det. Saknas väl anledning att mörka en sådan sak, och det är inte något ÖSK brukar göra såvitt jag minns det.

Tror därför att det handlar om något annat. Kanske det som Grohl skriver – att Axén är missnöjd med något hos Omoh – kanske defensiven – och att han därför vill markera. Att de kanske haft en konflikt om något nu under veckan.

För på spelmässiga grunder så är det klart att han inte ska petas.
Annons: