/fotboll/osk/forum/204.aspx/fotboll/osk/forum/204.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Sieverto
2018-02-09 22:59
Örgryte har för övrigt gjort klart med en anfallare.
Sköld känns längre och längre ifrån att stanna.
Örebro Pedretti - Admin
2018-02-09 22:49
Det enda läget vi skulle ha tagit hem RÅP i vore om en av våra spelare blev långtidsskadad och han vore villig att skriva på för resten av säsongen. För något säger mig att RÅP lyfter en rätt hög lön... Men i nuläget har vi helt enkelt för många mittfältare för att RÅP skulle passa in, speciellt om vi spelar 3-4-3, vilket verkar vara den väg Axel vill gå. 3-5-2 däremot är en annan sak, då har vi Mårtensson, Gerzic och Rogic på mittfältet med Amin som enda reserv. Men den spelformen verkar avlägsen nu med tanke på att Omoh inte skulle få plats i det spelsystemet. Men jag skulle nog vänta till på söndag och matchen mot Degerfors (eller någon av matcherna i cupen) för att se vad det är vår trupp verkligen behöver. Tills dess så kan ni alltid mejla Sköldmark eller de andra på ÖSK, deras mejladresser står på hemsidan. Själv har jag mejlat Åström ett par gånger och fått svar väldigt snabbt. Sen finns ju också chansen att Sirius norpar RÅP till sommaren, de kanske kommer vara mer i behov av honom än oss, tycker att de redan nu har en rätt tunn mittfältsuppsättning. Plus att de förmodligen kommer få x antal skador denna säsong likt förra året.
Örebro Jonas r
2018-02-09 22:35
[QUOTE=Sieverto]”Hemvändare gör man plats åt” vilket fanatiskt enkelt argument. Hur då? De är inte som fm manager att du klickar i knappen sälj på Mårtensson så har du 6 olika bud. Sett många klubbar ta in för många på samma position och det blir alltid ett stort dilemma då man brändt en stor budget och står med 1-2 spelare som hamnar i något slags mellanläge där ingen gynnas utav det. Håller med om att Råp vore trevlig förstärkning men bara slänga ut sig ett sådant uttryck som ”tjänstefel” är väldigt hårt. [/QUOTE] Instämmer typiskt supporter uttryck men en klubb kan inte agera med känslor på det sättet.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Jonas r
2018-02-09 22:34
[QUOTE=Imorron är en annan dag]En säsong är lång och den innehåller alltid decimerat manskap pga skador och avstängningar. Det optimala är två spelare på varje position. Spelare som också när som helst är beredda att visa att de ska vara förstavalet om än chansen att bevisa det så sker efter veckor eller månader på bänken. [/QUOTE] Absolut men vi har inte den ekonomin där spelare som Rogic och Mårtensson ska sitta på bänken och ta plats från våra talanger. Då lägger jag gärna pengar på en offensiv spelare där är behovet som störst
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Sieverto
2018-02-09 22:34
”Hemvändare gör man plats åt” vilket fanatiskt enkelt argument.
Hur då? De är inte som fm manager att du klickar i knappen sälj på Mårtensson så har du 6 olika bud.
Sett många klubbar ta in för många på samma position och det blir alltid ett stort dilemma då man brändt en stor budget och står med 1-2 spelare som hamnar i något slags mellanläge där ingen gynnas utav det.
Håller med om att Råp vore trevlig förstärkning men bara slänga ut sig ett sådant uttryck som ”tjänstefel” är väldigt hårt.
Örebro Imorron är en annan dag
2018-02-09 22:30
@Jonas r:

En säsong är lång och den innehåller alltid decimerat manskap pga skador och avstängningar. Det optimala är två spelare på varje position. Spelare som också när som helst är beredda att visa att de ska vara förstavalet om än chansen att bevisa det så sker efter veckor eller månader på bänken.
Örebro Brandao
2018-02-09 22:12
@Aspen.:

Jag betalar några årskort, medlemskap och sponsrar med andra pengar, känner inte att jag behöver gå på något årsmöte för att ha rätt att tycka?

Jonas r

Hemvändare gör man plats åt..
Örebro Jonas r
2018-02-09 21:54
Brandao Så vem skulle Råp bänka, förmodligen någon med en hyfsad lön och kontrakt, som jag ser det finns det ingen plats för Råp. Jag håller med dig om att Råp är en grym spelare men tajmingen är dålig utifrån spelartruppen. Om det nu är så att vi bara kan ta in en riktigt bra spelare vem väljer du då Råp eller en offensiv poängspelare?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Aspen.
2018-02-09 17:34
@Brandao:


Nu har väl Brorsson spelat i AS och gjort det bra. Dessutom delas ansvaret som mittback med Almebäck, BH-I och Lorentsson (fotboll är en lagsport). Dessutom är RÅP är oprövad som mittback.
På mittfältet finns bra bemanning i truppen för att succesivt slussa in Simon. Tror inte RÅP klarar av att förpassa Nordin eller Filip till bänken

Utgår från att Du kommer på årsmötet för att diskutera ev. tjänstefel från Sköldmark. Själv kommer jag, kommer granska om klubben följer sin strategiska inriktning med att satsa på att utveckla spelare.
Örebro Robben 82
2018-02-09 16:41
@Brandao:


Klockrent!
Örebro Sieverto
2018-02-09 12:35
@Brandao:

Nej inget lån
Örebro Brandao
2018-02-09 12:23
@Sieverto:

Ok!!! Vi du om det handlar om lån?
Örebro Sieverto
2018-02-09 12:13
Inte hört något. Isåfall ska de ju bli något idag. Spelaren bör få en presskonferens!
Örebro Brandao
2018-02-09 12:08
Att tro att våra talanger, som aldrig spelat på allsvensk nivå ska ta så mycket ansvar är lite väl naivt! Klart som fan vi ska ta hem RÅP! Han skulle vara guld värd för dom unga spelarna.. Vi kan inte bygga ett allsvensk lag med talanger, då åker vi ur. Är man så ung kommer oftast långa svackor och då blir dom etablerade spelarna viktiga för dom. Tjänstefel om inte Sköldmark gör mycket för att få i RÅP. Sieverto, hört något mer om spelaren som kanske skulle bli klar i veckan?
Örebro Hagge till landslaget
2018-02-09 11:49
Sieverto: Blir det något denna vecka?
Örebro Snö
2018-02-09 11:48
Robben 82 Tycker du att det är konstigt? Vi har ju inte direkt imponerat sista tiden...

Tycker absolut ingenting, bara konstaterar och hejar på ÖSK, förlåt att jag skrev
Örebro Jonas r
2018-02-09 11:34
[QUOTE=Robben 82]Tycker du att det är konstigt? Vi har ju inte direkt imponerat sista tiden... [/QUOTE] Örebro har aldrig imponerat på media. Tidigare år när vi spelade jämnt på ex Zenit på försäsongen så gav de knappast samma eko som de gör nu när Östersund gör samma sak, vi är ett lag som oftast glöms bort och så kommer det nog vara tills vi bevisar motsatsen.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Robben 82
2018-02-09 11:24
@Snö:Tycker du att det är konstigt? Vi har ju inte direkt imponerat sista tiden...
Örebro Imorron är en annan dag
2018-02-09 11:10
@Restalundsv:

Jag brukar inte ha så mycket övers för de ständiga gnällspikarna som till och från hänger här på forumet, men nu finns det väl en risk för att jag själv framstår som en sådan: Det känns fortfarande mycket irriterande, ja rentav att benämna som stor skandal att ÖSK slarvade bort Kalle Holmberg genom att inte rätt ta vara på hans kvaliteter. Jag minns att jag sa till min svärfar, en hängiven Peking-supporter då när de värvade Kalle: "Han har mest suttit på bänken den senaste tiden, men ÖSK har använt honom fel! Han ska inte vara på en kant, han är en straffområdesspelare!". Stor synd och skam att Axén inte tog tillvara på hans kvaliteter bättre. Nog borde det väl ha funnits plats för alla tre, Crespo, Astrit och Kalle då när det begav sig?! Dessutom menade ju Axén att det var Astrit och inte Crespo som Kalle konkurrerade om plats i startelvan med vilket låter väldigt konstigt.
Örebro Ö.S.K Krille
2018-02-09 11:01
@Snö:


Det är skönt att inte många tror på ÖSK kan jag tycka. Då kan vi jobba i det tysta och lura i vassen. Jag tror det blir likadant i allsvenskan. Lär inte vara många som kommer tro på oss där heller.

Jag tror att det passar oss bra.
Örebro Snö
2018-02-09 10:42
Inte många experter som tror på ÖSK i Sv cupen, Axen är muntergök som vanligt och "hejar" på AIK o Norrköping bla:) Forza ÖSK
Örebro Jonas r
2018-02-09 10:16
[QUOTE=Jonas r]Hahaha vakna på fel sida antar jag. Inget att bry sig om låt han hållas. [/QUOTE] Sorry syftade på Böckling
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Jonas r
2018-02-09 10:15
[QUOTE=Sieverto]Skärp dig. Kom med motargument isåfall istället. [/QUOTE] Hahaha vakna på fel sida antar jag. Inget att bry sig om låt han hållas.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Sieverto
2018-02-09 07:00
Vi lägger väldigt stort hopp på att våra 21 åriga Simon Amin ska lyckas vi får inte glömma att han är härmad ifrån div 2.
Skulle absolut inte sagt nej till en Råp!
Örebro Empes
2018-02-09 01:00
@Motgångssupportern:


Ja, håller med. Skulle väldigt gärna se RÅP i vår trupp! (Svider att säga nej till en sådan karaktär.) Men INTE på bekostnad av att Amin eller Brorsson kommer längre från startelvan.
Örebro Nicknamn i ribban
2018-02-09 00:53
Sa inte RÅP i en intervju för ett halvår sedan att han hade kontakt med typ ÖSK och AIK? Eftersom att han var här senast så känner han ju Axel, Simon, Sköldmark plus halva truppen. Fullt logiskt att han har kontakt med ÖSK. Sen om det sker något konkret är ju en annan femma.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Sieverto
2018-02-09 00:06
@Benny Böckling:

Skärp dig. Kom med motargument isåfall istället.
Örebro Benny Böckling
2018-02-08 23:58
[QUOTE=Jonas r]Någon som ville ha mayambela hit här inne. detta visar väl att han inte håller på högsta nivå och definitivt inte i ösk. [/QUOTE] Säger du det så, oraklet.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Jonas r
2018-02-08 23:56
Någon som ville ha mayambela hit här inne. detta visar väl att han inte håller på högsta nivå och definitivt inte i ösk.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Motgångssupportern
2018-02-08 22:48
@Aspen.:

RÅP har ju en karaktär som verkligen saknas i truppen idag. En jobbig jävel på plan som kan lyfta sega medspelare med sin attityd. På så sätt vore han precis det Örebro behöver.

Tycker även han var riktigt bra i ÖSK, bortsett från tiden han sprang med gips då jag inte tyckte han kom till sin rätt riktigt. Jag är lite kluven till om det finns nån ledig plats i truppen, men att de tre nämnda ynglingarna skulle ha motsvarande roll på plan känns helt orimligt.
Annons: