/fotboll/osk/forum/1840.aspx/fotboll/osk/forum/1840.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Degerfors gbgdeg
2013-08-27 17:15
Kära saywee du kan väl be din polare Nordin stanna kvar på Valla ,så behöver han inte åka hem då har han ju fått sina 2 chanser .Du är en jävligt skön snubbe men ibland så vill du gärna skryta över dina kändisar ,kan du inte minska ner den biten så blir du ju en Degerforsare:)
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-08-27 17:05
@Saywee:


//

Om du inte vet vad han kostar och vad han har i lön, varför ger du honom då högst två chanser till? Gäller det också alla övriga i 20-mannatruppen?

Jag tycker det finns flera spelare som fått chanser i 10 matcher utan att göra några topprestationer.

Vad är det som gör att du jagar just Nordin med kommentarer om hans kroppsspråk, att han inte spelar för laget etc?


AIK Saywee
2013-08-27 16:59
Jag blir också ofta misstolkad och vill därför skriva följande ... Jag har träffat Nordin och han är en skön snubbe och för några år sedan var han dominant i mittens rike, jag har inget alls emot Nordin, men förväntade mig kanske lite för mycket. Förstår inte varför han lånades av serieledande ÖSK, vet inte vad det kostar, men konstaterar att han troligtvis inte ingår i ÖSK's framtida guldbygge. Han får en, eller högst två chanser till, för att bevisa att han gör rätt för sin "lön"
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-08-27 16:50
Namn: pemo Sänt: 2013-08-27 15:41 Minatankar // Det var ett roligt svar angående Nordins alla erbjudanden. Är du månne politiker också? Jag brukar alltid roas av den typen av nonsenssvar på direkta frågor. Men jag tolkar dig ( kan inget annat av ditt svar ) så att Nordin, likt många andra spelare i Sverige , ständigt får förfrågan om spel i andra lag och andra länder, men att det inte betyder att det finns något verkligt allvar i frågan? // Du skriver själv kl 11.45 att du är ute på djupt vatten när du diskuterar Nordin. Ändå kallar du en verklighet och fakta för aprilskämt, roliga svar och politikersvar. Vad förväntar du dig? Att jag ska berätta vilka klubbar som varit intresserade och vilka bud de givit till spelare och klubbar? För det första vet jag inte alla detaljer och för det andra skulle jag aldrig berätta om det jag känner till. Det är upp till Nordin och klubbarnas representanter att yttra sig i sådana frågor enligt de avtal man har. Och varför ska du misstolka mig så? I vilket syfte? Jag har inte sagt som du tolkar mig men inser du inte att många spelare blir kontaktade av andra klubbar på rekommendationer av agenter, och då speciellt när fönstren är öppna, så lever vi i olika världar. Det jag berättat om är konkreta intressen där också ekonomiska bud lämnats. Uppskattar om du kan ta svar på de frågor du ställer till mig utan att så ofta ge mig sarkastiska kommentarer. Det gjorde du för några månader sedan och det fortsätter du med nu. Tråkigt.
AIK Saywee
2013-08-27 16:43
Det är bara en känsla ...
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-08-27 16:42
@Saywee:
// Jag har inte läst någon här som uttryckt att Nordin skulle fixa en allsvensk plats. Varför påstår du då det bästa Saywee? Vad jag själv och andra sagt är att det krävs en förstärkning med en playmaker på innermittfältet och att Nordin kan vara ett bra alternativ. Att han medverkar till att öka chanserna till AS-spel är vi dock många som tror på eftersom vi ser honom som en tillgång för laget.
AIK Saywee
2013-08-27 16:34
Var det någon som såg Nordin's uppgivna gester mot medspelare när han slog felpassningar i söndags? Vad skall sådant vara bra för?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro pemo
2013-08-27 16:34
Osvaldo // Ja, jag tror att många hade förväntat sig att han skulle dominera på ett annat sått. Själv tycker jag att det jag sett hitintills är samma spel som Nilsson praktiserar. Men fotboll är ju ett lagspel, och så länge vi vinner är det helt OK för mig. Men vissa har blåst upp hans återkomst i klass med Messi.

Så att han är en spelartyp vi saknat håller ja inte med om. Men han kan bli.
återigen, vi leder ju serien för tusan. Mungiporna uppåt. När t.o.m. Pode gör mål så finns det hopp. ;)
AIK Saywee
2013-08-27 16:32
Jag hade förväntat mig mer av Nordin, som "hyllades" som den som skulle fixa en Allsvensk plats åt serieledande ÖSK. Jag tror att det hade gått lika bra utan Nordin. Men, men finns det gott om slantar i kassan, så är det bara att värva eller låna ...
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Osvaldo
2013-08-27 16:28
Förstår inte riktigt gnället på Nordin. Är det besvikelse över att han inte går in och sätter ett par tre mål per match? Han är en spelartyp som har saknats och skillnaden mot tidigare är uppenbar för de som kan se bortom enstaka missade passningar.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-08-27 16:19
PZ, - varför får man inte klanka på Nordin? - är han bäst? - är han dyr för klubben! - när passar det att återvända till Blåvitt och AS? Han får fanimej skärpa sig, om han skall återfå mitt förtroende.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-08-27 16:14
Att det inte regnar innan match, är ingen anledning att klaga, speciellt inte efter en orättvis, men underbar vinst ! Kusten är klar, Sun Is Shining :)
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-08-27 15:49
gbgdeg, inte hänger ...
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro pemo
2013-08-27 15:41
Minatankar // Det var ett roligt svar angående Nordins alla erbjudanden. Är du månne politiker också? Jag brukar alltid roas av den typen av nonsenssvar på direkta frågor. Men jag tolkar dig ( kan inget annat av ditt svar ) så att Nordin, likt många andra spelare i Sverige , ständigt får förfrågan om spel i andra lag och andra länder, men att det inte betyder att det finns något verkligt allvar i frågan?

Men jag vill inte dra det i någon långbänk, så jag ser det från den ljusa sidan. No hard feelings. Nu är han ju trots allt i ÖSK och jag hoppas naturligtvis att han skall blomma ut till den Nordin jag såg silveråret.

Jag tror på årets ÖSK. Vi har släppt in minst mål. Vi gör mål i varje match. Nästan. Är väl bara Sundsvall borta som nollade oss? Eller har jag förträngt något?

Detta betyder att vi har en bra försvarsstrategi och flera spelare som kan göra mål. Just nu Kalle på 7 , Hasani på 6 och Yasin på 5. Sen var ju Crespo snäll och bidrog med 6 mål också.

Och detta är lika viktigt som att hålla nollan. Varberg har en skyttekung, men när vi neutraliserade ( nåja ) honom, så fick de heller inga poäng.

Ska jag gissa lite mot FFF så tror jag att ett tidigt mål för oss är väldigt viktigt.
Så PEO, om du nu läser här, du kan väl för vår skull sätta högsta fart från början och elda på till en 3-0 ledning i halvtid. Skulle få mig att må väldigt bra.
AIK Saywee
2013-08-27 15:33
minatamkar, jag litar inte alltid på vad våra spelare och tränare säger eller skriver, jag bildar mig främst en egen uppfattning ...
Postat via SvenskaFans-appen
Degerfors gbgdeg
2013-08-27 15:33
Saywee hänger med dom STORA grabbarna i Varberg ....imponerad imponerad kompis...;)
Degerfors gbgdeg
2013-08-27 15:31
Sogen: håller med dej ni är ju inte jättepositiva precis ändå har ni dominerat ,ni är ju inte som oss Goa o Glada hela tiden precis ,men ni är jävligt på boll ändå om ni är sååå många invånare i er fina stad.Kanske ni blir ännu bittrare om ni åker upp i allsvenskan o kanske inte vinner så mycket ,huamej.Nordin är alltid välkommen till oss om ni inte behöver han.
AIK Saywee
2013-08-27 15:31
Jag var inte ute på planen, i söndags, men har faktiskt gått på denna fantastiska matta som ofta landslaget trivs på. För tre veckor sedan fick jag beträda planen då jag är lite "bekant" med några i VBOIS organisation . Så vad man försöker gnälla på, begriper jag inte alls. Får la räcka med en vinst mot ett för dagen bättre lag :)))
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-08-27 15:24
Saywee (Örebro) 2013-08-27 15:15 Planen i Varberg var nog en av de bästa gräsmattor jag skådat under många, många år, kan knappast bli bättre !!! // Var du ute på planen? Vad flera av spelarna och vår tränare säger måste väl ändå tas på allvar?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro KCMarten
2013-08-27 15:23
@Saywee:


Gräset var långt och torrt. Då är det svårt att få bollen att rulla även om mattan i övrigt är fin. Att en gräsmatta är tät och fin betyder inte med självklarhet att den är perfekt för fotboll.
Örebro Pete Zahut
2013-08-27 15:23
Sluta klanka på Nordin nu och ge honom tid. Han betyder mycket mentalt för laget. Undrar hur Peo löser spelet mot FFF? Är lite rädd för deras ofta väldigt snabba omställningar. Egentligen skall man ju möta sådan lag med ett tvärtom spel. Dvs möta dem med deras egen vapen. Brukar skapa förvirring. ÖIS gjorde så en gång när de mötte ett mycket defensivt Gefle i AS. Det var totalförvirring hos Gefle som tvingades föra matchen och inte visste hur man gjorde det ;)
AIK Saywee
2013-08-27 15:16
Ingen mer än Oscar presterar på topp hela tiden, kanonvärvning av ÖSK !!!
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-08-27 15:15
Planen i Varberg var nog en av de bästa gräsmattor jag skådat under många, många år, kan knappast bli bättre !!!
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-08-27 15:12
Jag "småsågar" bara Nordin efter att ha bevittnat återkomsten (?) och den har inte imponerat på mig ... ... är det någon som vågar gissa vad en av AS bäst betalda mittfältare kostar ÖSK? Fast han bör ju få fler chanser, mot FFFmåste han dock dominera, annars blir jag åter fundersam ...
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-08-27 15:02
Jag vill inte försvara varken Nordins ersättningar eller prestationer. Är bara så förvånad över att det finns så många som sågat honom både tidigare år och nu. Att han inte platsar eller är viktig för ÖSK etc. Undrar vad det beror på? Vem mer än Oscar ligger och presterar på topp hela tiden? I Varberg var gräset högt och torrt och därmed svårspelat för den ovane. Redan på torsdag tror jag vi får se ett helt annat spel från ÖSKs sida. Precis som det var mot Bajen. Oscar uttryckte att ÖSK hade gjort 3-4 mål i Varberg om planen hade varit i normalt skick. Är han helt fel ute?
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-08-27 14:43
KCM, jag är lite orolig trots min obotliga optimism. Nordin har varit trögstartad, men kanske hinner komma igång så att Blåvitt kan få nytta av honom i sitt lag eller som försäljning. Förlåt, men jag begriper mig inte riktigt på denna "Nordin frälsar grejen" vi ledde hu galant innan sommareuppehållet, men nu börjar det knaka lite ... ... hur står det till i utetruppen nu när stjärnorna glider in med sina stinna plånböcker ... Vilka spelare kommer att skita i laget och ser sig om efter andras pengar ? Innetruppen är stabil, Kung Oscar fixar återtåget :)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro KCMarten
2013-08-27 14:18
Jag är definitivt inte orolig över Nordins förmåga.

Han har blivit en 90 minuters spelare snabbare än vad vi hoppats på och nu gäller det att utveckla spelet. Att gå från småskadad bänkspelare till fullpresterande startspelare är en resa som är tuff för alla. Bäst förutsättningar att göra detta har Nordin i ÖSK eftersom få känner Nordins förmågor bättre än Alec.

Det är tio matcher kvar. Om Inte Nordin är en av de bästa på plan i minst 7 av dem skall jag äta ut min ÖSK keps.
AIK Saywee
2013-08-27 14:15
Sogen och MsD, jag är optimist och min realistiska agenda för ÖSK blir .., 2014 hänga kvar i AS 2015 etablera giganterna i AS 2016 topplag i AS och "europaspel" 2017 SM-guld o fotboll De som lever får se !!!
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-08-27 14:06
minatankar, 09:43, du får ursäkta och jag vet att du "tokgillar" det Nordin gör, men jag förväntade mig mycket mer av honom. Har vi lånat en dåligt tränad och småskadad spelare bara för att han inte trivs i sillastan eller för att ÖSK som serieledare fick panik med att nå målet under sommaren? Självklart skall han få fler chanser, men inte hur många som helst, när vi snart börjar bygga för framtida drömmar. Att Nordin är en av de bäst betalda i AS tycker jag är lite oroande, för ÖSK har väl inte honom till låns billigt? Jag var lite tveksam till detta lån, men hoppas av hela mitt svartvita hjärta att jag får fel! För jag hejar på SPORT, och laget är viktigast för mig, liksom drömmen om guld. ... när det gäller sport förstås .,,
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro "ÖSK-Karl (SÅ ONÖDIGT)
2013-08-27 14:01
Minatankar//

Men en hög lön behöver inte betyda att en spelare presterar. Kan ju vara så att spelare X har en duktig förhandlare och andra omständigheter som gör att han får en extremt hög lön. Med det kommer då krav på att spelare X klarar av det psykiskt. De flesta gör det men inte alla.

Sedan finns ju spelare som Grahn, väldigt hög lön som han klarar psykiskt, men han presterar ändå inte i förhållande till lön.
Annons: