/fotboll/osk/forum/175.aspx/fotboll/osk/forum/175.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Chris P. Bacon
2017-05-13 18:57
Det blev aldrig någon repris på när Gerzic sköt på en täckande AIKare med armarna ute. Såg misstänkt ut live.
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-05-13 18:47
@Empes:
Han värvades och inleddes som forward och hamnade sedan på kanten i både Örebro och Östersund. Ska Omoh vara vass måste han vara rättvänd. Och att ta bort honom från kanten som han ofta äger totalt känns kanske inte rätt, utan mer vad man gör av det.
Örebro Saga12
2017-05-13 18:45
Håller helt med gentile!!! Peppa peppa!!!!
Örebro Gentile
2017-05-13 18:41
vet inte om man ska vara imponerad av AIK s förmåga att ligga rätt i position i eget straffområde eller upprörd över ÖSK s oförmåga att komma till bollen när vi för första gången i år hade en hel del inspel från kanterna? annars tycker jag nog att för första gången i år att vi spelar som ett lag där man verkligen vill hjälpa varandra! Sköld lider brist på självförtroende ,unnar honom att få sätta ett mål så att han kan bli den där boxsnipern vi saknar idag!
Örebro Brandao
2017-05-13 18:37
@Saywee:

För vi är fruktansvärt uddlösa framför mål.
Örebro Empes
2017-05-13 18:30
Uddlösa framåt. Sköld räcker bara inte till. Lurar på om vi skulle kunna spela Omoh som forward? Skulle inte det kunna bli en braksuccé? Borde väl kunna leka med sina backar även där? Och även om det är olika roller så borde det väl inte vara helt hopplöst för Omoh att lära sig vad som krävs? Och då slipper han dessutom orsaka laget problem i defensiven.

Vad tror ni andra om det här?

(Lurar även på om Omoh skulle kunna spela i Besaras roll när Kennedy är tillbaka. och att vi i stället flyttar ut Besara på en kant. Omoh känns så pass vass att jag skulle vilja ha honom närmare målet.)
Örebro Saga12
2017-05-13 18:29
Tur att inte så många spelare är inne här och läser. Skulle noga rubba en och annan. Kan man inte istället tro på spelare? Vill ni inte precis som jag att Örebro ska vinna? Vad tjänar det då till att klanka ner på spelare och tränare?.. det dom behöver i detta läge är support (SUPPORTRAR, ser ni likheten??) och en dos självförtroende ...
AIK Saywee
2017-05-13 18:28
Beröm i all ära och ett bättre spel :) Men likväl åter en torsk:(
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-05-13 18:24
@Minatankar:


Tycker ändå några berömt ÖSK. Mot Malmö fick ÖSK beröm av hela studion
Örebro Kuroslaw Mibisztal
2017-05-13 18:23
Sköktor Vild håller inte allsvensk klass, punkt! Igbonnedy Kennananike saknar man en sån här dag, men vi behöver en klassforward ytterligare, gärna en som är över 185 cm lång. Varför inte låta Hendan Irines-Bike spela toppforward och sätta in Plössis som mittback. Testa det, Axelander Alèn! För övrigt gör vi en väldigt bra andra halvlek....
Örebro Empes
2017-05-13 18:23
@Minatankar:


Känner som du.
Örebro Empes
2017-05-13 18:22
Tycker vi gör en bra insats, kanske den bästa i år. Samtidigt märks det ju att även AIK har problem – såg verkligen inte ut som någon guldkandidat, mer som ett mittenlag.

Synd dock att åter få ett baklängesmål på oss som en följd av dåligt försvarsspel som i onödan orsakar frisparken. Spontant kändes det som jäkligt bra frispark. Och inte heller lätt för målvakten att ställa upp mur och positionera sig när frisparken är från så rakt framifrån och det finns två potentiella frisparksskyttar med olika fötter. Å andra sidan är väl inte vår Oskar någon Isaksson.

Har ju tidigare varit inne på att det är effektivt att ha Omoh att kasta in i andra halvlek när motståndarna börjar bli trötta. Och så är det ju. MEN, han är för bra för det. Han har potential att spela i betydligt bättre serier än Allsvenskan. Klart att han ska spela från start!

Kändes som att det fanns mer energi i laget idag. Positivt!

Tycker att Axén verkar vara något feg (eller blek) som matchcoach. Vad gör han för att få till ett mål? jo, två raka byten i form av Ring mot Logi och Sema mot Naah. Varför balanserar han inte om laget lite mer offensivt? Varför ändrar han inte vårt sätt att spela? Vi har ju liksom inget att förlora. Man kan till exempel gå över på 3-backslinje och sätta in en mer offensiv spelare. Och man skulle ha kunnat sätta in Plessis på topp. Sistnämnda byte hade jag absolut vilja sett i stället för något av de två övriga!

Känns trots allt som att den här matchen fick mig att se ljuset i tunneln. Kanske vänder det lite nu.
Örebro Minatankar
2017-05-13 18:19
@Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle:


Vet mycket väl att man inte vinner matcher på bollinnehav och hörnor. Det var inte det jag kommenterade utan Erik Edmans känsla för AIK som han spelat för.

Liknande kommentarer fälls för övrigt om det gäller MFF, IFKG och DIF. Det är alltid storstadslagen som gör en dålig insats och aldrig motståndarna som av egen kraft varit bättre. Det räcker inte när IFKN vinner allsvenskan. Det är ändå storstadslagen som släpper in motståndarna i spelet.

Jag vill ha neutrala kommentatorer.
Örebro Jonas r
2017-05-13 18:18
[QUOTE=Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle]Nu vinner man inte matcher på spelinnehav utan vad man gör av det. I slutändan är det avslut och målchanser som leder till nåt. AIK föll också ned i banan i andra och spelade mer avvaktande. ÖSK har inte gjort ett mål på de tre senaste matcherna [/QUOTE] Fortfarande väldigt många inlägg i straffområdet hos AIK som alla andra dagar i veckan straffat dem hårt. Tror definitivt inte AIKs matchdplan var att falla så djupt och spela så avvaktande en guldkandidat kan inte uppträda så lamt på hemmaplan. Men visst vi förlorar ändå måste man se detta som ett stort framsteg utifrån hur de sett ut tidigare när de gäller offensiven. Som sagt tro mig målen kommer och så även poängen.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Tillbaka
2017-05-13 18:14
ÖSK har inte gjort ett mål på de tre senaste matcherna Sant och inte bra. Däremot är AIK på bortaplan den svåraste matchen i Sverige att göra mål på. Mot många andra lag hade vi vunnit med samma prestation.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Tillbaka
2017-05-13 18:14
ÖSK har inte gjort ett mål på de tre senaste matcherna Sant och inte bra. Däremot är AIK på bortaplan den svåraste matchen i Sverige att göra mål på. Mot många andra lag hade vi vunnit med samma prestation.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-05-13 18:13
@kenya:Och ändå går han på utsidan varje gång. Man kan tycka att backarna borde lära sig. Men kanske enklare sagt än gjort
AIK Saywee
2017-05-13 18:13
"67-33 % procent bollinnehav och 12-1 i hörnor till ÖSK." Varför vinner inte ÖSK en sådan match? Träna på hörnor!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro kenya
2017-05-13 18:12
Är ju sjukt att Omoh kom runt på sin kant i varje anfall under 80 minuter och vi ändå inte lyckas skapa en enda hundraprocentigt chans till följd av det.
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-05-13 18:11
@Minatankar:
Nu vinner man inte matcher på spelinnehav utan vad man gör av det. I slutändan är det avslut och målchanser som leder till nåt. AIK föll också ned i banan i andra och spelade mer avvaktande. ÖSK har inte gjort ett mål på de tre senaste matcherna. Om ÖSK föll ned med flit i första så straffade det sig. Det var närmare 2-0 än 1-1 i första
Örebro Jonas r
2017-05-13 18:11
[QUOTE=Minatankar]67-33 % procent bollinnehav och 12-1 i hörnor till ÖSK. Ändå menar kommentatorerna att AIK vinner rättvist. Jag skulle vilja höra dem kommentera det om siffrorna varit de omvända. AIK släpper in ÖSK i matchen, säger man. Är det inte ÖSK som släpper in AIK i första halvlek? De märker inte själva hur partiska de är. [/QUOTE] instämmer AIK kom undan med blotta förskräckelsen
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Empes
2017-05-13 18:11
@Tillbaka:


Bra sammanställt. Håller med.
Örebro Benny Böckling
2017-05-13 18:07
Ja Victor Sköld är en jävla sopa osv men efter en sån här jävla kämparmatch och med bollen på mållinjen sista minuten och med spelövertag större delen av matchen AIK borta då pallar inte ens jag att ta fram sågen. För uddlöst framåt, thats it.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Tillbaka
2017-05-13 18:05
Flera positiva saker idag. 1. Omoh levererar offensivt och defensivt. Första helgjutna prestationen från honom. Startspelare från nu. 2. Det etablerade anfallsspelet gick andra vägar än bara genom Nordin. Bättre variation. Mer svårläst. 3. Bra inställning rakt igenom. Många vunna närkamper. 4. Almebäck. Bra insats 5. Besara. Hans klart bästa match (säger inte så mycket). Involverad i fler sekvenser. Han är på gång.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Minatankar
2017-05-13 18:04
67-33 % procent bollinnehav och 12-1 i hörnor till ÖSK.
Ändå menar kommentatorerna att AIK vinner rättvist.
Jag skulle vilja höra dem kommentera det om siffrorna varit de omvända.
AIK släpper in ÖSK i matchen, säger man.
Är det inte ÖSK som släpper in AIK i första halvlek?
De märker inte själva hur partiska de är.
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-05-13 18:03
Jag önskar en större tyngre forward i sommar som alternativ och trada bort Mbombo eller Sköld. Men Axen verkar vara allergisk mot sådana forwardtyper. Men man kunde väl slängt in Plessis på topp sista 5-10 åtminstone. Och plockat ur Ring mot honom

Men spelmässigt bra match. Inte så defensivt som sistone och man försökte spela med ett visst mått av eget spel. AIK bli passiva och sjunker i andra och det underlättar för Örebro att tugga sig in. Men vi är lite impotenta i boxen.

Sema är en klok spelare jag gillar och som kan vara målfarlig men han känns för malplacerad efter linjen

Brendan avstäng nu och jag hoppas ÖSK försöker hitta en lösning på forwardproblemet. Det går inte spela med en sådan mål-kastrerad spelare som Sköld. Han är ju inte ens nära någon gång
Örebro Snö
2017-05-13 18:03
Stäng av Brandau !!!!!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Örebro Jonas r
2017-05-13 17:59
Med detta spel borta mot AIK vänder det kom ihåg var ni läste det först:)Axen sa ju själv att dem pratat ut efter Dif matchen ang vissa saker som spelarna tyckte var otydligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Benny Böckling
2017-05-13 17:54
Gråtfärdig
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Hitta avslut!!
2017-05-13 17:53
Jävligt fin andra halvlek. Ta med er det så ordnar det här upp sig. Kämpa!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: