/fotboll/osk/forum/1743.aspx/fotboll/osk/forum/1743.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro TommyS
2014-09-18 14:42
Godzilla - kollade upp klubbrekord när sportklubben.net fortfarande fanns men minns inte vad rekordet var. Nu vet jag inte hur man ska få tag på fakta om segerrader på 50-talet men de senaste 20 åren är vår längsta allsvenska vinstrad de sista sex matcherna med Arnor och Sahlin 1998, som avslutades med den vackra vändningen mot Elfsborg.
Örebro pemo
2014-09-18 14:38
Ha ha, tittade på Kalmarmatchen igen. Fantastiskt bra jobb av Nordin. Mycket bra målis i KFF. Underbara passningar av Sobra. Hagge när han är som bäst. Erik och DB skötte sig perfekt. Möjligtvis att Pode var lite mer osynlig, men gjorde i alla fall inte bort sig. DG lite ovän med bollen, men tar igen det med speed. Och de andra som jag inte nämner var i stort sett felfria;)
Hurra.
Frågan är nu vad som händer på gräsmattan i Falkenberg? Är FFF på väg ner? Fortsätter ÖSK med att göra mål i varje match? Får Oskar hålla nollan? Igen!

Men det är intressant att lyssna på kommentatorn på C-more. Han erkände att ÖSK var bra, men så fort KFF började anfalla lite i andra så gick han upp i falsett och trodde att de var på gång. Skall det vara så svårt att vara neutral och se på matchen med fotbollsögon?
KFF hade ju nada i hela matchen. Eller... två strumprullare jämns med mållinjen, men det var ju ingen där.

RÅP borta på lördag. Nordmark i stället. Nordin och Sobra borta på onsdag, RÅP tillbaka. Nordmark och DG in från start?

Hagge, Yasin , Pode och Nordin i varningsläge mot FFF. Taktiskt borde Nordin ta en varning den matchen om han ändå inte får spela mot IFK.

Så får de andra tre hålla sig lite, då de behövs mot Götet.
Örebro En örebroare
2014-09-18 14:23
Örebro Bastard on Parade
2014-09-18 14:15
@En örebroare:
Snälla, rannsaka dig själv också. Av dina inlägg så handlar nog åtminstone 50% på något sätt om Saywee. Din hetsjakt mot Saywee bidrar i stor utsträckning till att forumet förstörs. Kan inte det här forumet bara handla om fotboll och ÖSK i synnerhet? Tänk igenom inläggen innan de postas. Bidrar inlägget till diskussionen på något sätt? Finns det något intresse för andra att läsa vad som skrivs? Edit: Vill tillägga att detta är en uppmaning till alla, oavsett om nicknamnet är "En örebroare", "Saywee" eller "Bastard on Parade". Det är väldigt många ÖSK-intresserade som läser här inne och jag tycker att Svartvitt är något positivt och viktigt för att hålla ÖSK-intresset på topp.
AIK Saywee
2014-09-18 13:59
Jag har läst några upprepningar, var det inte sådant vi skulle sluta med?
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2014-09-18 13:56
Leder du drevet nu ?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro En örebroare
2014-09-18 13:34
@Saywee:


Det kommer du också bli med ditt nya nick som du skulle bytat för 1 år sedan.
Men herregud hur du kan inte fatta att du upprepar dig om samma saker flertal gånger varje dag? Ser du inte själv att du står för över 50% av inläggen här?
Vem mer på forumet har "tystas ner"?
Innan skyllde du på att det var jag och ett fåtal till som "gnällde" på dig men nu måste väl till och med du inse att det är nästan varenda skribent här? Du har fått så många skribenter genom åren som tröttnat på dig.
Vill du ha namn på de med? Skärp dig Saywee eller är du sån som går igång på att starta en diskussion eller upprepning som du vet folk är duktigt trötta på?
AIK Saywee
2014-09-18 13:15
Respons, du är så lättläst ;)
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2014-09-18 13:14
Förstår att några lämnat detta forum, att några bytt alias och att några inte vågar börja skriva ... ... för det är ju inte bara forumreglerna som gäller. Får man inte läsa det man vill, så försöker man "tysta" Snart blir det nytt nic från mig:)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Respons
2014-09-18 12:38
@Saywee:
// Ja, det är nog klokast att följa råden från psoari 2 och bara skrolla. Å andra sidan kan det ibland vara riktigt komiskt att läsa det du skriver. Du har många gånger skrivit att du inte ville ha hit Nordin eftersom han var för gammal och inte hade något att tillföra. Med andra ord hade du låga förväntningar på honom. Nu skriver du att du hade höga… Vi är många supportrar som menar att Nordin tillfört mycket i de flesta matcherna och i flera, bl a den sista, varit bäst på planen även om han haft flera matcher med låg prestation precis som övriga spelare. Dessutom är det ju flera/många matcher du kommenterat som du enligt egen utsago inte sett IRL eller på tv/dator. Men som sagt, jag ska nog fortsätta att följa rådet att bara skrolla.
Örebro Godzilla Hårddisksson
2014-09-18 12:16
Vinnner vi resterande matcher hamnar vi på 52 poäng. Det borde räcka till Europa Leauge och jag ser det inte som en omöjlighet med tanke på det hysteriska självförtroende vi besitter nu! Vad har vi för klubbrekord avseende antalet vunna matcher på raken?
AIK Saywee
2014-09-18 11:45
OK, jag tar det lungt ett tag, provar med ett nytt nick några dagar .. Beträffande Nordin ska jag nog inte skriva vad jag tycker, hade kanske lite för stora förväntningar som inte stämde med verkligheten. Att jag blev livstidskuban av misstag är ju inte heller något att skryta om. Jag ber även alla skribenter om att inte upprepa sådant som de tidigare skrivit om, det blir ju så irriterande.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2014-09-18 11:29
Suck, ännu ett inlägg med personangrepp :)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro En örebroare
2014-09-18 11:25
Live uppdatering angående forumkampen: Saywee har tagit ledningen 24-23 Saywee går starkt fortfarande trots rapporter om Nickbyte.
Örebro psoari 2
2014-09-18 11:22
@En örebroare:


Det bär lite emot att försvara Saywee, men det är ännu mer orätt att be honom vara tyst. Jag har lärt mig att skrolla honom - det kan ni också göra. Inse att han har sin egen nivå, och lär er leva med det. Skrolla förbi hans inlägg, och om ni ändå råkar läsa nåt, svara inte på det (och bespara oss andra ca 1/3 av hans inlägg). Låt honom vara vår jobbiga lillasyster, nån gång kanske han växer upp och vi har nytta av honom.
Tack för ordet.
AIK Saywee
2014-09-18 10:57
Hur kan man lämna kubanerna på livstid :( Trodde på framtiden och drömmer vidare ... ... kan bara inte ge upp, förlåt att jag skriver ...
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2014-09-18 10:41
Forumet var trevligare förr när Kurt van Tratt vågade skriva lite OT ...
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2014-09-18 10:35
Intressant inlägg ? Här diskuterar vi fotboll ...
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro En örebroare
2014-09-18 10:22
@Saywee:


Senast igår sade du att du litar på ÖSK och sportchefen för att sen kritisera han? De finns ingen grund för dina inlägg.
Vad jag mena med att du pratar med dig själv är att ytterst få orkar ens svara dina inlägg det är bara gå tillbaka och läsa själv.

Byta nickname vad skulle det hjälpa? Ta åt dig istället av den responsen du fått (som du bad om)
Blir evigt tjatigt om ditt "livstidkubansnack" "jag tror på klubben och dess eleganter" osv.
Detta forum är inte vad det var en gång förut och du har en STOR del av det.
AIK Saywee
2014-09-18 10:20
Skriv inte det ni tycker, för det blir så irriterande ... ... Snart blir det nytt nickname:)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Åter till ståplats. (Sekt. E)
2014-09-18 10:08
Jag tror och tycker att jag som supporter får så mycket information som jag behöver. Visst vore det kul med än mer information. Men om man bortser från att det vore kul så vore det nog också direkt dåligt för Sport att lämna ut en massa information till höger och vänster. T ex om rekryteringen av chef. Det är kanske igång några diskussioner där så varför föregripa ett resultat med rykten och möjligheter. Om spelare, varför lämna ut eventualiteter kring detta innan det är klart? Jag har förstått Saywee att du hade svårt att hitta/förstå en målsättning tidigare och att det irriterade dig. Men det innebär inte att klubben är hemliga klubben. Att skriva så tycker jag blir lite löjligt när Erik och andra jobbar ganska hårt med en bra supporterinformation. Det vi inte får veta är kanske bra att vi inte vet. Om jag skulle tolka Axel Vadd lite fritt så kan det vara så att dina gamla mönster är just gamla mönster. Om livstidskubaner, en massa inlägg på rad utan direkt koppling till någon diskussion och om din längtan efter guld och närvaro på västkusten och ifrågasättande av Nordins känslomässiga hemvist. Det vore roligt med mer fotbollsorienterade inlägg även från dig. Ha en trevlig dag.
AIK Saywee
2014-09-18 09:02
Jag får la byta nickname så blir alla nöjda ?
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2014-09-18 08:59
Axel Vadd, Det är bara så enkelt att jag som så många andra ÖSKare hela tiden längtar efter glada nyheter. Vad menar du ärligt med att falla. in gamla mönster ? Det räcker väl med extra forumsnutar här, eller skall vi fortsätta att fostra varandra? Önskar helt enkelt ibland, lite mer info om vår älskade klubb, förstår att vissa grejer måste hållas hemliga
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Axel Vadd
2014-09-18 07:57
@Saywee:
Har vi en hemlig klubb nu igen? Tycker du börjar falla tillbaka till gamla inläggs-mönster med Nordin utan hjärta och som inte håller, Ingen sportchef, hemliga klubbar, antydningar om ditt & datt utan substans osv, efter att du försökt att "skärpa dig" och ansträngt dig med att komma med relevanta fotbollsinlägg, efter forumet återöppnade efter stängningen. Sedan kommer vi till ett läge då en eller annan användare till sist inte står ut (förmodligen min tur denna gång) och får ett affektutbrott. Då kommer en tredje användare och tycker att den första användaren överreagerar och att detta börjar bli sandlåda vilket leder till ett ännu större utbrott (Lex Mina Tankar). Du försvarar dig med irrelevanta återupprepande fraser som skapar ännu större irritation eftersom det ger känslan av att man bara häller vatten på en gås. Det i sin tur leder till att allting eskalerar och slutligen stänger hela forumet ned och skribenten med affektutbrottet spärras. I denna dimma försvinner du ett tag och ligger lågt för att sedan poppa upp igen och nu med några relevanta inlägg inledningsvis (vilket verkar tyda på att du förstått att du inte bara bidragit till konflikten utan inte sällan är roten till den) . Sakta men säkert återgår du till till dina typiska inlägg som skapar irritation och sedan är cirkusen igång igen enligt ovan beskrivning. Och så här håller det på. År ut och in. Ser du inte detta mönster själv? För mig är detta mönster väldigt tydligt men har försökt hålla mig off och ignorera det. Men det är inte så lätt att det bara är att scrolla även om jag försökt. Skriver detta med risk för spärr. Men ibland måste man ventilera och jag vill inte ta detta via PM eftersom det är en fråga som angår hela forumet. Jag skriver inte detta för att vara elak utan för att försöka förbättra detta forum.
Örebro Axel Vadd
2014-09-18 07:45
@Benny Böckling:


Förmodligen under senhösten eller vintern tror jag. Är väl en ganska omfattande anställingssprocess med intervjuer etc. Janne jobbar väl fortfarande eller?
Örebro Axel Vadd
2014-09-18 07:43
@Sparkabolleninimål:


Med ganska stor säkerhet får de inte spela. Nordin vet vi. Antar att samma gäller Sobralense.

Det blir Nordmark & RÅP då antar jag och DG/Yasin på kanterna. Om inte Kalle blir aktuell form. Yasin har varit lite dalande och sliten så jag tror snart Kalle kommer att få starta. Å andra sidan är Kalle ett bra alternativ för Pode
Örebro Sparkabolleninimål
2014-09-18 06:57
Hur är läget med göteborgslånen i matchen mot IFK? Får ingen av de spela?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro pemo
2014-09-17 23:19
Nä. Nkili kan inte bli hur bra som helst. Men han kan alltid vara med som avbytare på ÖSK:s bänk. ;)
AIK Saywee
2014-09-17 22:47
Istider .... ÖREBRO !!!
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2014-09-17 22:35
Bra fråga Benny .., och när skall vår hemliga sportklubb anställa en ordinarie sportchef ????? Det är lite klent med kommunikation från officiella till medlemmar och supportrar ..,
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: