/fotboll/osk/forum/1659.aspx/fotboll/osk/forum/1659.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
AIK Saywee
2013-12-11 15:17
Åldern, minatankar, åldern ... Jag tror att nykomlingen skall bygga för framtida segrar :) I ungdomen finns framtiden !
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-12-11 15:17
@Saywee:
Enligt artikel på fotbolldirekt ska RÅP tackat nej till sammanlagt nio bud. Antar att det ekonomiska spelar stor roll för honom som för alla andra. Vad är det som får dig att mena att han kämpar mer för sitt lag än vad andra gör och att Nordin skulle vara rädd om sin kropp.? Har du talat med alla motståndare som mött Nordins hårdhet? Det går inte att ta dig på allvar när du argumenterar på detta sätt.
Örebro T8
2013-12-11 15:16
Någon som sett Silka in action?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-12-11 15:05
@Saywee:


Du har ett flertal gånger talat dig varm för RÅP på vårt mittfält men nu tror du inte på honom. Jag hänger inte alls med i dina svängningar fram och tillbaka.
AIK Saywee
2013-12-11 15:03
Dessutom tycker jag i detta inlägg, att det är ett jädra ältande om Nordin. Han verkar ju ha bestämt sig för att satsa på IFK i nuläget och det kan ju bli hur som helst med den saken ... 1 - går det bra fortsätter han i IFK 2 - går det bättre, blir det kanske "utlandet" 3 - går det dåligt, så får väl ÖSK ta hand om honom
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-12-11 14:56
Egentligen tror jag att varken RÅP eller Nordin är de bästa framtidslirarna på mitten när vi siktar mot guldet. OK, RÅP har en liten fördel i att han är mer allround än Nordin och att han inte är så rädd om sin kropp, när han kämpar för sitt lag ...
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro AFM
2013-12-11 14:20
Tja, RÅP blir det inte iallafall. :)
Örebro 36310099B
2013-12-11 14:15
finns det verkligen inget annat alternativ än Nordin till det svartvita mittfältet? han dominerade inte på vårt mittfälte under hösten i S1. han börjar bli till åren. han är troligtvis dyr i drift. visst, han är stadens son. men seriöst?! finns det ingen annan som kan ta hans roll??
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Godzilla Hårddisksson
2013-12-11 13:40
Jag säger nej tack till Nordin. Känns som att bäst-före datumet passerat,tyvärr. Men DG känns helrätt! Tror personligen det finns en ruskigt stor potential där. Våra kanter kommer att bli fruktade!
AIK triffids
2013-12-11 13:04
Men har Nordin varit så bra de senaste två-tre säsongerna? Kan någon annan mittfältare göra hans jobb? Tyckte han var ok de matcherna jag såg i höstas men kanske inte så mycket mer än ok. Tycker kanske att ÖSK ska skippa RÅP och Nordin
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-12-11 12:26
Angående Nordin; Det finns en paradox i allt som har med spelare som t ex Nordin att göra, dvs spelare som inte är givna i ett lag och som ett annat lag kan ha intresse för. Om Nordin tränar bra och spelar bra i träningsmatcher, vill IFK antagligen behålla honom. ÖSK lär då ha mycket svårt att knyta honom till sig. Om han inte tränar/spelar bra vill kanske inte IFK behålla honom och ÖSKs intresse bygger då på att man tror sig kunna få Nordin att spela bättre i ÖSK genom ett annat spelsystem, en annan coachning och genom att stärka hans självförtroende. M a o tror jag att Nordin i ÖSK bygger på att det inte går så bra på försäsongen i IFK vad gäller träningar och träningsmatcher och att ÖSK tar över honom strax innan fönstret stänger i vår och att man då sedan lång tid redan har ordnat ett offensivt alternativ på mittfältet. Det enda alternativet till detta är, tror jag, att ÖSKs styrelse och ledning (vd, sportchef och chefstränare) redan nu anser det av både sportsliga och PR-mässiga skäl är mycket angeläget att knyta mittfältsspelet i AS kring Nordin och att man ger ett konkret bud som IFK i dagsläget inte kan tacka nej till. Men då får man naturligtvis betala ett högre pris än vid det tredje alternativet nedan. Det finns med andra ord tre huvudalternativ; 1) Nordin spelar kvar i IFK. 2) Nordin går över till ÖSK inom kort till ett förhållandevis högt pris. 3) Nordin går över till ÖSK vid senare tillfälle till ett lägre pris. Det gäller därför att överväga chanser och risker, för- och nackdelar, och redan nu ta ställning till vilket alternativ ÖSK vill satsa på. Tar för givet att man redan har sin strategi klar om man nu är intresserad av Nordin. Till syvende och sist handlar det naturligtvis också om vad Nordin vill. Han har kontrakt och bestämmer själv om han vill fullfölja det eller inte.
AIK Bolltrollaren
2013-12-11 12:16
@utbytt:Att "kriminella element" skulle tillförskansat sig makt i klubben och hotat folk på årsmöten var ju något som UG ville påstå, men som var en tes utan närmare koppling till verkligheten. Det är sant att AIK har en öppen inställning till dialog med allt och alla supporergrupper. Så är det. Något som sticker i ögonen hos en del men som har visat sig vara en framgångsrik väg när det gäller att åstadkomma förbättringar.

Lite ironiskt är att du länkar till en artikel där Peab uttalar sig och pratar om etik. Googla peab och mutor så får du en del olika träffar. Har inget med AIK att göra, eller ÖSK, men det är ju svårt att inte dra på mungiporna när de hamnat i klistret så många gånger pga av just bristande moral och etik.
Örebro MrCrowly
2013-12-11 11:45
Längre artikel i GP
AIK triffids
2013-12-11 11:06
Råp är en kraftfull närkampsspelare med bra skott. En rejäl typ som är rätt bra offensivt i straffområdet. Nackdelen är att han är lite kantig både med och utan boll så om man vill ha ett spelande mittfält så blir det problem. Skulle göra nytta i ett enkelt spelande lag. Påminner lite om Wernbloom fast såklart sämre
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-12-11 10:58
@Orlok:


Mina tankar är följande;

Självklart uttalar sig Nordin lojalt för sin arbetsgivare och självklart gör arbetsgivaren detsamma vad gäller de anställda. Och oftast är det vad man säger som gäller.

Det behöver däremot inte alltid vara hela sanningen: Båda parter behöver alltid ha öppet för olika alternativ. Det är så mycket som påverkar, t ex förändringar i organisationen på och utanför planen, vilket spelsystem man ska använda, personlig trivsel mm.

Och skulle ÖSK vara intresserad av att knyta Nordin till laget inför AS nästa år, behöver man naturligtvis visa honom sitt intresse. Ska man i så fall lyckas nå en ekonomisk lösning med IFK Göteborg behöver man också visa dem sitt intresse, men inte vara alltför angelägen utan låta eventuella förhandlingar ta tid och samtidigt jobba för alternativa lösningar.

Ovanstående är naturligtvis en självklarhet för alla proffsiga organisationer, oavsett vad man sysslar med. Gör man på annat sätt måste det finnas speciella orsaker.
Örebro Orlok
2013-12-11 10:12
Kort artikel om att Nordin är tillbaka. (I blåvitt) Om hans ambition och blåvitts ambition är att han ska slåss om en plats i startelvan 2014 och vi förutsätter att vi inte kommer köpa loss honom till en sådan summa som blåvitt kan tänkas sälja för (vad det nu är men nån miljon iaf?). Då tycker jag att det känns långsökt att vi får se honom på vårt mittfält 2014, för inte har vi råd att vänta länge på ett sent beslut från blåvitt innan vi rekryterar en central mittfältare? Jag vill ha in en (gärna två, en bollvinnare å en framspelare ) ganska snart. Vad har ni för tankar?
AIK Saywee
2013-12-11 09:09
Exakt John, det var därför jag skrev att det inte var någon nyhet för mig ... ... så gick munken igång på någon slags löjlig misstolkning eller fasen vet vad!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro John CapsLock
2013-12-11 08:57
@munken:
Det har väl varit en officiell hemlighet sedan länge att ÖSK försökt värva DG och särskilt Crespo som man redan i oktober börja se i stan och på ÖSK matcher. Det visste väl alla att ÖSK försökte/försöker få dessa herrar och att det bara handlade om förhandlingar. Faktum är väl att det är de minst dolda försöken i ÖSK:s historia
AIK Saywee
2013-12-11 06:47
Mycket intressant och trevlig läsning om Samuel Mensah.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-12-11 06:39
Clipton, vi skall ta väl hand om Sam :)
Postat via SvenskaFans-appen
Östersund Clipton
2013-12-11 05:54
Ta väl hand om Sam. Här är hans story!
Örebro Jonas r
2013-12-10 23:53
Som sagt inget nytt. Det du hänvisar till står ju ord mot ord. Och det är väl knappast första gången som en organisation säger nåt utåt i media och nåt annat inåt. Aik har valt dialog med firman och det uppfattas av vissa att ger dem inflytande. Jag är säker på att firman varit ett större problem ifall man inte haft en dialog. jag avslutar nu detta då det känns off topic.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro utbytt
2013-12-10 22:45
@Jonas r:

Så du menar att det som framkommit om hur kriminella tagit sig in i AIK:s innersta kretsar är något "löjligt att spekulera om"? Det är sorgligt att övriga fotbollssverige står så handfallet inför det som sker. Sorgligt också eftersom jag känner så många väldigt trevliga AIK:are. Sorgligt att 100-200 "supporters" så fullständigt ska få förstöra för så många andra.
Örebro munken
2013-12-10 22:41
Hehe. Det allra löjligaste man kan läsa här efter en värvning är kommentarer i stil med "det visste jag minsann redan men jag avslöjar inte info som jag fått i förtroende" Vad är vitsen med att skriva det? Är det för att vinna skrytpoäng? Detta är ett anonymt forum där folk kan ljuga precis hur mkt som helst vilket gör inlägg av den typen helt meningslösa. Lycka till i svartvitt DG!
AIK Saywee
2013-12-10 22:33
Frisparkarna ...
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro go_osk (We are on the road again!)
2013-12-10 22:33
RÅP är en mittfältare med god fysik, helt okej tillslag och ett bra huvudspel. Jag vill minnas att han även spelade en del som mittback under sin första sejour i AIK.

Ge oss Dominic Chatto!
Örebro bison Forumkung
2013-12-10 21:46
Tycker personligen inte att RÅP påminner så mycket om Barsom alls.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Gentile
2013-12-10 20:48
vart inte mycket klokare beträffande RÅP !,Barsom,Nordback,Tjerna, många referenser, kanske en del av varje å det måste man ju säga att det låter djävligt intressant! den som lever får se!!
AIK Saywee
2013-12-10 20:36
RÅP är även lite av Nordback, ingen klen typ, står upp för sitt lag, om andra skulle falla ...
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-12-10 20:33
bison, du är bäst ! ... undrar om Sogen har något rykte om någon ingång? Visst fan är det tramsigt, detta med att vilja vara först. Det jag fått reda på i förtroende, det behåller jag inom mig, Officiellt blir det när det är officiellt, Men jag gillar spekulationer och sillagrejer alltmer, år för år, Fast man får ta många nypor salt :)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: