/fotboll/osk/forum/1540.aspx/fotboll/osk/forum/1540.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Glad
2014-03-08 20:52
Mycke snack om att ta tillbaka Nordin, för egen del tycker jag absolut inte det,otroligt överskattat, han har självklart varit bra och gjort mycket bra för ÖSK men nu är den tiden förbi,men cafe Java blir nog glada om han kommer tillbaka??.Tror faktiskt att nuvarande trupp håller bra för "mittenriket" i AS och det duger bra i återkomsten, i alla fall för mig. forza ÖSK
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Örebro minatankar (för sm-guld)
2014-03-08 20:33
@Benny Böckling:


När jag googlar honom verkar han vara hyggligt rutinerad och landslagsspelare. 25 år kan ju vara en idealisk ålder. Dessutom har vi redan flera spelare med afrikanskt ursprung, så av den anledningen kan det ju i bästa fall också vara bra om vi nu inte har någon egen talang som kan fylla rollen och det har vi inte f n.

Jag vill, om jag får vara lite fjärrskådare också, tro att man jobbar på Nordin, men att man behöver ha alternativ om man inte lyckas med honom.


Örebro Bäst när det gäller
2014-03-08 20:32
@Conjuration:


Jo det blev ju lite fel där men budskapet gick hem; jag tror på Pode i år. Visst han kommer inte göra tio mål i år men kan bli nyttig tror jag.
Benny Böckling
2014-03-08 20:25
@minatankar (för sm-guld):

Har noll koll på killen men jag hade ju hoppats på att man letat efter en rutinerad klassmittfältare som playmaker på mitten men nu tar man istället in en 25 åring från Zimbabwe som inte verkar ha några jättemeriter. Men men...
Örebro ÖSK-SUPPORTERN (Öppna Plånboken Sköldmark)
2014-03-08 20:24
Kan mycket väl bli en Flood på slutet.
Örebro Bäst när det gäller
2014-03-08 20:17
@T8:

Ja visst tusan menade jag utropstecken:) Har ärligt talat missat att du varit inne på det tidigare men som sagt jag tror du och jag kan få rätt till slut! En skadefri Pode med tränarnas förtroende och som får slå ur underläge det tror jag kan vara vad som behövs!
Örebro minatankar (för sm-guld)
2014-03-08 20:07
@Benny Böckling:


Känner du till spelaren eller är du fjärrskådare? ;-)
Benny Böckling
2014-03-08 20:03
@minatankar (för sm-guld):

Får se vad han går för. Spontant känns det tveksamt om han är något att ha.
Örebro minatankar (för sm-guld)
2014-03-08 19:54

Har tidigare skrivit att jag tror att man testar en mittfältare under lägret. Se länk.
Örebro either/or
2014-03-08 19:16
Det här är inte nytt och ni har nog sett det allihopa redan, men om inte så kolla. Crespo och Axén i studion och Wärlegård ställer flera bra frågor. Intressant och lite gripande när Alhassan pratar om Sierra Leone och sin familj där. Att lyckas i fotboll kan faktiskt vara på liv och död på riktigt på en del ställen i världen…

Gött också med Axéns engelska med intakta närkingska iiiiiii… :-)
Örebro ÖSK FANS
2014-03-08 18:54
Nej, Men med Nordin i laget får vi något som ingen mittfältare i ÖSK kan göra nu, nämligen hålla i bollen ibland..

Men en mittfältare måste in (behöver inte vara Nordin)...

Örebro ÖSK-SUPPORTERN (Öppna Plånboken Sköldmark)
2014-03-08 17:57
Dubbel
Örebro ÖSK-SUPPORTERN (Öppna Plånboken Sköldmark)
2014-03-08 17:57
Du skiftar åsikt väldigt mycket ÖSK FANS ;)

Jag tror på top 8 med en frisk RÅD och berisha. Något lägre utan dem
Örebro Gentile
2014-03-08 17:49
nja du T8 det räcker nog kanske inte,men det borde borga för att man kanske slipper spela med kniven på strupen ända in i kaklet,men det behöver ju nödvändigtvis inte vara Gerzic, för min del går det bra med någon annan konstruktiv kille! vänsterbacksplatsen ser jag inte som något stort problem då jag tycker att en yrkesman i fotboll ska kunna funka såväl till höger som vänster! eller som en av mina gamla tränare uttryckte sej " spela vänsterback kan man med lätthet lära upp en medelbegåvad chimpans till" sen placerade fanskapet MEJ som vänsterback!!hehe
Örebro ÖSK KRILLE (GFG 2015)
2014-03-08 17:46
Kalla mig idiot, eller vad ni vill, men själv är jag optimist och tror vi klarar oss med hyfsad marginal.

Hur som helst så kommer jag stå och stötta och hjälpa laget varje hemmamatch till en så bra placering som möjligt.

Hellre hjälpa än Stjälpa!

Heja SportKlubben!
Örebro T8
2014-03-08 17:29
ÖSK FANS: Men kommer Nordin så topp5 va? ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Gentile
2014-03-08 17:12
@ÖSK FANS:
det beror väl på vad tränarna har för ambitioner,skulle tro att man med nuvarande besättning å ett ultra defensivt spel skulle kunna klara sej kvar via lite uddamålssegrar hemma o kanske skava till sej några poäng borta,men jag hoppas ju liksom du att det finns ambitioner att kunna föra spelet såväl hemma som borta och dessutom kunna bjuda på rolig fotboll å
det räcker nog nuvarande manskap inte riktigt till tyvärr.
Örebro ÖSK FANS
2014-03-08 16:41
Pessimistisk, optimistisk eller neutral...på ett fritt forum får man väll tycka vad man vill!?

Jag tror ÖSK åker ut med dagens trupp. ..

Örebro Conjuration
2014-03-08 14:50
@Bäst när det gäller:


En riktig pessimist hade påpekat att titeln "årets stora frågetecken" kanske inte är något positivt, du menar förmodligen "utropstecken" :)
Örebro minatankar (för sm-guld)
2014-03-08 11:41
@minatankar (för sm-guld):


Även med RÅP i form behövs en ny innermittfältare. Nkili behövs som mittback om inte Berisha kommer tillbaka och vi kan inte bygga vårt mittfält på att Lumbana och Saeid ska hålla allsvensk kvalitet resp vara i form samtidigt.
Örebro minatankar (för sm-guld)
2014-03-08 11:29

@ÖSK FANS:


Alla vår forwards har speciella kvaliteter. Crespo är snabb och oberäknelig, Hasani en duktig targetplayer, Kalle har ett kreativt spelsinne och Pode kan se de djupa linjerna. Tror att alla dessa kvaliteter behövs och att därför ingen kommer vara helt given mer än en Crespo i form.
Örebro ÖSK FANS
2014-03-08 07:59
Absolut har Pode mycket boll i sig...det kan en blind se. Jag tror han kan peta Hasani och jag vet att PEO gillar han...Men jag tycker han ska spela släpande forward.. En bra mittfältare måste så klart in då jag tror RÅP är tillbaka förrän efter sommaruppehållet
Örebro T8
2014-03-07 23:44
Bäst när det gäller: Det var jag inne på redan runt jul när han sågades av typ alla. Bara hoppas vi får rätt. För du menade väl utropstecken? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Bäst när det gäller
2014-03-07 23:34
@ÖSK FANS:

Jag sticker ut hakan; Pode kan mycket väl bli årets stora frågetecken i ÖSK!

Nu kommer väl ett drev av pessimister och snäser av att han han i vart fall inte kan bli sämre än förra året:)
Örebro Matta
2014-03-07 20:19
Hagges blogginlägg på NA är klart läsvärda.
Väntar med spänning på berättelsen om Dr Hokuspokus.

//Mats
Örebro Jonas r
2014-03-07 16:51
ÖSK Fans: Det är ju inte tränarna som har sista ordet tyvärr. Sen skulle det inte se så bra ut ifall Peo gick ut å gnällde på klubben offentligt, tycker jag iaf. Apropå dialogmötet och att engagera medlemmarna: - Kolla på hur andra klubbar/föreningar lyckas engagera sina medlemmar. - Hur får ÖSK medlemmar att känna sig som en del av organisationen. Vem går till en fest där man inte känner någon? - Ge medlemmarna ett syfte som t.ex. hjälpa till ideellt runt matcherna osv. Så sätt får medlemmarna ett sammanhang och mening med sitt engagemang. - Fånga upp nya medlemmar direkt. Det är svårare ifall man varit passiv länge och helt plötsligt ska skifta till en aktiv medlemsroll. Detta har man faktiskt sett när man studerat föreningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Aspen.
2014-03-07 16:46
Dialogmötet drog tydligen inte särskilt mycket folk. Påminner mig att vårt kära Upprop föreslog möten direkt i anslutning med match. Det tror jag skulle locka fler, man är ju ändå på plats. Då kunde man locka med att dom som skickar in förslag/dialogförslag får köpa överblivna sittplatser till kraftigt rabatterat pris. Kryddar man det hela med besök från någon närstående laget skulle åtminstone jag komma. Nu till det negativa. Styrelsen uppträdande mot Uppropets medlemmar på förra årets stämma avskräcker från dialog. Man visade då att man inte klarar av en dialog.
Örebro Bastard on Parade
2014-03-07 16:18
@minatankar (för sm-guld):


Jag hade missat att informationen gått ut tidigare. My bad!

Håller med dig om att det vore bra om ÖSK på något sätt gör mer för att väcka engagemanget, men det är ingen enkel fråga. I inbjudan till dialogmötet skulle det kanske ha kunnat finnas med ett förslag till ämnen att diskutera eller möjligheten att skicka in frågor till ÖSK. Jag tror att vissa drar sig från att ställa frågor om det skulle vara ett möte som lockar mycket folk.

Det är ett mycket bra initiativ till dialogmöten annars. Det hoppas jag att ÖSK fortsätter med!
Örebro minatankar (för sm-guld)
2014-03-07 15:49
@Bastard on Parade:
Informationen om dialogmötet var ute tidigare än så men ändå för sent tycker jag. I den sista informationen borde det stått att det var en påminnelse. Antar att man vill ge möjlighet till dialog under andra former än vad den mer formella föreningsstämman normalt innebär. Även på dessa är det alldeles för få som normalt kommer och ännu färre som ställer frågor och ger synpunkter. Jag tror man kan locka fler både att komma och att delta i diskussioner, bl a genom ett lockade program och dessutom genom att man riktar intressanta frågor både i inbjudan och under mötena. Samtidigt är det få föreningar i Sverige som lockar några större skaror till sina möten om det inte är någon mycket aktuell fråga som rör barn eller egen ekonomi. Tror att medlemskapet mer behöver bygga på att man engagerar medlemmarna att hjälpa till under årets verksamhet, snarare än att de ska ha några procent i rabatt på en souvenir, om jag ska överdriva lite. I ÖSK får man dessutum en rad andra förmåner, men inte desto mindre tror jag på min grundtanke.
Örebro Bastard on Parade
2014-03-07 15:25
ÖSK Fans//

Det framgår ingenstans att tränarna är 100% nöjda med truppen. Om de inte är nöjda med truppen så är det ju inte något som de kan säga i media heller. Jag tror att de vill ha förstärkningar, men det måste sportgruppen med Sköldmark i spetsen leverera.

minatankar//

Tack! Ett förslag vore om informationen gick ut tidigare än 2 dagar före dialogmötet. Det krävs bättre förberedelser! Jag ser inte riktigt poängen heller med att ha samma information som kommer på föreningsstämman en vecka senare.
Annons: