/fotboll/osk/forum/1533.aspx/fotboll/osk/forum/1533.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Bäst när det gäller
2014-03-09 22:45
Först och främst vill jag faktiskt säga; ÖSK släpp Ngoma enligt principen "ingen rök utan eld".

Sen tycker jag dock det finns anledning att vara källkritisk när bilden som förekommer i artikeln är densamma av allt att döma som dyker upp om man googlar "Rihanna beaten". Svårt för artikelförfattaren att hitta en autentisk bild från polisanmälan mot Ngoma eller skandaljournalistik ja det spekulerar jag inte i då det är tillräckligt dålig publicitet för att ÖSK ska gå vidare ändå anser jag.
Örebro utbytt
2014-03-09 21:55
@minatankar (för sm-guld):

Så måste det ju rimligtvis vara. Om det vore så att man hittat uppgifterna men stoppat huvudet i sanden och hoppats på att "ingen skulle komma på det" så är det väldigt, ja rent ut sagt korkat. Förr eller senare hade det kommit fram och om det hade gjort det efter kontrakt skrivit så hade det bara varit än värre.

Vad som gör mig lite konfunderad är att det inte går att hitta några uppgifter alls om man googlar på t ex "court Donald Ngoma" / "crime Donald Ngoma" eller andra ord ihop med hans namn som kan ge vägledning om huruvida det blev ett rättsfall av den hustrumisshandel som beskrevs i artiklarna. Ingen är ju faktiskt skyldig förrän dom fallit. Kanske blev det aldrig polisanmälan av händelsen? Kanske är inte Zimbabwes rättssystem bäst i klassen? Kanske kan man muta sig förbi anmälan? Illa isf om media blir någon sorts inofficiell dömande instans, omöjlig att överklaga...
Örebro minatankar (för sm-guld)
2014-03-09 21:34
@either/or:


Jag tror för min del att de googlat men inte sett just denna artikel, precis som jag och flera andra missat. Det kan man ha synpunkter på naturligtvis. Men jag ser det som helt uteslutet att någon inom ÖSK läst artikeln och gått vidare ändå utan att ta reda på sanningshalten i den.
Örebro either/or
2014-03-09 21:20
Jag måste säga att det är faktiskt förbluffande att de inte ens har googlat Ngoma. Eller så har de gjort det och såg vad som står om honom men hoppades att inga andra skulle googla honom, men det känns ju ganska osannolikt. Nä skärpning! Faktum är att oavsett om det som står är helt sant eller inte så borde bara misstanken av att det är sant ha gjort att ÖSK inte hade tyckt att den här spelaren skulle vara något att testa. Nu börjar de backa när användare på det här forumet har uppmärksammat dem om artiklarna…Lite parodiskt faktiskt...
Örebro Gentile
2014-03-09 18:28
artikeln om ngoma finns på 3dje google sidan om man googlar hans hela namn donald ngoma,men digniteten hos sajten där artikeln ligger kan jag inte yttra mej om! Rubrik: What really happened,Donald and Tracy Ngoma
Örebro minatankar (för sm-guld)
2014-03-09 18:12
Örebro minatankar (för sm-guld)
2014-03-09 18:05
@DaSa:
I juni är det två år… En t f-tjänst har man "normalt" i några månader så det är inte bra för någon att man jobbar med den titeln så länge. Däremot kan man inte dra några slutsatser i dagsläget av informationen om provspelaren. Vi är flera som googlat på honom och inte funnit det som Bastard on Parade funnit. Agenter och talangscouter är inblandade och kontakt kan ha tagits direkt med våra tränare. Men visst ingår det i sportchefens administrativa uppgifter.
Örebro DaSa
2014-03-09 17:54
Stämmer uppgifterna och han inte ens får träna med ösk så måste det vara Sköldmarks sista affär. Är lite parodi att vi har haft en tf sportchef i över ett år...
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Gentile
2014-03-09 17:33
kolla in Ngomos hemklubb fc platinum s facebook sida, oxå djävligt strange måste jag säga,om man scrollar där dyker det upp någon slags Tidning i deras namn som påminner om Hänt extra eller nåt sånt! bara brudar o partajer!! jaja.. Afrika är annorlunda än Europa på gott och ont!
Örebro zxcv
2014-03-09 16:55
Märklig nyhetssida. Konstigt skrivna reportage om en del helskumma saker.
Kanske standard i Zimbabwe;)


Finns det sanning i detta så ska vi givetvis inte satsa på honom. Vi behöver inga svin.
Örebro Willy Foo Foo
2014-03-09 16:11
@utbytt:
Fast länk två verkar rätt trovärdig med citat från andra personer som uttalar sig. Hela händelseförloppet beskrivs rätt detaljerat så känslan är att detta är mer el mindre sant. Så han är nog rökt i ÖSK. Synd, för som spelare verkar han rätt intressant
Örebro utbytt
2014-03-09 15:59
@Gentile:

Visst, håller med. Vet vi egentligen vad "news24zim" är för källa?
Örebro Gentile
2014-03-09 15:45
visst , dessutom skall ju ingen dömas ohörd, man vet ju inget om zimbabvisk media det kan ju vara rent nonsens ,men finns det sanning i det hela vill i alla fall inte jag ha hit honom! får genom Wikipedia intrycket att Zimbabve är ett land i fritt fall eller förfall om man nu vill se det så,sanningshalten i deras inhemska media kanske ska ifrågasättas? vi får se.... fortsättning följer!
Örebro Jonas r
2014-03-09 15:24
ja det är alltid lätt att vara efterklok. När jag googlade på Ngoma kom bara info om hans fotbollsmeriter upp men men. Huvudsaken är väl ändå att ÖSK agerar nu när dem vet.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Gentile
2014-03-09 14:59
håller helt med tidigare skribenter,en enkel googling på hans namn så kommer ju detta upp! djävligt klantigt o nonchalant! nu behöver det ju inte ligga något i det hela men att man skulle ha vart helt ovetande är ju nästan ofattbart!
Örebro minatankar (för sm-guld)
2014-03-09 14:59
Call For Rain (Örebro) 2014-03-09 13:30 @ÖSK KRILLE (GFG 2015): Det är tydligt att NA läser i forumet. Tänk vad mycket matnyttigt de högavlönade snubbarna får serverade pp silverfat här. Bra att spelaren stoppas. En sådan människa ska varken familj eller lagkamrater behöva samsas med på liten yta. // Tror inte journalister på Na känner sig högavlönade. Medellönen i Sverige är drygt 30.000 kr/månad. Upplever att sportjournalisterna på Na bevakar mycket med begränsade resurser. Det vore oklokt både av dem och ÖSKs representanter om man inte bevakade detta forum, eftersom det med jämna mellanrum innehåller intressant information.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK FANS
2014-03-09 14:30
Så klantigt av ÖSK! Dom säger att dom känner spelaren väl men visste inte om detta? Eller var det bara kvalité på planen dom visste om?
Örebro utbytt
2014-03-09 14:14
Mer på samma tema från samma källa.
Call For Rain
2014-03-09 13:30
@ÖSK KRILLE (GFG 2015):


Det är tydligt att NA läser i forumet. Tänk vad mycket matnyttigt de högavlönade snubbarna får serverade pp silverfat här.

Bra att spelaren stoppas. En sådan människa ska varken familj eller lagkamrater behöva samsas med på liten yta.
Örebro Asbjörn#10
2014-03-09 13:25
Ogillar verkligen starkt att kritisera vår klubb men här är jag helt på Bastards linje. Om detta är en spelare som klubben säger sig ha koll på tyder det ju på att han funnits under någon form av bevakning ett tag, då MÅSTE en sådan här sak (oavsett om det nu är sant eller inte) på något sett fångas upp inom denna bevakningsradie.

Det tog ju endast ett par timmar från det att NA rapporterade om hans provspel tills det att länken om hans påstådda beteende fanns här på forumet.

Nej en onödig soppa har det oavsett utgång blivit av detta. Klubben ska dock ha en eloge för att man direkt går ut och såväl erkänner att detta har undgått dem som tar avstånd från det. De skulle ju annars lite mer bekvämt ha kunnat köra huvudet i sanden i det här läget och gått ut med att de inte vill kommentera saken vidare innan de vet mer men nu tar ju både Peo och Janne kraftigt avstånd direkt.

Hur som helst får man ju glädjande konstatera att en offensiv innermittfältare nu officiellt verkar finnas på klubbens önskelista!
Örebro Bastard on Parade
2014-03-09 12:55
@Karlstruum:


Instämmer. Bra agerat av ÖSK, men sånt där måste man hitta i ett tidigare skede tycker jag. Sedan finns det ju frågetecken för källan, men det är ändå oroväckande eftersom få personer låter sådana saker vara publicerade om man är oskyldig.
Örebro Karlstruum
2014-03-09 12:36
Bra agerat av ÖSK. Skönt att värdegrunden är en viktig pelare inom klubben. Men man hoppas ju att det inte är sant, oavsett om han har kunskaper nog för att lira i ÖSK eller i div.3. Man hoppas att sånt aldrig ska vara sant, tyvärr är det de alldeles för ofta.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK KRILLE (GFG 2015)
2014-03-09 12:32
NA-tv: Oklart med ÖSK:s provspelare.
Örebro ÖSK KRILLE (GFG 2015)
2014-03-09 10:56
 NA-tv: Berisha tillbaka med boll
Örebro Asbjörn#10
2014-03-09 10:44
Det är klart att man knappast får någon bra magkänsla över denna provspelare, men vi ska inte döma ut någon innan vi har mer kött på benen. Vi har som sagt ingen aning om hur seriös den där sidan är även om det tyvärr brukar kunna finnas en viss sanning i uttrycket "ingen rök utan eld".

Nej nu väljer jag att titta på del 3 av ÖSK i Portugal istället, älskar när dessa klipp är så pass långa som den här veckans har varit!
Örebro either/or
2014-03-09 10:26
@Bastard on Parade:


En mycket märklig artikel. Handlar om ett mycket grovt brott men blandas med vad som nog kan betecknas som rent skvaller om hans privatliv. Udda…Det känns verkligen inte som den mest seriösa nyhetssidan man har sett… Skulle det vara någon sanning bakom att han misshandlat sin fru så är han dock självklart under inga omständigheter välkommen till ÖSK. Klubben måste snacka med killen om de här uppgifterna.
Örebro ÖSK FANS
2014-03-09 07:58
Va är det för jävla idiot man tänker värva?! Snacka om panikvärvning! Ibland ska man förlåta en människa, men sånt här stinker!

Hoppas verkligen att artikeln är fel..
Örebro widemarsh
2014-03-09 00:42
För övrigt roligt att se Valdet Rama vara med och besegra Barcelona idag. Hoppade in och spelade sista 25 min, var oerhört nära en läcker assist till 2-0 men tyvärr missade lagkamraten läget Rama serverade. Vore kul att få se honom i ÖSK-tröjan igen någon gång, som han spelar nu vore han en enorm förstärkning. Riktigt tråkigt att vi inte kunde få ut mer av honom under 2012.
Örebro Bäst när det gäller
2014-03-09 00:36
Ang. Nordin: Naturligtvis var min fråga/mitt påstående en smula retorisk. Nordin tar plats så är det men måhända med en jargong som går hem. Jag anser att såväl Minatankar som Glad har sina poänger men jag är rätt övertygad om att Alec vet var han har Nordin. Frågan är bara om man bedömer att Nordin passar in i årets upplaga av ÖSK vilket få eller ingen av forumets kungar(:-)) kan veta!

Med andra ord, klubben vill så klart åt symbolvärdet men bara om prislappen är rätt och man får en känsla för att Nordin delar klubbens filosofi.
Örebro widemarsh
2014-03-09 00:05
Om det där stämmer ska han givetvis inte ens få komma och provträna. Hur noga kollar ÖSK upp de spelare de tar in för provträning? Frågan är hur säker källan är? Hittar bara en sida som skriver om detta, borde inte fler medier skrivit om det här. Han är ju ändå en landslagsspelare.
Annons: