/fotboll/osk/forum/1382.aspx/fotboll/osk/forum/1382.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Vinnartradition
2015-04-01 20:23
Jag hoppas att samtliga skribenter här inne tar sig till Norrköping på söndag. Vi kommer att bli rekordmånga på plats.

Innan matchen arrangeras det en stor uppladdning på plats i Norrköping. Mer information hittar ni på länken.

Tillsammans mot toppen - krossa Peking!
Örebro Åter till ståplats. (Sekt. E)
2015-04-01 20:06
Även om jag unnar både klubben och Crespo en rejäl försäljning vore det ju fantastiskt med en förlängning av kontraktet. Då kan vi kanske börja se fram emot ett guld, vilket vore guld värt. Hoppas vi ses på läktaren på Parken på söndag, i Sportklubbens spår för framtida segrar.
Örebro Aspen.
2015-04-01 19:26
Vi kan nog räkna med att Crespo inte är så lättsåld med tanke på hans skadehistorik
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Örebro josud
2015-04-01 19:19
Radiosporten analyserar ÖSK inför säsongsstarten. Kanske redan länkats men det har jag isf missat.
Örebro rirobban
2015-04-01 18:58
@Hahne:


Han gick/rörde sig obehindrat på ICA här om dagen! Tror han är tillbaka snabbare än väntat, men man plockar nog in ersättare ändå eftersom man vet Crespos skadehistorik, och kanske att han säljs till sommaren och att man då vill ha en redan klar ersättare att sätta in.
Örebro Hahne
2015-04-01 18:53
Örebro Hahne
2015-04-01 18:50
Samtidigt blir jag lite oroad över att man värvar en anfallare... man kan juh tolka det som att Crespos skada är värre än väntat eller att han fått något backslag i rehaben? något som hört något om detta blir lite orolig när det är såpass tyst som det är ... Hoppas Crespo är tillbaka innan man vet ordet av. Han kommer behövas, vill inte sätta alla pengar på en videovärvning :d
Saviour
2015-04-01 17:24
f.d. Saywee (avstängd via teknik ?) Efter Påsk skall jag ta ett samtal med Pernilla på SF, jag har ju varit med många år och upplevt så mycket. Hon skall helt enkelt få höra min version. Alla tillsammans når vi hur långt som helst :) Önskar alla svartvita fans en Glad Påsk!
Örebro Marta (hane)
2015-04-01 17:22
Redaktionen/
Jag medger att min kritik kanske borde varit bättre researchad i vissa avseenden. Som detta med avstängningarna (vad som sagts i dolda mailkonversationer eller bortsaxade inlägg har jag så klart ingen koll på).

Men faktum kvarstår att jag tycker att det är trist att vi har ett engagemang och flera som skriver klart dugliga analyser men som inte används. Vill bara lyfte att det är en viktig plattform som ni sitter på. Inte bara för oss... utan för också för ÖSK som varumärke. Använd den kompetens som finns här. Delegera till någon aktiv om ni inte hinner besvara centrala frågor o.s.v. Är ni i en down-period. Be om hjälp.

Osvaldo/ Håller med dig i vissa delar, men f.d. Mittåt som driver Eyravallen skrev först sina analyser här. Nu ser vi fler som drar sitt pick och pack och drar vidare. Jag vill förhindra det.

Gällande att jag inte var ute för att peppa, så är du korrekt ute. För tycker det funnits möjligheter att ta till sig av kritik innan. Men vill man lyfta sig ett snäpp nu och ta hjälp av de som vill så har jag inga åsikter om det. Jag tycker bara det är synd att det blivit som det blivit. En positiv artikel om ÖSK efter cup-semin hade säkert hamnat högt på löpsedeln.... t.ex....

Jag tycker bara laget är värt bättre och har följt forumet från den dagen det startade. Trist o det utarmades.
Örebro Osvaldo
2015-04-01 16:13
Jag hoppas att ni som skriker på redaktionens avgång har möjlighet att lägga den obetalda tid som det redaktionella arbetet kräver. Själv har jag inte det och kan leva med nuvarande situation (minus random forumnedstängningar) i väntan på att det kommer ett bättre alternativ (någon annan engagerar sig). Har tidigare jobbat inom publishing och vet att det krävs både mycket fotarbete och god planering för att få till en bra produkt. På Eyravallen samlas det mesta i nyhetsflödet kring Sportklubben och detta på ett föredömligt sätt. Kan tänka mig att det till viss del ställer till det för nuvarande redaktion, det material som ska publiceras måste till högre grad vara egenproducerat för att inte bli en karbonkopia av Eyravallen som i grund och botten bygger på material skapat av andra. Kan tänka mig att den, i min mening, lite väl gnälliga kritiken inte direkt gör att nuvarande redaktion känner sig överpeppade på att gå ut och skaffa fram bra innehåll. Gillar kritik, men se till att det konstruktiva inte utelämnas.
Örebro Arna-Tovic
2015-04-01 15:14
Finns det någon krönika på G från Kubanernas sida? Alltid uppskattad läsning!
Örebro ÖSK KRILLE (GFG 2015)
2015-04-01 14:57
NA-tv: Här är ÖSK:s sista minuten-lån.
Örebro mustard
2015-04-01 14:56
intervju..
Örebro Stoonken
2015-04-01 14:34
Skulle vara magiskt med ett Sportklubbenavsnitt innan helgen! Förstår att det är hektiska dagar så här inför premiären men ack så kul det vore!

Hur ser det ut Erik Wärlegård?
Örebro mustard
2015-04-01 14:28
Låter på Axén som att han har mycket höga förhoppningar på Seaton, kul!
Örebro Åter till ståplats. (Sekt. E)
2015-04-01 14:19
Är det någon som kunnat se fan-tv med Alex? För mig står den bara och laddar utan att komma igång.
Örebro Valderinho
2015-04-01 14:13
@Svartvitt-redaktionen:

Vad är det för Svartvitt redaktion som svär när man kommer med ett klargörande och skyller på några idioter som vi inte kan rå för!
Sen att komma med en pudel att "nu ska det bli ordning" är inte trovärdigt.
Att visa trovärdighet är att gå tillbaka i backspegeln och visa att man är mogen för uppgiften. Men som nu har hållit på och stängt ner detta forum visar bara på vilken dålig kontroll man har på detta forum. Bara för att några beter sig som idioter ska inte vi andra som vill diskutera och läsa om fotboll behöva lida.

Jag tycker ni i Svartvitt redaktion kan avgå! Men det fattar ni väl inte då ni har er själva att skylla för dessa uppkomna situationer som stängt forum, att inte stänga av vissa användare som beter sig som idioter och att inte plocka in krönikor och inför-match artiklar. Då ni inte klarar av dessa saker så borde ni fundera på om ni är mogna för uppgiften!
Örebro Sörebro
2015-04-01 13:59
Vill varna för risken att vi skapar en mobb mot redaktionen. Någonstans måste vi låta redaktionen förklara sig. Till viss del har de gjort det, men som några nämnde behöver vi få förklaringar till uteblivna artiklar och svar. Jag kan förstå att det finns många frågor bland oss som skrivit på forumet och är inne på svenskafans, men vi tjänar ingenting till att smutskasta varandra och lägga fram argument utan bevis. Att "gissa" något som hertig-karl gör leder inte till en konstruktiv diskussion.
Örebro Mr. Milton
2015-04-01 13:36
@Hertig_Karl:


Precis. Blanda inte ihop sak och sak. Att några användare tydligen gått banans (jag har varit spärrad men pga. att jag sa ifrån om politiska åsikter som förekom och då tydligen blev spärrad) hänger inte samman med den frånvaro av reportage, avsaknad av respons på inlägg som skribenter önskat publicera mm.

När t.o.m. centralredaktionen inte får tag på er för att tippa och dessutom skriver ut detta finns det t.o.m. svart på vitt och att då säga "tro inte på allt ni hört" känns riktigt dumt. Marta försöker få till en konstruktiv dialog med avsikten att få bättring och att då svara som ni gör dessutom med svordomar visar bara på att skifte behövs.
Örebro Hertig_Karl
2015-04-01 13:16
Örebro Svartvitt-redaktionen
2015-04-01 13:09
Marta (hane)//
Tro inte på allt du "har hört". Skicka mejl till e-postadressen så får du och ni som har frågor svar.

Kan nämna lite kort att vissa är långtidsavstängda och har fått vetskap om det. När det går så långt att man måste kontakta polis (hot om liv och död, hot i största allmänhet, kränkningar m.m. är inte acceptabelt någonsin) så behöver nog alla ta en paus och tänka till och se sig själva i spegeln vad fan man pysslar med. Älskar vi inte alla bara ÖSK?

Införrapport inför Peking kommer, var så säker.

//Erik gm Svartvitt-redaktionen
Örebro Lekiller
2015-04-01 12:41
[QUOTE=TommyS]Tack Lekiller! Gick Logi och Nordin för fullt? Var Nkili med? [/QUOTE] Nordin och Nkili körde på för fullt. Tror även Logi var med och körde hela passet.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Center
2015-04-01 12:31
När kommer "Anfallsbomben" som NA skrev att presenteras?
IFK Norrköping Cricka Hult
2015-04-01 12:17
Max Axeltryck//

Det är här ett av Sveriges bästa forum finns...

http://gopeking.net/gnaellbaenken/

Guldköping på Sv Fans besöks väldigt sällan...
Örebro Marta (hane)
2015-04-01 12:01
hellhandy/ Håller med och jag har själv inte tiden som behövs. Men när man struntar i att besvara folk som anmäler att man kan hjälpa till, struntar i att besvara/publicera krönikor, ej svarar när SF central kontaktar o.s.v. Då finns det nog andra som skulle göra jobbet bättre. Varför skulle inte vi kunna, när andra mycket mindre befolkade lag utan samma engagemang kan. Kan man samarbeta med ÖSK centralt, andra som startat vid-sidan-av-forum. Jag vet inte. Jag vill bara få till en förändring och ha en naturlig plats att hitta bästa infon om ÖSK.
Örebro Roswall
2015-04-01 12:01
Intervju med Axén från upptacktsdagen skulle jag tro.
Örebro m3z
2015-04-01 11:58
"Reklam för andra sajter, produkter eller andra typer av tjänster som inte berör Sportklubben är strikt förbjudet. Det är en tunn gräns mellan tips och reklam, vänligen kontakta redaktionen vid oklarheter."

Lika bra att börja med det :)
Har uppdaterat mitt forum med ett "tippa matchen" funktion.
Har även funderat lite på artiklar fast mer i blogg form, att alla användare kan skriva en artikel som publiceras automatiskt utan att passera mig först.
Värkar ju onekligen som att det finns ett behov :)
Länktips: oskfans.se
Örebro Max Axeltryck
2015-04-01 11:39
Ja, vi är ju faktiskt ett av Sveriges hetaste forum, så låt oss nu använda oss av det inför några lika viktiga som spännande veckor som följer. Var t ex inne och kollade Pekings forum nu: Sex inlägg under senaste dygnet varav fyra skrivna av egna fans. Stor skillnad mot vårt forum.
Örebro helldandy
2015-04-01 11:28
Under en allt för lång tid har det redaktionella arbetet på denna sida varit mer än lovligt styvmoderligt behandlat. Jag tror vi alla förstår att det krävs tid, vilja och engagemang för att hålla det redaktionella vid liv, och att det är svårt för de flesta, hur stor viljan än är, att få ihop alla livstrådar för att få det att fungera.

Det är ju dock synd när en så fin plattform för nyheter, intervjuer, skribenter och fria tankar går om intet. Så det är mycket bra att det tas initiativ till att försöka få till en förändring.

För att få till ett ökat publikintresse, för att kunna konkurrera dragningkraftsmässigt med hockeyn och för att skapa drag kring ÖSK måste många bitar falla på plats. SF-sidan är en viktigt del av det. Ringar på vattnet kan ju bara skapas om någon kastar den första stenen.
Örebro TommyS
2015-04-01 11:27
Tack Lekiller! Gick Logi och Nordin för fullt? Var Nkili med?
Annons: