/fotboll/osk/forum/1255.aspx/fotboll/osk/forum/1255.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Bastard on Parade
2014-12-04 00:36
Varken Nordin eller Sobralense verkar få en chans hos IFK Göteborg:

"Vad är tanken med Gerzic och Sobralense?
– Att de antingen blir kvar i ÖSK eller att vi hittar något annat. På samma sätt är det med Malick Mané. Han är kvar i Australien tills vidare, men ambitionen är att hitta en ny klubb åt honom."

Den där Mats Gren verkar vara duktig på att höja markandspriset på sina spelare. Man kan ju i alla fall låtsats att man vill behålla spelarna... Hoppas ÖSK kan lösa dessa spelare på något sätt nu!
Örebro Bastard on Parade
2014-12-03 21:54
@Pedretti:


Nordin är inte klar, utan hans låneavtal har gått ut. IFK Göteborg drar igång träningen nästa vecka, men Nordin frågade ÖSK om han fick vara med och köra fys för att hålla igång.
Örebro Pedretti
2014-12-03 21:29
Känns skönt att Nordin är kvar till sommaren, vem vet hur den ekonomiska situationen ser ut då? (ifall Crespo blir såld)
Det är kanske då ÖSK börjar värva istället med tanke på den "lilla" storleken på truppen det snackades om.
Örebro Sparkabolleninimål
2014-12-03 21:14
Någon som har koll på hur eidur presterat? Har han varit ordinarie? Är det troligt att han kan bli back-up till Moberg och mr nyförvärv?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK-Karl
2014-12-03 20:05
@Telle:


I Göteborgs trupp verkar det ju vara häftigare att hylla kriminella. Eller hur Alvbåge? Har aldrig gillat att våra fd spelare buats ut, men är det det någon som förtjänar att buas ut matchen lång så är det Alvbåge. Har satt mig in mer hur han skrev och tyckte. Det är så f-rbannat lågt. Det han menar med skämt kan inte ens gå hem i Göteborg hoppas jag?

Förstår att spelare därifrån hellre spelar i ÖSK om de får nästan lika hygglig lön. Här på forumet kan vi kasta skit hit o dit, men att inte Alvbåge fattar att (eller så gör han det) media hakar på vad han säger visar på en mycket låg iq-nivå.
Örebro fläskläpp
2014-12-03 19:03
Nordin kvar året ut
Benny Böckling (Daniel Björnquists vänsterdojja)
2014-12-03 18:07
Rapport från "säsongens" första träning. Eidur ser ut att ha växt till sig rejält sen sist och Tobbe Nilsson tycker jag är värd en plats i truppen bara för sitt skägg.
Örebro Telle
2014-12-03 17:16
Tveksamt om det skämtet ens hade gått hem i Göteborg... ;)
Örebro Telle
2014-12-03 17:14
Äh, om han nyss har tagit körkort är det väl klart att han hellre vill fira hjul i Örebro...
Örebro Bastard on Parade
2014-12-03 13:41
@TommyS:


Jag tänkte på det också. IFK Göteborg drar dock inte igång träningen förrän den 8 december. Han kan ha fått tillåtelse av IFK Göteborg att träna med oss för att hålla igång, eller så är låneavtalet kanske skrivet fram till sista december.
Örebro TommyS
2014-12-03 13:22
ÖSK:s facebooksida skriver "En stor dag. Nordin kom med bilen till första träningspasset. Grattis till körkortet!" Det är klart att vi grattar Nordin till körkortet, men den stora grejen är väl att han finns på ÖSK:s träning? För det var väl ÖSK:s träning? Eller?
Örebro Bastard on Parade
2014-12-03 13:19
@Matte86:


Självklart ska han få chansen, men baserat på det jag har sett av honom så tycker inte jag att han är tillräckligt bra helt enkelt. Jag tyckte han såg intressant ut första säsongen i Syrianska, men därefter så känns det inte som att han har utvecklats i rätt takt. Vad jag har förstått, efter att ha pratat med vänner som följer Syrianska, läst i deras forum och sett några matcher i år, så har Somi gjort en helt OK säsong. Är det tillräckligt bra för att bli startspelare i Allsvenskan?

Jag vill ha in spelare som är bättre än de alternativ som redan finns i truppen och jag tycker inte att Somi är det. Skulle det vara sig så att han gör bra ifrån sig och imponerar på Axén så är ju det jättebra förstås, men jag tror inte det kommer att hända.
Örebro Lekiller
2014-12-03 08:17
[QUOTE=DaSa]Sen så tror jag att vi måste värva minst två nya anfallare om Crespo säljs. Har en känsla av att det är Crespo som gör att Pode får sina lägen. Har svårt att se att Pode fixar att skapa lägen på egen hand. [/QUOTE] Här håller ja med dig. Försvinner Crespo så kan det bli tufft.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Lekiller
2014-12-03 08:13
[QUOTE=DaSa]Lekiller/ Håller inte riktigt med om att nuvarande grundtrupp är tillräcklig för att hålla sig kvar, vi såg att vi klarade oss utan Nordin mot Elfsborg men tror inte att den redan skakiga backlinjen blir bättre med Wiktorssson/Eidur. Nu tror inte jag att vi inte kommer att värva ngr fler, men om det skulle ske så tror jag att startelvan nedan kommer på ngn av de fem sista platserna. Jansson Hagge - Moberg - Eidur - Daniel B Yasin - RÅP - Nordmark - DG Crespo - Pode [/QUOTE] Skrev att jag tyckte att grundtruppen ser ok ut. Självklart behöver den spetsas. Det behövs väll alltid spets för sticka ut ifrån mängden. En ny mittback och lösning på Nordin/Sobra frågan så bör ju inte truppen bli mycket sämre än den gångna säsongens trupp. Så säg 3 spelare som primärt måste lösas på ett eller annat sätt för att ligga på samma nivå som förra säsongen. 3 av säg 18-20 man i en trupp. Det bör väll innebära att truppen i grunden är ok eller? Självklart, om man får drömma så skulle väll ÖSK behöva förstärka på nästan varje position för att kunna utmana de stora elefanterna på riktigt. Men där är vi ju inte nu, ekonomiskt o.s.v.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro DaSa
2014-12-03 07:52
Sen så tror jag att vi måste värva minst två nya anfallare om Crespo säljs. Har en känsla av att det är Crespo som gör att Pode får sina lägen. Har svårt att se att Pode fixar att skapa lägen på egen hand.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Örebro DaSa
2014-12-03 07:50
Lekiller/ Håller inte riktigt med om att nuvarande grundtrupp är tillräcklig för att hålla sig kvar, vi såg att vi klarade oss utan Nordin mot Elfsborg men tror inte att den redan skakiga backlinjen blir bättre med Wiktorssson/Eidur. Nu tror inte jag att vi inte kommer att värva ngr fler, men om det skulle ske så tror jag att startelvan nedan kommer på ngn av de fem sista platserna.

Jansson
Hagge - Moberg - Eidur - Daniel B
Yasin - RÅP - Nordmark - DG
Crespo - Pode
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Syrianska FC Matte86
2014-12-03 01:00
Somi testas av ÖSK

http://eyravallen.se/2014/12/01/somi-testas-av-osk/
Syrianska FC Matte86
2014-12-03 00:56
jag tycker det är helt fel att döma ut Gabriel Somi man bör ge han chansen och han har gjort det bra i Syrianska .... gå ner till Behrn Arena o kolla på honom !!
Örebro Gnell Strömberg (alla heter Daniel i Örebro)
2014-12-02 17:36
Victor Grodaas
Örebro Nikki Sixx
2014-12-02 12:39
Norrmannen är ju Frode Grodås son. Köp!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Bastard on Parade
2014-12-02 12:23
NA skriver om provspelare. * Gabriel Somi - 23-årig vänsterback från Syrianska. * Smajl Suljevic - 20-årig innermittfältare från Dalkurd. 1 mål och 1 assist förra säsongen. * Victor Grodås - 22-årig vänsterback från IK Hödd som spelar i Adeccoligan, alltså motsvarigheten till Superettan. (uppdaterade detta, NA har skrivit fel. Han fyller snart 23 och heter Grodås och inte Grodas." Spontant så känns väl inte någon av dem hyperintressant, men det är väl den här typen av värvningar som är aktuella med vår plånbok för tillfället. Jag ser nog hellre Ring och Björnqvist konkurrera om vänsterbackspositionen, men jag har ju inte sett norrmannen så ska inte döma ut honom.
Örebro Lekiller
2014-12-02 11:20
[QUOTE=minatankar (för sm-guld)]Jag tror du kan vara helt lugn vad gäller klubbens insikt i att man bl a behöver en duktig mittback. Spelarinvest föreslår inga spelare. Det är inte deras uppgift. De tar ställning till de spelare ÖSK föreslår. Man har en lång lista över potentiella spelare inom och utom landet för varje position i laget. Och denna jobbar man med året om, inte minst nu under Silly Season. Vinterfönstret är öppet mellan 8 januari - 31 mars. [/QUOTE] Jag håller med! Än så är det ingen fara på taket. Litar fullt på att Axen och ledning vet vad man vill ha. Sen om allt går i lås tillslut återstår att se. Tycker man ändå har en helt ok grundtrupp så som den är. Visst försvinner Crespo så kommer det märkas, men då lär man ju få en annan ekonomi att utgå ifrån också. Håller även med om att prio 1 bör vara att lösa Nordin och ev. Sobra. Crespos öde avgör inte riktigt ÖSK själva ju.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro minatankar (för sm-guld)
2014-12-02 11:14
@Gammaligemet:


Jag tror du kan vara helt lugn vad gäller klubbens insikt i att man bl a behöver en duktig mittback. Spelarinvest föreslår inga spelare. Det är inte deras uppgift. De tar ställning till de spelare ÖSK föreslår.

Man har en lång lista över potentiella spelare inom och utom landet för varje position i laget. Och denna jobbar man med året om, inte minst nu under Silly Season. Vinterfönstret är öppet mellan 8 januari - 31 mars.
Örebro Gammaligemet
2014-12-02 11:00
En riktigt bra mittback måste in!! Hoppas ni vet hur viktig Wikström var för ÖSK s försvar...

Vakna ÖSK och spelarinvest!!
Örebro minatankar (för sm-guld)
2014-12-02 09:36
Det är många som mejlat till redaktionen för SvartVitt i olika frågor utan att ha fått svar. Detsamma har gällt de som mejlat centralredaktionen. Jag tror emellertid på att mejla två personer i centralredaktionen och redaktionen för SvartVitt för kännedom. En av tre borde väl reagera ändå?!
Örebro DaSa
2014-12-02 08:11
På Degens forum ryktas det om att Wiktorsson vill hem och att Degen vill ha honom. Jag tycker det låter som en bra övergång:)
Örebro DaSa
2014-12-02 07:16
Är för tidigt att sia om resultat nästa säsong. Men jag ser redan fram emot mötena med Norrköping. Deras mittfält sett riktigt vasst och välbalanserat ut. Johansson och Sjölund som mittlås och Bärkroth som matar Kamara (den sämre) med passar.
Örebro DaSa
2014-12-02 06:59
Sen så kanske man vill avvakta med vb tills vi vet hur det blir med Sobra. Jag ser gärna en mer defensivt inriktad back med Sobra framför. Hans defensiva arbete har en del att önska:)
Örebro DaSa
2014-12-02 06:55
Jag har svängt om Ang. Prion på nyförvärv. Precis som Minatankar skrev så borde fokus vara att säkra Nordin och Sobra först samt behålla Crespo. Då har vi en "garanti" på att vår offensiv kommer att fungera. I "värsta" fall om pengarna tar slut så får vi kalla hem Eidur och fortsätta spela DB som vänsterback.

Sen kanske man kan chansa med ngn av vänsterbackarna som det ryktas om, båda borde vara billiga lösningar.
Örebro Telle
2014-12-01 20:15
Behovet av en vänsterfotad vänsterback kändes inte lika angeläget under hösten, då vi inte alls har använt ytterbackarna i anfallsspelet på samma sätt under Alex ledning som under P-O:s. Det skulle ändå vara intressant att se om spelet skulle förändras med en vänsterfot. Björnquist har gjort det väldigt bra i år, tycker jag, men det märks ändå att det offensiva spelet på hans kant har blivit lidande. (Även om det som sagts inte har gjort så mycket under hösten, då mittfält och framför allt anfallarna har presterat som de har gjort.) Tycker rent allmänt att Alex har anpassat spelet bättre efter den befintliga truppen än P-O, även om det förstås är svårt att jämföra eftersom de delvis har haft haft olika spelare till förfogande.
Annons: