/fotboll/osk/forum/1254.aspx/fotboll/osk/forum/1254.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Bastard on Parade
2014-12-04 15:50
@pemo:


Så länge de är kontrakterade av ÖSK så har de rätt att träna med a-laget. Djurgården blev ju t.ex. dömda för kontraktsbrott för några år sedan när de försökte frysa ut Kennedy Igboananike genom att flytta ned honom till U19-laget. Låneavtalet för både Nilsson och Sigurbjörnsson lär ha gått ut så att de skulle kunna vara med och träna när försäsongen drog igång igen.
Örebro Sten Hårdh
2014-12-04 15:26

Immitation
Örebro Sten Hårdh
2014-12-04 15:13
Bengaler
Örebro pemo
2014-12-04 14:49
Frågan nu är väl hur bra kontroll ÖSK har haft på Eidur under förra året. Eftersom han är åter och tränar, så måste de väl ha l i t e koll på honom. Eller är det bara en kutym, att kontrakterade ( men utlånade ) spelare skall vara med och träna fram till dess att fönstret öppnar.
Min gissning är att Eidur har större chans till fortsatt spel i ÖSK än vad Tobbe Nilsson har. Trots allt har ju Nilsson varit med och spelat Husqvarna ur SE.
Någon som har sett hur han har agerat som mittback?
Örebro Bastard on Parade
2014-12-04 14:13
@Gammaligemet:


Jag tror chansen är extremt liten att Spelarinvest investerar i någon av dem. De är helt enkelt för gamla och det finns ingen potentiell avkastning i dessa spelare. Att de sedan genom bra prestationer indirekt ökar värdet på andra spelare som Spelarinvest har investerat i tror jag inte de bryr sig om.

Det är nog upp till ÖSK att lösa Nordin och Sobralense för att de ska spela i ÖSK. Sobralense känns inte rimlig tyvärr då hans lön, inklusive delbelopp av signon, är extremt hög. Hans nästa kontrakt är troligen hans sista, alternativt nästsista, på elitnivå. Det är således inte troligt att han vill gå ned i lön om han inte har något annat alternativ, men nu har han ett kontrakt att spela ut hos IFK som ger honom en otroligt bra lön samtidigt som han går som bosman en sista (?) gång efter säsongen.
Örebro Gammaligemet
2014-12-04 13:46
Måste kännas skit för Nordin och Sobra att bli så totalt dissade av Green...

Marknadsvärdet skönk ännu mer när Green nämde att dom absolut inte finns med i deras framtida planer..

Nu är det straffspark för ÖSK... Vakna spelarinvest...

Gud vad detta forum är dött i sillasillatider....

Örebro Roswall
2014-12-04 09:37
Vad jag förstår har Eidur spelat sammanlagt 35 matcher under 2014 varv 4 för ÍBV Vestmannaeyjar i Europa League, där han dessutom har varit kapten. Vad jag kan se så har han spelat mittback i alla matcher för ÍBV Vestmannaeyjar och mb i Sandes Ulf alla matcher förutom en, då spelade han högerback. Den matchen förlorade Sandes med 0-2. Skönt då att vi har det tätt på högerbacksplatsen!
Örebro Jekl
2014-12-04 08:54
Tror att eidur har varit i stort sett ordinarie sedan han kom till Sandnes i augusti. Han har spelat 8 matcher från start i tippeligan iallafall. Tror att han kan ha växt endel som spelare sedan han var här sist, så kan absolut se honom som ett av mittbacksalternativen. Hur som helst så tycker jag att vi måste värva in en startspelare på den positionen. Så kan vi ha Moberg, eidur, ny plus nkili och Ekstrand-hamren som backup
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Gnell Strömberg (alla heter Daniel i Örebro)
2014-12-04 08:48
SI: Skaka fram pengar!
Örebro KalleTeodor
2014-12-04 07:06
@BoP Det där var ju solklara besked. Varken Nordin eller Sobra ingår i IFKs planer för kommande säsong. Det är alltså helt upp till ÖSK att försöka förhandla. Toppen! Jag var lite orolig att Jörgen Lennartsson skulle se annorlunda på saken än vad Stahre gjorde...
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Roswall
2014-12-04 01:03
Kul av Kalmar!
Länktips: kffoutlet.se/
Örebro Bastard on Parade
2014-12-04 00:36
Varken Nordin eller Sobralense verkar få en chans hos IFK Göteborg:

"Vad är tanken med Gerzic och Sobralense?
– Att de antingen blir kvar i ÖSK eller att vi hittar något annat. På samma sätt är det med Malick Mané. Han är kvar i Australien tills vidare, men ambitionen är att hitta en ny klubb åt honom."

Den där Mats Gren verkar vara duktig på att höja markandspriset på sina spelare. Man kan ju i alla fall låtsats att man vill behålla spelarna... Hoppas ÖSK kan lösa dessa spelare på något sätt nu!
Örebro Bastard on Parade
2014-12-03 21:54
@Pedretti:


Nordin är inte klar, utan hans låneavtal har gått ut. IFK Göteborg drar igång träningen nästa vecka, men Nordin frågade ÖSK om han fick vara med och köra fys för att hålla igång.
Örebro Pedretti
2014-12-03 21:29
Känns skönt att Nordin är kvar till sommaren, vem vet hur den ekonomiska situationen ser ut då? (ifall Crespo blir såld)
Det är kanske då ÖSK börjar värva istället med tanke på den "lilla" storleken på truppen det snackades om.
Örebro Sparkabolleninimål
2014-12-03 21:14
Någon som har koll på hur eidur presterat? Har han varit ordinarie? Är det troligt att han kan bli back-up till Moberg och mr nyförvärv?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK-Karl
2014-12-03 20:05
@Telle:


I Göteborgs trupp verkar det ju vara häftigare att hylla kriminella. Eller hur Alvbåge? Har aldrig gillat att våra fd spelare buats ut, men är det det någon som förtjänar att buas ut matchen lång så är det Alvbåge. Har satt mig in mer hur han skrev och tyckte. Det är så f-rbannat lågt. Det han menar med skämt kan inte ens gå hem i Göteborg hoppas jag?

Förstår att spelare därifrån hellre spelar i ÖSK om de får nästan lika hygglig lön. Här på forumet kan vi kasta skit hit o dit, men att inte Alvbåge fattar att (eller så gör han det) media hakar på vad han säger visar på en mycket låg iq-nivå.
Örebro fläskläpp
2014-12-03 19:03
Nordin kvar året ut
Benny Böckling (Daniel Björnquists vänsterdojja)
2014-12-03 18:07
Rapport från "säsongens" första träning. Eidur ser ut att ha växt till sig rejält sen sist och Tobbe Nilsson tycker jag är värd en plats i truppen bara för sitt skägg.
Örebro Telle
2014-12-03 17:16
Tveksamt om det skämtet ens hade gått hem i Göteborg... ;)
Örebro Telle
2014-12-03 17:14
Äh, om han nyss har tagit körkort är det väl klart att han hellre vill fira hjul i Örebro...
Örebro Bastard on Parade
2014-12-03 13:41
@TommyS:


Jag tänkte på det också. IFK Göteborg drar dock inte igång träningen förrän den 8 december. Han kan ha fått tillåtelse av IFK Göteborg att träna med oss för att hålla igång, eller så är låneavtalet kanske skrivet fram till sista december.
Örebro TommyS
2014-12-03 13:22
ÖSK:s facebooksida skriver "En stor dag. Nordin kom med bilen till första träningspasset. Grattis till körkortet!" Det är klart att vi grattar Nordin till körkortet, men den stora grejen är väl att han finns på ÖSK:s träning? För det var väl ÖSK:s träning? Eller?
Örebro Bastard on Parade
2014-12-03 13:19
@Matte86:


Självklart ska han få chansen, men baserat på det jag har sett av honom så tycker inte jag att han är tillräckligt bra helt enkelt. Jag tyckte han såg intressant ut första säsongen i Syrianska, men därefter så känns det inte som att han har utvecklats i rätt takt. Vad jag har förstått, efter att ha pratat med vänner som följer Syrianska, läst i deras forum och sett några matcher i år, så har Somi gjort en helt OK säsong. Är det tillräckligt bra för att bli startspelare i Allsvenskan?

Jag vill ha in spelare som är bättre än de alternativ som redan finns i truppen och jag tycker inte att Somi är det. Skulle det vara sig så att han gör bra ifrån sig och imponerar på Axén så är ju det jättebra förstås, men jag tror inte det kommer att hända.
Örebro Lekiller
2014-12-03 08:17
[QUOTE=DaSa]Sen så tror jag att vi måste värva minst två nya anfallare om Crespo säljs. Har en känsla av att det är Crespo som gör att Pode får sina lägen. Har svårt att se att Pode fixar att skapa lägen på egen hand. [/QUOTE] Här håller ja med dig. Försvinner Crespo så kan det bli tufft.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Lekiller
2014-12-03 08:13
[QUOTE=DaSa]Lekiller/ Håller inte riktigt med om att nuvarande grundtrupp är tillräcklig för att hålla sig kvar, vi såg att vi klarade oss utan Nordin mot Elfsborg men tror inte att den redan skakiga backlinjen blir bättre med Wiktorssson/Eidur. Nu tror inte jag att vi inte kommer att värva ngr fler, men om det skulle ske så tror jag att startelvan nedan kommer på ngn av de fem sista platserna. Jansson Hagge - Moberg - Eidur - Daniel B Yasin - RÅP - Nordmark - DG Crespo - Pode [/QUOTE] Skrev att jag tyckte att grundtruppen ser ok ut. Självklart behöver den spetsas. Det behövs väll alltid spets för sticka ut ifrån mängden. En ny mittback och lösning på Nordin/Sobra frågan så bör ju inte truppen bli mycket sämre än den gångna säsongens trupp. Så säg 3 spelare som primärt måste lösas på ett eller annat sätt för att ligga på samma nivå som förra säsongen. 3 av säg 18-20 man i en trupp. Det bör väll innebära att truppen i grunden är ok eller? Självklart, om man får drömma så skulle väll ÖSK behöva förstärka på nästan varje position för att kunna utmana de stora elefanterna på riktigt. Men där är vi ju inte nu, ekonomiskt o.s.v.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro DaSa
2014-12-03 07:52
Sen så tror jag att vi måste värva minst två nya anfallare om Crespo säljs. Har en känsla av att det är Crespo som gör att Pode får sina lägen. Har svårt att se att Pode fixar att skapa lägen på egen hand.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Örebro DaSa
2014-12-03 07:50
Lekiller/ Håller inte riktigt med om att nuvarande grundtrupp är tillräcklig för att hålla sig kvar, vi såg att vi klarade oss utan Nordin mot Elfsborg men tror inte att den redan skakiga backlinjen blir bättre med Wiktorssson/Eidur. Nu tror inte jag att vi inte kommer att värva ngr fler, men om det skulle ske så tror jag att startelvan nedan kommer på ngn av de fem sista platserna.

Jansson
Hagge - Moberg - Eidur - Daniel B
Yasin - RÅP - Nordmark - DG
Crespo - Pode
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Syrianska FC Matte86
2014-12-03 01:00
Somi testas av ÖSK

http://eyravallen.se/2014/12/01/somi-testas-av-osk/
Syrianska FC Matte86
2014-12-03 00:56
jag tycker det är helt fel att döma ut Gabriel Somi man bör ge han chansen och han har gjort det bra i Syrianska .... gå ner till Behrn Arena o kolla på honom !!
Örebro Gnell Strömberg (alla heter Daniel i Örebro)
2014-12-02 17:36
Victor Grodaas
Annons: