/fotboll/osk/forum/1177.aspx/fotboll/osk/forum/1177.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro go_osk (We are on the road again!)
2015-02-10 22:14
Johan Andersson är ett intressant namn, men jag anser att han inte stått för tillräckligt med poäng de senaste säsongerna.
Örebro Sten Hårdh
2015-02-10 21:52
Två domare i Sverige gripna för matchfixning
Örebro DaSa
2015-02-10 21:42
Om man skall sammanfatta träningslägret så blir det följande:
- Daniel B har tagit pole position i kampen om högerbackplatsen. Kändes faktiskt som Hagge hade gett upp redan innan Daniel gjorde sin kanonmatch.
- Om man skall gå efter omdömena från denna sida så har Eidur spelat till sig mittbacksplatsen bredvid Moberg (finns inte i denna värld att han kommer att bli petad av Nkilli). Jag är fortfarande inte helt övertygad om att Eidur håller allsvensk toppklass som krävs för att vi skall kämpa om medaljerna.
- Om Axen är nöjd med Eidur så är det all in på en ytter. Av de spelare som har diskuterats här så ser jag helst Johan Andersson.
- Äntligen är en riktig vänsterback på plats, tror att det kommer att ge oss en dimension.
- Gillar inte att hylla och tro på spelare som är uppskrivna på forumet men även jag tror och hoppas att Kalle får sitt genombrott i år. Ser mycket hellre honom på topp än Pode. Gör han 5-10 mål under våren så kan det mycket väl vara han som blir såld och inte Crespo.
Örebro Sten Hårdh
2015-02-10 21:29
@Bulten i Boo:


Jag menar PL - Nåt dyslektiskt anfall jag haft senaste tiden tydligen. Sorry
Örebro Sten Hårdh
2015-02-10 21:29
.
Örebro minatankar (för sm-guld)
2015-02-10 18:06
@Bastard on Parade:


Ja du BoP, eftersom jag känner dig ganska väl och vet att du både kan mer om fotboll än jag och är mer ödmjuk än jag är, så är det inte konstigt att vi har olika uppfattningar om detta :-)

Vad du kan om marknadsföring och PR har jag ingen aning om. Du kanske slår mig även där. Jag tror ändå på att man behöver synas och sticka ut hakan om man ska röra om på en stor marknad.

Varken spelarna, klubben eller supportrarna får vara rädda för att förlora eller rädda för att något slår tillbaka. Man behöver riskera för att vinna. Man behöver riskera både bollförlust, poängförlust, prestigeförlust och ekonomisk förlust. Om man ska vara försiktig och alltför ödmjuk och söka trygghet tror jag inte på att man blir framgångsrik om man befinner sig i en tuff och konkurrensutsatt marknad, som t ex inom fotbollsbranschen.

Återigen tycker jag att vi ska sopa banan med motståndarna. Gör vi inte det
i varje match så kan vi ändå ta det med glimten i ögat och med en klackspark.
Det roligaste är ju många gånger "tugget" före, under och efter matcher. :-)
Ras Tafari
2015-02-10 16:54
Jag instämmer med BoP o BiB !!!

Finner inget nöje i att hetsa ...
Örebro Bulten i Boo
2015-02-10 16:36
@Bastard on Parade:
Håller med. Det var ju därför som alla till slut smålog åt Dalas uttalande varje år efter 1994 om att "i år tar vi guld, vi är bättre nu än 1994". Å andra sidan var det ju befogat inför 1994, men då minns jag å andra sidan inte om han sa så. Tror inte det.
Örebro Bastard on Parade
2015-02-10 16:24
Jag tycker att det är helt ok att vara kaxig om man kan backa upp sina uttalanden med prestationer. Det ser ju bara löjligt ut om man får storstryk efter att man själv har sagt att man ska krossa motståndarna. Zlatan kan snacka och prestera, men man skrattar ju bara åt andra som försöker härma honom. Det är ju ingen som skulle ta BP på allvar förra året om de inför varje match skulle ha sagt att de skulle vinna med t.ex. 3-0. Pressen ökar ju på det egna laget dessutom. Vilken supporter skulle vara nöjd med spelarna/tränarna om de underpresterar sett till vad de har sagt att de ska prestera?

Visst kan man säga mycket med glimten i ögat, men det kan slå tillbaka på en själv också.
Örebro Gudjonsson
2015-02-10 15:53
Sten Hårdh // Jag tillhör dem som är förbannad för denna behandling. Örebro hamnar i någon sorts medieskugga. Något som jag också nämnt att de talar om i Offisides podcast.

Nu är jag trött på att vara förbannad på detta och önskar inget annat än att Örebro förklarar krig mot alla inför den allsvenska starten. Lag ska krossas. AIK, DIF, HIF, MFF, IFK etc har ju pajastrupper... Som Minatankar brukar skriva. Stick ut hakan, var lite kaxiga (både supportrar och klubb) för om vi förlorar "so what"?

Ras Tafari
2015-02-10 15:33
Jag tillhör "falangen" som hellre vill ha en ytter än en mittback,
som det ser ut i dag förstås.

Anfall är bästa försvar :)
Örebro Roswall
2015-02-10 14:49
@go_osk (We are on the road again!):


Får nog plocka bort ö och å från länken.
Örebro go_osk (We are on the road again!)
2015-02-10 14:28
Här är för övrigt en länk till Kubanernas kampanjsida inför bortapremiären. Nedräkningen visar hur långt det är kvar till det att information släpps. Det blir med största sannolikhet vårt största bortafölje någonsin! Edit: korrigerat!
Örebro go_osk (We are on the road again!)
2015-02-10 14:21
@Sörebro:


Om truppen förstärks med en bra ytter är vi med och slåss om topplaceringar. I alla fall fram till nästa transferfönster!
Örebro Sörebro
2015-02-10 12:41
Jag kan inte låta bli att ha en positiv känsla inför denna säsong. Kanske för att känslan är god bland vännerna mina, men fått en boost efter Dynamo.

Örebro Bulten i Boo
2015-02-10 12:40
@Ras Tafari:
Nej, Ras Tafari. Jag såg att Sten skrev "PM" i helgen (när han jämförde klassen på en ligamatch i England och ÖSK:s match och jag tänkte att, ja han menar nog Premier League, men när han nu upprepat fortsätter att skriva "PM" så tänker jag att jag har säkert missat nåt. Att engelska högstaligan har bytt namn, till "Premier Mastership" eller vad som helst. Jag har förgäves googlat på "PM" och min fråga var därför helt ärligt menad.
Ras Tafari
2015-02-10 12:24
Gissar att han menar PL,
bara vanlig fantasi räcker ibland ...
Örebro Bulten i Boo
2015-02-10 12:21
Ursäkta en korkad, vad betyder "PM"?
Sten Hårdh.
2015-02-10 12:03
@Gudjonsson:
En riktig känsla. T ex efter en AS-omgång har jag funnit nyheterna och referatena om PM-omgången nästan alltid före AS i AB och Exp. Längre ned kommer AS. Kan bara gissa att deras analyser ger till vida att det är intressantare för läsarna att läsa om PM och CL före AS. Något jag var inne på häromdagen. Och när man scrollat ned till AS- och svenska lag repotagen får ovan nämnda svenska lag företräde. Där nere i ett lite hörn kan du ev hitta några rader om ÖSK matchen. Såvida man inte mött någon av de stora i AS. Och när ÖSK väl mött tex AIK och ÖSK tex har vunnit kommer inslaget vara vinklat mot "AIK-krisen" och inte om ÖSK segern. Alltså mer om hur AIK kunde förlora snarare än om ÖSK:s styrka. Stor komik är annars hur Expressens och Aftonbladets löpsedlar inom Örebro och omnejd kan slå upp stort om ÖSK-segern, trots den lilla artikeln inuti tidningen. Lite grovt uttryckt men ungefär så. Vi är inte bara på bakgården utan inne i sandkistan på bakgården. Vi får njuta av att njuta på BA.
Sten Hårdh.
2015-02-10 11:59
@KalleTeodor:
DIF, AIK, Malmö samt Blåvitt kommer alltid få publiciteten. Get used ;0) Därefter kommer HeIF. Dessutom största städerna som ger mest klick och tittare (bortsett från Helsingborg. Men media har alltid gillat HeIF också)) Tror det är svårt att påverka i stort så länge inte Örebro kommer få fram samma kontinuitet som Malmö och kommer ut i Europa på allvar
Örebro KalleTeodor
2015-02-10 11:37
Det jag blir mest irriterande över är att när IFK Göteborg spelade mot Dynamo i Atlantic cup var det direktsänd rapportering. När ÖSK sedan spelar final mot samma lag i samma turnering oxh dessutom är närmare en seger än vad IFK var så genererar det knappt en notis.
Postat via SvenskaFans-appen
Ras Tafari
2015-02-10 10:17
Tror att det handlar om något mer,
än storleken på svenska städer.
Ras Tafari
2015-02-10 10:16
ÖREBRO är väl en storstad,
i jämförelse med Borås och Solna ...
Örebro Gudjonsson
2015-02-10 10:04
Lekiller // Precis, tänkte lite mer andra journalister. Jag tycker bara att de borde vara mer intresserade av Allsvenskan i allmänhet, som jag är. Men tydligen så är de bara intresserade av "sina" lag i storstäderna och hoppas istället på att få skriva om Champions League istället...

*Bara en känsla :)
Ras Tafari
2015-02-10 09:13
Sådärja ...

Dagens pappersNA handlademest om den för många irriterande sporten,
men jag gillar ÖREBRO ...

... staden fyller många år i år,
och tänk om det "omöjliga" och efterlängtade,
kunde hända.

De stora nationella sporterna Fotboll och Ishockey rockar fett, även om fotbollen inte riktigt startat tävlingsmatcherna, men det ser mycket bra ut:)

Några rader om Wiken, som tänker spela allsvenskt 2020 om jag räknat rätt.

Nora-Pershyttan klättrar vidare uppåt ?

Förresten, jag har bytt nick, men det har väl ingen större betydelse, det är väl innehållet i inlägget som skall bemötas eller ignoreras om det inte scrollats bort ...
Örebro Lekiller
2015-02-10 00:06
[QUOTE=Gudjonsson]Går det att göra en efterlysning någonstans på en journalist som faktiskt såg ÖSKs match mot Dinamo Moskva? [/QUOTE] NA:s utsända ska väll inte vara allt försvåra att få tag i? Men misstänker du menar journalister boende utanför länets gränser.
Postat via SvenskaFans-appen
Kung Oscar
2015-02-09 23:26
Missing People ?
Örebro Gudjonsson
2015-02-09 22:23
Går det att göra en efterlysning någonstans på en journalist som faktiskt såg ÖSKs match mot Dinamo Moskva?
Örebro Sten Hårdh
2015-02-09 21:54
Wikström drar på sig skorna för Nora-Pershyttan
Örebro Häståvagn.
2015-02-09 20:53
Tror att Kalle kan bli årets utropstecken, tidigare har hans hinder varit att han har varit för tunn, nu ser han ut att ha lagt på sig en del nödvändiga muskler. Han har gjort en riktigt bra försäsong, det enda bekymret är väl bara hur man får in honom, Crespo och Pode i en startelva, men det är ett lyxproblem.
Annons: