/fotboll/osk/forum/1118.aspx/fotboll/osk/forum/1118.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Lekiller
2015-04-01 12:41
[QUOTE=TommyS]Tack Lekiller! Gick Logi och Nordin för fullt? Var Nkili med? [/QUOTE] Nordin och Nkili körde på för fullt. Tror även Logi var med och körde hela passet.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Center
2015-04-01 12:31
När kommer "Anfallsbomben" som NA skrev att presenteras?
IFK Norrköping Cricka Hult
2015-04-01 12:17
Max Axeltryck//

Det är här ett av Sveriges bästa forum finns...

http://gopeking.net/gnaellbaenken/

Guldköping på Sv Fans besöks väldigt sällan...
Örebro Marta (hane)
2015-04-01 12:01
hellhandy/ Håller med och jag har själv inte tiden som behövs. Men när man struntar i att besvara folk som anmäler att man kan hjälpa till, struntar i att besvara/publicera krönikor, ej svarar när SF central kontaktar o.s.v. Då finns det nog andra som skulle göra jobbet bättre. Varför skulle inte vi kunna, när andra mycket mindre befolkade lag utan samma engagemang kan. Kan man samarbeta med ÖSK centralt, andra som startat vid-sidan-av-forum. Jag vet inte. Jag vill bara få till en förändring och ha en naturlig plats att hitta bästa infon om ÖSK.
Örebro Roswall
2015-04-01 12:01
Intervju med Axén från upptacktsdagen skulle jag tro.
Örebro m3z
2015-04-01 11:58
"Reklam för andra sajter, produkter eller andra typer av tjänster som inte berör Sportklubben är strikt förbjudet. Det är en tunn gräns mellan tips och reklam, vänligen kontakta redaktionen vid oklarheter."

Lika bra att börja med det :)
Har uppdaterat mitt forum med ett "tippa matchen" funktion.
Har även funderat lite på artiklar fast mer i blogg form, att alla användare kan skriva en artikel som publiceras automatiskt utan att passera mig först.
Värkar ju onekligen som att det finns ett behov :)
Länktips: oskfans.se
Örebro Max Axeltryck
2015-04-01 11:39
Ja, vi är ju faktiskt ett av Sveriges hetaste forum, så låt oss nu använda oss av det inför några lika viktiga som spännande veckor som följer. Var t ex inne och kollade Pekings forum nu: Sex inlägg under senaste dygnet varav fyra skrivna av egna fans. Stor skillnad mot vårt forum.
Örebro helldandy
2015-04-01 11:28
Under en allt för lång tid har det redaktionella arbetet på denna sida varit mer än lovligt styvmoderligt behandlat. Jag tror vi alla förstår att det krävs tid, vilja och engagemang för att hålla det redaktionella vid liv, och att det är svårt för de flesta, hur stor viljan än är, att få ihop alla livstrådar för att få det att fungera.

Det är ju dock synd när en så fin plattform för nyheter, intervjuer, skribenter och fria tankar går om intet. Så det är mycket bra att det tas initiativ till att försöka få till en förändring.

För att få till ett ökat publikintresse, för att kunna konkurrera dragningkraftsmässigt med hockeyn och för att skapa drag kring ÖSK måste många bitar falla på plats. SF-sidan är en viktigt del av det. Ringar på vattnet kan ju bara skapas om någon kastar den första stenen.
Örebro TommyS
2015-04-01 11:27
Tack Lekiller! Gick Logi och Nordin för fullt? Var Nkili med?
Örebro Lekiller
2015-04-01 11:13
En kort rapport ifrån dagens träning: Seaton, RÅP, Mensha körde vid sidan om. Seaton va bara med någon halvtimme. Blev sedan intervjuad av NA och SR? Crespo ej med alls inte Hagge heller. Nordmark gick av med hårt lindat lår. Annars såg det ut att vara bra fart. Mycket spel på små ytor.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Marta (hane)
2015-04-01 11:05
Skickat detta till Pernilla nu. Tycker ni likadant kanske ni ska maila henne också. ------------------------------- Jag blev uppmanad att ta kontakt med dig gällande vår icke-fungerande SF-redaktion. Vi är många på SF:s ÖSK-forum som tycker att vår redaktion under en längre tid misskött sitt uppdrag och vill få till ett byte. Jag satte igång en diskussion idag som du själv kan gå in och läsa. Gjorde ett inlägg 09:39 i namnet Marta (hane) som fler verkar hålla med om där jag beskriver problematiken. Det finns även förslag på lösningar i forumet efter detta. Exempelvis att man får anmäla sig och att vi utlyser en omröstning. Problemet är att redaktionen som det är nu, blivit enväldig och klipper bort obekväma åsikter. Jag har själv inte drabbats av det än, men sett många exempel på det. Trots att åsikterna förts fram i saklig ton. Man struntar vidare i att ta in reportage (eller ens besvara försök att få dem publicerade). Detta trots att man själva inte publicerat något sedan 9/2-15. De har heller inte gått att nå för Er när ni sökt kontakt, vilket är högst beklagligt då det finns mängder av fans som gladeligen hade kommenterat (t.ex. allsvenska tipset) Visst finns det fler sidor att söka info på, men jag antar att ni vill att SF ska vara den naturliga knytpunkten och infopunkten. Det är den i mångt och mycket fortfarande, men förmodligen tyvärr inte så länge till om inget görs. Det finns ett stort intresse kring ÖSK och många har en vilja att hjälpa till, men just nu så håller denna vilja på att kvävas. Vore oerhört synd om forum och innehåll på sidan utarmas och man börjar söka sig till andra sidor, vilket redan har börjat hända. Hoppas att du kan se över detta, eller maila vidare till rätt person.
Örebro Max Axeltryck
2015-04-01 10:57
tempen börjar stiga nu inför söndag.. "minst tretti, förti grader" för att citera Karlsson på taket. Härligt!
Örebro DaSa
2015-04-01 10:32
Lite besviken är jag efter nattens affärer och missade sådana. Kul med Seaton, men vore kul att veta om det finns ngn utköpsklausul i kontraktet. Jag är emot att låna in icke etablerade spelare utan en sådan, är okey att låna en spelare som man vet kommer att gå in och leverera utan klausul.

Hade gärna sett Alex i ÖSK , känns som han är närmare att utmana startspelarna i ÖSK än Mensah/Nkilli. Så lite dåligt att man inte hade klart alla detaljer med Östersund innan man förhandlade klart med Alex och Syrianska.
Örebro Broarn
2015-04-01 10:32
Även om det är synd att vi inte fick Michel - är det bra att vi fick behålla Mensah. Som någon annan skrev här, minns jag också honom när han spelade för Östersund. Tyckte det var ett riktigt kap när vi fick honom till Sportklubben.
Nu har han varit skadad och inte riktigt kommit tillbaka till sitt vanliga jag - men jag tror på honom som en kommande A-lagsspelare!
Örebro Mr. Milton
2015-04-01 10:28
Jag har varit spärrad en lång tid under oklara omständigheter och håller numera till på ett annat forum. Dock är jag den första att erkänna att jag saknar tiden på Svartvitt och ställer gärna upp på en allmän resning.

Efter mina duster via e-post med någon (okänd vem) på Svartvitt-redaktionen bör jag nog hålla mig i bakvattnet för att inte missgynna hela diskussionen. Dock är jag absolut med på ett allmänt upprop för ett utbyte av befintlig redaktion som fått tillräckligt många chanser att bättra sig. PM:a mig gärna vad ni vill att jag ställer upp med så kommer så bli fallet. Några mer längre utläggningar härinne kommer det dock inte bli från min sida så länge situationen är som den är utan då får ni istället komma till det andra forumet.
Örebro Marta (hane)
2015-04-01 10:19
Sörebro/ Det är, i mina ögon, direkt katstrofalt, att inte hugga direkt på ett sådant erbjudande.
Örebro Marta (hane)
2015-04-01 10:18
Kalle/ Jag mailar denna Pernilla. Men tror att vi kanske behöver vara fler, om ni nu håller med. Kan vi rösta fram en redaktion som Aspen föreslår, så vore det ju fantastiskt. Jag tänker dock att man som redaktion kanske inte behöver skriva allt själv. Räcker långt att använda sig av den kompetens och vilja som finns på forumet. Att man kan hjälpas åt. Men det får helt enkelt inte stå att man inte lyckas nå ÖSK:s redaktion när det ska kommenteras tips. Vi är ju på sitt sätt en viktig del i ÖSK:s marknadsföring. Det behöver tas ansvar för. Visst utgår även ett litet arvode när man sitter i redaktionen? Förmodligen inget stort, men ändå ensignal om att man inte bara kan skita i det man är satt att utföra. Har man en down-period så behöver man be om hjälp. Tycker ni som mig får ni gärna gilla mitt inlägg 09:39 så kan jag hänvisa till det när jag mailar Pernilla.
Örebro Sörebro
2015-04-01 10:12
Håller helt med. Det måste bli en bättring från redaktionen. Jag har själv skrivit till dem utan att få svar.
Efter att ha följt detta forum flera år har jag sett att det finns många bra och långa inlägg som skrivs, så det finns kompetens att skriva både inför-rapporter som allmänna artiklar om ÖSK.
Jag har skrivit det tidigare, men får vi någon kontakt med nuvarande redaktionen och behöver de hjälp så är jag gärna med att skriva artiklar.

@Marta (hane):

Örebro Arna-Tovic
2015-04-01 10:09
En jamaicansk anfallare måste ju vara snabb. Det finns liksom inget alternativ.
Örebro KalleTeodor
2015-04-01 10:03
Aspen och Marta: Kontakta Pernilla på centralredaktionen med era tankar. Hon har lovat mig att ta tag i problemet. Jag har också skicka in artikelförslag med varierande återkoppling från svartvitt-redaktionen. Redaktionen gjorde en kraftansträngning under några veckor men sedan har de tappat igen och inte skrivit någonting sedan Portugal. Den befintliga redaktionen har fått många chanser. Det är kanske dags att de kliver åt sidan nu och lämnar över skutan till någon annan.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Aspen.
2015-04-01 09:57
Det vore intressant med rapport av någon forumskribent från dagens träning.
Utgår från att NA kommer vara där med filmkamera och redovisa hur ÖSK tänkt och hur man scoutat Seaton.
Nu får vi se vad Alex kan göra med honom på de 2-3 träningarna före matchen i Norrköping. Sedan är det 3 dagar till nästa mach. Det blir övertid för att få ihop detta.
Örebro Aspen.
2015-04-01 09:49
Jag har givit Martas inlägg om hanteringen av detta svart/vita forum en tumme. Tycker inte det räcker så jag skriver ett inlägg också.
Det måste till en bättre hantering av forumet. Jag vill se att en redaktion röstas fram bland de seriösa ÖSKare som skriver här på forumet.
Örebro Marta (hane)
2015-04-01 09:45
Hmm reviderar mitt uttalande om Alex efter att ha läst färdigt hela artikeln, men tycker ändå att det visar på ansvar. Och Mensah har jag faktiskt positiv inställning till. Minns honom som ett bestående minne från S1-sejouren när han flög fram längs kanten i Östersund. Tror han har ngt fint i sig. Men i hård konkurrens på kanten, så hade det naturlitvis varit bättre att satsa på backsidan.
Örebro Stoonken
2015-04-01 09:40
Lekiller:
Tack för svar!

Ståhl:
Ska försöka skriva ihop några rader.
Örebro Marta (hane)
2015-04-01 09:39
Nu måste jag fråga mig... och Er.... Var befinner sig vår SF-redaktion? Inte en artikel sedan lägret, onåbara av SF centralt när vi tippas på en fin placering i SF:s tips. Inte en rad om final i cupen. Okontaktbara, ojämna bedömningar i vad som får skrivas. Artiklar som inte publiceras trots att man mailar in dem pga lättja?

Ska årets flipp-tippade lag verkligen supporterrepresenteras på detta sätt?

Har det hänt något som gör att det blivit så här, så har jag all respekt för det, men visst måste det finnas någon som kan ta över flaggan i sådana fall.

Finns ju många lysande skribenter här som skriver välformulerade, välgenomtänkta inlägg dagligdaggs. Problemet blir ju att de försvinner bland allt annat när de inte kan publiceras som artikel.

Jag vill se en skärpning! Kan vi få till ett upprop kring detta? Kan vi kanske var till mans kontakta SF centralt för en uppsnäppning?


För övrigt tycker jag det verkar klokt med en ung, lovande hungrig kille på lån, medan Crespo vilar sig i form. Finns en option är det naturligtvis bra... men jag tror inte vi kan gapa efter för mycket.

Synd dock med backen... men samtidigt så får vi inte ge vika i förhandlingar bara för att komma i mål. Då hade det snart varit genomskådat i framtida förhandlingar. Samtidigt som det kanske hade gett fel signaler till befintlig trupp.
Örebro Ståhl
2015-04-01 09:27
Stoonken//
Om du ska på träningen, skriv gärna en liten rapport här sen. Mest sugen på ett omdöme på Seaton och om Crespo är med på något moment!
Örebro Lekiller
2015-04-01 09:25
[QUOTE=Stoonken]Någon som har koll på när dagens träning drar igång? Är det 10.00 som vanligt? [/QUOTE] Klockan 10 ska det vara.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Stoonken
2015-04-01 09:24
Någon som har koll på när dagens träning drar igång? Är det 10.00 som vanligt?
Örebro KalleTeodor
2015-04-01 08:36
Nu har jag kollat lite statistik och Lushtako gjorde sju poäng (3 mål och 4 assist) säsongen 2011. Samma säsong gjorde Rama tio poäng (8 mål och 2 assist).

Rama kom etta i ÖSKs interna poängliga, Lushtako tvåa.
Örebro D. McGrain
2015-04-01 08:35
Bra med ett lån istället för panikköp och jag behåller gärna Mensah.
Annons: