/fotboll/osk/forum/1072.aspx/fotboll/osk/forum/1072.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Svartvitt forever
2015-04-30 06:14
ingeguld 23.14: "Sen startar han upproret för att få hem sin gunstling Nordin." Du verkar fast besluten göra det här till ett forum för att svärta ner folk med ogrundade anklagelser. Det känns tjatigt men tyvärr nödvändigt att åter upprepa att uppropet för två år sedan inte hade något alls med Nordins eventuella återkomst att göra, jag var själv med, utan syftade till en allmän uppryckning i klubben, inte minst ifråga om kommunikationen med medlemmar och fans. Och alla de punkter uppropet pekade på har också förbättrats klart. Att du framhärdar och kallar ett konstruktivt och sakligt upprop - som inte krävde någons avgång för den delen - för "uppror" är alltså både felaktigt och i synnerhet respektlöst både mot de som stod bakom det och alla de som skrev under det. Har du inte fått ur dig all din frustration nu och kan delta i konstruktiva - om än kritiska - samtal om klubben i våra hjärtan? Kan vi sluta älta om personer som inte kan försvara sig? -------------------------------------------------------- Vad gäller matchen ikväll så känns det som att det kan gå hursomhelst. Gör HIF första målet blir det oerhört svårt, men om vi gör första målet och dödar det spöket, så vinner vi.
Örebro Bäst när det gäller
2015-04-30 00:19
Har faktiskt en bra känsla inför imorgon, tror på 1-1 och ett litet steg i rätt riktning. Minns samtidigt tillbaka till matchen för två år sen då jag satt på läktarplats och sa att detta kan vara det sista vi får se av Sammy. Han hade då precis blivit uppsnurrad och frånsprungen av Kennedy och i ren desperation lagt sig raklång i en obstruktion för att få en framrusande Kennedy på fall. Strax utanför straffområdet. Sammy var sinnebilden av en sköldpadda där och då och dessvärre främsta minnesbilden från senaste mötet på Behrn. Så låt oss vända blad och öka på poängskörden med 100 % eller mer imorgon! Och en sak till kan vi inte försöka bli fler Örebroare än Hammarbyare imorgon på Behrn? Pinsamt faktiskt men det mesta tyder ändå på att Hammarby är i majoritet imorgon på vår hemmaplan. Undrar om inte Lagrell kan överväga att tvångsdegradera oss för "bristande uppslutning" ändå, det ryktas om det faktiskt!
Örebro Center
2015-04-29 23:41
@ingeguld:
Med risk att bli avstängt också gissar jag att han stängdes av för att han kritiserade en oantastlig skribent här inne. Jag kritiserade också strax innan samma skribent , eller rättare sagt sa att kvalitén stigit här inne sedan han försvann, och det inlägget försvann i cyberrymden som en oljad blixt...typ...utan förklaring. Därefter kom MT:s inlägg om samma person, i lite hårdare men trots allt konstruktiva ordalag, och sedan har jag inte sett röken av honom här inne. Lite Gulag typ.. Om jag inte skrivit inom en vecka här inne efter ovan text så åkte jag också ut. F.ö delar jag @Svartvitt forever:s synpunkter. Ge er på folk som kan försvara sig. Annars får lite Masugns-forum-vibbar av detta forum just nu (Leksands hockeyforum för er som ej vet). Flera nya Nick som kryper fram under sina stenar i motgång och kaskad-kastar upp sina psykologiska frustrationsspyor. Som någon sorts latent aggression som man väntat tio år på rätt tillfälle att få kasta upp. Men visst, alltid kul med nya skribenter Imorgon får ÖSK sin bästa publiksiffra på två säsonger. Du är inbjuden till festen. Kommer du?
Örebro ingeguld
2015-04-29 23:22
@Tusse Batong:


Jaaa, släpp in Sääw imorgon på topp ihop med Nordahl, kan ju inte bli sämre, får jag se lirarna farsan talar om, även Mossberg o någon på mitten som hette Leif någonting??? Men inte de ens vann guld fast farsan säger att vi hade sveriges bästa målvakt. Ösk har försökt i mer än 100 år, tror inte ens det tar 10 är för Ökk att nå målet.
Örebro ingeguld
2015-04-29 23:14
@Svartvitt forever:


Ok, då ber jag om ursäkt att han var klubbdirekttör istället för ordförande. Jag känner honom också vad det nu spelar för roll. Han drog som en avlöning i vanlig ordning när han får mothugg. Så låt oss se tillbkaks då på 1989 eller åren efter. Vi hade ju ett kanongäng och då en av sveriges bästa tränarem för att inte tala om åren efter. Men Gö, f-låt minatankar han drog till Rynninge. Efter det har han tappat min respekt o många andras. Sen startar han upproret för att få hem sin gunstling Nordin. Hade väl varit bättre att direktörn stannat i Ösk tills vi fått ett guld eller två???

Vad är han avstängd för??? Dessutom varför i h-vete skall det vara så snällt här??? Är Ösk oantastligt i stan, den egen okrönta kungen Axén verkar tro det, ett par förluster till sedan skall han ha kicken, han har inte presterat ett skit, släpp stöddpettern till Rynninge där han hör hemma.
Benny Böckling
2015-04-29 23:06
@Mr. Milton:

Som det sett ut hittils så har det varit jämt skägg på den punkten.
Örebro Mr. Milton
2015-04-29 22:54
Allt jag begär av grabbarna som får chansen att starta imorgon är att de visar större engagemang än Svartvitts redaktion.
Örebro Sparkabolleninimål
2015-04-29 22:44
[QUOTE=ingeguld]Hahaha, kommer vi över 11.000, är du på riktig eller skall du stå o snurra vändkorset hela kvällen??? Provocerar jag dig, aj, aj, då bör du nog vakna upp och se vad mupparna gjort o gör med en klubb som borde vunnit AS minst tre ggr och cupen lika många ggr. Jag tycker det är piss att vi inte vunnit ett skit o kommer att åka ur igen, vems är felet??? Faktiskt till stora delar ditt som bara får gå till BA o slippa kärringen där hemma o vara nöjd med att Ösk klarar sig kvar. Kan du inte hålla med om att det är klappruttet att vi ingeguld har efter alla år??? 3 poäng imorgon, tror du på det själv med en trupp full av sopor o en tränare som säkert innan match skrivit på försvarstalet??? Undrar var han skall placera Nordin imorgon??? Bästa vore ju vid en spelautomat, vi kommer få däng imorgon också, så enkelt är det. Samariterna inom svensk fotboll, det är Ösk, försök o fatta det. [/QUOTE] haha borde kanske inte ge mig in i debatt här men... till att börja med så har jag årskort tillsammans med tjejen. vore ju konstigt att leva med någon man vill undvika? Skulle inte säga att jag är provocerad, bara så tråkigt med all negativt. påhopp mot Nordin känns också onödigt. vart var du i höstas? Då var vi ett av Sveriges bästa lag. Det är i stort sätt samma killar på plan idag med några undantag, så värdelösa är de inte. hoppas du inte missar matchen imorgon. Det blir nog kul och en riktigt folkfest även om det såklart skulle vara roligare om man fick byta ut några hammarbyare mot öskare på läktaren. Över 10 000, det törs jag lova ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Svartvitt forever
2015-04-29 22:32
Ingeguld 19.44:
"Dessutom är ju minatankar medskyldig till att vi aldrig fått ett guld, han var ju ordförande i flera år, inte fan var det bättre då, sen drog han iväg med svansen mellan benen."

Frustration är en sak, Ingeguld, men du kliver över anständighetens gränser när du kommer med personangrepp, dessutom bevisligen falska sådana, mot en signatur som dessutom är förhindrad att skriva och försvara sig.

Vem tror du egentligen att Minatankar är? Jag känner honom, och han har definitivt aldrig varit ordförande i ÖSK, ej heller har han varit skyldig till uteblivna framgångar tidigare för ÖSK. Däremot var han klubbdirektör 1989, ett år då klubben vände ett stort ekonomiskt underskott och drog in fler sponsorer än andra klubbar i Allsvenskan det året.

Jag skriver inte det här för att hylla Minatankar, men det går för långt när man offentligt skriver lögner om folk.

Jag tycker att en ursäkt vore på sin plats, och att du därefter börjar bli konstruktiv i din kritik och avhåller dig från invektiv som "kärring" samt direkta svordomar, vilket drar ner nivån på ett forum som länge har haft en hög nivå.
Örebro zxcv
2015-04-29 22:24
ingeguld// Är du full?
Örebro ingeguld
2015-04-29 22:10
@Sparkabolleninimål:


Hahaha, kommer vi över 11.000, är du på riktig eller skall du stå o snurra vändkorset hela kvällen???

Provocerar jag dig, aj, aj, då bör du nog vakna upp och se vad mupparna gjort o gör med en klubb som borde vunnit AS minst tre ggr och cupen lika många ggr. Jag tycker det är piss att vi inte vunnit ett skit o kommer att åka ur igen, vems är felet??? Faktiskt till stora delar ditt som bara får gå till BA o slippa kärringen där hemma o vara nöjd med att Ösk klarar sig kvar.

Kan du inte hålla med om att det är klappruttet att vi ingeguld har efter alla år???

3 poäng imorgon, tror du på det själv med en trupp full av sopor o en tränare som säkert innan match skrivit på försvarstalet??? Undrar var han skall placera Nordin imorgon??? Bästa vore ju vid en spelautomat, vi kommer få däng imorgon också, så enkelt är det. Samariterna inom svensk fotboll, det är Ösk, försök o fatta det.
Benny Böckling
2015-04-29 21:00
Fina resultat ikväll. Det tragiska är ju dock att man redan i omgång 6 ska behöva hoppas på andra lag genom omgångarna.
Men, men... Tar vi ledningen imorn vinner vi.
Kom igen nu Sport!
Örebro Sparkabolleninimål
2015-04-29 20:23
@ingeguld nu har du provocerat klart va? om du nu är seriös så har vi förstått att du är sjukt besviken och missnöjd med det mesta runt ösk nu. har du något konstruktivt att komma med så får du gärna dela med dig, men att allmänt spy galla här på forumet hjälper nog varken dig, oss andra eller killarna i laget. nu fixar vi 3 poäng imorgon så det börjar spridas lite positiva vindar i stan! stod i na att det är 3000 hammarbyare. det är endast på den kortsidan? det måste såklart vara fler om man räknar in övriga sittplats. kommer vi över 11000?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ingeguld
2015-04-29 20:01
" Alla var i träning i dag men det är ändå några som är lite småslitna, säger Kjäll."

Klart som fan de blir slitna, dom spelar ju en hel match i veckan, skicka ut soporna på ett vanligt jobb så blev väl hela gänget sjukskrivna efter tre dar, ja, eller Nordin efter två, för han rör sig ju knappt på plan, tur bollen kommer till han ibland så han inte somnar helt.
Örebro Tusse Batong
2015-04-29 18:07
@Tusse Batong:

Olle Sääw, säger bara Olle Sääw. Kult!
Hammarby Glader
2015-04-29 15:31
@Yoon:s laserblick:

Nej, men Lena borde vara desto gladare. Kanske hennes bil?
Eller vilken random difare som helst å andra sidan..

Vad gör du här förresten. Har inte ni match idag?

Örebro Åter till ståplats. (Sekt. E)
2015-04-29 15:28
Undrar om inte DG och Pode kan vara en bra kombination på topp i morgon. Känns konstigt nog ganska bra inför matchen. Tror att vi vinner med tre - ett.

Sedan tycker jag också att käbbel mellan olika sympatisörer av stockholmsklubbar kan ske på era egna forum, detta är till för att främst diskutera Sportklubbens angelägenheter.
Djurgården Yoon:s laserblick
2015-04-29 15:16
@Glader:

Det där kommer Måns inte att gilla.
Örebro Aspen.
2015-04-29 14:57
Så här startar vi i morgon enligt A Kjäll
Hammarby Glader
2015-04-29 14:56
@Yoon:s laserblick:

Yoon: Jag tror du blandar ihop Solna Svart med Solna Blå!

Örebro chetchup
2015-04-29 13:47
hade gärna sett denna elva imorgon. DG, pode nordmark, Nordin, råp, yasin logi, Moberg, eidur, Hagge Jansson alternativt typ 4-3-3 med råp som släpande. eller kanske 4-1-2-3 DG, pode, yasin nordmark, Nordin råp logi, Moberg, eidur, Hagge Jansson
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Sörby
2015-04-29 13:33
Vill se det samma.
Tillbaka med Nordin till ordinarie plats.
Örebro chetchup
2015-04-29 13:09
I morgon vill jag se ett modigt och tveklöst försvarsspel, utan individuella misstag. Ett mittfält som tar tag i matchen och fördelar bollar frammåt, utan att ge ytor bakåt. Vill se DG springa i djupet tills dobbarna under skorna slitits ner. Vill se mål, i rätt bur. Vad vill ni se?
Postat via SvenskaFans-appen
Djurgården Yoon:s laserblick
2015-04-29 13:06
@Candy King (Vi ses vid Gullmarsplan):
En sådan här? Usch (Länktips) Dör hellre än har på mig något svartgult, blää. Leksand och Solna, de svartgula Håller varandra, hand i hand
2001 - Guldåret
2015-04-29 13:02
@Asbjörn#10:

Med 500.000 som sympatiserar med Bajen och kanske 40.000 supportrar som går på matcherna är det lättare att hitta de med Bajensympatier som har noll koll på vilka som spelar i laget. än Bajensupportrar med koll.
Candy King (Vi ses vid Gullmarsplan)
2015-04-29 12:45
@Yoon:s laserblick:
Du är ju det yttersta beviset på att de både har Samhall och även tillgång till dator på Samhalls fasta paviljong uppe i Dalarna. Dif-Dalarna och SLO från Borlänge. Du känner inte själv hur du gör bort dig? Möter inte ni Falkenberg btw? Ditt Bajenavund är astronomiskt. Kom ner med traktorn till Stockholm så ska jag ordna en matchtröja åt dig?
Djurgården Yoon:s laserblick
2015-04-29 12:07
@Candy King (Vi ses vid Gullmarsplan):

Har dom Samhall i Leksand också?
Det var nyheter.
Hammarby Kvarnens Hjältar
2015-04-29 11:48
@Kribba:Du har vår tillåtelse att återberätta historien med den nya faktauppgiften, det blir lite mer kul faktiskt.
Hammarby Kvarnens Hjältar
2015-04-29 11:46
@Asbjörn#10:Kan det vara att du i hammarbyarens öron lät något liknande såhär:
"Bieääjsära här värkligän tägit klaijv säjdan säosäoanguoa 2013 ner väj läuijg i Säupaurajtan"?
Örebro Asbjörn#10
2015-04-29 10:14
@Candy King (Vi ses vid Gullmarsplan):


Det är bara att hålla tummarna nu för att Kennedy imorgon på planen är lika okreativ som detta svar! :)
Annons: