Målvakt: Otto Martler, Falkenberg
Gjorde en stark match i premiären fram till missen när Magnus Eriksson satte 1-0. Den här gången höll han psyket på topp hela matchen och spikade igen. Kan rädda nykomlingen många gånger i år.

Högerback: Johan Larsson, Elfsborg
Gör ett fantastiskt mål och är utan tvivel en av Sveriges bästa ytterbackar. Numera också lagkapten i sitt Boråslag och frågan är hur länge han stannar i Allsvenskan. För bra?Mittback: Filip Helander, Malmö FF (2)
Kunde lika gärna ha varit Pontus Jansson som tagit en plats. Under första hälften av andra halvleken var det firma Helander-Jansson tillsammans med Markus Halsti som nästan ensamma stod upp mot Blåvitt. Helander är rimligen snart en landslagsman.

Mittback: Markus Falk Olander, IFK Norrköping
Många i Peking aspirerar på en plats i laget efter den fina segern mot Helsingborg, men valet fallet på Falk Olander som överraskar i försvaret. Stark och stentuff.

Vänsterback: Vytautas Andriuskevicius, Djurgården
Inte direkt den ytterback som står för en massa dribblingar och klacksparkar, men det han gör gör han bra. Stark, följsam och smart. Elfsborgs Niklas Hult stark konkurrent.

Högermittfältare: Martin Broberg, Djurgården
Hård konkurrens från AIK:s Eliasson, men valet fallet på Broberg. Gör ett oerhört vackert mål, men också en mycket fin match i övrigt. Löper mycket - och bra!

Innermittfältare: Mohammed Abubakari, Åtvidaberg
Vackert mål, och en av planens förgrundsfigurer. Kan bli en ganska otäck figur för många lag i serien som kanske inte direkt räknar med honom som ett hot.

Innermittfältare: Markus Halsti, Malmö FF
Malmö ställde upp med ett offensivt mittfält, med Halsti som motpool. Det gick ganska bra får man säga. Halsti sätter inte många fötter fel ute på planen i vanliga fall och han var en stor anledning till att MFF såg ut att ha kontroll på Blåvitt under större delen av matchen.

Vänstermittfältare: Guillermo Molins, Malmö FF
Fixade guldet till Malmö i höstas och formen står sig stark. Comeback den här omgången och han tackar genom att sänka Blåvitt med två mål. Enorm kvalitet i det han gör, och han är tveklöst en av seriens bästa spelare. Snart utlandsproffs igen?


Anfallare: Shpetim Hasani, Örebro
Är ett monster i luften. Kommer att få många försvar att bli svaga i knäna när ÖSK kommer på besök. Har det tufft länge i matchen, men vaknar till och avgör på en hörna. Samspelet med Nordin Gerzic kommer att vara viktigt under året.

Anfallare: Måns Söderqvist, Kalmar FF (2)
Vilken start på säsongen för lille Söderqvist. Fixar en poäng med ett sent kvitteringsmål och står efter två omgångar på fyra mål. Hyfsad start.Tidigare omgångens elva
Omgång 1