Namn - Klubb (Antal gånger de blivit uttagna till "Fem stjärnor")

Ricardinho - Malmö FF (1 stjärna)
Den brasilianske vänsterbacken har varit en av Allsvenskans bästa försvarare under flera års tid. De unga spelare som försöker göra en karriär som ytterback kan ta Ricardinhos match mot Elfsborg som en instruktionsvideo. Knappt ett fel under hela matchen.

Mattias Mete - Syrianska (1 stjärna)
Släkten är värst. Det visade Mattias Mete när Syrianska stod för en riktigt stark insats och körde över Åtvidaberg i årets näst sista match. Mete gjorde två mål och var matchens gigant. Släkten värst? Ja, Mete är ju visserligen fostrad i Syrianska men han är utlånad från Åtvid.

Kennedy Igboananike - AIK (2 stjärnor)
Kennedy och Borges var planens giganter när AIK gjorde vad de kunde i guldstriden och krossade Brommapojkarna. Kennedy, som fått uppleva en ny vår i AIK, har nu en god chans att vinna skytteligan. Det var inte helt väntat inför säsongen.

David Elm - Kalmar (2 stjärnor)
När Helsingborg ledde med 2-0 sjöng fansen om att David Elm var "sämst i familjen". Då svarade han med att vara förgrundsfiguren när Kalmar vände och vann med 3-2. Kanske tekniskt begränsad och inte på samma nivå som sina bröder, men han är definitivt tillräckligt bra för att göra kanonmatcher i Allsvenskan.

Guillermo Molins - Malmö FF (1 stjärna)
Guldet är tillbaka i Skåne och "Guille" blev guldhjälte när han med två mål sänkte Elfsborg. Många trodde att Malmö sålde guldet med Tokelo Rantie, men är att Rantie gjorde sju mål på 21 matcher. Molins behövde bara tio matcher för att nå samma målskörd. 
Vem tycker du stod för omgångens bästa insats?
Skriv vad du tycker - Men håll god ton!
 
Omgång 1
Omgång 2
Omgång 3
Omgång 4
Omgång 5
Omgång 6
Omgång 7

Omgång 8
Omgång 9
Omgång 10
Omgång 11
Omgång 12
Omgång 13
Omgång 14
Omgång 15
Omgång 16
Omgång 17
Omgång 18
Omgång 19
Omgång 20
Omgång 21
Omgång 22
Omgång 23
Omgång 24
Omgång 25
Omgång 26
Omgång 27
Omgång 28