Namn - Klubb (Antal gånger de blivit uttagna till "Fem stjärnor")

Daniel Sjölund – Åtvidaberg (1 stjärna)
Åtvidaberg sågade av Helsingborg från guldchansen och Daniel Sjölund var planens gigant. Två mål och ett vansinnigt smart spel rakt igenom från en av seriens mest underskattade spelare.

Jiloan Hamad – Malmö (4 stjärnor)
Från en spelare som nästan är bortglömd till en som lyfts mest hela tiden nuförtiden. En av seriens bästa spelare, och trots att Molins gjorde två mål, Magnus Eriksson två assist var det Hamad som var planens kung när Malmö kopplade guldgreppet när BP besegrades. Komplett!

Kenny Stamatopoulos – AIK (1 stjärna)
AIK:s guldhopp lever och det kan man tacka målvakten för. När IFK Norrköping öste på som mest var det Stamatopoulos som räddade AIK. Är kanske inte den stormålvakt AIK behöver på sikt, men nog är det en klassmålvakt när spelet stämmer!

Louay Chanko – Syrianska (1 stjärna)
Seriens Svarte Petter Syrianska kommer att åka ur, och mot Gefle åkte man på en ny förlust. Men under stora delar av matchen var Chanko planens bästa spelare. Är fortfarande en kvalitetsspelare.

Andreas Johansson – Norrköping (2 stjärnor)
En annan oerhört underskattad spelare. Det finns nog inte många allsvenska lag som hade tackat nej till Andreas. Mot AIK var det han som styrde spelet ute på plan, och borde ha varit i ett vinnande lag. Men AIK slåss om guldet och Peking i mitten - Då vinner inte sällan topplaget även om spelet inte speglar resultatet. Målen räknas! 
Vem tycker du stod för omgångens bästa insats?
Skriv vad du tycker - Men håll god ton!
 
Omgång 1
Omgång 2
Omgång 3
Omgång 4
Omgång 5
Omgång 6
Omgång 7

Omgång 8
Omgång 9
Omgång 10
Omgång 11
Omgång 12
Omgång 13
Omgång 14
Omgång 15
Omgång 16
Omgång 17
Omgång 18
Omgång 19
Omgång 20
Omgång 21
Omgång 22
Omgång 23
Omgång 24
Omgång 25
Omgång 26
Omgång 27