Namn - Klubb (Antal gånger de blivit uttagna till "Fem stjärnor")

Erik Friberg – Malmö FF (2 stjärnor)
Malmö FF spände musklerna och vann Skånederbyt med 3-0 på Olympia. En av de stora förgrundsfigurerna var Friberg, som fick plats när Markus Halsti blev avstängd, och mittfältaren var bäst på plan - Dessutom målskytt. Löper konstant och har en förmåga att dyka upp i bra lägen.

Miiko Albornoz – Malmö FF (1 stjärna)
Har haft en minst sagt ojämn säsong. Ena stunden är han briljant för att i nästa bli bortkollrad å det grövsta. Mot Helsingborg var han bra både offensivt och defensivt. Enormt höga toppar på sitt spel, och kan han fixa sina dalar kan det bli oerhört bra i framtiden.

Martin Ericsson – Häcken (1 stjärna)
Ja, Syrianska är inte något enormt motstånd, men det hindrar inte från att uppskatta motståndarnas spel. Martin Ericsson var briljant mot Syrianska och stod för såväl mål som assist när Häcken vann enkelt med 4-0.

John Alvbåge – IFK Göteborg (2 stjärnor)
I en halvtimme var det många i IFK som aspirerade på en plats i omgångens femma, men under den efterföljande timmen var Gefle på många sätt det bättre laget. John Alvbåge var emellertid i storform och räddade nästan allt. Trots att IFK tappade spelet fullständigt blev det aldrig direkt spännande - Tacka Alvbåge för det.

Henok Goitom - AIK (2 stjärnor)
Tveklöst en av seriens bästa spelare. Mot Djurgården var han kanske inte på topp, men hans läckra mål tar honom till omgångens kvintett. Kanske inte årets vackraste mål, men definitivt ett av de läckraste.

 
Vem tycker du stod för omgångens bästa insats?
Skriv vad du tycker - Men håll god ton!
 
Omgång 1
Omgång 2
Omgång 3
Omgång 4
Omgång 5
Omgång 6
Omgång 7

Omgång 8
Omgång 9
Omgång 10
Omgång 11
Omgång 12
Omgång 13
Omgång 14
Omgång 15
Omgång 16
Omgång 17
Omgång 18
Omgång 19
Omgång 20
Omgång 21
Omgång 22
Omgång 23
Omgång 24
Omgång 25