Namn - Klubb (Antal gånger de blivit uttagna till "Fem stjärnor")

Aleksandar Prijovic - Djurgården (1 stjärna)
Omgångens hängmatch gav också den mest självskrivne i omgångens lag. Nyförvärvet Prijovic visade sin klass direkt och med sina tre mål i Norrköping blev han den store matchvinnaren. Hyfsad start och tre väldigt divergerande mål. Kanonskott, nick och dribblingsräd gav målen.

Jiloan Hamad - Malmö FF (2 stjärnor)
I juli var Jiloan Hamad kanske seriens absolut bästa spelare och matchen mot Gefle var hans. Ett mål och ett assist för en spelare som tveklöst är färdig för större äventyr. Frågan är om det blir nu i sommar eller efter säsongen.

Henok Goitom - AIK (2 stjärnor)
Henok stod inte för en av sina bästa insatser i spelet som helhet när Häcken besegrades med 2-0, men Henok låg ändå bakom allt. Har enorma kvaliteter och även om inte allt fungerar vissa dagar är han ändå ett hot under hela matchen. Ett mål och en assist också här.

Henrik Gustavsson - Åtvidaberg (1 stjärna)
Någonstans under sommaren tappade Elfsborg guldhoppet och en av de överraskande poängtappen kom när Åtvidaberg gästade Borås och tog med sig alla tre poängen hem. Stor matchvinnare blev målvakten Henrik Gustavsson som var briljant mellan stolparna.

Etrit Berish - Kalmar (2 stjärnor)
Vi kör väl en målvakt till då. Kalmar vann och Brommapojkarna och det var väl ingen överraskning direkt, men att Berisha skulle behöva spela på topp var mer överraskande. Fortsatt en av seriens absolut bästa målvakter.
 
Vem tycker du stod för omgångens bästa insats?
Skriv vad du tycker - Men håll god ton!
 
Omgång 1
Omgång 2
Omgång 3
Omgång 4
Omgång 5
Omgång 6
Omgång 7

Omgång 8
Omgång 9
Omgång 10
Omgång 11
Omgång 12
Omgång 13
Omgång 14
Omgång 15
Omgång 16
Omgång 17
Omgång 18
Omgång 19