Summera er säsong. Vad har varit bra, vad har inte fungerat?
Jag är mycket lycklig över derbyvändningen mot DIF, såklart. Jag kan leva länge på den. Det är ju sådana saker man får ta till när man slutar på en usel 11:e plats i serien. Självklart är jag besviken på hur säsongen i slutänden blev. Men, jag ska samtidigt erkänna att jag efter 3-0-slakten som AIK utsatte oss för så var jag rejält orolig för degradering. Där och då, i ett somrigt Stockholm, såg jag knappt någon ljusning alls. Jag skulle vilja summera säsongen som randig. En bedrövlig vår och sommar. En ljus höststart och en kass avslutning.

Vem är Årets spelare hos er?
Jag utser Kennedy till det. När han äntligen fick spela på en central och för honom mer rätt position har han visat att gammal är äldst. Kvalitét.

Vem är Årets spelare i Allsvenskan?
Paulinho i Häcken är en grym spelare. Rasmus Elm har väl också gjort en strålande säsong i Kalmar.  Jag får väl skit nu av de egna leden, men jag måste ju erkänna att Alexander Isak har imponerat på mig. Jag tycker att det är häftigt att se unga spelare ta för sig och etablera sig.

Vilket lag har varit den största positiva överraskningen?
Östersund. De verkar ha gjort det här på rätt sätt. En bra sportslig ledning där tränare Potter verkar otroligt skicklig. En sportchef som gjort smarta och bra värvningar. Lägg därtill en spelartrupp som verkar ställa upp för varandra. Jag tycker verkligen att ÖFK är årets lag.

Vad kommer du minnas från Allsvenskan 2016?
Always look on the bright side blir mitt bestående minne. Jag kan förstå att folk från andra lag tycker att vi fokuserar på tok för mycket på enskilda matcher, men för mig är derbysegern mot DIF årets absolut höjdpunkt. Jag kommer väl tyvärr också att minnas dåren på Stadsparksvallen i den avbrutna matchen. Sinnessjuk grej.