/fotboll/afcunited/forum/59.aspx/fotboll/afcunited/forum/59.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - AFC Eskilstuna
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Hammarby Maik
2007-07-04 21:28
Ämne: maik,,,
nej killen.....
Haha, bland dom sämsta jag har hört utav alla "mamma skämt" men det där visar bara exakt hur dåliga förlorare ni är och som jag sa så är det tråkigt att ni inte förstår att Väsby alltid har varit bättre än er, och alltid kommer att vara ! Dessutom så gör inte 2 spelare ett helt lag ?!. Gernt gjorde ett mål och var ganska bra, men Bengtsson gjorde inte speciellt mycket, men när han väl fick bollen så var ni tvugna o spraka ner honom ! vem briljerade på planen tex ? Kali Ongala, som ni drömmer om, är nog mer något för AIK än för er ! Varför byta ner sig så enormt ?.Och Väsby gjorde en riktigt dålig match, och på er låter det som eran bästa match ?. Och finns det spelre på planen i Valsta som börjar klaga på domaren efter första domslutet i matchen så får man domaren emot sig !
AFC Eskilstuna Väsbyfan
2007-07-04 17:02
Ämne: Niklas
Så Väsby ble....
Ja, tycker du att det är konstigt när ni skriver AIK?
Hammarby Maik
2007-07-04 14:43
Ämne: "Enligt fotboll....Valsta supportrar, jag försåtr att ni är besvikna. Ni möter ett lag som är och alltid kommer vara bättre än er !. och varför skulle Kali vilja dra till Valsta ? Kali är för bra för Valsta ! Och jag har äntligen fått svar på den mystiska frågan om Valstas alla pengar, ni lurar ju folk i entren :O jag o mina 2 kompisar fick betala 80 kronor, medans alla Valsta supportrar som är ungdomar(och 40 åringar) fick betala 40 kronor. Ska Kalis lön bestå utav Entre pengarna eller ?;)
Mjällby Tarre_Maif
2007-07-04 12:51
hmm,, Typ inte alls samma frågor som vi anväder?

men klart. kul att spelarna gör sig hörda..
Syrianska FC Dinkos skalle
2007-07-04 12:15
Niklas
Så Väsby blev sura över en artikel på syrianskafc.com...
Valstasyrianen
2007-07-03 21:46
"Enligt fotbollsansvarige Börje Andersson är namnet Kali Ongala bara en ren önskedröm av Märsta-klubben Valsta Syrianska. Kalis kontrakt går visserligen ut den här säsongen och då kan han ju gå vart han vill om det inte blir fortsatt spel i Väsby, men troligen blir det i alla fall inte Valsta då. "

...tror denne börje andersson att han representerar bayern munchen el,,kaxig må han va, kom ner på jorden,,smurf
AFC Eskilstuna Väsbyfan
2007-07-03 19:52
Ämne: Nån väsbysupporter f....Styrkor: Bra teknik och snabb både med och utan boll. Kan användas på fler positioner än back, till exempel mittfältare som han spelat innan han kom till Väsby. Stabil och lugn spelare som inte slår allt för många långbollar i onödan. Offensiv trots din position och med sin längd är han stark i huvudspelet.

Svagheter: Kan bli bättre sitt defensiva spel lite grann. I övrigt finns det inte så mycket som behöver förbättras förutom kanske också passningsspelet lite.
AFC Eskilstuna Väsbyfan
2007-07-03 19:50
Ämne: KAN ADMINISTRATÖREN ....
Det står ju Stendy IF!
AIK spanking
2007-07-03 14:48
Nån väsbysupporter får gärna berätta lite om Walid Atta, styrkor/svagheter m.m.. Det skulle uppskattas.
IFK Göteborg Viva Ronaldo!
2007-07-03 13:47
KAN ADMINISTRATÖREN TILL VÄSBY'S SIDA FIXA TILL WALID ATTA'S FAKTA. HANS MODERKLUBB HETER STENDY IF OCH INTE STANDY IF ! ! ! !
Giffarna giffers
2007-06-30 14:54
"väsbyfan" är min nya idol
Assyriska Allsvenskan_2009
2007-06-30 13:58
Vad är det som händer här inne asså jag fattar inte vad är problemet de lånar 2 spelare från Aik å de har rätt å göra det.. sedan om Fair-play åå massa annat skit finns det Fair-play ens?? alla vill upp till Superettan å man gör allt för att komma dit ;)

Sedan om "Gratispoängen" Assyriska hade ändå legat etta efter söndagens match mot Timrå som vi kommer att krossa ;)
AFC Eskilstuna Väsbyfan
2007-06-29 23:17
Ämne: Väsbyfan

Din lill....
Okej, okej, jag tog i men egentligen var det TVÅ dåliga lag som möttes igår o nu har ja som ni valstafans vill ändrat ingressen. Samtidigt måste jag också hålla med dig men AIK:arna som kommer in och skriver här har faktiskt också en poäng. Jag själv hade hellre sett en helt annan startelva medan Väsby valde och lånade in två AIK-spelare precis som dom får den här säsongen. Jag hoppas att vi kan stryka ett streck över den här matchen och istället längta till nästa om 31 dar!

Lycka till!
Valsta Syrianska mike,
2007-06-29 22:32
Väsbyfan

Din lilla snorunge, bara för att ni vann så betyder det inte att ni var det bästa laget för att det var ni inte. Varför ska det alltid vara problem med domaren mot just er? Kanske som 2004, då er ordförande mutade domaren.. äckliga typer, har aldrig gillat er.
Assyriska Kunskap Är Makt
2007-06-29 21:14
Väsbyfan//
Vi diskuterade Väsbys osportsliga beteende INTE Syrianskas poängavdrag.
Men jag ger mig, eftersom du vill ha sista ordet då skall jag inte stå i vägen.

Lycka till "Gnaget"!
AFC Eskilstuna Väsbyfan
2007-06-29 20:39
Topp 4

BKforward
Väsby
Gratispoängarna 1
Gratispoängarna 2
AIK Spanne
2007-06-29 20:34
Kunskap är makt// Och ni har SPELAT till er alla era poäng? Sluta lipa. Samarbetsavtalet och dess villkor var känt före säsongen. Inget konstigt med det. Mycket möjligt att dessa två blir kvar säsongen ut, då de är en bit från speltid i Gnaget.
AFC Eskilstuna Väsbyfan
2007-06-29 20:29
Ämne: Väsbyfan// Har ni fu....
Herregud, två spelare som håller samma klass (om t.o.m. inte sämre) som alla andra i Väsbys elva.
Assyriska Kunskap Är Makt
2007-06-29 20:18
Väsbyfan// Har ni funderat på att byta namn till
AIK-Blag. Att låna in spelare från allsvenskan på så kort varsel är för mig absurt.
Visst,man får ha ett samarbete mellan 2 klubbar men skall man behöva låna in spelare varje gång man känner rädsla inför en viktig match?
Otroligt fegt och osportsligt att hämta in spelare på detta vis.Det vore en sak om spelarna var med från första början.Men att "akut-värva" på det sättet är allt annat än "fair-play"!

Topp 4

AFF
BKforward
Aik-b
vasalund
AFC Eskilstuna Väsbyfan
2007-06-29 18:30
Ämne: Flyt + domaren på er....
Mike för i helvete, ser du nån jävla stans i matchrapporten där jag skrivit att Väsby dominerade matchen?? Jag skrev att Väsby var det bättre laget och det såg man i den andra halvleken, Valstas passningsspel sista 25 var bedrövligt då man slog chanspassningar in i mitten från backlinjen och som Väsby tog hand om.
AFC Eskilstuna Väsbyfan
2007-06-29 18:25
Gerndt och Pierre höll ungefär samma klass som dom andra i laget, så jag fattar inte vad ni klagar på. Om CH varit med hade det blivit fler mål kan jag lova!
Mr.George
2007-06-29 13:36
Christian Dreijer fan var du var bra igår!!!!Valsta Syrianska förlorade vårsäsongens sista match mot Väsby United med 0-1. Resultatet speglar dock knappast matchbilden och Väsby ska vara mycket glada att laget lämnade Midgårdsvallen med tre poäng.
Väsby hade dagen till ära lånat in två spelare från AIK:s allsvenska trupp för att kompensera förlusten av avstängda Gabriel Petrovic och Saihou Jagne. Huruvida bortalagets handling är rättvis eller ärlig lämnas för läsarens bedömning men det är onekligen så att Väsby på så sätt gör sig immuna mot skador och avstängningar på viktiga spelare i sin egen trupp och därför spelar efter helt andra villkor än seriekonkurrenterna. Typiskt nog skulle också en av dessa inlånade spelare, nämligen Alexander Gernt, stå för det avgörande målet och utöka det poängmässiga avståndet lagen emellan.

Matchens första halvlek är Valstas. Laget ligger väldigt bra i sina positioner och spelarnas aggressivitet leder till många bollerövringar i viktiga lägen. Väsby hittar inga spelalternativ och väljer att förlita sig på långa bollar från mittbackarna mot sina rörliga anfallare. Valstas backlinje är förberedda på Väsbys uppspel och har inga problem att hantera dessa. Vid ett tillfälle brister dock koncentrationen och Gernt får ett bra läge att ge sitt lag ledningen men Joen Averstad hinner ge den överspelade Jonas Bylund understöd och rensa bollen. Valsta försöker hitta ytan mellan Väsbys mittfält och försvar och när laget lyckas uppstår genast farligheter. Tamba Yarjah och Brima Koroma sätter hela tiden Väsbys backlinje under press och skapar ett par riktigt bra chanser att göra mål. Den bästa möjligheten får dock Joen Averstad efter en fast situation. Joen kommer upp högst och får till en bra nick som Väsbys målvakt Thomas Thudin reflexmässigt räddar. I matchens 39: e minut får Väsby, som en blixt från klar himmel, sin andra chans som Gernt den här gången utnyttjar. En boll som skär igenom Valstas backlinje friställer Väsbyanfallaren som kyligt rullar bollen förbi den utrusande Bylund. Det ologiska målet sänker stämningen på Midgårdsvallen, halvleken spelas färdigt utan något av vikt att rapportera och spelarna går till pausvila.

Första halvan av den andra halvleken påminner om den första halvleken. Valsta har mer boll och försöker spela sig igenom Väsby genom att använda alla sina lagdelar medan Väsby använder sig av lite längre uppspel. Vadim Jevtushenko jr hoppar in efter sin skadefrånvaro och bidrar med löpstyrka och snabbhet och skapar mycket farligheter genom sina framspelningar. Hemmalaget ligger på rejält och skapar ett flertal lägen som bara måste resultera i mål. Först hinner inte Tamba Yarjah få fram sin fot och peta in Vaddes fina inspel. Sedan får Daniel Didrik två jättelägen som han på träning sätter i tio fall av tio. Men Daniel skjuter först över Thudins mål från 6-7 meter och sedan lyckas han inte få någon träff på en nick i ett läge ännu närmare mål. Brima Koroma har två bra skott där det ena stoppas av en back när bollen är på väg in i mål och det andra går strax över ribban.

I det läget, mot slutet av matchen, trycker Valsta upp mycket folk för att få till en kvittering och chansar en del och Väsby får därför helt naturligt en del kontringslägen. Men den enda riktiga farligheten uppstår efter att domaren missar en solklar frispark när Väsbys anfallare slänger sig vårdslöst med dobbarna före och petar bollen framför Averstads fötter fram till sin fristående lagkamrat. Jonas Bylund läser dock anfallaren och räddar situationen. Sammanfattningsvis ett klart spel- och chansmässigt övertag för Valsta men tyvärr räcker det inte för att vinna matchen. Valsta skapar verkligen tillräckligt för att inte förlora derbyt men Väsby visar tyvärr upp bättre effektivitet för dagen och belönas därför med tre poäng.

Slutligen måste domarinsatsen ifrågasättas. Att konsekvent ge bortalaget fördel i 50/50 situationer, inte visa ut en spelare som spelar fruktansvärt fult och vårdslöst u
Valsta Syrianska mike,
2007-06-29 02:15
Flyt + domaren på er sida, tycker inte du kan skriva att ni dominerar matchen niklas. Isåfall så uppmanar jag allihopa att ta allt du skriver med en nypa salt, för att du verkar inte ha varit på plats om du säger att ni dominerar match.

Väsby United + AIK + SVFF = (?)
Valsta Syrianska Dinho
2007-06-28 22:47
Grattis till segern den var ni värda :)
AFC Eskilstuna Väsbyfan
2007-06-28 22:14
Pierre gick ut i den 62:a minuten och Manzila kom in.
AFC Eskilstuna Väsbyfan
2007-06-28 21:59
Ämne: Tack, grattis till s....
CH va avstängd, Gabbe också
AIK Klärvoajant
2007-06-28 21:55
Tack, grattis till segern.

Verkar väl som om det står mellan Väsby, Assyriska, Forward och Nenad Lukics Vasalund/Essinge.

Jag förstår att det kanske inte är så intressant att spana in motståndare men hur gick det för Jevtushenko-bröderna och för Joen Averstad?

Är CH skadad eller avstängd?
AFC Eskilstuna Väsbyfan
2007-06-28 21:36
Ämne: Väsbyfan,
lirade bå....
Så här såg elvan ut idag...

Thudin
Motas - Johansson (K) - Jawo - Wentzel
Atta
Bengtsson - A. Jagne
Ongala
Catovic - Gerndt

Gerndt gjorde målet i den 38:e minuten.
AIK Klärvoajant
2007-06-28 21:26
Väsbyfan,
lirade både Pierre och Gerndt idag?

Vem gjorde målet?
AFC Eskilstuna Väsbyfan
2007-06-28 21:23
Fan va skönt me seger över Valsta!! Om vi behåller Alex Gerndt kan vi bli riktigt bra på hösten.
Annons: