Dagen efter vinsten mot Javor hamnade resultatet i skuggan av den erfarna försvaren Nikola Petkovic som gör sin tredje sejour i klubben. När Röda Stjärnan kvitterade genom Savicevic fångades Petkovic på bild när han pekade långfingret mot publiken.

Så här förklarade han situationen: "Under hela andra halvlek förolämpade tre supportrar mig. Jag har ingenting emot busvisslingar när vi spelar dåligt men deras förolämpningar var inte releterad till mitt spel under matchen utan till min familj. Tillslut så kunde jag inte hjälpa det. Jag vill klargöra att jag inte gjorde det mot hela publiken utan till de tre personer som förolämpade min familj. De vet mycket väl vilka de är"

Jag är medveten om att vårt spel inte var på den nivån ni hade förväntad er. Jag kan inte förstå dom som buar ut oss i den 30:e minuten till spelare som är 18 - 19 år gamla. Jag som är äldre kan klara av det psykiskt men kan de unga spelarna det? Om vi förlorar matchen kan de gärna bua ut oss i 15 minuter efter matchen men under matchen måste vi ha stöd från supportrarna. Jag ber om ursäkt till alla supportrar som trodde att gesten var till dom men det var riktat enbart till tre personer" avslutar Petkovic.

Källa: mozzartsport.com