Mycket förändringar på väldigt kort tid, och väldigt dålig tidpunkt. Efter att tränare Prosinecki igår sagt upp sig så fortsätter dramat på Marakana. Vad som är säkert är att ingen befintlig tränare i klubben kommer ta över ens tillfälligt, utan det mesta tyder på att Aleksandar "Sale" Jankovic tar över rodret. Enligt Blic så kommer han presenteras redan i eftermiddag.

Vad som däremot kom lite oväntat är att mittfältaren Evandro inte kommer att spela för klubben mer. Zvezdas "tia" har gått med på en ömsesidig uppsägning, och den officiella versionen är att han saknar frun och barnen i Brasilien. Men vi vet även att det var ett frågetecken redan på försäsongen då han påstog att han inte fått lönen i tid. Hans lön ligger på 400 000 euro där han har en löneökning varje år, kontraktet gällde till och med slutet på nästa säsong. En sak är säker i alla fall, Prosinecki lämnade ett stort tomrum efter sig och vi får hoppas att det inte leder till ännu fler problem.

Även unge Kabi Djalo, den unge chelseaspelaren som var på provträning i en vecka har lämnat Belgrad. Man ansåg att han inte var i bra form och erbjöds därför inte kontrakt. 

Nu till lite gladare nyheter. I och med att Evandro lämnar så öppnas möjligheten för "kaptenens återkomst", Nenad Milijas. Milijas var till 99% klar redan i början på transferfönstret, men förhandlingarna föll då man inte kom överens om lönen. Det finns olika uppgifter om det skulle vara lån eller köp, men det mesta tyder på att han har en klasul i kontraktet där han får gå som bosman om Wolfes åker ur Premier League, vilket man också gjorde.

Det bästa är sparat till sist. Enligt den information Blic har fått, så kommer presidenten Vladan Lukic avgå om man inte lyckas ta sig till Europa League. Så mycket misstag i sportsektorn har blivit för mycket för alla oss, om man inte ens kan sälja Evandro utan bryter kontrakt med honom, då ska man bort.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att rättsprocessen snart är över (snackas om oktober), så våran allra största kan komma tillbaka och fixa denna cirkus som hållt på sedan han han lämnat. Jag pratar om Dragan Dzajic.

Källor: Mojacrvenazvezda.net, Mozzartsport.com, Blic