I matchen mot Javor fick landslagsspelarn för Honduras Luis Garrido göra debut från start i den rödvita tröjan. Tränaren Jankovic berömde Garridos debut där han stod för bra match som kommer betyda mycket för honom.

Garrido om debuten: "Jag är överlycklig över debuten. Atmosfären på läktarn var underbar. Jag nöjt över att spela inför publiken och tror även att mina lagkramter gjorde det. I början av matchen hade jag lite positiv nervositet men applåder och en hel stöd från läktarn gjorde att jag kunde slappna av och koncentrera mig på matchen. Jag räknar med att jag ska bli ännu bättre ju längre säsongen pågår.

"Jag tror att jag och mina lagkamrater förstod varandra på plan även om vi inte talar samma språk. Jag hoppas att jag ska behärska mig grundläggande ord så snabbt som möljigt. Röda Stjärnan är ett ungt lag med några erfarna spelare. Jag är övertygad om att killarna i laget är bra och ännu bättre spelare"

Mittfältarn berömmer huvudstaden där människorna är artiga och hjälpsamma. "Jag har fortfarande mycket att se av huvudstaden. Generellt spenderar jag min fritid med Kadu och Dauda. Kadu är en längre tid i Belgrad och kan språket. Bredvid honom är det mycket lättare att anpassa sig avslutar Garrido.

Källa: crvenazvezdafk.com