Ikväll spelar Röda Stjärnan sin andra hemmamatch för säsongen när de tar emot nykomlingarna Radnicki Nis. I senaste hemmamatch blev det 2-2 mot Rad trots att Rad fick Pantic tidigt utvisad och just Pantic blev klar sista dagen av transferfönstet för Röda Stjärnan.

I Röda Stjärnans trupp är det småskador som spökar spelarna. Tränaren Jankovic utalade sig så här på presskonferansen: "Vi har lite småskador i truppen efter matchen mot Bordeaux, därför är jag inte helt säker vilka som ska spela, för ja vill inte riskera större skador". 
Pantic som värvades så sent som i fredags till Röda Stjärnan kommer inte vara med kvällens trupp. Dock räknar Jankovic med de andra nyförvären Milijas och Mudrinski.


Nykomlingarna Radnicki Nis har börjat precis som en nykompling ska börja. De har efter tre omgångar fyra poäng. Första matchen för säsongen åkte de på en rejäl nit borta mot Novi Pazar med 3-0. Värt o nämna är att Radnicki Nis fick en utvisad redan efter 12 minuters spel. Deras första trepoängere kom när de bortaslog Hajduk Kula med 2-1. Stor segerorganisatör blev Petrovic med sina två mål. I senaste ligaomgång fick Radnicki Nis äntligen "debutera" på sin "nya" arena när de tog emot Radnicki 1923. Båda lagen fick med varsin poäng.
Vladan Binic som har ett förflytet i Röda Stjärnan tror att de kan överraska Röda Stjärnan.   


Matchen spelas på Marakana med start kl. 19:00Källa: sportal.rs, mozzartsport.com