Imorgon kväll kl. 19 tar Röda Stjärnan emot BSK Borca hemma på Marakana. Röda Stjärnan tappade sin serieledning efter en förlust i förra omgången borta mot Spartak Zlatibor Voda med hela 3-0. Partizan passade på och vinna sin match med 2-1 mot Javor och gick därmed om Röda Stjärnan i tabellen.

Röda Stjärnans tränare Jankovic pratade om morgondagens match mot BSK Borca är en stor möljighet för laget att förbättra sitt spel från förra omgången och påbörja en ny rad segrar. Jankovic meddelade även att unga målvakten Aleksandar Kirovski får chansen i morgondagens match. Så här säger Jankovic om målvaktsbytet: "Jag pratade med båda målvakterna angående beslutet. Bajkovic har länge stått på en högnivå men efter ett formtapp kommer jag ge unge Kirovski chansen. Det finns inga dramatiska saker i detta beslut. Rotationer kommer ske till slutet av höstsäsongen och i början av vinterförsäsongen".

Röda Stjärnan kommer ha tillgång till alla spelare, dock är det fortfarande ett frågetecken kring anfallaren Darko Lazovic.BSK Borca ligger på en elfte plats i Jelen Superliga efter tre vinster och fem förluster så här långt. Deras största förlust under säsongen kom i första omgången mot Partizan som kunde enkelt vinna hemma med hela 7-0. BSK Borca kommer till denna match med en vinst i bagaget mot Radnicki 1923 med 2-0. BSK Borca har under ligaspelet gjort sju mål och tre av dom har unge Mile Savkovic gjort som är född 1992.

Bortalagets tränare Goran Milivojevic sa på presskonferensen att, "Röda Stjärnan är stora favoriter. Efter deras förlust i Subotica kommer Röda Stjärnan göra allt för att vinna matchen. För oss gäller det att vi ska spela fotboll och få ett positvit resultat med oss hem. Det kommer bli svårt men i fotboll är allt möljigt."
Källa: blic,rs, sportal.rs