Då var det dags för den sista kvalomgången till Euoropa League och motståndet är som känt franska Bordeaux. Man har startat på bästa möjliga sätt då man har 6 poäng på 2 spelade matcher, senaste vinsten var mot Rennes (1-0). Laget slutade på en femteplats förra säsongen och man kommer med i princip det bästa man har, med spelare som Jaroslav Plasil, Ludovic Obraniak och Yoan Gouffran.
Av tradition så är franska lag rätt obekväma för Röda Stjärnan, senast förra året fick vi se hur snabbt det kunde gå när man mötte Rennes i samma runda.

I Röda Stjärnans led vet nog de flesta vid det här laget att situationen är allt annat än perfekt. Klubben har bytt tränare, sagt upp kontrakt med nyckelspelaren Evandro samt att de flesta fansen är rasande mot styrelsen. 
Nya tränaren Jankovic kommer få en tuff första uppgift men som han säger själv -"Zvezda kan aldrig uppfattas som en underdog i Europa med den tradition man har". Värt att nämna är att"Sale" träder in i den här matchen utan en enda förlust som huvudtränare i Zvezda (ledde laget 06/07).
Spelartruppen är ganska tunn inför den här matchen. Kasalica är avstängd, Cadu långtidsskadad (korsband) samt frågetecken på Maksimovic och Lazovic. Däremot så är nyförvärvet Eli Babalj klar för spel, återstår att se hur mycket speltid det blir.

Jag tippar följande uppställning: Bajkovic, Mikic, Maksimovic, Jovanovic, Mladenovic, Milivojevic, Dimitrijevic, Mijailovic, Lazovic, Asamoa, Milunovic.

Matchen startar kl 21.00 och domare är spanjoren Alberto Undiano Mallenco.

AJMO AJDE, SVI U NAPAD!