Imorgon spelas matchen i den serbiska cupen mellan hemmalaget Radnicki Nis och regerande mästarna Röda Stjärnan från huvudstaden. Senast lagen möttes var det i den fjärde omgången av Jelen superliga där Röda Stjärnan drog det längsta strået. Röda Stjärnan kunde vända och vinna med 3-2 efter ett hattrick av Ognjen Mudrinski.

Idag eftermiddag hade laget träning och därefter reste de till Nis. Babalj och Asamoa tränade idag med resten av laget efter att har varit avstängda. Den sistnämnde kommer ingå i matchtruppen tillsammans med Milos Dimitrijevic som är tillbaks i träning efter sin skada.   
Tränaren Jankovic har tagit ut en 19manna trupp: Kirovski, Vesic, Pantic, Mijailovic, Spajic, Mikic, Mladenovic, Jovanovic, Krneta, Dimitrijevic, Lazovic, Milijas, Milunovic, Kasalica, Miric, Savicevic, Vesovic, Asamoa och Mudrinski.

Målvakten Bajkovic kommer tillsammans med Maksimovic att stanna hemma i Belgrad. Maksimovic känner fortfarande av en smäll han fick i den senaste ligamatchen. Dock kommer det inte vara någon fara för hans del i nästa ligamatch. Luka Milivojevic är avstängd inför denna match pga gula kort.

Matchen kommer spelas endast i ett möte. Är det oavgjort efter 90 minuters spel är det straffsparkar som gäller.
Källa: mozzartsport.com, crvenazvezdafk.com