Då var det dags för den avgörande matchen i sista omgången i Europa League mellan Röda Stjärnan och Bordeaux. Första matchen slutade som bekant 0 - 0. Röda Stjärnan kommer till Frankrike med ett gott självförtroende där de i senaste ligaomgången vann borta med 2-1. Bordeaux spelade 0-0 borta mot storsatsande PSG. Enligt rapporter sägs det att de vilade spelare inför dagens match. Bordeaux har börjat ligan bra med två vinster och en oavgjord. 

Röda Stjärnan får tillbaka anfallaren Filip Kasalica till matchen där han i förra mötet var avstängd. En annan spelare som missar matchen är Luka Milivojevic som är avstängd pga tre gula kort men reste tillsammans med truppen till Frankrike. Backen Jovanovic skadade sig i första mötet och missade senaste ligamatchen mot Novi Pazar men sägs att han är redo inför dagens match. Spelarna förväntas få stöd från ca. 1000 suppotrar både från Serbien övriga Europa.
Innan det var dags för träning på matcharenan sa Jankovic att "Jag har ingen dilemma när det gäller startelvan så länge alla är friska"
Jankovic kommer troligen fortsätta med sin 4-4-2 uppställning.

Preliminär startelva: Bajkovic, Mikic, Jovanovic, Maksimovic, Mladenovic, Mijailovic, Dimitrijevic, Vesovic, Lazovic, Kasalica, Milunovic


I Bordeaux läger får man klara sig Ciani som har gått till Serie A och Lazio. Laget har fått ett par skador på Ben Khalfallah, Diabete och även Obraniak är småskadad men förväntas spela. Det intressanta är att Bordeaux har sänkt inträdet med tre gånger så mycket tillskillnad från ligaspelet allt för att kunna fylla arenan. 

Matchen kommer spelas på Stade Chaban-Delmas med start kl 20:30. 

Källa: Blic.rs, sportal.rs, mozzartsport.com