*Senaste ändringar i rött

Klara in:

Vladimir "Pizon" Petrovic - tränare
Gamla storspelaren Vladimir "Pizon" Petrovic blir den ny tränare för Röda Stjärnan. Han har skrivit ett kontrakt som sträcker sig 2 år. Blir det stora förändringar nu? Vi får hoppas att han kan ta in lite bättre spelare.

Igor Burzanovic - Buducnost
Montenegros landslagsanfallare återvänder till Zvezda. Nu får vi se honom i världens vackraste klubbtröja! Välkommen tillbaka säger vi!

Dejan Lekic - Zemun
En spelare som vann skytteligan i Division 1 med 26 mål gjorda och som varit en av dom stora faktorerna att Zemun är tillbaka i högsta ligan är klar för Zvezda. Välbehövligt med en riktig striker! Dobro dosao u Zvezdu!

Ivan Tatomirovic - Srem
Kommer tillbaka från utlåning.

Vujadin Savic - Rad
Kommer tillbaka från utlåning.

---------------------------------------------------------------

Klara ut:

Cleverson "Cleo" Gabriel Cordova ---> Partizan Belgrad
En av Röda Stjärnans bästa målskyttar förra säsongen, Brassen Cleo, gör det förbjudna och lämnar Zvezda för sina grannar och bittra rivaler Partizan Belgrad. Enligt den nya styrelsen i Zvezda så är Cleo inte värd dom 8 miljoner kronorna han kostar och p.g.a detta låter man honom gå. Han kommer inte få det lätt när det vankas derby.

Nenad Tomovic --> Genoa
En av dom stora mittbackstalangerna i Serbisk fotboll som lämnar för spel i Genoa, Italien. Nenad som är uttagen i u21-landslaget som ska spela EM i Sverige nu under Juni, har skrivit på ett kontrakt till och med år 2014.

Nenad Milijas --> Wolverhampton
Behövs det sägas något mer om denna spelaren? Lagkapten i Zvezda, etablerad på mittfältet i Serbiska landslaget, en spelare med en fantastisk vänsterfot, teknik och blick för spelet. Har precis skrivit på för Premier League klubben Wolverhampton. Kontraktet varar i 4 år. Läs artikeln angående övergången!
Läs mer här!

---------------------------------------------------------------

Rykten in:

Milan Purovic - Sporting Lissabon
Enligt rykten så vill tränaren Pizon ha gamla Zvezda spelaren Milan Purovic. Montenegros landslagsspelare tillhör Sporting men har varit utlånad till Turkiska ligan. Purovic har sagt att han är intresserad om han får vissa saker bekräftade så som att ekonomin är stabil och klubben är på fötterna igen.

Dusan Basta - Lecce
Den nya tränaren i Zvezda har planer. Nämligen att ta tillbaka några före detta Zvezda spelare och den senaste i ryktesväg är högerbacken Dusan Basta. Tyvärr tror man inte att han kommer med tanke på att han har bra lön i Italien. Hade varit väldigt bra med honom så man kunde lösa högerkanten.

Vladimir Stojkovic - Sporting Lissabon
En rätt stor bomb kan slå ner i Belgrad i form av den Serbiske landslagsmålvakten Vladimir Stojkovic som kan komma att stå mellan stolparna på Marakana. Man är väldigt nära att få se han med en Röd Stjärna på brösten och det enda som just nu kan stoppa övergången är att Sunderland agerar väldigt fort och lägger ett bud. Please please please, kom tillbaka!

Perica Ognjenovic - Ergotelis
Den eviga talangen, Perica Ognjenovic är väldigt nära en sensationell comeback i den rödvita tröjan! Perica som har spelat i Real Madrid försvann från fotbollsvärlden men enligt önskemål av den nya tränaren så kan han komma tillbaka igen. Nytändning? Kanske man får se han i gammal form! Welcome Back isåfall.

Aleksandar Trisovic - Metalist/Odessa
Även denna spelaren som spelat 25 matcher mellan 2006-2008 kan även han göra comeback i Röda Stjärnan. Det är sådana här spelare som vi vill ha i vår klubb. Spelare som vi vet är bra och inga "youtube gubbar".

Segundo Castillo - Tillbaka från lån från Everton
Enligt Evertons Svenskafans sida och några Serbiska sajter så är pitbullen från Ecuador på väg tillbaka från lånet i Everton där han inte gjorde något större väsen av sig. Däremot i Zvezda har han visat att han är en fantastiskt viktig spelare och vi får hoppas att han kommer till oss!

Dragan Mrdja - Vojvodina
Även Dragan kan komma tillbaka. Det verkar vara någon trend för det nya Zvezda. Kommer han så ser det ljust ut framåt!

Miroslav Vulicevic - Javor Ivanjica
Denna snabba högerback från Javor är på väg till Partizan. Trodde man. Men nu kan Zvezda "hämnas" för affären med Cleo och är väldigt nära en överenskommelse med Javor. Vulicevic har även bud från Frankrike men just nu känns Zvezda mycket närmare. En riktig talang enligt vissa gamla Röda Stjärnan spelare.

Milan Vilotic - Cukaricki
Spelaren med ungdomslandslags meriter är även han på väg till Zvezda. Än så länge bara visat intresse. En försvarsspelare.

Nikola Ignjatijevic - Javor Ivanjica
Javors vänsterback kan följa med sina lagkamrat till Röda Stjärnan. En riktig talangfabrik kan man säga om Javor. Lite av en dold talang. Tidigare har man sålt Miljan Mutavdzic till Malmö FF. 

Darko Lazovic - Borac
Den nya sportchefen är väldigt nära en överenskommelse med Borac angående deras spelare Darko Lazovic. Man har varit i ständig kontakt med dem dom senaste 10 dagarna. Den offensiva mittfältaren har gjort debut i landslaget mot Polen i en träningsturnering i Turkiet. Darko är född 1990 och har redan gjort ett 40-tal matcher i ligan.

---------------------------------------------------------------

Rykten ut:

Abubakar Oumaru --> Partizan Belgrad
Enligt tidningen Kurir så har Partizan varit i kontakt med Cleos anfallspartner, Abubakar från Kamerun något som dennes agent förnekar. Återstår att se om "Grave Diggers" lyckas sno åt sig ytterligare en spelare från oss. Senaste nytt från sajten b92.net är att Abubakar stannar.

Bernard Parker --> Okänt
Med största sannolikhet så bryter den Sydafrikanska landslagsanfallaren Bernard Parker, sitt kontrakt med Röda Stjärnan. Det återstår att se vart han hamnar ifall detta stämmer. Tyvärr.


Källor: b92, blic, kurir, pressonline, novosti, serbiancafe, mtsmondo, crvenazvezdafk


Kommentera och diskutera gärna artikeln men håll er till artikelns ämne, allt annat snack leder utan varning till IP-spärr.